9 najboljih mjesta za trgovanje kripto s polugom

Posljednjih 12 mjeseci tržište kriptovaluta bilježi porast potražnje za burzama za trgovanje kriptovalutama koje nude derivate i terminska tržišta s polugom. Trgovanje s maržom izvrstan je način za napredne trgovce da povećaju potencijalnu dobit trgujući mnogo većim pozicijama.

Trgovci trebaju imati na umu da kripto burze koje nude trgovinu polugom mogu složeni dobici i gubici. Početnici koji uče kako trgovati uvijek bi trebali koristiti demo račun za trgovanje kripto prije nego što polože stvarna sredstva.

naš izbor

Najbolja poluga za razmjenu podataka

Kartiranje

BYBIT Posjetite web stranicu

Najbolja poluga za razmjenu podataka

Tokeni s polugom

Logotip razmjene FTX Posjetite web stranicu

Najbolja poluga za razmjenu podataka

Društveno trgovanje

etoro Posjetite web stranicu

Izjava o odricanju odgovornosti: Vaš je kapital u opasnosti.

Neke razmjene zahtijevaju da posjedujete Bitcoin hardverski novčanik kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, svakako pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute.

Burze za trgovanje kripto s maržom


Na temelju naših recenzija, ovo su najbolja mjesta za trgovanje kripto s polugom:

Što je trgovanje kripto utjecajem?

Trgovanje kripto leveridžom alat je za investitore otvaranjem duge ili kratke pozicije koja je puno veća od vlastitog kapitala iskorištavanjem posuđenih sredstava u transakciji. To omogućava osobi da maksimizira potencijalnu dobit povećavajući svoju kupovnu moć koristeći malu količinu novca. Na primjer, trgovac koji u trgovinu uđe s polugom 100: 1 može hipotetički trgovati veličinom pozicije od 10.000 USD sa 100 USD.

Najbolje kripto burze za trgovanje polugom

Ovaj vodič za usporedbu sadrži popis najpopularnije burze kriptovaluta kupujte i prodajte digitalnu imovinu s polugom ili maržom.

Razmjene margina kripto trgovanja: Recenzije

Naš pregled i procjena najboljih razmjena poluge za trgovanje kriptovalutama temelji se na važnim čimbenicima kao što su jednostavnost upotrebe, ugled, značajke grafikona, iznos poluge, naknade za trgovanje maržom, načini polaganja, sigurnost i korisnička podrška.

1. Binance

Binance je najveće usluge digitalne razmjene valuta na svijetu koja pruža platformu za trgovanje s više od 200 različitih kriptovaluta. Platforma je zabilježila meteorski uspon od osnutka 2017. Binance je najveća burza za trgovanje kriptovalutama trguje se s 1,2 milijarde dnevnih količina i 1,4 milijuna transakcija u sekundi.

Binance ima a aplikacija za mobilno trgovanje za iOS i Android uređaje koji je vrlo intuitivan, jednostavan za upotrebu, radi glatko i izvršava sve osnovne funkcije koje se očekuju od aplikacije za trgovanje. Aplikacija uključuje žive cijene Bitcoina i kripto, sposobnost izvršavanja naloga, upravljanje svakim digitalnim sredstvom, prikaz P&L i povijest trgovine pretraživanja.

binance trgovanje

Značajke:

 • Vodeća svjetska razmjena kriptovaluta
 • Preko 100 kriptovaluta za trgovanje
 • Višestruki trgovinski parovi protiv fiat-a, altcoina i stablecoina
 • Konkurentske naknade za polog, trgovanje i isplate
 • Dostupno kripto trgovanje za budućnost, maržu i opcije
 • Zaradite kamate za kripto s Binance štednim računom

Idi web mjesto

sveukupno

4,8 / 5

Pregled Binancea

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Binance

2. Bybit

Bybit je platforma za razmjenu derivata koja je osmišljena kako bi pružila besprijekorno iskustvo margine trgovine digitalnim kovanicama poput Bitcoin, Ethereum, EOS i XRP trgovinskih parova s ​​polugom do 100x. Ponude razmjene derivata trajni ugovori koji slijede cijenu kriptovalute. Bybit je objavio trajne ugovore namijenjene USDT-om kojima se može trgovati na burzi s visokom polugom.

Bybit obećava ‘Nema zastoja na poslužitelju’ i njihova funkcionalnost sustava dostupna je do 99,99%. Mjenjačnica posjeduje najmoderniji mehanizam za usklađivanje sa 100 000 transakcija u sekundi koji može obaviti trgovinu u roku od 10 mikrosekundi. Bybit jamstva da snosi puni trošak financijskog gubitka zbog sistemske pogreške ili kao rezultat zastoja.

bybit sučelje

Značajke:

 • Margin platforma za trgovanje kripto krilom do sto puta veće poluge
 • Najmoderniji mehanizam za podudaranje koji obrađuje 100 000 transakcija u sekundi
 • Napredni alati za upravljanje rizicima i uzajamno osiguranje
 • Jednim klikom postavite take-profit i stop-loss narudžbe
 • Jamstva da snosite puni trošak izgubljenih sredstava zbog propusta ili sistemskih pogrešaka

Idi web mjesto

sveukupno

4,7 / 5

Bybit pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Bybit

3. eToro

eToro je pogodan za početnike u SAD-u koji žele ulagati u kriptovalute pomoću a moćna i user-friendly trgovinska platforma. Platforma pruža jednostavnu platformu za trgovanje digitalnim valutama i altcoinima s polugom ili vježbanje kripto trgovanja pomoću virtualnog portfelja.

Trgovačko sučelje uključuje istraživanje kripto tržišta u stvarnom vremenu & vijesti, napredne značajke trgovanja i alati za upravljanje rizikom te feed društvene mreže za kopiranje nekih najprofitabilnijih svjetskih kripto trgovaca.

etoro

Značajke:

 • Regulirani davatelj usluga u SAD-u za kupnju stvarne kripto imovine i CFD-a na popularne digitalne valute i tradicionalna tržišta
 • Račun sredstava pomoću kreditne kartice, bankovnog transfera i PayPal-a
 • Korisničko sučelje i intuitivna aplikacija za mobilno trgovanje
 • Kopirajte trgovačke profitabilne kripto trgovce širom svijeta
 • Uložite u uspješne portfelje kriptovaluta najboljih trgovaca

Idi web mjesto

sveukupno

4,6 / 5

eToro pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite eToro

Odricanje: 67% računa malih ulagača gubi novac prilikom trgovanja CFD-ovima s ovim dobavljačem. Trebali biste razmisliti možete li si priuštiti rizik od gubitka novca. Ulaganje u Cryptoasset nije regulirano u većini zemalja EU-a i Velike Britanije. Nema zaštite potrošača.

4. FTX

FTX razmjena je razmjena derivata kriptovaluta koju su izradili trgovci, za trgovce. Platforma se razlikuje od svojih konkurenata nudeći a široka paleta indeksa i poluga žetona kojima se može trgovati na terminskom tržištu ili tržištu opcija. FTX je poznat po stvaranju prvih terminskih ugovora s indeksom kriptovaluta koji svojim korisnicima omogućuju da iskoriste rast ili pad određenog indeksa u obliku budućeg ugovora. Indeksnim terminskim ugovorima može se trgovati izravno s FTX platforme za razmjenu.

ftx sučelje

Značajke:

 • Profesionalno korisničko sučelje za trgovanje na stolnim ili mobilnim uređajima
 • Započnite trgovati bez KYC-a i podižite do 2.000 USD dnevno
 • Do 101x poluga na kriptotrgovinskim parovima
 • Tokeni s polugom na KRATKO ili DUGO s do 3X poluge bez marže
 • MOVE Ugovori koji se vremenom podmiruju na apsolutnu promjenu cijene novčića

Idi web mjesto

sveukupno

4,7 / 5

FTX pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT je popularan Razmjena trgovanja temeljena na bitcoinima što omogućuje špekuliranje tradicionalnim financijskim proizvodima. Trgovci mogu trgovati širokim spektrom tržišta, uključujući Forex (FX), kriptovalutu, robu i indekse koristeći Bitcoin kao kolateral – značajku koju danas ne nudi mnogo burzi.

Grafikoni PrimeXBT uključuju sve napredne alate za trgovanje s polugom koje biste obično očekivali od moderne platforme za trgovanje, poput crtanja linija, pravokutnika, vodoravne, Fibonaccijeve korekcije, strelica, teksta i tako dalje. Platforma omogućuje više grafikona za prikaz jednog sredstva u više vremenskih okvira ili istodobno pripaziti na nekoliko različitih sredstava.

glavni xbt grafikon

Značajke:

 • Nagrađivana platforma za trgovanje maržom do 1000x
 • Napredni alati i pokazatelji za izvođenje tehničke analize
 • Prilagodljiv raspored i konfiguracija grafikona
 • Utrošna platforma za kopiranje koja će pratiti i oponašati aktivnosti uspješnih trgovaca
 • Referalni i pridruženi program s do 50% nagrada za preporuke za dovođenje novih korisnika

Idi web mjesto

sveukupno

4,3 / 5

PrimeXBT pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite PrimeXBT

6. Plus500

Plus500 omogućuje svojim trgovcima koji to žele otvorene pozicije za kupnju i prodaju na kripto CFD-ima (Dostupnost podliježe propisima) s maržom kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron i Monero .. Postoji i indeks Crypto 10.

Platforma za trgovanje CFD-om za kriptovalutu Plus500 uključuje sve alate za upravljanje rizikom koji se očekuju od platforme za maržnu trgovinu. To uključuje naloge za zaustavljanje gubitaka, prateće zaustavljanje i zajamčeni nalozi za zaustavljanje gubitaka kako bi se postavila apsolutna granica potencijalnih gubitaka. Čak i ako se cijena instrumenta značajno kreće prema vama, vaša pozicija automatski će se zatvoriti po navedenoj cijeni, bez rizika od klizanja.

plus500 bitcoina

Snimke zaslona prikazane su samo u svrhu ilustracije. Stvarni se proizvodi mogu razlikovati.

Značajke:

 • Regulirani dobavljač CFD-a u nekoliko zemalja
 • Otvorene pozicije za kupnju / prodaju na Bitcoin CFD-ovima (dostupnost podložna regulaciji) i tradicionalnim tržištima
 • Poluga do 30: 1 na kriptovaluti
 • Novčani račun pomoću kreditne kartice, BPAY-a, bankovnog transfera i PayPal-a
 • Jednostavna i intuitivna aplikacija za mobilno trgovanje
 • Potpuni demo račun za trgovanje kako biste naučili kako trgovati kriptovalutom

Idi web mjesto

sveukupno

4,2 / 5

Pregled Plus500

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Plus500

Izjava o odricanju odgovornosti: Vaš je kapital u opasnosti

7. BitMEX

BitMEX je peer-to-peer trgovačka platforma koja nudi ugovore s visokom polugom koji se kupuju i prodaju u Bitcoinu. to je jedan od najvećih marketinških marketinša i najčešće korišten marže razmjene. Početnici i napredni korisnici mogu kupovati i prodavati ugovore za kriptovalute (a ne same kovanice) u kombinaciji s trgovinom maržom do 100 puta.

Trgovanje Bitmexom

Značajke:

 • Visoka likvidnost i dnevni obujam trgovaca
 • Jednostavno sučelje za trgovanje kripto
 • Poluga do 100: 1 na kriptovaluti
 • Napredne vrste narudžbi kao što su limit, tržište, zaustavljanje i praćenje
 • Poštene, konkurentne i niske naknade
 • Testnet za vježbanje trgovanja na burzi s virtualnim novcem

Idi web mjesto

sveukupno

4,1 / 5

BitMEX pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite BitMEX

8. StormGain

StormGain je platforma za trgovanje i ulaganje kriptovaluta koja dolazi s vama ugovori s visokom polugom i vrhunski alati za trgovanje. Sva trgovanja s maržama podmiruju se u stablecoin Tether-u (USDT) koji će se svidjeti trgovcima koji žele ograničiti izloženost portfelja prilikom ulaganja u kriptovalute kao što su Bitcoin i Ethereum.

Burza je iskoristila najbolje od tržišta ulaganja i kriptovaluta kako bi ponudila inovativnu platformu za trgovinu kripto terminskim ugovorima. Trgovci StormGain mogu iskoristiti nestabilna kripto tržišta s najpopularniji kripto parovi i koristeći polugu do 200x. Postoji i mogućnost financiranja kripto računa pomoću kreditne kartice.

prozor za olujno trgovanje

Značajke:

 • Visoka likvidnost i dnevni obujam trgovaca
 • Jednostavno sučelje za trgovanje kripto
 • Poluga do 300: 1 na kriptovaluti
 • Napredni alati za crtanje
 • Poštene, konkurentne i niske naknade
 • Demo trgovinski račun za vježbanje bez rizika

Idi web mjesto

sveukupno

4,1 / 5

StormGain pregled

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite StormGain

9. Deribit

Deribit je popularna platforma za trgovanje koja je učinila puno stvari kako bi našla listu za najbolje platforme za trgovanje kripto polugom. Razmjena omogućuje trgovcima da iskoriste do 100x margin trgovine Bitcoin fjučersima ili opcijama. Platforma je zabilježila porast obujma trgovanja i trenutno je zauzeo drugo mjesto u ukupnom obujmu trgovine iza Binancea.

Razmjena se nedavno proširila tako da uključuje terminske termine na Bitcoin i Ethereum kojima se može trgovati s polugom. The Izvršni direktor Deribita bivši je trgovac opcijama od kasnih 90-ih i zaljubljenik u Bitcoin koji je stvorio platformu Deribit koja dolazi od riječi derivat i Bitcoin.

deribit sučelje

Značajke:

 • Popularna razmjena samo Bitcoin
 • Korisničko sučelje prilagođeno početnicima
 • 99% sredstava pohranjenih u hladnjači
 • Napredni alati i indikatori za crtanje
 • Popust na naknade za trgovanje za markere
 • Demo trgovinski račun za vježbanje bez rizika

Idi web mjesto

sveukupno

4,0 / 5

Jednostavnost korištenja

Ugled

Metode pologa

Naknade

Posjetite Deribit

Zaključak

Korištenje burze za kripto trgovanje s maržom fantastičan je način za zaradu putem interneta. Korisnici bi također trebali biti vrlo svjesni da su burze osjetljive na hakiranje jer ove web stranice pohranjuju ogromne količine novca.

Ako planirate trgovati na burzi s polugom, ne zaboravite da vam dugoročno ne držite novac na tim burzama i povlačite dobit u renomirani kripto hardverski novčanik radi sigurnog čuvanja.

Podijelite ovaj članak sa svojom mrežom ako vam se učini korisnim!

Daljnja predložena čitanja:

 • 8 najboljih razmjena bez kamata (trgovanje bez provizije)
 • Zašto stalno gubim novac na Bitmexu? Izbjegavajte ovih 5 pogrešaka
 • OKEx pregled: Procjena je li sigurno & Pouzdan?
 • Prestanite koristiti BitMEX: Umjesto toga trgujte s ove 4 alternative
 • 8 najboljih razmjena kriptovaluta u SAD-u
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map