Priročnik za začetnike: Kaj je nagrada?

V današnjem članku se bomo osredotočili na nagrado v kriptovaluti.

Izraz Bounty je prišel iz igralnega sveta. Ko je cilj dosežen, nagrado prejme lovec na glave.

Isti koncept je bil prenesen v kriptovaluto. Še posebej tržnike zanima izkoriščanje blagodati. Trenutno, kadar koli ICO začne delovati, ga spremljajo ugodnosti.

Skratka, postal je pomemben del digitalnega trženja.

Kaj je Bounty?

Nagrade v kriptovalutah so program, s katerim spodbujajo pozitivno vedenje in delovanje do produkta podjetja. V primeru kriptovalut se to običajno zgodi v fazi ICO.

Torej, na primer, če podjetje izda nov program ali storitev, bo uvedlo nov program nagrajevanja. Program nagrajevanja bo pravilno razložil, s kakšnimi dejanji lahko zaslužite posebne nagrade. Tako dejavnosti kot nagrade bodo določene vnaprej. Lovci na glave (ljudje, ki nagrajujejo) si čas in trud zamenjajo za nagrade.

Za podjetja ni česa izgubiti. Najprej jim ni treba vnaprej plačati storitev. Drugič, deluje samostojno. Iskanje talentov ali presejanje ni potrebno. Kdor prebere podrobnosti, se lahko pobere in začne delati na njem.

Ta preprosta ideja je razširjena na kriptovalutni sceni. Pomaga podjetjem in posameznikom, ki od njih iščejo donosne nagrade.

Nagrade običajno niso nujno del ICO. Vendar se največkrat izvaja med ICO. Nekatera podjetja imajo celo življenje dobrodelnost. Vse je odvisno od tega, kako se načrtuje tržna strategija podjetja.

So slabe nagrade?

Nagrade so lahko nekaj slabega. Po mnenju mnogih strokovnjakov lahko podjetja z njimi manipulirajo, da bi prinesla več prometa ali zbrala več denarja. Podjetja v svoji fazi ICO lahko najamejo najboljše lovce na glave. V zameno dobijo boljši tržni doseg. Na splošno se te ugodnosti nanašajo na izmenjavo vsebin na platformah socialnih medijev. In če najamete najboljše, bo to zagotovo raslo.

Z privabljanjem velikih igralcev nagrad se izžrebajo tudi manjši. Na splošno ICO dobi precejšen spodbudo, kar morda ni najboljša stvar za celotno skupnost kriptovalut.


Spodaj naštejmo nekaj njegovih slabih vplivov.

  1. Lahko ustvari napačen občutek skupnosti. Vsi tukaj iščejo koristi.
  2. Lovci na glave bodo morda prodali žetone, ko bodo sproščeni na trg.
  3. Bralci postanejo nasičeni in se ne morejo razlikovati od promovirane objave in prave objave.
  4. ICO-hypeji so ustvarjeni umetno, kar lahko privede do neustreznih naložb v ekosistem kriptovalut.
  5. Črpalka in smetišče sta na trgu bolj pogosta

Vse te težave pa je mogoče odpraviti s pomočjo ustreznega okvira programa bounty. V okviru tega bi morale družbe omeniti svoj namen in način sledenja vsem prispevkom za dobrodelnost.

Kako zaslužiti denar od Bountyja?

Podjetja lahko za svoje ICO zahtevajo številne nagrade. Naštejmo jih spodaj.

  1. Kampanja za družabne medije

Pri tej dejavnosti lovec na glave opravlja dejavnosti v družabnih omrežjih. Njihov glavni cilj je vzpostaviti interakcijo in izboljšati udeležbo v kampanjah s pomočjo socialnih medijev.

  1. Pisanje člankov

Priljubljena dejavnost je tudi pisanje člankov. Lovci na glave pišejo članke, povezane z ICO, in jih delijo v blogih in drugih spletnih mestih.

  1. Nagrade za podpis Bitcointalk

Nagrade se sprostijo, ko lovec na glave na Bitcointalk postavi kodo ICO s podpisom. To je hiter način za pridobitev vložkov v ICO.

  1. Prevajalske nagrade

Pri tej dejavnosti lovci na glave projekt prevedejo v različne regionalne jezike, kot so hindujščina, nemščina, nizozemščina itd. Prevesti morajo ključne dokumente, vključno z belo knjigo, spletno stranjo ali nitjo Bitcointalk ANN..

  1. Poročanje o napakah

Novi projekti so vedno dovzetni za napake. Z dajanjem nagrad vsakomur, ki najde napake, lahko izboljšate hitrost iskanja napak in njihovo odpravljanje.

Vas zanima vstop v enega?

Vstop v program nagrajevanja kriptovalut je enostaven. Vse, kar morate storiti, je ustvariti račun za Bitcointalk. Na tone projektov boste spremljali in delali!

Lahko tudi sledite Icodrops in BountyOne. Našteli so vse prihajajoče in stare nagrade.

Nagrade so sestavni del celotnega ekosistema kriptovalut. Vendar ima svoje slabosti. V letu 2018 bomo videli več podjetij, ki bodo uporabljala nagrade.

Ali poznate Airdrops? V nasprotnem primeru si oglejte naš članek o tem, kaj je Airdrop?.

Torej, greš za to? Ali pa samo spoznavanje tega? Komentirajte spodaj in nam sporočite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map