Kako uložiti kozmos (ATOM): 4 najbolja mjesta za osvajanje nagrada

naš izbor

Najbolja platforma za ulog za

Sigurnost

knjiga Posjetite web stranicu

Najbolja platforma za ulog za

Početnici

baza novčića Posjetite web stranicu

Najbolja platforma za ulog za

Ugled

binance Posjetite web stranicu

Što je svemir (ATOM)??

Toking Cosmos (ATOM) token uključuje pohranjivanje kovanica u novčanik kriptovaluta ili razmjenu za podršku radu blockchain mreže radi zarade nagrada. Vlasniku Cosmosa isplaćuje se bonus za doprinos u radu mreže (slično rudarstvu). Ulog je popularna metoda za zaradu besplatne kriptovalute bez ulaganja više kapitala.

Zašto ulog Cosmos?

Cosmos (ATOM) popularna je digitalna valuta koja koristi hibrid Proof-of-Stake protokol kako bi osigurao svoju mrežu i omogućiti Cosmos investitorima da ostvaruju pasivni prihod do 10% godišnje.

Investitori se nagrađuju držanjem kovanica i sudjelovanjem u provjeri valjanosti transakcija na mreži putem „validatora“. Zatim se mala nagrada distribuira vlasnicima (ili ‘delegatoru’) putem validatora po zadanoj stopi provizije.


Kako uložiti kozmos (ATOM)

Da biste uložili kovanice Cosmos (ATOM), slijedite ove korake koristeći primjer Ledger hardverskog novčanika:

Najbolje platforme za ulog u svemir: Usporedba

Ovaj vodič za usporedbu daje pregled mjesta ulaganja u Cosmos (ATOM) da biste zaradili nagrade i pasivan prihod. Naše se istraživanje temelji na procjeni značajki platforme, procijenjenog godišnjeg prinosa, naknada i sigurnosti.

 • Novčanik Ledger (zadržite kontrolu nad privatnim ključevima i ulogom koristeći vlastiti hardverski novčanik)
 • Binance (najpopularnija svjetska burza koja omogućava ATOM ulaganje i trgovanje)
 • Coinbase (renomirana, pouzdana i sigurna globalna razmjena kriptovaluta)
 • Atomski novčanik (siguran i decentraliziran novčanik za pohranu preko 300 kovanica i tokena)

Novčanik Ledger

Ledger je tvrtka koja je razvila inovativne proizvode i blockchain aplikacije za pohraniti kriptovalutnu imovinu koja sadrži bankovnu sigurnost. Glavni proizvodi su modeli Nano S i Nano X koji se smatraju jednim od najboljih hardverskih novčanika za pohranu kripto valuta.

Posjetite Ledger

Cosmos novčići pohranjeni u Ledger novčaniku mogu se ulagati putem aplikacije Ledger Live kako biste ostvarili pasivan prihod sudjelovanjem u Cosmos mreži putem delegiranja. Za uzvrat, korisnici koji sudjeluju u Cosmosu su nagrađuje se godišnjim prinosom od približno 8-10%, minus naknade.

ulog kosmos knjiga novčanik

Najlakši način da uložite Cosmos koristeći novčanik Ledger jest da u svoje ime prenesete svoju ulogu uloga. Ti još zadržite vlasništvo nad ATOM novčićima dok sigurno stavljate imovinu na hardverski novčanik. Delegiranjem Cosmosa i sudjelovanjem u protokolu dokazivanja uloga investitorima se omogućuje zarada za pomoć u protokolu.

Kliknite ovdje da biste kupili hardverski novčanik Ledger.

Ulagači mogu zaraditi nagrade ulaganjem u Cosmos i zadržite kontrolu nad privatnim ključevima i zadržati vlasništvo preko imovine. Ovo je preferirana opcija za početnike da zarade nagrade ulaganjem Cosmosa i pomažu u akumuliranju dodatnih ATOM kovanica, dok doprinose radu blockchain mreže.

ulog kosmos novčanik

Investitori koji ulože ATOM na hardverski novčanik imaju mogućnost zaraditi nagrade pomoću dvije različite metode:

 • Složeno (novoprimljeni ATOM novčići dodaju se u fond za delegiranje i vremenom se slože)
 • Uplaćivanje novca (novoprimljeni ATOM novčići uplaćuju se u novčanik, ali neće zaraditi nagrade za ulog i mogu se trgovati za drugu imovinu)

Dugoročni investitori i vlasnici Cosmosa trebali bi razmisliti o ulaganju svojih ulaganja u hardverski novčanik Ledger Nano X radi akumuliranja dodatnih ATOM kovanica, uz dodatnu sigurnost održavanja vlasništva i do 10% ROI.

Binance

Binance je najveća razmjena kriptovaluta prema obujmu trgovine i ima milijune korisnika širom svijeta. Burza nudi proizvode bogate značajkama, uključujući trgovanje polugom kriptovaluta, uslugu pozajmljivanja i zaradu na kreditnim i kamatnim računima.

Posjetite Binance

Procjena je udjela u kozmosu nagrada između 6% i 9% za ostvarivanje dodatnog prihoda polaganjem i držanjem ATOM novčića u Binance novčaniku. Korisnička ravnoteža Cosmos procjenjuje se svaki sat kako bi se izračunale nagrade. Nagrade za ulog u Cosmosu isplaćuju se svaki mjesec.

Povezano: 8 najboljih razmjena kriptovaluta u SAD-u

Binance investitori mora imati najmanje 0,5 ATOM-a da bi se kvalificirao za nagrade. Sva zarađena dobit dijeli se s korisnicima Binancea kako bi se maksimalizirale nagrade. Binance ulog nije dostupan u svim zemljama, detalje potražite na web mjestu.

binance

Prednost stavljanja ATOM kovanica na Binance je sposobnost ulaganja u Cosmos dok čekate trgovinsku priliku. Korisnici mogu imati koristi od dobitaka uz potencijalnu trgovinsku dobit na licu mjesta ili maržu.

Povezano: Binance pregled: kripto, trgovanje & Naknade

Jednom kada se pozicija popuni, uloženi saldo i pripadajuće nagrade automatski će se prilagoditi da odražavaju raspoloživo stanje. Ne postoji fiksni plan i korisnici može prebaciti uloženi novac da trguje Cosmosom na Binanceu.

binance kozmos ulog

Da biste uložili Cosmos (ATOM) u Binance, slijedite ove korake:

 • Prijavite se na svoj račun ili otvorite besplatni račun s Binanceom
 • Dođite do ‘Zaradite’ na gornjem izborniku i kliknite na ‘Staking’
 • Odaberite “Ulog u Cosmos (ATOM)”
 • Položite novčiće iz hardverskog novčanika ili kupite Cosmos s fiatom
 • Počnite zarađivati ​​Cosmos ulaganjem nagrada

Coinbase

Coinbase je popularna razmjena kriptovaluta koja je kojem vjeruje više od 35 milijuna ljudi u preko 100 zemalja širom svijeta za kupnju, prodaju, pohranu, upotrebu, ulog, pa čak i zaradu kamata na Bitcoin i druge kriptovalute. Coinbase se pojavio kao popularni sigurni novčanik i razmjena za kupnju Bitcoina pomoću kreditne kartice ili bankovnog transfera.

Posjetite Coinbase

Coinbase je predstavio zalažući se za svoje američke kupce samo sa ulogom na Cosmosu (ATOM) do 5,00%. Postotak nagrade nije fiksan i varira tijekom vremena na temelju dobiti od uloga koju distribuiraju validatori na mreži Cosmos. Nagrade se uplaćuju izravno u Coinbase novčanik gdje se pohranjuju sredstva korisnika.

atom kockanja bazne kovanice

Da biste zaradili nagrade za ulog, Cosmos novčiće trebate pohraniti u Coinbase novčanik. Tamo je minimalni iznos uloga od 1 ATOM to mora biti u novčaniku da biste zaradili nagrade. Također, opcija nagrade za ulog mora se uključiti i u izborniku “Postavke” pod “Financijske usluge”.

Nakon što se kovanice ulože na burzi, nagrade korisnika dodijelit će se prvom uplatom izravno u novčanik Coinbase nakon približno 7-14 dana. Nakon prve uplate, ATOM nagrade za ulog bit će položene otprilike svakih 7 dana.

Ulaganje ATOM novčića na Coinbase naplatit će malu naknadu. Iznos se odbija od dobitaka dobivenih od mreže Cosmos. To rezultira nešto nižom stopom nagrade od 5% u usporedbi s ostalim gore spomenutim platformama za klađenje.

Atomski novčanik

Atomski novčanik je decentralizirani internetski novčanik za kriptovalute dostupan na stolnim i mobilnim uređajima koji podržava više od 500 kovanica i tokena. Novčanik je prikladan za kripto investitore svih iskustava i pruža jednostavno, sigurno i prikladno sredstvo za pohranu digitalne imovine.

Posjetite Atomic Wallet

The očekivano ROI za ulog Cosmosa (ATOM) u atomski novčanik iznosi ~ 10% što je u gornjem rasponu nagrada u usporedbi s razmjenama kripto valuta i novčanicima koji omogućuju ulog. Da biste ispunjavali uvjete za nagrade za ulog, u Atomic Wallet-u treba držati minimalni iznos od 1 ATOM-a.

atomski novčanik koji kocka kozmos

Za razliku od aplikacije Ledger Live, postoji Ne dostupna je integracija hardverskog novčanika, zato je važno čuvati fazu sigurnosne kopije i lozinku jer ste isključivo vi odgovorni za sigurnost novčanika. Prema našem mišljenju, više volimo dodatne sigurnosne pogodnosti pohranjivanja imovine na hardverski novčanik, dok uživamo u nagrađivanju Cosmosa.

Da biste uložili kovanice Cosmos (ATOM) u atomski novčanik, slijedite ove korake:

Gdje kupiti Cosmos?

The najbolje mjesto za kupnju Cosmosa (ATOM) je korištenje fiat-a za kripto razmjenu za pretvaranje lokalne fiat valute u digitalnu imovinu. Alternativno, upotreba ugledne berze za kripto trgovanje ili trenutna platforma za zamjenu kripto-kripto-kripto-a može se koristiti za zamjenu drugog novčića za Cosmos.

Često postavljana pitanja

Postoje li rizici s važnim kozmosom (ATOM)?

Cosmos koji koristi burzu dolazi s rizikom jer ulagači nemaju kontrolu nad privatnim ključevima koji pružaju pristup fondovima. Burze mogu biti sklone internetskoj krađi i prijevarama što može rezultirati potencijalnim gubitkom sredstava.

Nadalje, platforme za klađenje koje korisnicima omogućuju odabir validatora ili pekara mogu uvesti rizik da davatelj usluga ne prenosi pune nagrade za ulaganje delegatoru. The naknade mogu varirati od 1% do 25% a ovisno o validatoru.

Kako mogu zaraditi Cosmos uklapajući nagrade pomoću Coinbasea?

Korisnici mogu zaraditi Cosmos (ATOM) ulaganjem nagrada s Coinbaseom do držanje ili kupnja kovanica na burzi kako bi se stavili u vaše ime. Investitori zadržavaju vlasništvo nad ATOM novčićima u novčaniku Coinbase i zarađuju nagrade delegiranjem ovlasti za ulog na Coinbase.

Koje zemlje Coinbase podržava ulaganje?

Coinbase je svjetska burza kriptovaluta koja svoju uslugu uloga nudi globalno u zemljama poput Belgije, Francuske, Nizozemske, Slovačke, Španjolske, Velike Britanije i SAD-a (osim za stanovnike New Yorka i Havaja).

Koji je najbolji način za ulog u kozmos (ATOM)

Najbolji način ulaganja u Cosmos (ATOM) je upotreba Ledger hardverskog novčanika. Sigurnost sredstava je najvažnija, a Ledger vam omogućuje da u svakom trenutku zadržite kontrolu nad novčićima i privatnim ključevima.

Zaključak

Za kraj našeg članka o tome kako uložiti ulog u Cosmos (ATOM), procijenili smo i usporedili najpopularnije burze kriptovaluta i hardverske novčanike za pohranu ATOM kovanica kako bismo zaradili nagrade za ulog.

Iako postoje suptilne razlike između platformi, poput postotka nagrade i naknada kojih biste trebali biti svjesni, prema našem mišljenju, ulaganje ATOM-a pomoću novčanika Ledger siguran je i profitabilan način zarade dodatnih ATOM kovanica bez potrebe za prodajom kovanica.

Mogli bi vas također zanimati:

 • 5 web stranica za demo trgovinu bitcoinima s virtualnim novcem
 • 4 najbolja Bitcoin povrata novca & App Rewards (BESPLATAN novac)
 • Kako kupiti bitcoine pomoću Amazon poklon kartica – Super jednostavno
 • 4 najbolja mjesta za ulaganje Tezos (XTZ) & Zaradite nagrade
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map