Vodič za početnike: Što je OmiseGo – Payment Gateway

Blockchain industrija ima revolucionarne ideje. Na financije je to neizmjerno utjecalo. Pojavio se novi igrač – OmiseGo. Znate li što je OmiseGo?

Riječ je o projektu temeljenom na blockchainu koji želi povećati dostupnost, sigurnost i skalabilnost financijskih transakcija. Projekt obećava mrežnu vezu za više korisnika i neograničen potencijal brzine transakcija na milijarde transakcija u sekundi.

Osim toga, također nastoji jamčiti sigurnost vaših financijskih transakcija. Sigurnost dolazi uz potporu Ethereuma. Uključuju se i prednosti pametnog ugovora Ethereuma.

Saznajte više o ovoj samostalnoj financijskoj usluzi. A što je OmiseGo vjerojatno možete pogledati kao investiciju.

Što je OmiseGo?

Zasluge za sliku: OmiseGo

Omise je platna tvrtka. Djeluje u Indoneziji, Singapuru, Tajlandu i Japanu. Tvrtka ima veliku stručnost i vještinu na tržištima plaćanja. Osim toga, OmiseGo se može pohvaliti komercijalizacijom i provedbom nekoliko financijskih proizvoda.

OmiseGo dolazi ponuditi rješenje za plaćanje u stvarnom vremenu. Osnivač i izvršni direktor Jun Hasegawa priliku je vidio 2013. godine. Potom je pokrenuo OmiseGo.

OmiseGo je javni blockchain povezan s glavnom mrežom Ethereuma. Mreža blockchain OmiseGo ima za cilj sigurno obavljanje financijskih transakcija. Financijske transakcije uključuju; depoziti na platnom spisku, doznake, financiranje lanca opskrbe, plaćanja, B2B trgovina, programi vjernosti i još mnogo toga. Sve to možete učiniti na pristupačan način i u potpunosti decentralizirano.

Decentralizacija predviđa i uklanja zabunu. Zbrka koju je izazvao slom u koordinaciji financijskih procesora. Procesori uključuju pristupnike i pružatelje usluga plaćanja. Sve ove treće strane ili koštaju korisnika ili usporavaju stopu transakcije.

Objasnio je OmiseGo Blockchain

Blockchain se sastoji od;

 • Sustav davatelja likvidnosti
 • Blockchain gateway s podrškom za imovinu
 • Decentralizirana razmjena
 • Sustav za razmjenu poruka u klirinškoj kući

Blockchain OmiseGo koristi OMG tokene. Blockchain koristi mehanizam provjere udjela. Mehanizam osigurava izvršnost ideje za kupce. Tehnologija ima visoke performanse. Omogućuje razmjene u rasponu od izdavatelja s fiat podrškom do potpuno decentraliziranih blockchain tokena. Za razliku od mnogih tehnologija decentralizacije, OmiseGo ovisi o dvije klase blockchaina.

Osim toga, blockchain ili mnogi blockchains ne trebaju pouzdani pristupnik. Ključne komponente OmiseGo-a su pametni ugovori i značajke tokena protokola.

Pametni ugovori OmiseGo

Platforma OmiseGo koristi Ethereum. Ethereum je nadaleko poznat po svom koncept pametnih ugovora. Koncepti pametnih ugovora promiču razmjenu imovine transparentno. Pametni ugovori omogućavaju kupcima slobodnije provođenje transakcija.

Jedan od takvih pametnih ugovora koje iskorištava OmiseGo je Plazma. O tome ćete kasnije saznati u ovom članku.

OmiseGo ciljevi kupaca

OmiseGo u osnovi cilja dvije razine kupaca; pojedinci i pružatelji elektroničkog plaćanja (EPP). Za pojedince, OmiseGo im pomaže da izvrše sve transakcije sa sjedištem u banci. Dakle, novac ćete slati i primati po smanjenim transakcijskim troškovima. Tehnologija će ukloniti ulogu banaka i pouzdanih institucija trećih strana. Dakle, to će značiti da ćete uživati ​​više autonomije i financijske kontrole nad svojim novcem.

Sljedeći ciljani kupac, EPPs, OmiseGo učinit će EPP pristupačnim. EPP-ovi će moći svojim kupcima predložiti bolje načine slanja novca s mreže na mrežu.

OmiseGo novčanik: SDK za Novčanik White Label

Novčanik je aplikacija koja pomaže kupcu da pošalje, primi i pohrani vrijednost. Kada se otvori pomoću računala, novčanik čini računalo tog kupca čvorom. Dakle, ono što novčanik s bijelom etiketom čini posebnim?

Komplet SDK-a je komplet za razvoj softvera. To je zbirka unaprijed definiranih funkcija. Omogućuje programerima da se razvijaju učinkovito i sigurno. Dakle, SDK za novčanik s bijelom etiketom omogućit će tvrtkama da kreiraju novčanike za svoje korisnike. Proizvod ili novčanik koji je stvorio programer bit će vlastiti. SDK će se pobrinuti samo za to da se cijeli razvojni proces ubrza. Novčanik će moći besplatno koristiti bilo koji programer.

OMG žeton

Nedavno je Vitalik Buterin objavio na Twitteru OMG tokene koji su njegov omiljeni žeton. Vitalik Buterin osnivač je Ethereuma. To ga čini vrlo utjecajnim čovjekom na ulicama kripto stiha. Buterin je tweet objavio u prosincu 2017. Nakon tweeta, cijena OMG-a porasla je sa samo 0,40 na ogromnih 19 dolara. Ako ste rano ulagali, onda ste sigurno požnjeli.

Ali što je Vitalika natjeralo da opini na način na koji je učinio?

Dakle, razmotrimo ono što OMG Token čini omiljenim tokenom Vitalika Buterina.

 • OmiseGo token nije sredstvo razmjene tokena
 • OmiseGo token ima jasan model vrednovanja
 • Očekuje popuste u pogledu poreznih naknada
 • Pravno je obranjiviji jer zahtijeva aktivne povrate iz aktivnog čvora, a ne pasivne.

Gore navedeni razlozi upućuju na to koliko je token novčić vrijedan.

Upotreba OmiseGo tokena

Na platformi će se tokeni koristiti za kupca prava kupca za potvrđivanje blokova. Više poput provjere uloga. Svaka transakcija izvršena na platformi OmiseGo generirat će malu naknadu. Dakle, što više transakcija obavite, imate više tokena. Čuvanje tokena u novčaniku znači da stavljate tokene u njih.

Viši ulog dobit će više naknada od manjeg. Dakle, tokeni će igrati vitalnu ulogu u provjeri uloga u OmiseGo-u.

OmiseGo ICO

Početna ponuda novčića (ICO) presudna je na početku bilo kojeg kripto projekta. U osnovi je to povjerenje koje investitori ukazuju u valutu.

Matična tvrtka OmiseGo je Omise. ICO je otvorio u lipnju 2017., a trajao je do srpnja 2017. Omise, pokrenite jednomjesečni otvoreni ICO u Ethereum blockchain platformi. I prikupio je 28 milijuna dolara.

Omise je ICO fondove rasporedio na sljedeći način;

 • 20% – zadržava Omise
 • 5% – Omise Airdrops pada držačima Ethereuma
 • 10% -razvojni tim
 • 65% – distribuira se javnosti

OmiseGo tim

Tim programera puno govori o ideji ili projektu. Energija i učinkovitost tima pretvorit će se u izvanredno remek-djelo. Vizionarski tim može značiti samo vizionarsku ideju. Razvojni tim u OmiseGo čine;

 • Jun Hasegawa – osnivač i izvršni direktor
 • Donnie Harinsut – glavni operativni direktor i suosnivač
 • Wendell Davis – Dizajn proizvoda
 • Vansa Chatikavanij – generalna direktorica
 • Thomas Greco – specijalni savjetnik

Osim toga, sjajan tim zahtijeva mnogo savjetnika. OmiseGo tim ima savjetnike u tome tko je tko u blockchain svijetu. Na popisu su suosnivači Ethereuma, Vitalik Buterin i Gavin Wood te druge utjecajne osobe u svijetu blockchaina. Među njima je i profesor David Chuen, akademik u financijama.

Iz tog je razloga OmiseGo vizionarska ideja jer je menadžerski tim uvijek na putu da to poboljša. Tim želi postići da OmiseGo postigne decentralizaciju financijskih transakcija.

Sad znate što je OmiseGo. Znate li kako u to uložiti? Promijenimo sada brzine kako bismo ispitali zašto je dobro ulagati u OmiseGo.

OmiseGo Ethereum Connection

Na drugom mjestu nakon bitcoina u kripto stihu je Ethereum. Projekcije u kripto svijetu pokazuju da će Ethereum vjerojatno prevladati Bitcoin. Dakle, partnerstvo između OMG-a i ETH-a je korisno.

Unutar Ethereuma mora postojati puna provjera čvora radi sigurnosti u transakcijama. Dakle, kupac stvara pametni ugovor s Ethereum Blockchainom. Ugovor zaključava sredstva koristeći stanje lanca OMG. Stoga OMG izvršava naloge i zaključava kupčeva sredstva unutar OMG-a.

Vožnja na ramenima divova na terenu znači samo rast. Tehnologija raste, učeći o razvoju unutar ostalih blockchaina. Uprava tako jasno razumije dokle ide ovo strateško partnerstvo.

Ekonomske implikacije OMG tokena

 1. Validatori zarađuju naknade od provjere valjanosti OMG aktivnosti
 2. Lijepljenje za druge imat će trošak
 3. Uplate i zamjenske naknade potiču iskrene aktivnosti
 4. Nečasna aktivnost kažnjava se spaljivanjem žetona.

OmiseGo i Github veza

OMG knjižnice smještene su na Githubu. Github je senzacionalna tema u poslovnom svijetu. Nedavno je Microsoft kupio Github, ali to je priča za neki drugi dan. Knjižnice su za; Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby i NET.

OmiseGo mobilna plaćanja

Današnji svijet je mobilni svijet. Financijski analitičari mobilna plaćanja vide kao budućnost financija. Ne možete kročiti u financijskoj industriji bez upoznavanja aplikacija povezanih sa zaručnikom. Puno vam je praktičnosti u korištenju aplikacija. Omise, matična tvrtka OMG-a, ima mobilne novčanike s ApplePayom, Android Payom i SamsungPayom. Pogodnost se mora proširiti na kripto ulice.

OmiseGo i McDonald’s

Svi znamo McDonald’s. Zar ne? Oni su globalni lider u prehrambenoj industriji. Na Tajlandu su McDonald Thailand i Omise sklopili partnerstvo. Partnerstvo osigurava da McDonalds Thailand koristi Omise samo za internetska plaćanja. Pitanja su i dalje vezana za narudžbe u trgovini i postotke koje treba ponijeti kući. No, jedno je jasno da postoji vjera u ovo partnerstvo.

Tajlandska vlada i OmiseGo

Blockchain tehnologija nije toliko popularna unutar vlada. Ali, neke su vlade usvojile blockchain tehnologiju. Neke od ovih zemalja koje prilagođavaju blockchain uključuju Japan i Tajland. Dvije zemlje žele stvoriti bezgotovinsko društvo. U ovoj je ponudi Tajland odabrao OMG.

Putem tajlandskog ministarstva financija pokrenuli su sustav e-plaćanja. Osim toga, uveli su Omise facepay sustav. To znači da kupac koristi prepoznavanje lica za plaćanje. Tajlandska vlada i središnja banka Tajlanda podržavaju ta plaćanja.

Tim iz Omiša, Vitalik Buterin i Tajlandska središnja banka prisustvovali su zajedničkom sastanku. Na sastanku su izrazili interes i optimizam za partnerstvo.

Plazma i OmiseGo

Sjetite se obećanog kako ste naučili što je plazma. Pa, tu ste. Plazma je rješenje za skaliranje u blockchain industriji. Joseph Poon i Vitalik Buterin razvili su rješenje za plazmu. Ovo rješenje rješava probleme koji proizlaze iz broja transakcija izvršenih na platformi.

U osnovi, Plasma je pametni ugovor unutar Ethereuma. Pametni ugovor omogućuje drugom programeru da ima platformu visokih performansi. To znači da će platforma koja koristi plazmu izvršiti mnoge transakcije, brže i sigurno.

 

Zasluge za sliku: Omisego

Omise je predvidio probleme skalabilnosti. Pritom je tvrtka ugovorila plazmu kako bi im pomogla riješiti ta pitanja. Očekivano, interes i broj kupaca se povećavaju. I oni će i dalje rasti. Dakle, s povećanim opterećenjem, Omise će i dalje moći marljivo služiti svojim klijentima.

 

OmiseGo Airdrop

Bila bi velika nepravda razgovarati o OMG-u bez OMG-a zračni tokeni. U zraku je bilo apsolutno besplatno uloženo 5% simboličnog uloga. Vlasnici Ethereum novčanika imali su koristi od ovog Airdropa.

Ali, što je zračna kap?

Koncept airdropa može biti vrlo zbunjujući. Airdrop želi nagraditi ETH vlasnike novčanika ERC-20. Da bi ispunio uvjete za airdrop, ETH klijent mora imati minimalnu ravnotežu od 0,1 Etera u novčaniku. To osigurava da samo aktivni ETH klijenti dobiju blagodati airdropa.

OMG je koncept koristio za nagrađivanje osoba s dovoljno etera. Svih 5%, žetona za Airdrops je izdano i u optjecaju je.

Koncept je sada jasan. Međutim, zračna kapa je meta prevara i prijevara. Stoga, kad se ima posla s njima, mora biti siguran u vjerodostojnost. Za sada ne postoji OMG Airdrop.

Što je OmiseGo: Putokaz

OMG ICO dogodio se prošle godine. Do danas postoje žetoni u optjecaju. 2018. će se pobrinuti da Omise proširi OMG i riješi ograničenja poput;

 • Osiguravanje točnih podataka o trgovanju
 • Suočavanje s blockchainima koji obeshrabruju reorganizaciju

OmiseGo vijesti: Lansiranje Mainneta?

Bilo koja platforma blok lanca ima glavnu mrežu i mrežu za testiranje. Mainnet vrši aktivne transakcije, a testnet pomaže programerima da izvrše testiranje. Projekti koji rade imaju glavnu mrežu. Međutim, OmiseGo radi na vrhu ako Ethereum Blockchain tako da nema potrebe za glavnom mrežom. Kako glavna mreža služi samo da to pokaže;

 • ICO nije nikakva prevara
 • Da tehnologija funkcionira, time se poboljšava povjerenje investitora
 • Taj razvoj je u tijeku

Dakle, trebamo li očekivati ​​lansiranje OmiseGo Mainneta? Istina je da to ne možemo nazvati konačno. Moramo pričekati da nam Omise da te podatke.

Što je OmiseGo`s Competition?

Kao što sam već spomenuo, blockchain ima nekoliko novih ideja. Kako se financijski sektor suočava s novim idejama, OmiseGo se suočava i s novim konkurentskim idejama.

Evo konkurencije OmiseGo-u, iako s manje publiciteta:

Tenx

Tenx / Pay kripto projekt čiji je cilj ponuditi višestruki pristup virtualnim valutama na različitim blockchainima na jednoj kartici. Također želi da korisnici uživaju transparentne stope u stvarnom vremenu bez naknade za pretvorbu. I omogućuje korisnicima da kontroliraju svoja sredstva, jer se mogu podizati s bankomata, zaključati, otključati karticu i poslati primanje sredstava u jednoj aplikaciji.

Uvršten je na burze s tržišnom cijenom od oko 0,6 USD i ograničenjem od oko 70 milijuna USD.

Mreža zahtjeva

Request Network je decentralizirana platforma izgrađena na Ethereumu. Nastoji biti usluga plaćanja. Mreža uključuje jednu jedinstvenu ideju koju vjerojatno nismo čuli u gotovo svim projektima. Integrira sustav trgovačkog prava i ima za cilj raditi u većini zakona, ako ne i u svim.

Reklamirano je kao budućnost trgovine. Na taj način žele dovesti četiri najbolje računovodstvene i savjetodavne tvrtke da koriste kriptovalute. Također, mreža će omogućiti bilo kojem korisniku i prodavaču upotrebu bilo koje valute.

Vrijednost tokena iznosi oko 0,07 USD na burzama s tržišnom kapitalizacijom od oko 54 milijuna USD.

Drugi

Postoje i drugi konkurenti poput Bitpese i MicroMoney-a. MicroMoney je zanimljiv ako je tvrdio da je dao zajmove temeljene na blockchainu širom Azije. Njegov se token procjenjuje na oko 0,104 dolara s tržišnom kapitalizacijom od 1,15 milijuna dolara.

Sada postoji maskirano natjecanje kako bi tim koji stoji iza OmiseGo-a bio marljiv. Dakle, kupci i korisnici mogu pričekati i vidjeti hoće li ispuniti njihova očekivanja.

Zaključak

OMG je doista revolucionarna financijska tehnologija. Baza na blockchainu čini ga decentraliziranim i sigurnijim. Tim OmiseGo prešao je dug put od Bijele knjige do postojanja tehnologije.

Jasno je da je tim vizionar. Predviđanje problema koji se mogu pojaviti i uvijek pronalaženje rješenja. Problem skalabilnosti možda se nikada neće dogoditi kao partnerstvo s plazmom.

Potvrda i savjeti osnivača Ethereuma, Vitalika i Wooda, neprocjenjivi su. Zanimljiv pokazatelj koliku vrijednost ima OMG.

Tajlandsko i McDonald`sovo usvajanje također pokazuje da je budućnost sjajna za OMG. Osim toga, poslovni svijet puno vjeruje u tehnologiju.

OMG tokeni uživali su relativnu stabilnost. Tokeni su zabilježili meteorološki porast nakon Buterinova tvita. Od tada su tokeni relativno stabilni. Ali trenutno je cijena oko 7 USD. 5 s tržišnom kapitalizacijom od oko 790 milijuna dolara.

Dakle, istražite. Otkrijte koliko ćete zaraditi ulaganjem u OMG token.

Možete ih dobiti na njihovom OmiseGo Twitter ručka ili njihova web stranica za više informacija o Omise, OmiseGo i tokenima.

* Izjava o odricanju odgovornosti: Članak se ne smije smatrati i nije namijenjen pružanju investicijskih savjeta. Tvrdnje iznesene u ovom članku ne predstavljaju investicijski savjet i ne bi ih trebale shvatiti kao takve. Istražite sami!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map