4 najboljša programska oprema in orodja za kriptografske grafikone za trgovce z Altcoin

Če berete ta članek, verjetno trenutno trgujete s kriptovalutami na borzi. Morda ste zdaj pripravljeni svoje trgovanje in naložbe dvigniti na višjo raven ter iskati najboljšo programsko opremo in orodja za kriptografsko grafiko za upravljanje vašega portfelja.

Da boste imeli najboljše možnosti za trgovanje s kriptovalutami, boste potrebovali primerno programsko opremo za grafikone, vire in orodja za analizo, da si boste lahko ogledali lestvice v živo in našli in analizirali trgovinske priložnosti.

Najboljša kripto platforma za

Ugled

tradingview Obiščite spletno mesto

Najboljša kripto platforma za

Upravljanje portfelja

Škampi logotip Obiščite spletno mesto

Najboljša kripto platforma za

Altcoin pari

coinigy Obiščite spletno mesto

Najboljša programska oprema za kriptogram

Tu je naš seznam najboljše programske opreme in orodij za trgovanje s kriptovalutami:

Programska oprema za kriptovalute: Primerjave

Ta vodnik za primerjavo ponuja pregled priljubljenih spletnih mest za grafikone kriptovalut. Naša ocena temelji na oceni enostavnosti uporabe spletnih mest, izmenjav, ki jih je mogoče povezati, in cen.


TradingView

TradingView je spletno mesto za grafikone in družabna omrežja v oblaku, ki je primerno za vse ravni aktivnih kripto trgovcev. Cilj platforme je ponuditi vse funkcionalnosti vrhunske zbirke grafikonov za namizje, s hitrostjo in prilagodljivostjo s pomočjo aplikacije za mobilni telefon, ki omogoča grafikone na poti..

Obiščite TradingView

Če trgujete s tradicionalnimi finančnimi trgi ali ste že nekaj časa v kripto prostoru, potem ne bi smelo biti presenečenje, da bi bil TradingView naš seznam uvrščen med najboljše platforme za kriptografske načrte.

tradingview

Prvotno je bil uporabljen za skeniranje delnic in kartiranje. Da bi zadostili povpraševanju po digitalnih valutah, se je spletno mesto za grafikone razširilo tako, da zbira podatke s številnih kripto borz, kot so:

 • Binance
 • Bittrex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Bybit
 • FTX
 • Biki
 • In mnogi drugi…

Združevanje kripto cen na več borzah rešuje glavni problem v kripto industriji. Omogoča prikaz kripto cen v realnem času na enem mestu. Zato se vam ni treba prijaviti na več borz, samo da bi analizirali grafikone cen nadomestnih kovancev, navedenih na različnih borzah. Druga pomembna prednost TradingView v primerjavi z drugimi spletnimi mesti za kriptovalute je skupnost.

tradingview kripto ideje

Je središče za izmenjavo in iskanje idej, kazalnikov in strategij samodejnega trgovanja s kripto trgovanjem, ki so jih objavili drugi trgovci. Svoje ideje lahko objavite celo v družabnih omrežjih in prejemate komentarje o svojih strategijah ali za izobraževanje širše skupnosti.

Na koncu moramo opozoriti, da vedno več kripto borz začenja vključevati lestvice TradingView v svojo borzo. Ko se prijavite na borzo fiat-to-crypto za nakup altcoinov, obstaja velika verjetnost, da boste z grafikoni TradingView preverili cene kripto v živo.

tradingview cene

Najboljši del je, da lahko začnete in BREZPLAČNO načrtujete altcoin in kripto kovance s TradingView na osnovnem načrtu.

Brezplačno se prijavite v TradingView!

Če pa želite trgovanje z altcoini narediti še korak dlje, potem resnično razmislite o nadgradnji na različico Pro. To zagotavlja večjo prilagodljivost in funkcije, kot so:

 • Na svoj nadzorni seznam dodajte neomejene kripto kovance / pare
 • Možnost ogleda in shranjevanja več postavitev grafikonov
 • Prekrivajte in primerjajte različne simbole in sredstva (npr. Bitcoin Vs Gold)
 • Na grafikon dodajte do 5 tehničnih kazalnikov
 • Na grafikonih nastavite 10 opozoril, ki naj se sprožijo glede na ceno ali kazalnik
 • Omogočite testiranje strategij kripto trgovanja

Torej, če še niste ustvarili računa TradingView … Kaj še čakate? To je odličen vir za izvedbo tehnične analize kriptovalut.

Kozica

Shrimpy je spletno mesto za upravljanje portfelja, ki vam omogoča upravljanje celotnega kripto stanja, ki je lahko na več borzah. To pomeni, da se za izvajanje poslov nakupa in prodaje ni treba prijaviti ločeno v vsako kripto borzo.

Obiščite Shrimpy

Edinstvena lastnost Shrimpyja je ta, da si lahko vizualno posnamete celotno dodelitev kovancev na različnih kripto borzah z uporabo preprostih odstotkov. Če se tržne razmere spremenijo, na primer prevlada Bitcoinov se poveča in želite zmanjšati izpostavljenost altcoinom, lahko dodelitev ročno ali samodejno prilagodite tako, da spremenite odstotke. Nato bo platforma v vašem imenu izvedla posle na različnih borzah.

spletna stran s kozicami

Začetni kripto trgovci bodo imeli koristi od številnih funkcij Shrimpy, ki vključujejo:

 • Povežite več borz kripto trgovanja v eno platformo
 • S preprostim vmesnikom in kripto orodji upravljajte s celotnim portfeljem kripto
 • Sledite uspešnosti portfelja in samodejno prilagodite naložbeno strategijo
 • Kopirajte najboljše svetovne trgovce s kripto na socialnem trgovanju
 • Zaslužite provizijo za vsakega socialnega trgovca, ki vas spremlja
 • Avtomatizirajte strategije trgovanja z različnimi kazalniki in orodji za trgovanje

kozice

Ko povežete borzo kriptovalut, bo dodeljena sredstva zapolnila kot odstotek celotnega portfelja. Nato lahko začnete dodajati kripto sredstva, v katera želite vlagati. Shrimpy lahko nato uporabi strategijo avtomatizacije, ki temelji na časovnem obdobju za ponovno uravnoteženje ali ročno.

Shrimpy bo v vašem imenu opravil vsa potrebna posla, da bo dosegel dodeljene portfelje, ki ste jih nastavili. Je popolno orodje za kripto trgovanje za hitro in enostavno prilagajanje tveganj in izpostavljenosti portfelja, ne da bi se bilo treba prijaviti v več borz.

dodeljevanje sredstev

Če na primer kripto trg doseže visoko raven in želite izplačati denar, preprosto povlecite drsnik za odstotek za Tether (USDT) na 100% in Shrimpy bo ustrezno uravnotežil vaš portfelj.

Torej, kakšne so pristojbine?

Shrimpy ponuja tri različne pakete, kot sledi:

 • HODLer (brezplačno)
 • Strokovno – 19 USD na mesec (zaračuna se letno)
 • Enterprise – prilagojena vam

Če želite izbrati najboljši načrt plačil za avtomatizacijo vaše strategije kriptovalut, je najbolje, da preverite spletno mesto in ugotovite, katere funkcije so vključene v posamezne možnosti določanja cen. Če niste prepričani, zakaj ne začnete z brezplačnim računom Shrimpy?

Coinigy

Coinigy je dobro uveljavljeno spletno mesto za upravljanje kripto portfeljev in altcoinov. Njegov namen je poenostaviti postopek trgovanja, ne da bi pri tem žrtvovali tehnično analizo kripto trgovanja.

Obiščite Coinigy

Spletno mesto ponuja trgovalni vmesnik za nalaganje grafikonov z vseh glavnih borz kriptovalut, ki si jih omislite. Je popolna spletna programska oprema za izvajanje tehnične analize kriptovalut.

coinigy

Če si želite ogledati posebne karte Alcoin na enem spletnem mestu, potem razmislite o Coinigy. Uporabnikom omogoča, da izkoristijo globalno gospodarstvo digitalne valute s podatkovno povezljivostjo med 40 kripto borzami z enega računa, kot so:

 • Binance
 • Bitfinex
 • Bitflyer
 • BitMEX
 • CEX.IO
 • Deribit
 • Kraken
 • V redu
 • in mnogi drugi..

Za celoten seznam podprtih izmenjav, Klikni tukaj za ogled seznama izmenjav na spletnem mestu.

Za razliko od Tradingview-a lahko uporabniki na Coinigy 24-urno trgujejo na 20 kripto borzah iz računov, povezanih prek API-ja. Trgovci z Altcoinom bodo cenili tudi funkcijo portfelja denarnice, da bodo ves čas spremljali celotna kripto stanja na vseh borzah, tudi ko spite!

Zdaj morda razmišljate, koliko stane Coinigy?

Cenovni načrti so povsem pošteni, letno članstvo se začne pri približno 15 USD na mesec. Vedno lahko ustvarite brezplačen račun, da ga tudi preizkusite. Tudi Coinigy ne sprejema provizije za trgovanje. Pri trgovanju prek Coinigyja ni nobene dodatne provizije (razen mesečne naročnine).

Ustvarite 30-dnevno brezplačno preskusno različico z Coinigy.

določanje cen

Če se sprašujete, ali je to dobra vrednost za denar, si oglejmo nekaj funkcij, vključenih v osnovni načrt.

Naročniški načrt Coinigy za začetnike ima obsežen nabor zmogljivih orodij za trgovanje s kriptovalutami in poglobljenih kazalnikov. Trgovci, ki se zanašajo na tehnično analizo, bodo imeli dostop do več kot 75 tehničnih kazalnikov za trgovanje neposredno z grafikona na vseh vaših najljubših borzah.

Če to ni dovolj, Coinigy prihaja z opozorili o cenah (po e-pošti, SMS-jih in v brskalniku) in aplikacijo za mobilni telefon, ki prikazuje Bitcoin in druge altcoine, ko ste na poti. Oglejte si spodnji video za predstavitev.

Kvadenca

Quadency je spletno mesto za kriptovalute, ki uporabnikom omogoča povezavo več borz kriptovalut za načrtovanje in trgovanje z ene platforme. Časi prijave na več Bitcoin borz so minili za trgovanje z določenim altcoinom, shranjevanje kovancev na različnih borzah in brez načina za učinkovito izvajanje poslov na vseh vaših imetjih..

Obiščite Quadency

Quadency to bolečino rešuje s preprostim, a zmogljivim orodjem za trgovanje, ki vam pomaga pri načrtovanju, trgovanju in upravljanju kripto naložb. Ko gre za načrtovanje altcoinov, Quadency ponuja eleganten in intuitiven vmesnik za trgovanje z uporabo mehanizma Tradingview.

spletno mesto za kvadrance

Quadency omogoča uporabnikom, da povežejo obstoječe račune kripto izmenjave, da si začrtajo celotna kripto imetja in naročila za nakup / prodajo pošljejo neposredno na borzo. Spletno mesto za grafikone trenutno podpira kripto in altcoin-ove pare na naslednjih borzah:

 • KuCoin
 • Poloniex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Kraken
 • Binance
 • Bittrex
 • Dvojčka

Ko je menjalnica povezana, si trgovci lahko ogledajo stanje na računu, transakcije in naročila, ki se samodejno sinhronizirajo. To vam omogoča, da z nekaj kliki prevzamete nadzor nad svojimi trgovalnimi računi.

Preberite: Quadency Review – Ali je to res NAJBOLJŠA kripto platforma?

Čeprav uporaba Quadency ponuja dodatne ugodnosti za izvajanje poslov na več povezanih borzah z uporabo ene same platforme, ki je ne dobite s sistemom TradingView. Na nek način bi lahko rekli, da Quadency združuje najboljše dele TradingView in Coinigy.

quadency vmesnik

Ko gre za cene Quadency, gre za vrhunsko storitev, ki ponuja tudi brezplačne lestvice kriptovalut, ko povežete borzo. Vendar pa je funkcionalno omejen in resni trgovci s kripto lahko razmislijo o načrtu PRO.

Ustvarite brezplačen račun Quadency!

Cena 49 USD na mesec je za začetnike kripto trgovcev morda nekoliko dražja. Ampak, če ste že donosen trgovec z altcoini, potem je to morda vredna naložba, tako da lahko z enim spletnim mestom učinkovito načrtujete, trgujete in upravljate celoten svoj kripto portfelj.

kvadrance

CryptoView

Sledenje hrambi kriptovalut na več računih za izmenjavo, denarnicah drugih proizvajalcev in hladilnih napravah je lahko za aktivnega trgovca težko. Spletna mesta Crypto portfolio manager, kot so CryptoView pomagajo rešiti to bolečinsko točko.

Obiščite CryptoView

To je vse-v-ena rešitev za kripto trgovce, ki sinhronizirajo več trgovalnih računov in denarnic, medtem ko upravljajo posle na različnih borzah. Spletno mesto v enem uporabniškem vmesniku združuje trgovanje s kriptovalutami in upravljanje portfelja.

cryptoview

CryptoView je eden najboljših upravljavcev portfelja kriptovalut, ki je primeren tako za začetnike kot za izkušene trgovce. Platforma združuje upravljanje kripto portfelja s popolnoma funkcionalno platformo za trgovanje, ki je združljiva z glavnimi trgovalnimi platformami.

Odprte pozicije, čakajoče naročilo, stanja na računih in podatki o zgodovini trgovanja na več borzah se samodejno uvozijo, kar uporabnikom omogoča hitro spremljanje njihovega portfelja in spremljanje stanja na enem spletnem mestu.

trgovanje s kriptogledi

CryptoView je opremljen s funkcijami, ki vključujejo:

 • Zmogljiva grafična platforma, ki jo poganjajo grafikoni Tradingview
 • Več kot 85 tehničnih kazalnikov in 75 orodij za risanje
 • Način več zaslonov za hitro preklapljanje med različnimi konfiguracijami zaslona
 • Lahko shrani vsako postavitev zaslona in konfiguracijo trgovalnega para
 • Podpira vse menjalne podračune, kot so marža, posojanje, zamenjava in terminske pogodbe
 • Zbiralnik novic, ki ga lahko prilagodite določenim kripto virom novic
 • Koledar, ki ga lahko spremljate pomembni dogodki v kripto skupnosti
 • Opozorila po meri na podlagi „ravni cen“ ali „odstotne spremembe“

V primerjavi z drugimi platformami za načrtovanje kriptovalut in upravljanje portfelja je cena CryptoView konkurenčna glede na seznam vključenih funkcij. Obstaja en paket, ki stane 19 USD na mesec ali enoletno naročnino za 13 USD na mesec.

kriptoview cene

Zaključek

Če se resno ukvarjate s trgovanjem s kripto in altcoin-i, potem morate uporabiti najboljše kripto-karte in orodja za tehnično analizo. Vsaka od zgornjih platform grafikonov altcoin je opremljena z viri podatkov z več borz in vključuje orodja za tehnično analizo kriptovalut, ki zaslišujejo trge altcoinov in iščejo možnosti nihajne trgovine.

Obiščite TradingView

Kakšna je torej naša sodba na najpomembnejšem spletnem mestu za grafikone? Priporočamo uporabo pro različice TradingView.

Zakaj? Ker lahko narišete vse svoje najljubše altcoins PLUS tradicionalna sredstva, kot so Forex, delnice, indeksi in surovine. Prav tako postaja najprimernejši grafični vmesnik, ki je zaradi obsežnega nabora trgovskih orodij, funkcij in prijaznosti do uporabnika vključen v številne kripto borze..

Da ne omenjam, še vedno si lahko brezplačno ogledujete lestvice kriptovalut, uporabljate orodja za trgovanje in izvajate tehnično analizo.

Morda vas bodo zanimali tudi ti izbrani članki:

 • Primerjave najboljših borz za trgovanje s kripto vzvodom
 • WazirX pregled: Bitcoin, trgovanje & Pristojbine
 • Bitit Exchange: preberite ta pregled, preden se prijavite
 • Changelly Review: Ali je še vedno varno & Kako deluje
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map