Vodič za početnike: Što je Tron (TRX)? Blockchain tehnologija 3. generacije

Kripto tržište staro je jedva desetljeće, a u povijesti ne postoji nijedno drugo sredstvo koje je stvorilo dugoročno bogatstvo osim kriptovalute!

Od rubnog ulaganja do globalne senzacije, kriptovaluta je uspješno privukla veliku pozornost. I sada se pojavljuje kao budućnost trgovine. Iako su mnoge virtualne valute već u središtu pozornosti i uspješno su se našle na trgu. Neki su još uvijek ispod haube. Nadalje, eksplozija cijene i istaknuta priroda ovih valuta dovela je i do rasta desetaka drugih valuta, a Tron je taj. Ali znate li što je Tron?

Tron: Najveća operativna mreža zasnovana na blockchainu!

Osnovan Justin Sun, Tron je decentralizirani protokol zasnovan na blockchainu čiji je cilj stvoriti besplatni ekosustav digitalne zabave iskorištavanjem p2p i blockchain mrežne tehnologije.

Nudeći podršku raznim blockchain mrežama kao što su Bitcoin, Ethereum, Qtum, EOS i još mnogo toga, Tron će omogućiti korisnicima da slobodno i sigurno objavljuju, pohranjuju i posjeduju podatke na blockchainu..

Štoviše, u decentraliziranom, usmjerenom obliku, Tron će odlučiti o pretplati i distribuciji sadržaja. Također će omogućiti generatorima sadržaja da puštaju i cirkuliraju sav sadržaj bez nuđenja novca posrednicima.

Osim toga, ovo digitalno sredstvo želi preoblikovati način na koji globalno društvo u nastajanju komunicira i trguje putem Interneta i blockchaina u decentraliziranom ekosustavu.

Pa, kako ćete koristiti Tron?

U obliku novčića nazvanog Tronix (TRX)!

Što je Tronix?

Sad kad znate što je Trox, znajmo i o njegovom novčiću Tronix. Tronix ili TRX je izvorni Tronov token ili novčić koji se lako mogu kupiti zamjenom valuta poput Bitcoina ili Ethereuma.

TRX na tržištu:

TRX je postojao krajem rujna 2017. godine, a od tada je vrijednost novca skočila u nebo. Kao i po statistika ograničenje tržišta TRX-a iznosi 2,4 milijarde dolara.

Kako funkcioniraju TRX transakcije?

Baš kao i ostale digitalne valute, TRX transakcije kovanica rade putem javne knjige. Javna knjiga pohranit će povijest svake transakcije i precizno će pratiti svaku transakciju.

Također, transakcijski model TRX-a sličan je onom koji koristi Bitcoin, osim što je Tron poboljšao sigurnost putem UTXO-a.

Tehnologija koja podupire tron:

Tron Blockchain tehnologija

Imag Krediti: Tron

TheTronova mreža blokova funkcionirat će na modelu UTXO (Unspent Transaction Output) koji obično koriste Bitcoin i drugi popularni Blockchains. UTXO će upotrijebiti neutrošene izlaze transakcija da provjeri je li transakcija legalna ili nije.

U osnovi, Tron se temelji na dvije tehnologije:

Tronova platforma:

Tron će sadržavati Application Blockchain sučelje, sučelje između blockchaina i aplikacije, te će podržavati pametne ugovore napisane u Javascriptu.

Štoviše, platforma će koristiti bazu podataka grafova, što će Tronu omogućiti pohranu podataka i strukture mreže. To će osigurati brzo pronalaženje puta, brzu obradu i povećane mogućnosti pretraživanja.

Ekosustav za razmjenu sadržaja:

Ekosustav dijeljenja Tron temelji se na blockchainu Tron. Omogućit će korisnicima izravno prijenos sadržaja za dijeljenje; i eliminira potrebu za posrednicima (Google, YouTube, Spotify, Apple itd.).

Svaki odgovor (klik, pljesak, lajkanje, itd.) Na dijeljeni komad dobit će vlasnik sadržaja u obliku Tonovog valutnog tokena.

Platforma će također eliminirati kontrolu cenzure i ostale probleme koji se tiču ​​privatnosti koji ometaju put pružatelja sadržaja.

Ključ Fjela Trona:

Tron ključne značajke

Zasluge za sliku: Tron

Za što je Tron dizajniran? Tron je pružiti svu moć internetskog sadržaja u rukama korisnika. Neke od prednosti korištenja ovog kripto-novca su:

Oslobađanje podataka:

Jedna od glavnih prednosti Trona je što će svojim korisnicima ponuditi besplatne i nekontrolirane podatke kako bi imali izvornog vlasnika njihovog stvorenog sadržaja.

Brza stopa transakcije:

Budući da je valuta potencijalno naprednija od ETH-a i svih ostalih konkurenata, pružit će visoku stopu transakcija od približno 10.000 TPS. Također, TRX može non-stop obraditi preko 2000 transakcija u sekundi.

Tron visoke performanse

Zasluge za sliku: Tron

Nulta naknada za transakciju:

Tron će za prijenos valute s jednog izvora na drugi naplaćivati ​​od nula do izuzetno niskih naknada za transakcije.

Dosljedan Coinburn:

Do izgaranja će doći ako se novi dApp registrira na blockchain platformi, čime se smanjuje ukupni lanac opskrbe.

To znači, što je veća popularnost platforme, veći će biti broj dApps-a, a veći će biti coinburn.

Snažna proširivost:

Zbog rastuće popularnosti osnivača Trona, Justina sunca, novčić prije lansiranja već ima 100 milijuna korisnika. Stoga će zasigurno imati solidnu podršku mnogih dApps-a, povećavajući time njegovu upotrebu.

Osobni ICO:

S Tronom će korisnici moći pokrenuti vlastite ICO davanjem svojih digitalnih valuta.

Podržava Java:

Za razliku od ostalih digitalnih valuta koje koriste složene programske jezike, Tronova otvorena platforma izgrađena je na JavaScript-u. To znači da će biti puno lakše pisati pametne ugovore i razvijati dApps.

Kako čuvati Tron Coin:

Budući da je TRX pokrenut kao ERC-20 token, možete ga pohraniti u bilo koji novčanik koji podržava ERC-20 tokene. Za pohranu Tronixa mogli biste upotrijebiti bilo koji hardverski uređaj poput novčanika TREZOR ili Ledger Nano S. Neki softverski novčanici poput Jaxxa ili Exodusa i MEW (MyEtherWallet) također su namijenjeni pohrani Tronixa. Nakon što je Mainnet krenuo uživo, uslijedio je postupak migracije novčića, nastavite pratiti nakon ove migracije ovdje. Od migracije trebali biste TRX pohraniti u Tron novčanik.

Očekivanja od Trona!

U eri, kada će sav sadržaj na Internetu biti u rukama konglomerata poput Applea, YouTubea, Googlea itd., Tron će moć posjedovanja sadržaja vratiti u ruke korisnika.

Na primjer, platite nešto novca ‘srednjim ljudima’ da generiraju VAŠ sadržaj na VAŠEM blogu, web mjestu ili bilo čemu na internetu. Te tvrtke ne samo da zarađuju od tih sadržaja već će i zarađivati ​​od strujanja, lajkova i klikova koji dolaze na vaš sadržaj.

Međutim, Tron će postati svjetski ekosustav besplatne zabave dajući sav profit u rukama tvorca. To također znači da će korisnik Trona stvoriti sadržaj, recimo blog, može ga prenijeti izravno na blok Tron, uzimajući tako sav profit.

Neka nagađanja također navode da će ova kripto postati treća mreža koja ljudima omogućuje upotrebu decentralizirane, otvorene mreže Interneta.

Nadalje, budući da se Trion gradi na jeziku visoke razine, to će budućim programerima omogućiti da pomoću bilo kojeg programskog jezika dizajniraju bilo što na dizajnu otvorenog softvera.

Što više, dolazi?

Sada znate što je Tron, ima još mnogo toga što morate znati. Tron je dugoročni projekt koji uključuje različite faze, s opsegom primjene mnogih različitih blockchain tehnologija koje su još uvijek pod haubom.

Izlazak:

Exodus pruža korisnicima pouzdanu i besplatnu platformu za p2p pohranu i distribuciju sadržaja.

Odiseja:

U ovoj fazi uvest će se ekonomski poticaji u sadržaj napajanja i njegove tvorce. Korisnici ostvaruju dobit od sadržaja koji će stvoriti, distribuirati ili dijeliti.

Apolon i veliko putovanje:

Treća i četvrta faza pokušat će riješiti pitanja koja se odnose na dividendu i usredotočit će se na pružanje slobodnog kretanja vrijednosti korisnicima.

Zvjezdane staze:

To će stvoriti decentraliziranu platformu za internetske igre kako bi programeri mogli slobodno graditi. Nadzirat će tržišne funkcije, unovčavat će promet i omogućit će autonomnu strukturu igara.

Vječnost:

Posljednja faza mogla bi biti 2027., omogućit će programerima potpunu kontrolu za postavljanje i financiranje njihovog razvoja igara. Korisnici će ulagati u igre koje žele izgraditi, a također će utjecati na budućnost tržišta igara.

Zaključak:

Od svih digitalnih valuta, Tron je jedna od najbrže rastućih i najambicioznijih!

Dok je Tronova magija još uvijek na tajnom zadatku, sigurno će biti mnogo očiju koje će čekati da vide koliko će se dobro razviti.

Ako Tron krene u akciju, pomoći će ljudima koji traže decentralizirani protokol za trgovanje sadržajem.

Ažuriranje: TRON mainnet službeno će se osamostaliti 25. lipnja 2018. Isto tako već ima 15 dApps na vrhu platforme Tron. Saznajte više o TRON dApps ovdje.

* Izjava o odricanju odgovornosti: Članak se ne smije smatrati i nije namijenjen pružanju investicijskih savjeta. Tvrdnje iznesene u ovom članku ne predstavljaju investicijski savjet i ne bi ih trebale shvatiti kao takve. Istražite sami!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map