Varför kan NEO vara den starkaste kryptovalutan 2018?

Med den meteoriska ökningen av NEO, den kinesiska kryptan 2017, tror näringsidkare redan NEO att styra kryptovärlden 2018. Om du planerar att investera i en kryptovaluta kan NEO vara den starkaste kryptovalutan 2018. Varför? NEO visar potentialen eftersom NEO-kryptokursen har stigit upp till $ 52 och fortfarande växer.

NEO innehar för närvarande den 11: e positionen med ett myntmarknad på 3,4 miljarder dollar. Till och med den kinesiska regeringen stöder blockchain tillsammans med Alibaba och Microsoft. NEO är här för att stanna och många tror redan att NEO går till en av de mest robusta och säkraste kryptorna som kan finnas.

Det är ett djärvt uttalande och du bör alltid överväga innan du spenderar dina hårt förvärvade pengar på någon kryptovaluta.

Men vi kan föreslå en sak säkert – varför NEO kan vara den starkaste kryptovaluta 2018?

Det finns många anledningar bakom uttalandet,

Topp 7 skäl till varför NEO kan vara den starkaste kryptovaluta 2018?

  1. NEO är inte Ethereum, det är bättre!

Folk kallar ofta NEO för det kinesiska Ethereum. Båda är de icke-vinstdrivande altcoin-blockkedjorna som fokuserar på implementeringen av Smart Contracts eller Smart Economy. Men tekniskt sett är NEO yngre och snabbare. Den kan hantera 10 000 transaktioner per sekund jämfört med Ether 15.

Även båda använder olika konsensusalgoritmer. NEO har dBFT och Ethereum har PoS. dBFT är mycket bättre än den äldre PoS, i grunden en uppgradering till den äldre algoritmen. dBFT har en bättre försvarsmekanism mot splittring och gaffeltoppar som är vanliga fall för Ethereum och många andra.

Oavsett vilken teknisk parameter du väljer, vinner NEO. Dessutom är mynten förminerade. Så du har inte slöseri med enorm mängd elektrisk kraft för att få tag på den.

  1. Stödet från det kinesiska Internet-imperiet

Oavsett hur människor behandlar de kinesiska varumärkena är de ekonomiskt en jätte idag. Baidu och Alibaba är enorma och framgångsrika företag. När den största befolkningen använder teknik kommer den säkert att blomstra förr eller senare.

Även de kinesiska centralbankerna och de nationella bankerna stöder användning NEO. Så vi kan förvänta oss mycket mynt i realtid i vårt dagliga liv.

  1. Ett flexibelt utvecklingsalternativ

NEO stöder det mesta av det vanliga programmeringsspråket som Java, C #, Kotlin och Python. Detta gör det möjligt för vanliga kodare att utveckla ekosystemet och göra det robust mot brister. Eftersom fler utvecklare kan bidra till rå utveckling, vilket gör det till ett gemensamt mynt. Läs mer om NEO dApps Ecosystem.

  1. NEO, Winning the Hearts!

Många kryptoguruer ger en positiv kommentar till NEO-prisförutsägelsen. Om du spårar upp- och nedgångar på myntets trendlinje kommer du att märka hur myntet kom till tidningens första sida. NEO mynt nyheter har fått alla att vända huvudet mot det.

  1. Säkerhet: Framtida bevis!

Vet du att nästan alla kryptovalutor är sårbara för kvantdatorer? Menar en dag kan en riktigt kraftfull AI ta över myntmarknaden som i en sci-fi-film. Det kan inte ta NEO: erna. NEO är utformad för att vara säker mot kvantdatorer. Gör tekniken mer framtidssäker.

  1. Aktuell marknadsanalys

Enligt orden från NEO-myntwebbplatsen byts $ 127 miljoner mynt ut under en 24-timmarsperiod. Fler och fler människor frågar på forumen – hur man köper NEO?

Deras popularitet skyrocketar.

Vad betyder det? Användarna kan ta ett mynt till månen och samtidigt kan de ta det ner till jorden. För närvarande är vinden på NEO-sidan och resan verkar vara spännande.

  1. En digital identitet

Anledningen till att kryptovalutorna föddes – ren anonymitet. Ingen vill ha ett extra par ögon som tittar på dina tillgångar 24/7. Men med anonymitet kommer ett annat problem – pengarna kan användas för att göra olagliga transaktioner som att köpa vapen eller betala lönnmord.

För närvarande använder blockchain den digitala standarden PKI X.509 som identifieringssystem. NEO har en plan för att införa en avancerad digital identitet. Här är din anonymitet säkerställd men bokförarna eller bokhanterarna har digitala identiteter men riktiga namn.

Så om någon reglering behövs kan regeringen ta kontrollen.

Slutgiltiga tankar

Så det var nästan allt som gör att NEO sticker ut ur mängden. Alla dessa skäl gör det bekvämare att NEO kan vara den starkaste kryptovaluta 2018. Kommer NEO att bli den största krypton efter den enorma framgången för Bitcoins och Ethereum? Bara tiden kommer att berätta kompisar, bara tiden kommer att berätta!

Nybörjare? Kolla in vår ultimata nybörjarguide om hur du investerar i krypto.

Inte en nybörjare &# 128578; Prova de här guiderna:

  1. NEO vs Ethereum: Vilket är en bättre investering?
  2. Vad är en Airdrop? Hur man tjänar tokens från en Airdrop?
  3. Hur stabilt är ett stabilt myntpris och är de framtiden för kryptovalutor?

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Se till att du läser vår fullständiga ansvarsfriskrivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map