4 najboljša mesta za Tezos (XTZ) in zaslužite nagrade

naš izbor

Najboljša platforma za vložke za

Varnost

knjiga Obiščite spletno mesto

Najboljša platforma za vložke za

Ničelne pristojbine

binance Obiščite spletno mesto

Najboljša platforma za vložke za

Ameriške stranke

coinbase Obiščite spletno mesto

Kaj Tezos stavi?

Tezos (XTZ) je priljubljena kriptovaluta, ki uporablja Proof-of-Stake protokol za zaščito svojega omrežja. Staking Tezos vlagateljem to omogoča z aktivnim sodelovanjem pri potrjevanju transakcij zaslužite pasivni dohodek do 7% na leto v omrežju. Imetniki Tezosov, ki kojejo kovance, bodo za nagrado prejeli žetone XTZ.

Kako vložiti Tezos (XTZ)

Če želite vložiti kovance Tezos (XTZ), sledite tem korakom z uporabo denarnice Ledger Nano X kot primer:

Najboljše platforme za stavek Tezos: Primerjava

Ta primerjalni vodnik ponuja pregled, kje lahko stavite Tezos (XTZ), da zaslužite nagrade za kriptovalute in pasivni dohodek. Naša raziskava temelji na oceni lastnosti platforme, ocenjenega letnega donosa, pristojbin in varnosti.

 • Denarnica Ledger (obdržite nadzor nad zasebnimi ključi in vložki z uporabo lastne strojne denarnice)
 • Binance (najbolj priljubljena svetovna borza, ki omogoča ATOM staking in trgovanje)
 • Coinbase (ugledna, zanesljiva in varna svetovna borza kriptovalut)
 • Atomska denarnica (varna in decentralizirana denarnica za shranjevanje več kot 300 kovancev in žetonov)

Denarnica Ledger

Ledger je podjetje, ki je razvilo inovativne izdelke in blockchain aplikacije shranjujte sredstva kriptovalut, ki imajo bančno varnost. Vodilna izdelka sta modela Nano S in Nano X, ki veljata za eno najboljših strojnih denarnic za shranjevanje kriptovalut..

Obiščite Ledger

Tezosove kovance, shranjene v denarnici Ledger, je mogoče vložiti prek aplikacije Ledger Live, da si prislužite pasivni dohodek s sodelovanjem v mreži Tezos prek prenosa pooblastil ali postavitve vozlišča in peke. V zameno, uporabniki, ki sodelujejo v Tezosu nagrajen z letnim donosom približno 6%, minus provizije.

denarnica za knjigo tezos

Najlažji način, da Tezos stavite z denarnico Ledger, je, da v svojem imenu prenesete svojo vložno moč. Ti še vedno ohranite lastništvo kovancev XTZ, medtem ko sredstvo varno naložite v denarnico strojne opreme. Z delegiranjem podjetja Tezos in sodelovanjem v protokolu dokazovanja vložkov vlagateljem omogoča nagrajevanje za pomoč pri protokolu.

Kliknite tukaj za nakup denarnice za strojno opremo Ledger.

To pomeni, da si lahko prislužite nagrade, tako da vložite Tezos in obdržite nadzor nad zasebnimi ključi in nikoli ne izgubi lastništva nad sredstvom. To je najprimernejša možnost za začetnike, da si prislužijo nagrade z vložitvijo Tezos in pomagajo zbrati več Tezosov, hkrati pa prispevajo k varnosti omrežja.

knjiženje tezos knjige

Edina pomanjkljivost nalaganja Tezosa na denarnico strojne opreme Ledger je ta, da lahko prva nagrada zasluži do 5 tednov. Potem lahko izplačila pričakujemo vsake 3 dni. Čeprav se to morda zdi pomanjkljivost, je zmožnost obdržati nadzor nad svojimi kovanci Tezos na denarnici strojne opreme pred hekerji in goljufivimi dejavnostmi veliko pomembnejša.

Binance

Binance je največja izmenjava kriptovalut po obsegu trgovine in ima milijone uporabnikov po vsem svetu. Borza ponuja izdelke, bogate s funkcijami, vključno s trgovanjem s kripto maržami, posojanjem in zaslužkom z nagradami Binance.

Obiščite Binance

Binance svojim uporabnikom ponuja 25 izdelkov za vložke, kot je Tezos, da lahko uživajo v brezplačnih vložkih tako, da na Binance preprosto položijo in zadržijo kovance. Obstajajo št provizije za vložitev kovancev Tezos na Binance in morajo imeti vsaj 1 XTZ, da so upravičeni. Ves zasluženi dobiček se deli z uporabniki Binance, da se čim bolj povečajo vložki.

binance

Prednost vložitve Tezosa v Binance je v tem, da se trgovci s kriptovalutami lahko odločijo, da bodo Tezos vložili med čakanjem na trgovanje. Uporabniki lahko poleg potencialnega trgovinskega dobička izkoristijo tudi vložke.

Sorodno: Binance Review: Kripto, trgovanje & Pristojbine

Ko je pozicija zapolnjena, se vloženi znesek in z njim povezane nagrade samodejno prilagodijo, da odražajo razpoložljivo stanje. Ni fiksnega načrta in lahko Tezos kadar koli proda, medtem ko stavi na Binance.

tezos, ki stavi binance

Če želite Tezos vložiti v Binance, sledite tem korakom:

 • Prijavite se v svoj račun ali ustvarite brezplačen račun z Binance
 • V zgornjem meniju se pomaknite do možnosti »Finance« in kliknite »Staking«
 • V meniju Prilagodljivo vstavljanje izberite Tezos (XTZ)
 • Položite sredstva iz denarnice strojne opreme ali kupite Tezos s fiatom
 • Kovance Tezos shranjujte v denarnici Binance in si prislužite vložne nagrade

Atomska denarnica

Atomska denarnica je decentralizirana spletna denarnica za kriptovalute na voljo v namiznih in mobilnih napravah, ki podpira več kot 500 kovancev in žetonov. Denarnica je primerna za kripto vlagatelje z vsemi izkušnjami in ponuja preprosto, varno in priročno sredstvo za shranjevanje digitalnih sredstev.

Obiščite Atomic Wallet

The pričakovano ROI za vložitev Tezosa v atomsko denarnico je ~ 7% kar je zelo primerljivo z drugimi borzami vlog in denarnicami. Če želite biti upravičeni do nagradnih nagrad, morate v Atomski denarnici hraniti najmanj 1 XTZ. Spletno mesto ima Tezos kalkulator vložkov za določanje mesečnih in letnih zaslužkov na podlagi količine vloženih kovancev XTZ.

Z uporabo denarnice Atomic lahko uporabniki vložijo Tezos v plačilo brez kakršnih koli provizij in prejmite nagrade pekarja neposredno v denarnico. Celotne nagrade pekov, ki preverjajo transakcije v blockchain omrežju Proof-Of-Stake, se posredujejo imetniku kripto brez posrednikov. Nagradna nagrada se razlikuje in uporabnik lahko izbere pekač Tezos, ki ga želi vložiti.

Za razliko od aplikacije Ledger Live obstaja št na voljo integracija strojne denarnice, zato je pomembno, da varnostno kopirate fazo in geslo, saj ste sami odgovorni za varnost denarnice. Po našem mnenju imamo raje dodatne varnostne prednosti shranjevanja sredstva v denarnici strojne opreme, medtem ko uživamo v nagrajevanju.

atomski pekač

Če želite Tezos vložiti v atomsko denarnico, sledite tem korakom:

Coinbase

Coinbase je izmenjava kriptovalut, ki je zaupa več kot 35 milijonov ljudi v več kot 100 državah po vsem svetu za nakup, prodajo, shranjevanje, uporabo, vložek in zaslužek kriptovalut. Coinbase, ustanovljen junija 2012, se je uveljavil kot priljubljena denarnica za denar in trgovalna platforma za nakup Bitcoinov in kovancev s pomočjo kreditne kartice ali bančnega nakazila.

Obiščite Coinbase

Coinbase je predstavil za svoje ameriške kupce stavi samo z nagrade za vložke do 5,00%. Odstotek nagrade ni določen in se sčasoma spreminja glede na dobiček, ki ga razdeli omrežje Tezos in se izplača neposredno v uporabniško denarnico Coinbase.

kovanci tezos

Podobno kot pri izmenjavi Binance, Kovance Tezos je treba shraniti v denarnici Coinbase, da si prislužite vložne nagrade. To omogoča prilagodljivost preklopa sredstva z vložka na promptno trgovanje in obratno, ko se spreminjajo tržne razmere. Uporabniki se lahko kadar koli odločijo, da bodo Tezos prodali in prodali.

Za vložitev Tezosovih kovancev na Coinbase boste plačali majhno provizijo. Znesek se odšteje od nagrad, prejetih od mreže Tezos. Rezultat tega je nekoliko nižja stopnja nagrajevanja v višini 5% v primerjavi z drugimi zgoraj omenjenimi platformami.

Kje kupiti Tezos?

The najboljše mesto za nakup Tezosa (XTZ) je uporaba fiat-a za kripto izmenjavo za pretvorbo lokalne fiat valute v digitalna sredstva. Drugi načini za nakup, trgovanje in prodajo Tezos je uporaba vrhunske borze kripto trgovanja ali takojšnja storitev kripto zamenjave za zamenjavo kovancev v Tezos.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali obstajajo tveganja pri vstavljanju tezosov?

Vložitev kovancev Tezos z menjalnico predstavlja tveganje, saj uporabniki ne ohranijo nadzora nad zasebnimi ključi denarnice. Borze so lahko nagnjene k spletni kraji in goljufivim dejavnostim, kar lahko povzroči potencialno izgubo sredstev.

Platforme za vložke, ki uporabnikom omogočajo, da izberejo potrjevalnik ali pekač, lahko predstavljajo tveganje, da ponudnik ne prenese celotnih nagrad Tezos na založnika. Pomembno je, da skrbno izberete potrjevalnik ali pekač.

Kako zaslužim Tezos z nagrajevanjem z Coinbase?

Uporabniki lahko s storitvijo, znano kot, zaslužijo nagrade Tezos s Coinbase Delegirani dokaz o vložku (dPoS). To uporabnikom omogoča, da sredstvo predajo drugi stranki, da v vašem imenu vloži kovance. Uporabniki ohranijo lastništvo nad Tezos kovanci v denarnici Coinbase in si prislužijo nagrade s prenosom vložne moči na Coinbase.

Kateri je najboljši način za vložitev kovancev Tezos

Najboljši način za vložitev Tezosa je uporaba denarnice Ledger. Varnost sredstev je najpomembnejša in Ledger vam omogoča, da ves čas ohranite nadzor nad kovanci in zasebnimi ključi.

Zaključek

Za zaključek našega članka o tem, kje lahko vložimo Tezos, smo ocenili in primerjali najbolj priljubljene borze kriptovalut in denarnice za shranjevanje kovancev XTZ, da bi si prislužili nagrade. Medtem ko obstajajo neznatne razlike med platformami, kot so odstotki nagrad in honorarji, ki jih morate vedeti, je vložitev Tezosov z denarnico Ledger varen in donosen način zaslužka XTZ žetonov, ne da bi morali prodati svoje kovance..

Mogoče bi vas tudi zanimalo:

 • 5 spletnih strani za demo trgovanje z bitcoini z virtualnim denarjem
 • 8 najboljših borz kriptovalut v ZDA
 • Kako kupiti bitcoin z darilnimi karticami Amazon – super enostavno
 • Kako zastaviti kozmos (ATOM): 4 najboljša mesta za zaslužek
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • 10 najboljših avstralskih borz kriptovalut
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map