9 najboljših krajev za trgovanje s kripto s finančnim vzvodom

V zadnjih 12 mesecih se je na trgu kriptovalut povečalo povpraševanje po borzah za trgovanje s kriptovalutami, ki ponujajo izvedene finančne in terminske trge z vzvodom. Trgovanje z maržo je odličen način za napredne trgovce, da povečajo svoj potencialni dobiček s trgovanjem z veliko večjimi pozicijami.

Trgovci morajo biti pozorni, da lahko kripto borze, ki ponujajo trgovanje s finančnim vzvodom sestavljeni dobički in izgube. Začetniki, ki se učijo trgovanja, morajo vedno uporabljati demo račun za trgovanje s kripto, preden naložijo kakršna koli dejanska sredstva.

naš izbor

Najboljši finančni vzvod za

Grafikon

BYBIT Obiščite spletno mesto

Najboljši finančni vzvod za

Žetoni s finančnim vzvodom

Logotip FTX Exchange Obiščite spletno mesto

Najboljši finančni vzvod za

Socialno trgovanje

etoro Obiščite spletno mesto

Omejitev odgovornosti: Vaš kapital je ogrožen.

Nekatere borze zahtevajo, da imate Bitcoin denarnico strojne opreme, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute..

Borze za trgovanje s kripto z maržo


Glede na naše ocene so to najboljša mesta za trgovanje s kripto s finančnim vzvodom:

Kaj je trgovanje s kripto vzvodom?

Trgovanje s kripto vzvodom je orodje za vlagatelje odprejo dolgo ali kratko pozicijo, ki je veliko večja od lastnega kapitala, tako da izkoristijo izposojena sredstva v transakciji. To osebi omogoča, da poveča potencialni dobiček s povečanjem svoje kupne moči z majhno količino denarja. Na primer, trgovec, ki sklene posel s finančnim vzvodom 100: 1, lahko hipotetično trguje z velikostjo 10.000 USD s 100 USD.

Najboljše kripto borze za trgovanje s finančnim vzvodom

Ta vodnik za primerjavo vsebuje seznam najbolj priljubljenih borz kriptovalut kupujejo in prodajajo digitalna sredstva z vzvodom ali maržo.

Margin Crypto Trading Borze: Ocene

Naš pregled in ocena najboljših borz finančnega vzvoda za trgovanje s kriptovalutami temelji na pomembnih dejavnikih, kot so enostavnost uporabe, ugled, značilnosti grafikonov, znesek finančnega vzvoda, pristojbine za trgovanje z maržami, metode depozitov, varnost in podpora strankam.

1. Binance

Binance je največje storitve digitalne menjave valut na svetu ki ponuja platformo za trgovanje z več kot 200 različnimi kriptovalutami. Od ustanovitve leta 2017 je platforma doživela meteorski vzpon. Binance je največja borza za trgovanje s kriptovalutami trguje pri 1,2 milijarde dnevnih količin in 1,4 milijona transakcij na sekundo.

Binance ima aplikacija za mobilno trgovanje za naprave iOS in Android ki je zelo intuitiven, enostaven za uporabo, deluje nemoteno in izvaja vse osnovne funkcije, ki jih pričakuje aplikacija za trgovanje. Aplikacija vključuje žive Bitcoin in kripto cene, zmožnost izvrševanja naročil, upravljanje vsakega digitalnega sredstva, pogled P&L in iskanje zgodovine trgovine.

binance trgovanje

Lastnosti:

 • Vodilna borza kriptovalut na svetu
 • Več kot 100 kriptovalutnih sredstev za trgovanje
 • Več trgovalnih parov proti fiat, altcoin in stablecoins
 • Konkurenčne provizije za polog, trgovanje in dvige
 • Na voljo kripto trgovanje s prihodnostjo, maržami in opcijami
 • Zaslužite obresti za kripto z Binance varčevalnim računom

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,8 / 5

Pregled Binance

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Binance

2. Bybit

Bybit je platforma za izmenjavo izvedenih finančnih instrumentov, ki je zasnovana tako, da ponuja brezhibno izkušnjo trgovanja z digitalnimi kovanci, kot so Bitcoin, Ethereum, EOS in XRP, z do 100-kratnim vzvodom. Ponudbe za izmenjavo izvedenih finančnih instrumentov trajne pogodbe ki sledijo ceni kriptovalut. Bybit je izdal trajne pogodbe, poravnane s USDT, s katerimi je mogoče trgovati na borzi z visokim vzvodom.

Bybit obljublja „brez izpadov strežnika“ in njihova sistemska funkcionalnost je na voljo do 99,99%. Borza ima najsodobnejši sistem ujemanja s hitrostjo 100.000 transakcij na sekundo, ki lahko zaključi trgovanje v 10 mikrosekundah. Bybit jamstva za kritje celotnih stroškov finančne izgube zaradi sistemske napake ali zaradi izpadov.

bybit vmesnik

Lastnosti:

 • Margin platforma za trgovanje s kripto z do 100-kratnim vzvodom
 • Najsodobnejši motor za ujemanje, ki obdela 100.000 transakcij na sekundo
 • Napredna orodja za obvladovanje tveganj in vzajemno zavarovanje
 • Z enim klikom nastavite naloge za prevzem dobička in stop-loss
 • Zagotavlja kritje celotnih stroškov izgubljenih sredstev zaradi nedelovanja ali sistemskih napak

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,7 / 5

Pregled bybit

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Bybit

3. eToro

eToro je primeren za začetnike v ZDA, ki želijo vlagati v kriptovalute z uporabo a zmogljiva in uporabniku prijazna trgovalna platforma. Platforma ponuja preprosto platformo za trgovanje z digitalnimi valutami in altcoin-i z vzvodom ali vadbo kripto trgovanja z uporabo navideznega portfelja.

Trgovski vmesnik vključuje sprotne raziskave kripto trga & novice, napredne funkcije trgovanja in orodja za obvladovanje tveganj ter vir socialnih omrežij za kopiranje nekaterih najbolj donosnih kripto trgovcev na svetu.

etoro

Lastnosti:

 • Zakonski ponudnik v ZDA za nakup resničnih kripto sredstev in CFD-jev na priljubljenih digitalnih valutah in tradicionalnih trgih
 • Račun sredstev s kreditno kartico, bančnim nakazilom in PayPal-om
 • Uporabniku prijazen vmesnik in intuitivna aplikacija za mobilno trgovanje
 • Kopirajte donosne kripto trgovce po vsem svetu
 • Vlagajte v uspešne portfelje kriptovalut najboljših trgovcev

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4.6 / 5

eToro pregled

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite eToro

Izjava o omejitvi odgovornosti: 67% računov malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Premislite, ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja. Naložbe v Cryptoasset v večini držav EU in Združenega kraljestva niso urejene. Brez zaščite potrošnikov.

4. FTX

FTX izmenjava je izmenjava kriptovalutnih izvedenih finančnih instrumentov, ki so jo ustvarili trgovci za trgovce. Platforma se od svojih konkurentov razlikuje tako, da ponuja širok izbor indeksov in žetonov s finančnim vzvodom s katerimi se lahko trguje na terminskem trgu ali trgu opcij. FTX je znan po ustvarjanju prvih terminskih pogodb na indekse kriptovalut, ki svojim uporabnikom omogoča, da izkoristijo naraščanje ali padec določenega indeksa v obliki prihodnje pogodbe. Z indeksnimi terminskimi pogodbami je mogoče trgovati neposredno znotraj borzne platforme FTX.

ftx vmesnik

Lastnosti:

 • Profesionalni uporabniški vmesnik za trgovanje na namizju ali mobilnem telefonu
 • Začnite trgovati brez KYC in dvignite do 2000 USD na dan
 • Do 101x vzvod na kripto trgovalnih parih
 • Žetoni s finančnim vzvodom na KRATKO ali DOLGO z do 3-kratnim vzvodom brez roba
 • MOVE Pogodbe, ki se sčasoma poravnajo z absolutno spremembo cene kovanca

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,7 / 5

FTX pregled

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT je priljubljen Trgovalna borza, ki temelji na bitcoinih ki omogoča špekulacije o tradicionalnih finančnih produktih. Trgovci lahko trgujejo s širokim spektrom trgov, vključno s Forexom (FX), kriptovalutami, blagom in indeksi, pri čemer uporabljajo Bitcoin kot zavarovanje – značilnost, ki jo danes nima veliko borz.

Grafikoni PrimeXBT vključujejo vsa napredna orodja za trgovanje z vzvodom, ki bi jih običajno pričakovali za sodobno trgovalno platformo, kot so risanje črt, pravokotniki, vodoravni, Fibonaccijev umik, puščice, besedilo itd. Platforma omogoča več grafikonov prikazati eno sredstvo v več časovnih okvirih ali hkrati paziti na nekaj različnih sredstev.

grafikon xbt prime

Lastnosti:

 • Nagrajena platforma za trgovanje z maržami do 1000x
 • Napredna orodja in kazalniki za izvedbo tehnične analize
 • Prilagodljiva postavitev in konfiguracija grafikonov
 • Plačilna platforma za kopiranje, ki sledi in posnema dejavnosti uspešnih trgovcev
 • Referenčni in pridruženi program z do 50% nagrad za napotitve za privabljanje novih uporabnikov

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4.3 / 5

Pregled PrimeXBT

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite PrimeXBT

6. Plus500

Plus500 omogoča svojim trgovcem, ki to želijo odprte pozicije za nakup in prodajo na Crypto CFD-je (Razpoložljivost je predmet predpisov) z rezervo kot so Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron in Monero .. Obstaja tudi indeks Crypto 10.

Platforma za trgovanje s CFD-ji za kriptovalute Plus500 vključuje vsa orodja za obvladovanje tveganj, ki se pričakujejo od platforme za trgovanje z maržami. Sem spadajo ukazi za stop-stop, končni postanki in zajamčena naročila stop-stop, da postavite absolutno omejitev potencialnih izgub. Tudi če se cena instrumenta občutno premakne proti vam, se vaš položaj samodejno zapre po določeni ceni brez tveganja zdrsa.

plus500 bitcoinov

Posnetki zaslona so prikazani samo za ponazoritev. Dejanski izdelek se lahko razlikuje.

Lastnosti:

 • Zakonski ponudnik CFD v več državah
 • Odprite pozicije za nakup / prodajo na Bitcoin CFD-je (razpoložljivost je predmet predpisov) in tradicionalne trge
 • Vzvod do kriptovalut do 30: 1
 • Račun sredstev s kreditno kartico, BPAY, bančnim nakazilom in PayPal-om
 • Uporabniku prijazna in intuitivna aplikacija za mobilno trgovanje
 • Celoten demo trgovalni račun, če želite izvedeti, kako trgovati s kriptovalutami

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,2 / 5

Pregled Plus500

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Plus500

Omejitev odgovornosti: Vaš kapital je ogrožen

7. BitMEX

BitMEX je peer-to-peer trgovalna platforma, ki ponuja pogodbe z visokim vzvodom, ki se kupujejo in prodajajo v bitcoinih. je eden največjih tržnih oblikovalcev in se najpogosteje uporablja marže trgovalne borze. Začetniki in napredni uporabniki lahko kupujejo in prodajajo pogodbe za kriptovalute (ne sami kovanci) v kombinaciji s trgovanjem z maržami do 100-krat.

Trgovanje z Bitmexom

Lastnosti:

 • Visoka likvidnost in dnevni obseg trgovcev
 • Enostaven za uporabo vmesnika za trgovanje s kripto
 • Vzvod do kriptovalut do 100: 1
 • Napredne vrste naročil, kot so limit, market, stop in sledenje
 • Poštene, konkurenčne in nizke provizije
 • Testnet za vadbo trgovanja na borzi z virtualnim denarjem

Pojdi na spletno mesto

na splošno

4,1 / 5

BitMEX pregled

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite BitMEX

8. StormGain

StormGain je platforma za trgovanje in vlaganje kriptovalut, ki je priložena pogodbe z visokim vzvodom in najsodobnejša orodja za trgovanje. Vsa trgovanja z maržami so poravnana s stabilno povezavo Tether (USDT), ki bo privlačna za trgovce, ki želijo omejiti izpostavljenost portfelja pri vlaganju v kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Borza je najbolje izkoristila naložbe in trge kriptovalut, da je ponudila inovativno platformo za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami. Trgovci StormGain lahko izkoristijo nestanovitne kripto trge z najbolj priljubljenih kripto parov in z uporabo vzvoda do 200x. Obstaja tudi možnost financiranja kripto računa s kreditno kartico.

okno za trgovanje z nevihtami

Lastnosti:

 • Visoka likvidnost in dnevni obseg trgovcev
 • Enostaven za uporabo vmesnika za trgovanje s kripto
 • Vzvod do kriptovalut do 300: 1
 • Napredna orodja za grafikone
 • Poštene, konkurenčne in nizke provizije
 • Demo trgovalni račun za vadbo brez tveganja

Pojdi na spletno stran

na splošno

4,1 / 5

StormGain pregled

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite StormGain

9. Deribit

Deribit je priljubljena trgovalna platforma, ki je veliko stvari naredila prav, da je naš seznam za najboljše platforme za trgovanje s kripto vzvodom. Borza trgovcem omogoča, da izkoristijo do 100-kratno maržinsko trgovanje s terminskimi pogodbami Bitcoin ali opcijami. Platforma je zabeležila hiter obseg trgovanja in je trenutno na drugem mestu po celotnem obsegu trgovine za Binanceom.

Borza se je pred kratkim razširila na terminske pogodbe Bitcoin in Ethereum, s katerimi je mogoče trgovati z vzvodom. The Izvršni direktor družbe Deribit je nekdanji trgovec z opcijami od poznih 90-ih in navdušenec Bitcoinov, ki je ustvaril platformo Deribit, ki izhaja iz besed derivat in Bitcoin.

deribit vmesnik

Lastnosti:

 • Priljubljena izmenjava samo Bitcoin
 • Začetnikom prijazen uporabniški vmesnik
 • 99% sredstev, shranjenih v hladilnicah
 • Napredna orodja in kazalniki za kartiranje
 • Popust za trgovalne provizije za tržne dejavnike
 • Demo trgovalni račun za vadbo brez tveganja

Pojdi na spletno stran

na splošno

4,0 / 5

Enostavnost uporabe

Ugled

Načini pologa

Pristojbine

Obiščite Deribit

Zaključek

Uporaba kripto trgovalne borze z maržo je fantastičen način zaslužka na spletu. Uporabniki se morajo tudi dobro zavedati, da so borze ranljive, ker jih lahko vdrejo, saj ta spletna mesta shranjujejo ogromno denarja.

Če nameravate trgovati na borzi z vzvodom, ne pozabite, da vam na teh borzah ne bodo dolgoročno naložili denarja in dvignite dobiček v ugledno kripto denarnico za varno hrambo.

Prosimo, delite ta članek z omrežjem, če se vam zdi koristen!

Nadaljnja predlagana branja:

 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Zakaj vedno izgubljam denar na Bitmexu? Izogibajte se teh 5 napak
 • Pregled OKEx: Presoja, ali je varno & Zanesljivo?
 • Nehajte uporabljati BitMEX: Namesto tega trgujte s temi 4 drugimi možnostmi
 • 8 najboljših borz kriptovalut v ZDA
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map