CEO-melding: Nyttårsønsker til fellesskapet

Da vi er i ferd med å sette foten i 2021, har vi mye håp og motivasjon for en bedre fremtid. Jeg vil benytte anledningen til å ønske deg og din familie et godt nytt år. Din kjærlighet, støtte og dedikasjon har hjulpet oss med å stige til topprankene innen blockchain-utdanning og opplæring.

Året 2020 har vært ganske ekstraordinært for oss når det gjelder pandemi så vel som mulighetene som utvikles fra digitale transformasjonsinitiativer. 101 Blockchains har vært i stand til å oppnå bemerkelsesverdige resultater i 2020 når det gjelder legitimasjon, økende lærerbase og utvidelse av produktporteføljen. Viktigst av alt, vi har prestert eksepsjonelt godt med å levere verdi til våre elever på alle fronter.

Når vi har nådd slutten av 2020, la oss reflektere over reisen til 101 Blockchains og milepælene vi oppnådde.

Et år med flott ytelse for 101 Blockchains

Vi har vært i stand til å få anerkjennelse for vår jevne ekspertise innen blockchain-utdanning og forskning fra G2.com, Inc., en av de ledende plattformene for gjennomgang av forretningsprogramvare og -tjenester. 101 Blockchains var et av toppnavnene blant ‘high performers’ i to Grid Reports, dvs. Grid Report for Online Course Providers og Grid Report for Technical Skills Development i G2 Winter 2021-rapportene og G2 Fall 2020-rapportene. Vi klarte å score syv forskjellige belønninger i G2 Winter 2021-rapportene og seks belønninger i G2 Fall 2020-rapportene.

G2 Fall 2020-rapporter fokuserte på gunstige rangeringer for 101 Blockchains i tilfelle administrasjon, supportkvalitet og enkel installasjon. Vår evne til å levere verdi til våre elever med en relativt triviell tilstedeværelse på markedet har vært en fremtredende drivkraft for vår anerkjennelse som ‘topp performer’ i forskjellige G2-rapporter.

G2 hedret oss også igjen som en høypresterende kandidat blant online kursleverandører i G2 Winter 2021-rapportene. Vi er svært takknemlige for G2 så vel som våre elever for å ha sendt inn sine anmeldelser på G2 om våre tilbud. Vi var i stand til å bli en høypresterende vinter 2021 så vel som i Europa vinteren 2021.

Videre mottok vi karakteren som høypresterende blant små bedrifter for vinteren 2021. Viktigst av alt, 101 Blockchains var også i stand til å score skiltet for å gjøre forretninger for vinteren 2021 i G2-rapportene..

G2-rapportene hadde også noe mer under ermene for å markere en ny milepæl for oss i 2020. Vi ble belønnet med merket ‘Brukere elsker oss’ i både G2 høst 2020 og G2 vinter 2021-rapporter som viste hvor mye våre elever elsker produktene våre og tjenester. Merket ‘Brukere elsker oss’ er en unik fremstilling av takknemligheten til våre elever. Denne nyheten er mer enn bare opphissende informasjon, da den reflekterer direkte resultatene av vår innsats. Bare det å vite om at elevene våre elsker oss, er nok til at vi kan doble innsatsen i det kommende året.

Våre høye antall suksesser i 2020

Mens vi reflekterer over hvordan året 2020 gikk, kan vi ikke se bort fra tallene som taler mye om vår suksess i år. Disse tallene er indikatorer på hvor mye elevene våre elsker oss og vil samhandle med oss. Så lenge våre elskede elever søker nye og innovative tiltak for å få tilgang til blockchain-utdanning og forskning, vil vi prøve vårt beste for å gi dem akkurat det de ønsker og trenger. Her er vår suksesshistorie for 2020 i antall:

  • Etter at 101 Blockchains ble grunnlagt i 2019, hadde vi mer enn 11000 profesjonelle blockchain-fagpersoner over hele verden som stoler på vår troverdighet som forsknings-, utdannings- og dataleverandør. I dag er vi fortsatt vitne til betydelig vekst i vår base av elever som stoler på oss for blockchain-trening.
  • I 2020 hadde vi mer enn 7500 fagpersoner til å registrere seg for våre virtuelle konferanser. Vi er svært fornøyde med å motta så eksepsjonelle nivåer av engasjement, spesielt i tøffe tider som vi hadde i år. 101 Blockchains gjennomførte rundt 8 virtuelle konferanser i 2020 med et fremtredende fokus på nye trender i blockchain-bransjen og blockchain-karrierer.
  • Vi har oppdaget nye emner for våre blockchain virtuelle konferanser og sørget for deltakelse fra topp bransjeeksperter i konferansene. I løpet av året introduserte vi også 30 webinarer som elevene kunne få tilgang til i henhold til deres behov og fleksibilitet.
  • Vi gjennomførte også to live mesterklasser i 2020, og startet dermed et helt nytt kapittel for oss. 101 Blockchains er også beæret over å ha over 1900 nye medlemmer i sin LinkedIn-gruppe.
  • I år opprettet vi også vårt vellykkede Linkedin-fellesskap og la til nye medlemmer i vårt sosiale mediesamfunn. Disse prestasjonene gjenspeiler direkte vår ytelse på tvers av forskjellige digitale plattformer. Vi var også glade for å ønske nyheten om å nå over 20 000 følgere velkommen på LinkedIn-siden vår.

Mange påmeldinger for Blockchain-sertifiseringer og kurs

Når vi snakker om påmeldinger, har vi vært i stand til å oppnå en svimlende ytelse med hensyn til våre online opplæringskurs og sertifiseringer. I år 2020 hadde 101 Blockchains totalt 8 500+ nye studenter på akademiet. Derfor kan vi forvente mye mer i året som kommer, spesielt med våre unike funksjoner.

For øyeblikket tilbyr vi tre blockchain-sertifiseringer med det aktuelle opplæringskurset og støttematerialet. Våre tre blockchain-sertifiseringer – CEBP-sertifisering, CEBA-sertifisering og CBSE-sertifisering, har utført eksepsjonelt bra med å veilede blockchain-karrieren til mange profesjonelle blockchain-selskaper..

CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) har blitt merket som mest etterspurte Blockchain-sertifisering i 2020 med høyest antall påmeldinger.

Vi introduserer også nye oppdateringer i sertifiseringsprogrammene for å hjelpe våre elever å få den største fordelen i å forfølge blockchain-karrieremuligheter. Våre verdifulle elever har også kreditert 101 Blockchains for å holde seg oppdatert med de siste fremskrittene og trendene innen blockchain-teknologi.

Vi har vært i stand til å styrke vårt rykte innen blockchain-utdanning og trening med våre blockchain-kurs. Selv om sertifiseringene våre er gode verktøy for å etablere blockchain-karrierer, tilbyr våre opplæring betydelig støtte for blockchain-spesialisering. 101 Blockchains presenterte nylig noen nye kurs i 2020, for eksempel introduksjonen til DeFi-kurset og How to Build your Career in Blockchain-kurset. Men ikke bekymre deg, mange flere spennende kurs er fortsatt i ferd med å lage!

Med de nye kursene har vi kunnet registrere lovende tall i 2020 for påmeldinger i akademiet vårt. Brukere har berømt våre evner for å levere personlig og omfattende støtte for å lære om blockchain-konsepter og emner. Så vi kan se frem til nyttår med store forhåpninger om å foredle kvaliteten på ressursene våre.

Samarbeid med anerkjente bransjeeksperter fra topporganisasjoner

Året 2020 handlet ikke bare om den økende etterspørselen etter blockchain-sertifiseringer eller blockchain-kurs. Videre handlet det ikke bare om vår voksende produktportefølje eller det voksende sosiale fellesskapet med 101 Blockchains. Vi hadde også mange store online-arrangementer som gjorde vårt 2020 enda bedre fra et forretningsperspektiv. Vi gjennomførte forskjellige dybdegående markedsundersøkelsesinitiativer, webinarer, samtaler og intervjuer med mange topp blockchain-utøvere.

Disse aktivitetene fikk oss til å avgrense vår eksisterende kunnskapsbase om blockchain. Vår deltakelse i slike aktiviteter fikk ytterligere fart gjennom involveringen av blockchain-fagpersoner fra topporganisasjoner. Vi har hatt blockchain-fagpersoner fra bemerkelsesverdige organisasjoner som deltar i forskjellige aktiviteter gjennom 2020.

Vi hadde også æren av å delta i unike aktiviteter som involverer blockchain-teknologi med enterprise blockchain-fagpersoner fra andre organisasjoner. Derfor kan vi i 2021 dukke opp som en dedikert plattform for å hjelpe blockchain-entusiaster til å samhandle med topp bransjeeksperter. Når vi går inn i et nytt år, håper vi å fortsette å bygge bro over gapet mellom bransjeeksperter og en vanlig elev.

Vi har som mål å gjøre blockchain-konsepter lett tilgjengelige og forståelige for alle våre elever. Tilliten til bedrifter i 101 Blockchains har doblet seg i år med mange initiativer rettet mot digital transformasjon. Bedrifter er i stand til å være vitne til den spesialiserte ekspertisen som 101 Blockchains bringer til bordet for å fremme blockchain-utdanning. Vi ser kontinuerlig etter nye muligheter for å hjelpe våre studenter, og anbefalingene fra bransjeeksperter støtter oss tilstrekkelig.

Hvordan vil 2021 se ut for 101 blokkjeder?

Fra alle dataene som er nevnt ovenfor, kan du legge merke til de mange prestasjonene til 101 Blockchains i 2020. Nå vil vi ta en kort titt på de potensielle fordelene og utfordringene for 101 Blockchains i 2021. På nyttår vil 101 Blockchains må bringe en radikal transformasjon i produktporteføljen. Så vi jobber for tiden med mange nye blockchain-opplæringskurs og arrangementer. Ettersom landskapet for blockchain-karrierer fortsetter å utvikle seg grundig, må vi øke tempoet i å tilby nødvendige opplæringsmateriell.

Videre må vi også holde oss oppdatert med de nye endringene i blockchain-økosystemet, for å holde ressursene våre oppdatert. Når det gjelder online kurs og blockchain-sertifiseringer, ønsker vi å øke fokuset på orientering mot profesjonelle blockchain-roller. Deretter planlegger vi også å introdusere mange nye bidrag blant bidragsytere til våre webinarer og virtuelle konferanser.

Vi tar sikte på å tilby en fleksibel og omfattende online plattform for alle blockchain-entusiaster og hjelpe dem med å få ekspertinnsikt. Samtidig har vi også tenkt å gi bedre varsler for våre elever og brukere. Dette vil sikre at de ikke går glipp av noen nye kunngjøringer fra 101 Blockchains. Siden dag 1 har elevenes kjærlighet holdt oss flytende og kjørt fremover med full gass.

I 2021 har vi til hensikt å beskytte kjærligheten du har vist oss og returnere den til deg med en betydelig entusiasme. Vi planlegger også å lansere de rimelige premiummedlemskapsplanene for 101 Blockchains-fellesskapet, der våre fellesskapsmedlemmer vil ha tilgang til alle våre kurs og sertifiseringer og mange flere unike funksjoner.

Takk alle sammen, 101 Blockchains-teamet ønsker deg et godt nytt år!

Teamet vårt på 101 Blockchains har jobbet ekstremt hardt for å produsere de beste produktene og hjelpe samfunnet vårt til å bli best mulig. Uten vårt team er vi bare et annet nettsted på internett med litt informasjon om blockchain-teknologi. Våre bransjeeksperter, kursskapere og supportpersonell har spilt en avgjørende rolle i å håndtere vårt stadig voksende økosystem av elever.

Jeg vil personlig takke alle våre partnere, teammedlemmer, elever og interessenter for å tjene som våre styrker. La oss håpe på noen fantastiske prestasjoner og underverk i 2021. Jeg ønsker deg, din familie og din kjære masse lykke og helse på nyåret.

Skål til et veldig godt nytt år 2021, og takk alle sammen for et produktivt 2020!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map