Vodič za početnike: Što je populozno? Rješenje za financiranje računa

Populous je peer-peer platforma za izdavanje računa. Platforma je prva od blockchaina u ovom prostoru. Razmotrimo ono što je Populous detaljno.

Inovacija je razvijena imajući u vidu mala i srednja poduzeća. Koristi distribucijsku knjigu blockchaina jer kontinuirano ima za cilj smanjivanje trećih strana u transakcijama faktura. Dakle, pružanje tvrtkama moći neprekidnog razvoja i širenja.

Zašto Populous?

Populous Features

Zasluge za sliku: Populozno

Populous predstavlja tri glavna razloga zašto trebate razmisliti o ulaganju u tehnologiju;

 • Win-Win priroda ulaganja. Populous je dizajniran na takav način da postoji obostrano rješenje za tvrtke. Tvrtke koje ulažu u tehnologiju eliminiraju trećeg čovjeka. Rezanjem trećeg čovjeka, mala i srednja poduzeća mogu, dakle, imati više koristi od dobiti.
 • Globalna korica i to je peer-peer. Uz Populous možete fakturirati bilo koga u bilo kojem dijelu svijeta. Stoga otvara račun s financijskim svijetom izvan financijskih institucija.
 • Sigurnost i osiguranje. Blockchain tehnologija dizajnirana je za uklanjanje prijevara i ručnih pogrešaka koje mogu biti vrlo skupe. Dakle, čineći fakturiranje sigurnim i sigurnim od prijevara i pogrešaka.

Što je popularno: raspodijeljena knjiga u financiranju faktura

Kao što je gore utvrđeno, Populous koristi raspodijeljene knjige. Što su raspodijeljene knjige i koja je njihova važnost?

Distribuirana knjiga je tehnologija za dijeljenje i bilježenje podataka u više decentraliziranih spremišta podataka. Tehnologija se oslanja na sudjelovanje različitih sudionika. Dakle, niti jedna grupa ne tvrdi da ima monopol nad podacima.

Raspodijeljene knjige su široke klase u javne ili privatne knjige. Javne knjige dostupne su svima. Privatnim knjigama pristupaju samo određeni čvorovi s dodijeljenim privatnim ključevima.

Što je Populous` povijest

Populous je ideja koju je konceptualizirao Stephen Williams. On je stručnjak za komercijalne podatke. Sa svojom stručnošću u podatkovnoj industriji, Stephen je izumio i zamislio upotrebu XBRL za rudarenje podataka za klijente. Pa, istražit ćemo XBRL još neko vrijeme.

Ova ideja bila je puno prije Bitcoina. Stephen je kasnije saznao za Bitcoin i blockchain. Istražio je tehnologiju kako bi smislio tehnologiju za financiranje računa. Njegov glavni izazov u koncepciji ideje bilo je financiranje. Blockchain svijet iz takvih razloga nudi ICO-ove.

Što je Populous` Vremenska crta

 • Studeni 2016. – Populous tim koji je vodio njihov izvršni direktor razvio je Populous Concept
 • Veljače 2017. – objavljena je bijela knjiga za Populous
 • Travnja 2017. – Na Ethereumu su razvijeni pametni ugovori
 • Lipanj – srpanj 2017 – ICO
 • Rujna 2017. – integracija XBRL
 • Studeni 2017. – Javno beta izdanje

Populous ICO

Prodaja popularnog PPT tokena za ICO dogodila se između mjesec dana između lipnja i srpnja 2017. Prodaja je uključivala četiri ugovora. Osim toga, svaki je kontakt imao bonus. ICO je prikupio preko 10 milijuna dolara. S ICO-om putokaz je jasniji sa spremnošću da preuzme i dovede revoluciju u industriju.

ICO je bio uspješan. Međutim, tim mora učiniti više kako bi platformu Populous i PPT pretvorio u istaknutije igrače u kripto gradu.

Značajke Populous

XBRL

Populous iskorištava eXstensible Business Reporting Language. Jezik analizira kreditni rizik. Koristi formulu Altman Z i XBRL podatke u stvarnom vremenu. Podaci XBRL dostupni su u javnoj domeni. Uključuje; Vrijednost dužnika, iznos likvidnog novca prisutnog u poslovanju i vjerovnici koji dospijevaju u sljedećoj godini.

Platforma Populous ima vlastitu XBRL platformu. Uz to, platforma je dostupna i drugim tvrtkama kao Business Intelligence (BI). Ali, baza podataka koristit će se tvrtkama za donošenje odluka. Doba donošenja hipotetičkih odluka u mraku davno je prošlo. Baza podataka Populous XBRL pružit će vrijedne informacije koje će se koristiti kako bi se učinilo više informiranim o tvrtkama. Informirane odluke pomoći će tvrtki da raste i razvija se na svojim poljima.

Altmanova ocjena

Altmanova ocjena financijska je platforma koja se koristi za utvrđivanje rizika povezanih s financiranjem računa. Rizici uključuju; vjerojatnost da bankrot pogodi tvrtku za dvije godine, kontrolni modeli za upravljanje financijskim rizikom i hoće li se tvrtka vratiti svojim obvezama.

Model pomaže vratiti investitoru vjeru u posao u koji žele investirati.

Znanjem rezultata XBRL i Altman, razvojni tim Populous stvorio je vlastiti sustav ocjenjivanja Populous. Sustav ocjenjivanja pomaže izumu da se filtrira i omogući tvrtkama koje odgovaraju tehnologiji u sustav Populous.

Račun se prihvaća ili odbija samo na temelju Altmanove ocjene. Stoga je sustav vjerodostojan.

Što slijedi nakon fakture, prihvaća se?

Počinje dražba računa. Razdoblje dražbe fakture je 24 sata. Aukcija završava na tri načina. Prvo, licitaciju završavate rano. Kada vam je potrebna dražba ubrzana, dražbu možete završiti rano. Nakon toga možete zaključiti najbolju dostupnu ponudu do trenutka kada završite dražbu. Drugo, posao koji zadovoljava vašu ponudu za prodaju dogodi se unutar dodijeljena 24 sata. Napokon, dražba može proći čitava 24 sata bez uspješne ponude. U tom slučaju možete prihvatiti najbolju ponudu, potpuno pokrenuti dražbu ili otkazati postupak dražbe.

Uloge populoznih članova zajednice

Zajednicu Populous čine administrator, sustav, prodavač računa i kupac računa. Administrator odobrava račune i kupaca i prodavača. Uz to, administrator odobrava račun koji je postavio prodavatelj i generira kreditnu ocjenu fakture. Osim toga, administrator ima zadatak da dražbu označi kao završenu.

Sustav ima dvije uloge. Po završetku dražbe sustav ima zadatak vratiti pokene gubitničkim skupinama i prenijeti pokene iz pobjedničke grupe prodavaču računa..

Motika popularan posao

Zasluge za sliku: Populozno

Prodavatelj računa pružit će podatke o tvrtki nakon registracije i otvaranja novčanika. Nakon toga prodavač može stvoriti račun i poslati uplatu Populousu, a zatim pričekati odobrenje i aukciju.

Kupci računa će stvoriti račune i stvoriti grupu. Unesite KYC podatke koji će omogućiti administratoru da odobri vaš račun za kupnju računa kada koristi fiat. Međutim, Populous prihvaća anonimne kupnje računa, ali samo za klijente koji kripto koriste kao način plaćanja.

Zašto KYC podaci za stanovnike?

KYC se bavi poznavanjem vaših kupaca. KYC podaci koje Populous zahtijeva pomažu u identificiranju i provjeri podataka i identiteta klijenta. Podaci KYC-a presudan su korak na platformi Populous. Informacije pomažu platformi u provjeri prijevara ili financijskog terorizma koji se mogu dogoditi.

Nedavno je tim putem Populous Twittera najavio prelazak KYC-a s ručnog na automatski. Sve je to u procesu omogućavanja klijentu da bolje i brže koristi usluge koje se nude na platformi. Informacije su uzbuđenje i za tim i za potencijalne klijente.

Pokeni protiv popularnih žetona platforme (PPT)

Pa i Pokens i PPT su platforma tokena. Istražimo ih odvojeno.

Populous platforma koristi Pokens kao standardnu ​​međunarodnu valutu. A imaju vrijednost koja je izravno ekvivalentna fiat valuti. To, prema tome, znači da je £ 5 jednako 5 pokena.

Pokeni se kupuju izravno s platforme pomoću novčanika klijenta putem GBP-a, EUR-a, USD-a i Yena. Moguća je upotreba bilo koje druge valute na svijetu. Ali, za to će klijent prvo pretvoriti valutu u GBP prije nego što se transakcije nastave. Pokeni se koriste za kupnju računa. Kriptovalute, po mogućnosti Bitcoin i Ethereum, također vam mogu kupiti pokene.

S druge strane, PPT se koriste kao sredstvo ulaganja. Projekt je uveo PPT-ove tijekom ICO-a kako bi divlje ulagače financirao inovaciju. U optjecaju je oko 53 milijuna PPT-ova. Broj se neće povećavati. Vlasnici PPT-a mogu također kupiti račune koristeći PPT-ove. Ovim ćete modelom zamijeniti PPT za tokene. Nakon što je ulaganje na račun uspješno, dobit ćete u obliku Pokena i originalno ulaganje u PPT obrazac.

Tokeni su ERC-20 Tokens. A znate li što su oni?

Što su ERC-20 tokeni?

Ovo je izraz koji se gotovo svakodnevno koristi u kripto svijetu. ERC-20 pokazuju odnos između Populousa i Ethereuma.

To su žetoni temeljeni na ETH-u. Iz tog je razloga Ethereum osnova na kojoj se prostire Populous blockchain. Stoga su tokeni prikladni za Ethereum. ERC 20 tokeni imaju popis pravila. Pravila su vodič za interakciju jednog tokena s ostatkom tokena navedenih na Ethereum blockchainu.

Neki od drugih ERC-20 tokena, osim PPT-a, su Filecoin, Qash, Bankok i još mnogo toga.

Kako kupiti PPT

Pa, najjednostavniji, najbrži i najprikladniji način kupnje PPT-a ima tri koraka. Dobivanje MyEtherWallet je prvi korak. Tim je stvorio novčanik za držanje i spremanje bilo kovanica na platformi Ethereum. Novčanik je jednostavno konfigurirati jer klijent mora samo posjetiti web mjesto Ethereum i tamo slijediti jednostavne korake.

Nakon dobivanja MyEtherWallet-a, klijent zatim kupuje Ethereum. I na kraju zamijenite Eter za Populous.

Populous cijena i trgovanje

Sada znate da je ICO prikupio preko 10 milijuna dolara. Populous novčić imao je cjenovni raspon od ICO do studenog u rasponu od 2 do 4 dolara. Od tada je cijena neprestano rasla i dosegla najvišu razinu od 48 dolara.

Cijena novčića pokazuje veliki potencijal koji posjeduje mlada blockchain tehnologija.

Još jedan znak za Populous: PXT

Znanje o žetonima i novčićima Populous malo je složenije. Populous koristi tri različita tokena koja se koriste različito. Svaki token ima svoje jedinstvene značajke. Znate prve dvije značajke: PPT i Poken. Treći je najnoviji – PXT.

PXT je pravi novčić za kriptovalute. Tim razvija ovaj novčić. Upotrijebit će se za kupnju podataka s tržišta podataka koje će uskoro biti pokrenuto. Tržište podataka na Populous sadržavat će prvenstveno XBRL podatke. Ovi su podaci dragocjeni, a to znači da će tvrtke poput osiguravajućih društava, privatnih dioničkih društava, nizvodnih tvrtki, uzvodnih tvrtki i vodećih institucija trebati pristup informacijama. Ovo je vrijedno ciljno tržište.

Za pristup podacima pomoću platforme Populous, klijenti će trebati PXT.

Kako steći PXT

Novčići PXT već su kovani i čekaju na postavljanje. Airdrop će u pravo vrijeme nabaviti novčić od 500 milijuna dolara. Pa, što je zračna kap? Cilj zračne kapi je davanje tokena besplatno. A time i strategija projekta za rast baze klijenata.

Zračne kapi mogu biti iznenađenje ili najavljene prije. Zračne kapljice, osim što rastu bazu klijenata, zračne kapljice također su sjajan način nagrađivanja vjernih kupaca. Budite oprezni za PXT airdrop.

Populous Wallet

Novčanik u blockchain tehnologijama pametan je ugovor koji kripto investitoru omogućuje slanje, spremanje ili primanje kripto žetona. Digitalni novčanik je siguran i siguran.

Za Populous novčanik je dostupan samo klijentu koji posjeduje novčanik. Da bi to osigurala, platforma daje privatne ključeve. Klijenti unose ključeve svaki put kad žele koristiti novčanik. Najpopularniji novčanik za Populous PPT je MyEtherWallet.

Što je financiranje fakturom?

Pa, u cijelom tekstu govorili smo o financiranju računa. Populous želi učiniti brz pregled financiranja računa kako bismo osigurali da bolje razumijemo. Poslovna poduzeća, posebno MSP, u jednom će trenutku tražiti kratkoročni kapital. Najpopularnija metoda korištena u ovoj ponudi je financiranje računa.

Način je B2B metoda stvaranja sredstava. Ovisno o ugovorima postavljenim između poduzeća i investitora, investitor će novac dobivati ​​u ciklusima ili najmanje 30 dana.

Po čemu se Populous u ovom slučaju ističe?

Pa, ovo zvuči kao sve što itko može učiniti. No, osim rezultata o XBRL i Altman Z, o kojima je ranije raspravljano, Populous ima i konkurentsku prednost.

Evo kako; kao što je ranije spomenuto, platforma drži iznose koje su kupili kupci na escrow računima. Nakon uspješne ponude, pobjedničkom kupcu se oslobađaju sredstva dok se gubitničkim kupcima vraćaju sredstva u novčanike. Stoga se i pobjednički i gubitnički ponuditelji ne osjećaju nesretnima. Također, prodavač računa ima širok raspon ponuda za odabir.

Istaknuta popularna analitika za posao

Populous BI

Zasluge za sliku: Populozno

Populous je stvarno bogat u pitanjima podataka i informacija. Dakle, tim pristupa informacijama i podacima radi poslovanja Populous uključuje vrlo moćnu analitiku. Izračuni pomažu Populousu u određivanju referentnih vrijednosti poslovne uspješnosti, zdravlju tvrtke i potrošačkim trendovima.

Analiza pomaže timu da kontinuirano poboljšava sustave kako bi klijentima osigurao sigurne i sigurne usluge. Uz to, analiza pomaže timu da samoprocjenjuje i uvodi promjene radi poslovanja. S tim u vezi, tim redovito ugovara usluge sa profesionalcima kako bi osigurao da prikupljeni podaci i informacije imaju koristi od platforme.

Natjecanje za Populous

Populous platforma je jedinstvena platforma, ali gdje se platforma rangira u odnosu na konkurente.

Postoje i druge tvrtke za financiranje početnih računa kao što su Behalf i Fundbox. Obje tvrtke posluju duže od 2011., odnosno 2013. godine. Također, obje su tvrtke prikupile više sredstava. Prikupili su oko 130, odnosno 110 milijuna dolara.

U istom smislu, ICO-i su vidjeli kako tvrtke vrebaju velike investitore poput Sequoia Capital i Maverick Ventures, odnosno Jeff Bezos i Khosla Ventures.

Gore navedeni podaci znače da Populous ima divove za svoje natjecanje i da tim mora raditi pametnije. Da bi pružio dobru konkurenciju, Populous mora biti izvanredan.

Tko stoji iza Populousa?

Ekipa Populous ambiciozan je tim. Tim ima volju i žar da krene protiv divova poput Amazona i Paypala. Također, ne zaboravljajući druge konkurente poput Behalfa. Uz to, tim ima kvalificirano osoblje za vođenje misije. Jedinica se sastoji od;

 1. Stephan William – osnivač i izvršni direktor
 2. Zvezdomir Zlatinov- programer solidnosti
 3. Jonathan Millar- savjetnik. Specijalist je za financijski rizik
 4. John Morton- tehnički direktor
 5. Jason Tuang – financijski savjetnik

Tim kontinuirano traži najbolji mogući način za unapređenje vizije. Stalno nastoje postići strateške dogovore zbog posla.

Populozno partnerstvo

Partnerstva, posebno s pravim partnerima pomažu u pokretanju svakog pothvata na veliku visinu. Partnerstva su poslovni način međusobnog iskorištavanja u težnji za rastom. Dakle, postoje li brojni partneri?

Nedavno je Populous sklopio ugovor s Tradespaceom. Tko su Tradespace? Tradespace je platforma za financiranje računa zasnovana na indijskoj tehnologiji. Prelazak u partnerstvo s tvrtkom Tradespace bio je strateški. Ovaj potez omogućuje Populousu da iskoristi ogromno indijsko tržište, a istovremeno imaju koristi od znanja tržišta i industrije njihovih partnera.

Oba pothvata imaju za cilj ubrzati stopu poslovanja u financiranju faktura.

Uskoro će ovo biti sjajno partnerstvo u planu tvrtki. Plan izazivanja konkurencije, bez obzira koliko se natjecatelj činio ogromnim. Osim toga, u povećanju tržišnog udjela dobro će doći i partnerstvo Tradespace.

Još jedno partnerstvo je Cashaa. Cashaa je način plaćanja baš kao i Paypal. A Populous želi brže plaćanje na globalnoj razini u suradnji s Cashaom.

Ovo partnerstvo čini novčanik Cashaa dostupnim klijentima Populous. Stoga klijenti mogu izvršiti plaćanje s platforme Populous na novčanik Cashaa radi lakšeg pristupa. Štoviše, ovo partnerstvo čini Populous dostupnim na tržištu Cashaa koje se nalazi u preko 200 zemalja širom svijeta.

Populozna mapa puta

Izum je još uvijek u beta fazi. U 2018. godini PPT je izgubio potencijalno partnerstvo koje su postigli s Luxure Global Citizen, tvrtkom za luksuzne nagrade. Tvrtka je raskinula partnerstvo da bi lansirala vlastiti kripto novčić.

Stoga, tim Populous i dalje nastoji uspostaviti velika partnerstva s velikim investitorima kako bi poboljšao rang u odnosu na konkurente. Partnerstva će daleko napredovati jer tvrtka želi izgraditi svoj brand u financiranju faktura.

Također, tim Populous nastojat će potražiti bilo kakve rupe i sive točke. Toliko da grade visoku razinu povjerenja u poduzećima i investitorima.

Populozna siva područja

PPT tokeni vjerojatno su najsivije područje povezano s Populousom. Sustav je usko povezan sa sustavom MBS. Oboje su vrijednosni papiri s imovinom.

Što to onda znači da sustav ovisi o sposobnosti dužnika da isplate svoje dugove. Propast ovog sustava je da posao može bankrotirati. Kao što postoje dokazi, nema mnogo tvrtki koje se bave preko 10 godina.

Propisi o objema žetonima također su prilično nejasni. Tim bi se vjerojatno trebao baviti regulatornim aspektom.

Ostali izazovi za stanovnike

Natjecanje je primarni izazov. Međutim, postoji još jedan izazov s kojim se tehnologija suočava. Navođenje ljudi da se odreknu tradicionalnog financiranja faktura za financiranje blockchain faktura. Promjena može zvučati sasvim cool, ali promjena nije lako usvojena.

Blockchain tehnologija može biti u porastu. Ali, ne prihvaćaju svi izazov. Ljudi često vide blockchain operacije kao previše komplicirane. Međutim, korištenje platforme Populous prilično je jednostavno. Dovesti ljude do platforme možda je teško, ali to nije nemoguća misija. Uz pravi iznos poticaja, platforma će imati klijente.

Pričekat ćemo samo da vidimo kako će to riješiti.

Završne misli

Blockchain za financiranje ravnopravnih računa mlad je projekt. Vizionarski tim ima velike planove. Ali, odlazak neće biti lak. Uz veliku konkurenciju i tim bez ikakvog znanja o blockchainu, bit će dodatnih sati za stavljanje novčića na tržište.

Međutim, tim je napravio iskorak u postizanju vizije. Najuočljivija su partnerstva s Cashaom i Tradespaceom u nastojanju da se poboljša tržišni udio. Osim toga, postojanost kovanice otkrila je veliki potencijal koji postoji za nju.

Dalje, tim mora nastojati procijeniti i otkriti nejasna mjesta i razjasniti. Nastavite tražiti veće poslovne partnere kako biste vidjeli kako novčić raste do svog maksimalnog potencijala.

Pronađite više detalja o njihovom web stranica i slijedite njihove cvrkut.

* Izjava o odricanju odgovornosti: Članak se ne smije smatrati i nije namijenjen pružanju investicijskih savjeta. Tvrdnje iznesene u ovom članku ne predstavljaju investicijski savjet i ne bi ih trebale shvatiti kao takve. Istražite sami!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me