Varför välja att bli Blockchain-certifierad

101 Blockchains är ett välkänt namn inom forskning, utbildning och certifiering inom Blockchain. Låt oss kolla varför du ska välja 101 Blockchains för att bli Blockchain-certifierad.

Blockchain är en av de mest anmärkningsvärda insatserna i den digitala ekonomin på senare tid. Den primära effekten av omvandlingen med Blockchain-teknik har resulterat i att stora företag som Yahoo, Google och Amazon har blivit världsledande och förändrat världen med sin anpassningsförmåga för den nya tekniken. Världen lärde sig om Blockchain-teknik först med introduktionen av kryptovaluta, till exempel Bitcoin.

Följer 2008 finanskrisen, Blockchain-teknologin utvecklades i kärnan av kryptovalutealternativ som Bitcoin. Trots att Blockchain-tekniken är utformad för finansiella transaktioner har den långsamt trängt igenom olika branscher som sjukvård, banker, fastighetssegment, registerföring av tillgångar och fastigheter och aktiemarknader. Därför letar många företag efter Blockchain-certifierade proffs med erforderlig expertis och branschkunskap för att hantera olika roller i en Blockchain-infrastruktur.

Om du har letat efter en pålitlig Enterprise Blockchain-certifiering som kan utvidga omfattningen av din karriär inom Blockchain, är du på väg att upptäcka ett av de lovande svaren för din sökning. Följande diskussion beskriver detaljerna om Certified Enterprise Blockchain Professional Certification av 101 Blockchains. Reflektionen över detaljerna i CEBP-certifieringen hjälper dig att förstå orsakerna till att bli 101 Blockchains-certifierade.

Betydelsen av Blockchain-teknik

Innan vi dyker in i detaljerna och vikten av CEBP-certifieringen av 101 Blockchains, låt oss reflektera över skäl som ligger bakom Blockchain-teknikens popularitet. Alla kandidater som strävar efter att bli Blockchain-certifierade måste veta om de väsentliga funktionerna som Blockchain har utvecklats till som en revolutionerande teknik.

Blockchain-tekniken är ett system för att spela in information på ett sätt som säkerställer systemets omfattande integritet, vilket gör det osårbart för modifieringar, knep eller hack. I tekniska termer är Blockchain en distribuerad digital huvudbok av transaktioner som utsätts för duplicering och distribueras över hela nätverket av datorsystem på Blockchain. Varje block i kedjan innehåller ett specifikt antal transaktioner.

I händelse av någon ny transaktion ingår en registrering av transaktionen i alla deltagares huvudbok. Detta etablerar den distribuerade ledgerplattformen (DLT) av Blockchain-tekniken. Transaktioner registrerade i Blockchain skyddas med oföränderliga kryptografiska signaturer som kallas hash. Följande funktioner i Blockchain-teknologin har därför bidragit till att öka populariteten.

 • Blockchain är programmerbar och är tydlig i exemplen på smarta kontrakt.
 • Blockchain säkerställer individuell kryptering av alla poster, vilket garanterar omfattande säkerhet.
 • Blockchain-teknikens distribuerade karaktär innebär bättre transparens med alla nätverksdeltagare som får en kopia av storboken.
 • Blockchain är oföränderlig, vilket innebär en förbättrad integritet av irreversibiliteten hos alla poster som redan har validerats.
 • Blockchain-teknik innebär också enhällighet eftersom alla nätverksdeltagare måste komma överens om giltigheten av alla poster.
 • Öppenhet och övervakningskapacitet i Blockchain är uppenbar baserat på tidsstämpling av alla transaktioner som registreras i ett block.
 • Viktigast av allt, Blockchain-teknik säkerställer också skydd för deltagarens identitet.

Vill du veta mer om Blockchain-funktioner? Läs vår tidigare artikel som specifikt täcker Blockchain-funktioner i detalj.

Anledningar att bli en Blockchain-certifierad

Varför välja 101 blockkedjor

Därför presenterar Blockchain en enorm potential som en lämplig teknik för många företag inom olika branscher. Nu måste alla läsare undra över orsakerna till att bli Blockchain-certifierad. Innan vi reflekterar över detaljerna i CEBP-certifieringen och dess fördelar, låt oss ta reda på hur en certifiering i framtidens teknik kommer att hjälpa dig.

 • Potential för Blockchain för framtida tillväxt

Blockchain-tekniken verkar lite avtagna för investeringar och avkastning på den befintliga marknaden. Men som redan nämnts presenterar den också en formidabel plattform för att säkerställa futuristisk tillväxt. Blockchain-certifierade kandidater kan anpassa sig bättre till framsteg inom Blockchain-tekniken.

 • Enkelhet i Blockchain-infrastruktur

Nästa viktiga anledning att bedriva en Blockchain-certifiering från tillförlitliga plattformar som 101 Blockchains är enkelheten i Blockchain-teknikinfrastruktur. Det är en universell teknik skräddarsydd för integration med olika andra affärsprocesser. Dessutom kompletterar effektiv kontroll över delning av data mellan block den universella infrastrukturen för Blockchain-teknik.

 • Färdighetsbrist i Blockchain

Det viktigaste av allt är att du bör tänka på att genomföra en Blockchain-certifiering på grund av den uppenbara bristen på färdigheter i Blockchain. Långsamt skulle efterfrågan på Blockchain-ingenjörer kännas över olika discipliner som logistik, marknadsföring, ekonomi och mer. Därför kan Blockchain-certifierade proffs med ett starkt grepp om grundläggande Blockchain-funktioner och kryptografi enkelt utforska lovande karriärmöjligheter.

 • Lovande löneförväntan

Den sista, men ändå en av de framträdande anledningarna att gå till Blockchain-certifiering, är lönepremien associerad med dem. I genomsnitt kan mjukvaruutvecklare med kunskap om att förstå hur kryptovaluta fungerar, uppleva en ökning med 20% i sina löner. Enligt Hired kan erfarna programvarutekniker med Blockchain-expertis tjäna en genomsnittlig lön maximalt från $ 150.000 till $ 175.000 per år. Därför är det uppenbart att en vanlig IT-professionell med Enterprise Blockchain-expertis kan förvänta sig en genomsnittlig årslön på nästan $ 137.000.

Den idealiska plattformen för att bli Blockchain-certifierad professionell

Nu är det uppenbart att märket “Blockchain-certifierat” kan stärka en persons karriärmöjligheter med enorma marginaler. Blockchain-certifieringar ger också möjlighet till associering med futuristisk teknik. Med så många fördelar är det rimligt för alla att leta efter den bästa plattformen för att få Blockchain-certifiering.

En av de bästa forsknings- och utbildningsplattformarna i Blockchain-landskapet är 101 Blockchains. Det är ett världsberömt oberoende forskningsbaserat nätverk som är lämpligt för Enterprise Blockchain Practitioners. 101 Blockchains erbjuder Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) certifieringsexamen för att ge företag och team med praktisk kunskap och färdigheter för att använda produktiva verktyg för att utveckla mycket effektiva affärsstrategier.

Företagsledare, högre chefer och branschpersonal kan använda CEBP-certifieringen som en kanal för att uppnå enastående förståelse och insikter om Blockchain-tekniken, dess applikationer och dess inverkan. Låt oss ta reda på mer information om CEBP-certifieringen för att förstå hur det är viktigt för din Blockchain-karriär.

101 Blockkedjor CEBP-certifiering

Certifieringsprovet Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) av 101 Blockchains syftar specifikt till att ge en enskild konkurrenskraft till Blockchain-karriären. CEBP-certifieringsprovet är inte bara någon annan plattform för att få en titel för din karriär i Blockchain-ekosystemet.

101 Blockchains förstår att kandidater behöver omfattande kunskap och erfarenhet av praktiska verktyg och metoder för att bli värdefulla Blockchain-experter. CEBP-certifieringen av 101 Blockchains syftar till att göra kandidaterna Blockchain-certifierade med grundlig ledning över teknisk kunskap och erfarenhet för att tillgodose verkliga krav.

Du kan få djupgående vägledning för olika aspekter av Enterprise Blockchain-teknik och deras inverkan på företagens affärsmål. Det viktigaste av allt är att CEBP-certifieringen stärker kandidatens förmåga till praktiskt engagemang med företagsledare. Certifieringen säkerställer också att kandidater kan hantera affärsmål med omedelbart effektiva och produktiva lösningar.

CEBP-certifieringen är inte bara lämplig för kandidater som vill bli Blockchain-certifierade utan även för följande krav.

 • Förstå kärnkoncepten i Blockchain-teknik och relaterat ekosystem.
 • Lär dig om de idealiska och produktiva metoderna för Blockchain-implementering.
 • Utveckla expertis inom aktuella verktyg som kan hanteras och deras tillämpningar inom affärstransformation.

Genom att registrera dig för CEBP-certifiering på 101 Blockchains kan du gå till Certified Enterprise Blockchain Professional-kursen för förberedelser. Kursens totala varaktighet är 4 veckor med distribution av studiematerial på ett sådant sätt att det rymmer 3-4 timmar i veckan. Därför kan kandidater för CEBP-certifiering få tillgång till tillförlitliga möjligheter för flexibelt lärande med CEBP-kursen med 101 certifieringar. Kandidater kan registrera sig för CEBP-registreringsexamen på den officiella webbplatsen för 101 Blockchains till 397 USD.

Anmäl dig nu: Certified Enterprise Blockchain Professional

CEBP-certifieringsmål

Den viktigaste höjdpunkten om Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certifieringen av 101 Blockchains hänvisar direkt till moduler som omfattas av provet. Låt oss reflektera över målen för varje domän i CEBP-certifieringsprovet och kapitlen som behandlas i dem.

1. Blockchain Technology Fundamentals

Den första modulen i CEBP Blockchain-certifierad examen av 101 Blockchains betonar att förklara hur Blockchain fungerar. Den här modulen erbjuder trovärdiga inlärningsresultat angående begrepp, egenskaper och de olika varianterna av Blockchain-nätverket. Kandidater kan få insikt i hur smarta kontrakt fungerar i den här modulen. Dessutom skulle du lära dig om de viktiga elementen som behövs för att uppskatta hur smarta kontrakt påverkar konventionella företag. Blockchain Technology Fundamentals-modulen i CEBP-certifiering täcker följande kapitel.

 • Grunderna för blockchain
 • Bevis på arbete
 • Hur skapas kedjan av block?
 • Offentliga och privata blockkedjor
 • Smarta kontrakt

2. Enterprise Blockchain-plattformar

Den andra modulen i CEBP-certifieringsprovet för att bli Blockchain-certifierad professionell handlar om att förstå Blockchain-företagets applikationer. Denna modul fokuserar främst på hur Blockchain-teknik är mer än bara kryptovaluta och Bitcoin.

Viktigast av allt kan kandidater få insikt om produktiva strategier för affärstransformation med Blockchain-teknik. Intressant skulle kandidater också lära sig om metodologiska metoder för att identifiera den ideala balansen mellan affärscentrerade lösningar och teknisk perfektion. Kapitlen i denna modul i CEBP-certifieringsprovet är följande,

 • Grundläggande Ethereum
 • Grundläggande för Hyperledger Fabric
 • Corda grundläggande

Läs också: Enterprise Blockchain – Den industriella informationen

3. Blockchain i handelsfinansiering

Denna modul i CEBP-certifieringsprovet börjar med en kort översikt över betydande kryptotillgångar med en formidabel roll i Blockchain-centrerad handelsfinansieringsverksamhet. Kandidater kan lära sig sätt att debunka myter och falska nyheter om kryptovaluta genom att förstå sambandet mellan kryptotillgångar och kryptovalutor. Kandidater kan också få färdigheter för att identifiera tillvägagångssätten för att använda kryptotillgångar på specifika Blockchain-baserade plattformar för att stödja de störande effekterna av Blockchain på handelsfinansiering.

Dessutom skulle kandidater också lära sig om företag som använder Blockchain för att hantera handelsfinansieringsverksamhet. Samtidigt skulle kandidater också få chansen att dyka in i detaljer om befintliga användningsfall. Därför kan kandidater också lära sig att hitta det perfekta användningsfallet för omedelbara affärsbehov som presenteras för dem. Kapitlen i modulen Blockchain in Trade Finance i CEBP-certifieringen är följande,

 • Kryptotillgångar och kryptovalutor
 • Grundläggande krusningar
 • Handelsfinansiering på Blockchain

4. Blockchain-applikationer

Den fjärde modulen i CEBP-certifieringsprovet som blir Blockchain Certified Enterprise Professional handlar främst om Blockchains inverkan på hantering av leverantörskedjor. I den här modulen måste kandidaterna förbereda sig för en förståelse för Blockchains dramatiska inverkan på SCM-processer. Dessutom bör kandidater också lära sig om olika verktyg som hjälper till att utnyttja den maximala effekten av Enterprise Blockchain i riktiga SCM-användningsfall. Kapitlen i denna modul för CEBP-certifiering är följande,

 • Grundläggande för supply chain management på Blockchain
 • Använd fall av hantering av försörjningskedjan på Blockchain
 • Blockchain digital transformation

Blockchain-teknologin har revolutionerat nästan alla branscher med sina applikationer. Lär dig mer om de verkliga Blockchain-applikationerna i detalj.

5. Blockchain användningsfall

Den sista modulen i CEBP-certifieringsprovet handlar om att förbättra den praktiska kunskapen om tillämpningar av Blockchain-teknik. Kandidater måste lära sig exempel på olika tillämpningar av Blockchain-teknik i olika affärsscenarier. Som ett resultat måste kandidater utveckla färdigheter i att använda verktyg som är idealiska när de står inför verkliga projekt.

Anledningar att välja 101 blockkedjor för att bli blockchain-certifierade

Därför kan du märka omfattningen i CEBP-certifieringsexamen på grundval av tentamoduler. CEBP-certifieringsprovet av 101 Blockchains är den perfekta plattformen för kandidater att bevisa sina färdigheter i ett brett spektrum av Blockchain-funktioner. Som ett resultat kunde CEBP Blockchain-certifierade kandidater få tillgång till lovande möjligheter till kompetensförbättring. Utöver det är här några av de anmärkningsvärda anledningarna till att du bör välja att bli 101 Blockchains-certifierad.

 • Onlineutbildning för certifieringsförberedelser

101 Blockchains erbjuder en detaljerad onlineutbildning för CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) certifiering. Utbildningen är tillgänglig i ett år från inköpsdatumet. Kandidater kan titta på träningsvideorna och förbereda sig för CEBP-certifiering när det passar dem. Det modulära arrangemanget av kapitel i utbildningen hjälper till att avlägsna anmärkningsvärda hinder för förberedelserna för kandidater. Även nybörjare kommer inte att möta några problem med att hitta inlärningsresurser för att förbereda sig för CEBP-certifiering.

 • Stöd för bonusmaterial

Kandidater får tillgång till bonusmaterial med utbildningen för CEBP-certifiering. Bonusmaterialet innehåller interaktiva övningar, praktiska uppdrag och fördjupade intervjuer med några av de globalt kända Enterprise Blockchain-experterna. Som ett resultat skulle kandidater möta begränsade bakslag för att få praktisk insikt i Blockchain-ekosystemet. Därför erbjuder 101 Blockchains inte bara en certifiering utan också en helhetsförbättring av ditt värde som Blockchain-expert.

Kolla in mer information om Certified Enterprise Blockchain Professional Certification (CEBP Certification) här

 • Mycket effektiv individuell vägledning

Beredningen av kandidater för CEBP-certifiering av 101 Blockchains blir lättare ytterligare på grund av deras omfattande vägledning. Individuell uppmärksamhet för varje kandidat för personlig vägledning ger inte bara styrkan i kandidatens förberedelse utan förbättrar också deras självförtroende.

Anläggningen med ett kalkylark för veckovis utbildning kan hjälpa kandidater att spåra sina träningsförlopp effektivt och hålla sig på rätt spår. Det viktigaste av allt är att anläggningen med premiumsupport och vägledning via e-post tar bort alla problem eller tvivel som kandidaterna måste möta under förberedelserna. Med stöd av ämnesexperter kan kandidater få svar på alla sina frågor angående ämnen inom CEBP-certifiering.

 • Support efter certifiering

Den mest framträdande anledningen att bli Blockchain-certifierad av 101 Blockchains är stödet efter certifiering. 101 Blockchains erbjuder praktiska uppdrag som hjälper kandidater att genomföra sina lärandemål och expertis i verkliga projektscenarier. Dessutom kan kandidater också få adekvat insikt i att använda sina Blockchain-färdigheter i relevanta användningsfall.

 • Påtagligt bevis på dina färdigheter

Nästa viktiga anledning att välja 101 Blockchains för din Blockchain-certifiering är tillgången till ett officiellt färdighetsbevis. Du får ett utskrivbart diplom som du kan lägga till i dina ansökningar och CV. Viktigast av allt får du också LinkedIn-ackreditering som fungerar som ett digitalt märke för erkännande för CEBP-certifiering. Därför skulle kandidater inte behöva stöta på några problem med professionellt nätverk med CEBP-certifiering av 101 Blockchains. CEBP-certifieringens digitala märke på LinkedIn skulle hjälpa potentiella arbetsgivare att känna igen din Blockchain-expertis.

Anmäl dig nu:CEBP-utbildning och certifiering

Trovärdigheten och omfattningen av 101 blockkedjor

Slutligen är den mest uppenbara anledningen att bli 101 Blockchains certifierad själva plattformen. 101 Blockchains är erkänt över hela världen bland företag inom Blockchain-utövare för den exceptionella volymen och kvaliteten på Blockchain-forskning om den. Det är en av de pålitliga plattformarna för att förstå kärnkoncept för Blockchain-teknik och det relaterade ekosystemet. Därefter följer 101 Blockchains ett strategiskt tillvägagångssätt i utformningen av CEBP-certifieringsprovet.

Som du kan märka från examensmålen för CEBP-certifiering måste kandidater förbereda sig för realtidsapplikationer av Blockchain i olika företagsanvändningsfall. Därför kan kandidater stärka sitt värde som Blockchain-experter med CEBP-certifiering av 101 Blockchains. En annan märkbar faktor vid valet av 101 blockkedjor för certifiering är deras betoning på användningen av uppdaterade och relevanta verktyg som kan användas för att säkerställa affärstransformation med Blockchain-teknik.

Är du redo att ta språnget?

På en avslutande anteckning kan du notera hur 101 Blockchains hjälper dig att utveckla din karriär inom Blockchain-teknik. CEBP-certifieringen är ett trovärdigt instrument för alla blivande kandidater för att bevisa sin Blockchain-expertis. Dessutom kan kandidater också skapa en idealisk grund för sin karriärutveckling med 101 Blockchains.

Fokus på praktiska användningsfall och användningen av Blockchain-verktyg för affärstransformation i CEBP-certifiering förbereder kandidaterna för den faktiska arbetsmarknaden. Därefter ger det högsta kvalitetsinnehållet på 101 blockkedjor som curaterats av branschexperter och kvalificerade instruktörer ett tillförlitligt lyft för alla kandidaters läranderesultat. Så anmäl dig nu till 101 Blockchains CEBP-certifiering och utforska karriärfördelarna i Blockchain med 101 Blockchains just nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map