4 najbolja mjesta za ulaganje Tezos (XTZ) i zaradite nagrade

naš izbor

Najbolja platforma za ulog za

Sigurnost

knjiga Posjetite web stranicu

Najbolja platforma za ulog za

Nulte naknade

binance Posjetite web stranicu

Najbolja platforma za ulog za

Američki kupci

baza novčića Posjetite web stranicu

Što Tezos ulaže?

Tezos (XTZ) je popularna kriptovaluta koja koristi Proof-of-Stake protokol kako bi osigurao svoju mrežu. Ulog Tezos omogućuje investitorima da ostvariti pasivni prihod do 7% godišnje aktivnim sudjelovanjem u potvrđivanju transakcija na mreži. Vlasnici Tezosa koji ulažu kovanice dobit će XTZ tokene kao nagradu.

Kako uložiti Tezos (XTZ)

Da biste uložili Tezos (XTZ) kovanice, slijedite ove korake koristeći Ledger Nano X novčanik kao primjer:

Najbolje platforme za ulaganje Tezos: Usporedba


Ovaj vodič za usporedbu pruža pregled mjesta ulaganja u Tezos (XTZ) da biste zaradili nagrade za kriptovalute i pasivni prihod. Naše se istraživanje temelji na procjeni značajki platforme, procijenjenog godišnjeg prinosa, naknada i sigurnosti.

 • Novčanik Ledger (zadržite kontrolu nad privatnim ključevima i ulogom koristeći vlastiti hardverski novčanik)
 • Binance (najpopularnija svjetska burza koja omogućava ATOM ulaganje i trgovanje)
 • Coinbase (renomirana, pouzdana i sigurna globalna razmjena kriptovaluta)
 • Atomski novčanik (siguran i decentraliziran novčanik za pohranu preko 300 kovanica i tokena)

Novčanik Ledger

Ledger je tvrtka koja je razvila inovativne proizvode i blockchain aplikacije za pohraniti kriptovalutnu imovinu koja sadrži bankovnu sigurnost. Glavni proizvodi su modeli Nano S i Nano X koji se smatraju jednim od najboljih hardverskih novčanika za pohranu kripto valuta.

Posjetite Ledger

Tezos novčići pohranjeni u Ledger novčaniku mogu se ulagati putem aplikacije Ledger Live kako bi se ostvario pasivan prihod sudjelovanjem u Tezos mreži putem delegiranja ili postavljanja čvora i pečenja. Za uzvrat, korisnici koji sudjeluju u Tezosu nagrađuje se godišnjim prinosom od približno 6%, minus naknade.

tezos novčanik za knjiženje knjiga

Najlakši način ulaganja u Tezos pomoću novčanika Ledger jest prijenos ovlasti za zalaganje u vaše ime. Ti još zadržite vlasništvo nad XTZ novčićima, a imovinu sigurno stavljajte na hardverski novčanik. Delegiranjem Tezosa i sudjelovanjem u protokolu dokazivanja uloga investitorima se omogućuje zarada za pomoć u protokolu.

Kliknite ovdje da biste kupili hardverski novčanik Ledger.

To znači da možete zaraditi nagrade ulaganjem Tezosa i zadržite kontrolu nad privatnim ključevima i nikada ne izgubiti vlasništvo nad imovinom. Ovo je preferirana opcija za početnike da zarade nagrade ulaganjem Tezosa i pomažu u akumuliranju više Tezosa, dok doprinose sigurnosti mreže.

knjiženje tezos knjige

Jedini nedostatak postavljanja Tezosa na hardverski novčanik Ledger jest taj što može potrajati i do 5 tjedana da se zaradi prva nagrada. Nakon toga, isplate se mogu očekivati ​​svaka 3 dana. Iako se ovo može činiti nedostatkom, sposobnost zadržavanja kontrole nad vašim Tezos novčićima na hardverskom novčaniku od hakera i prevara je daleko važnija.

Binance

Binance je najveća razmjena kriptovaluta prema obujmu trgovine i ima milijune korisnika širom svijeta. Burza nudi proizvode bogate značajkama, uključujući trgovanje kripto maržom, uslugu pozajmljivanja i zaradu nagradama s Binance ulogom.

Posjetite Binance

Binance svojim korisnicima nudi 25 proizvoda za klađenje, poput Tezosa, kako bi uživali u besplatnim nagradama za ulog jednostavnim polaganjem i držanjem kovanica na Binanceu. Tamo su Ne naknade za ulaganje Tezos kovanica na Binance i moraju imati najmanje 1 XTZ da bi ispunjavali uvjete. Sva zarađena dobit dijeli se s korisnicima Binancea kako bi se maksimalizirale nagrade.

binance

Prednost ulaganja Tezosa na Binance je u tome što se trgovci kriptovalutama mogu odlučiti za ulog u Tezos dok čekaju na trgovinu. Korisnici mogu imati koristi od dobitaka uz potencijalnu trgovinsku dobit.

Povezano: Binance pregled: kripto, trgovanje & Naknade

Jednom kada se pozicija popuni, uloženi saldo i pripadajuće nagrade automatski će se prilagoditi da odražavaju raspoloživo stanje. Ne postoji fiksni plan i može prodati Tezos u bilo kojem trenutku dok ulaže u Binance.

tezos staking binance

Da biste Tezos stavili na Binance, slijedite ove korake:

 • Prijavite se na svoj račun ili otvorite besplatni račun s Binanceom
 • Idite na “Financije” na vrhu izbornika i kliknite na “Staking”
 • Odaberite Tezos (XTZ) s izbornika Fleksibilno postavljanje
 • Položite sredstva iz hardverskog novčanika ili kupite Tezos s fiatom
 • Pohranite Tezos novčiće u Binance novčanik i zaradite nagrade za ulog

Atomski novčanik

Atomski novčanik je decentralizirani internetski novčanik za kriptovalute dostupan na stolnim i mobilnim uređajima koji podržava više od 500 kovanica i tokena. Novčanik je prikladan za kripto investitore svih iskustava i pruža jednostavno, sigurno i prikladno sredstvo za pohranu digitalne imovine.

Posjetite Atomic Wallet

The očekivano ROI za ulaganje Tezosa u atomski novčanik iznosi ~ 7% što je vrlo usporedivo s drugim mjenjačnicama i novčanicima. Da biste ispunili uvjete za nagrade, u Atomic Wallet morate držati minimalni iznos od 1 XTZ. Web stranica ima Tezos kalkulator uloga za određivanje mjesečne i godišnje zarade na temelju iznosa XTZ kovanica.

Koristeći Atomic novčanik, korisnici mogu ulagati u Tezos bez ikakvih naknada i primajte nagrade pekaru izravno u novčanik. Cjelovite nagrade pekara koji provjeravaju transakcije na blockchain Proof-Of-Stake mreži prenose se na kripto držača bez posrednika. Nagrada za ulog se razlikuje i korisnik može odabrati Tezos pekar za ulog.

Za razliku od aplikacije Ledger Live, postoji Ne dostupna je integracija hardverskog novčanika, zato je važno čuvati fazu sigurnosne kopije i lozinku jer ste isključivo vi odgovorni za sigurnost novčanika. Prema našem mišljenju, više volimo dodatne sigurnosne pogodnosti pohrane imovine na hardverski novčanik, dok uživamo u nagrađivanju.

atomski kolac za pečenje

Da biste Tezos uložili u atomski novčanik, slijedite ove korake:

Coinbase

Coinbase je razmjena kripto valuta koja je kojem vjeruje više od 35 milijuna ljudi u preko 100 zemalja širom svijeta za kupnju, prodaju, pohranu, upotrebu, ulog i zaradu kriptovaluta. Osnovan u lipnju 2012. godine, Coinbase se pojavio kao popularni novčanik i platforma za trgovanje digitalnim valutama za kupnju Bitcoina i kovanica pomoću kreditne kartice ili bankovnog transfera.

Posjetite Coinbase

Coinbase je predstavio zalažući se za svoje američke kupce samo sa ulog nagrade do 5,00%. Postotak nagrade nije fiksan i varira tijekom vremena na temelju dobiti od udjela koju distribuira Tezos mreža koja se plaća izravno na korisnikov novčanik Coinbase.

tezos za isticanje kovanica novca

Slično razmjeni Binance, Tezos novčiće potrebno je pohraniti u Coinbase novčanik da biste osvojili nagrade za ulog. To omogućuje fleksibilnost prebacivanja imovine s ulaganja na spot trgovanje i obrnuto kako se tržišni uvjeti mijenjaju. Korisnici se uvijek mogu u bilo kojem trenutku isključiti iz ulaganja u Tezos i prodati ga.

Ulogom Tezos kovanica na Coinbase naplatit će se mala provizija. Iznos se odbija od nagrada za ulog dobivenih od Tezos mreže. To rezultira nešto nižom stopom nagrade od 5% u usporedbi s ostalim gore spomenutim platformama.

Gdje kupiti Tezos?

The najbolje mjesto za kupnju Tezosa (XTZ) je korištenje fiat-a za kripto razmjenu za pretvaranje lokalne fiat valute u digitalnu imovinu. Drugi načini za kupnju, trgovinu i prodaju Tezosa je korištenje vrhunske berze kripto trgovanja ili trenutne usluge kripto zamjene za promjenu kovanica u Tezos.

Često postavljana pitanja

Postoje li rizici s postavljanjem Tezosa?

Ulog Tezos kovanica pomoću mjenjačnice nosi rizik jer korisnici ne zadržavaju kontrolu nad privatnim ključevima novčanika. Burze mogu biti sklone internetskoj krađi i prijevarama što može rezultirati potencijalnim gubitkom sredstava.

Platforme za klađenje koje korisnicima omogućuju odabir validatora ili pekara mogu uvesti rizik da davatelj usluga ne prenosi pune Tezos nagrade na ulagač. Važno je pažljivo odabrati validator ili pekar.

Kako mogu zaraditi Tezos nagrađujući nagrade Coinbaseom?

Korisnici mogu zaraditi Tezos nagrađujući nagrade Coinbaseom putem usluge poznate kao Delegirani dokaz o udjelu (dPoS). To omogućava korisnicima da predaju sredstvo drugoj strani da u vaše ime ulože novčiće. Korisnici zadržavaju vlasništvo nad Tezos novčićima u novčaniku Coinbase i zarađuju nagrade delegirajući moć uloga na Coinbase.

Koji je najbolji način ulaganja u Tezos novčiće

Najbolja metoda za stavljanje uloga u Tezos je upotreba Ledger hardverskog novčanika. Sigurnost sredstava je najvažnija, a Ledger vam omogućuje da u svakom trenutku zadržite kontrolu nad novčićima i privatnim ključevima.

Zaključak

Da bismo zaključili naš članak o tome gdje staviti ulog u Tezos, procijenili smo i usporedili najpopularnije burze kripto valuta i novčanike za pohranu XTZ kovanica kako bismo zaradili nagrade. Iako postoje suptilne razlike između platformi, poput postotka nagrade i naknada kojih biste trebali biti svjesni, ulaganje Tezosa pomoću novčanika Ledger siguran je i profitabilan način za zaradu XTZ tokena bez potrebe za prodajom kovanica.

Mogli bi vas također zanimati:

 • 5 web stranica za demo trgovinu bitcoinima s virtualnim novcem
 • 8 najboljih burzi kriptovaluta u SAD-u
 • Kako kupiti bitcoine pomoću Amazon poklon kartica – Super jednostavno
 • Kako uložiti kozmos (ATOM): 4 najbolja mjesta za osvajanje nagrada
 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • 10 najboljih australskih razmjena kriptovaluta
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map