Topp 10 lovande kryptovalutor att titta på 2018

Ända sedan blockchain kom med en pålitlig teknik hade vi flera kryptovalutor tillgängliga för köp. Några av dem kom med en otrolig potential, medan andra helt enkelt steg under förväntningarna.

Så har du undrat vad som händer i kryptovärlden under resten av året?

Tja, den första delen av året har helt enkelt präglats av oväntade toppar och dalar. Jämfört med de meteoriska höjderna i december 2017 drabbades början av detta år av en storm av låga nivåer, bedrägerier, rädsla för regler och olika legitima problem..

Men trots alla förhållanden kom blockchain upp och fortsatte att stiga. Så finns det kryptovalutor som kommer att vinna popularitet 2018?

Tja, nedan är de tio bästa lovande kryptovalutorna vars färdplaner visar ett lovande år.

Topp 10 lovande Cryptocoins

Topp 10 lovande kryptovalutor för 2018:

1. EOS

EOS Blockchain

Bildkredit: EOS

Börsvärde– $ 12 477 806 299 USD

EOS är en kryptovaluta som är känd som en av de mest kraftfulla infrastrukturerna för decentraliserade applikationer. Det är också känt som ett verktygsmynt som erbjuder blockkedjan lagring och bandbredd.

Baserat på en vitbok från 2017 utvecklas den för närvarande av ett privat företag, Block.one som har släppt version 1.0 av denna öppen källkod EOSIO programvara. För att säkerställa en korrekt distribution har Block.one också åtagit sig att investera mer än 1 miljarder dollar för ekosystemets tillväxt.

Huvudsyftet med denna plattform är att erbjuda de decentraliserade lösningarna som kan eliminera avgiften för användare och även lösa skalbarhetsproblem för blockkedjor som Ethereum och Bitcoin..

2. Stjärn

Stjärnmynt

Bildkredit: Stellar

Börsvärde– $ 5,624,224,543 USD

Stellar grundades 2014 och är ett protokoll med öppen källkod som används för att utbyta pengar med blockchain-teknik. Det låter dig flytta pengar över gränserna på en bråkdel av en sekund utan kostnad. Denna kryptovaluta är ganska enkel att använda och har nyligen genomgått två betydande partnerskap.

  • Stellar har meddelat ett partnerskap med en säker kommunikationsplattform- Nyckelbas. Medan Stellar fokuserar på att flytta pengarna över olika spektrum kommer Keybase att integrera funktioner från nätverket i apparna. Och det kommer också att göra det möjligt för plånböckerna att användas på flera utan krångel.
  • Stellar Lighting Network: Det är ett nätverk för behandling av betalningar utanför kedjan som gör det möjligt för parterna att interagera genom ett smart avtal utan att göra transaktioner från Blockchain.

3. Cardano

Vad är Cardano?

Bildkredit: CARDANO

Börsvärde – $ 5,561,019,578 USD

Cardano är ett open source och decentraliserat offentligt blockchain- och kryptovalutaprojekt. Det är också känt som en distribuerad datorplattform som driver blockchain för ADA-kryptovaluta. Skapat av ett blockchain-utvecklingsföretag är det den första blockchain som bygger på en forskningsdriven strategi.

Det kommer som en av de lovande kryptovalutorna för 2018 eftersom det var på nionde rankningen under lanseringstiden och nu ligger på nummer 10 på grund av dess betydande projektvärde. Dessutom uppgraderar den också från sin Byron-utgåva till Shelley som kommer att hjälpa denna teknik att växa till ett “decentraliserat och ett autonomt system.”

4. NEO

NEO kan vara den starkaste kryptovalutan 2018

Börsvärde- $ 3,428,847,500 USD

NEO är både plattform för kryptovaluta och blockchain som är utformad för att bygga ett pålitligt och skalbart nätverk av decentraliserade applikationer. Grundades 2014 som AntShares och stöder olika programmeringsspråk som C ++ och Javascript med en anpassad version som kallas Docker.

Det kommer som en av de starkaste kryptovalutorna för 2018, eftersom det är ett flexibelt utvecklingsalternativ och har stöd från det kinesiska Internet-imperiet. Folk brukade hänvisa det till kinesiskt Ethereum, men det är ganska snabbt och har makten att hantera 10 000 transaktioner per sekund. Tillsammans med detta är NEO också utformad för att vara säker mot kvantdatorer. Läs mer om NEO dApps Ecosystem.

För närvarande använder blockchain PKI X.509 digitala standarder som identifieringssystem.

5. Ontologi

Topp 10 lovande kryptovalutor - ontologi

Bildkredit: ontologi

Börsvärde – $ 1 304 615 769 USD

Ontology är ett högpresterande offentligt blockchain-projekt och en distribuerad plattform för samarbete med förtroende som inkluderar en serie huvudböcker och smarta kontraktssystem. Den stöder offentligt blockchain-system och kan också anpassa dem för olika applikationer.

Även om ontologi är nytt i kryptovalutavärlden; det kommer som en pålitlig eftersom det får stöd från ett stort finansiellt företag i Kina. Dessutom kommer lanseringen av mainnet också som öppnar utvecklingsprocessen för allmänheten. När mainnet är ute kommer appskapandet att börja som kommer att leda mycket uppmärksamhet åt denna token.

6. IKON

IKON

Bildkredit: ICON

Marknadsföra Keps -$ 1.034.515.654 USD

ICON är känt för att bygga ett av de största decentraliserade nätverken i världen. Den består av olika institutioner och strävar efter att ansluta krypto till den verkliga världen. Som medlem i ‘Blockchain Interoperability Alliance’ är ICONs huvudsakliga mål att ansluta blockchain-nätverk och utveckla en global standard för inter-blockchain-nätverk.

År 2018 lanserade teamet ICON Mainnet 1.0, en plånbok ICONex med flera valutor, och har också tecknat partnerskap med många nya börser. De har också planerat att expandera inom andra områden som utbildning, bank, försäkring och vård.

ICON planerar inte bara att bygga teknologierna utan fokuserar också på en kampanj som ofta översätts till betydande försäljning.

7. NANO

Topp 10 lovande kryptovalutor - Nano

Bildkredit: Nano

Börsvärde- $ 553,221,580 USD

NANO är det gratis och snabba sättet att betala för allt i livet. Allmänt känt som Raiblocks, det fungerar på tre grundläggande frågor som inkluderar – effekt ineffektivitet, hög latens och brist på skalbarhet.

Med ett lättviktsprotokoll kan det skryta med omedelbara transaktioner, obegränsad skalbarhet och fungerar också som ett överlägset alternativ till Bitcoin. Dessutom, med fyra miljoner transaktioner inom ramen, är den transparent och kräver mindre resurser.

Enligt fullständig kommittéförhandling om virtuella valutor, frågor som energiförbrukning och penningtvätt kommer att lösas under de kommande kvartalen.

8. Stratis

Stratis

Bildkredit: Stratis

Börsvärde- $ 441,286,828 USD

Det är en helt centraliserad “Blockchain As A Service” som gjordes för att hjälpa C # och.Net-utvecklarna. Huvudidén med denna plattform är att erbjuda medicinska, finansiella och tekniska industrier en plattform för att använda decentraliserade applikationer för sina företag.

Vad som gör det lovande är dess smarta kontraktsfunktionalitet, ett specialdesignat plånboksprotokoll, användning av sidokedjor och dess första mynterbjudanden.

9. BAT (Basic Attention Token)

Topp 10 lovande kryptovalutor - BAT

Bildkredit: BAT

Börsvärde- $ 272 292 000 USD

Basic Attention Token är ett system som är för annonsörerna att betala utgivarna för innehållet de levererar och till användarna för deras engagemang när de tittar på annonserna. Det är decentraliserat, effektivt, öppet och körs på Ethereum blockchain. Huvudsyftet med denna token är att förbättra de digitala reklamplattformarna genom att öka användarupplevelsen.

BAT kommer som en lovande tillgång eftersom det redan har fått partnerskap med olika mediejättar som The Guardian, British News och mer. Dessutom gjorde de också en 1 miljon dollar giveaway som sky-raketerade deras förläggare från 4000 till 8000.

10. Kraftbok

Kraftbok

Bildkredit: Power Ledger

Börsvärde- $ 126,229,739 USD

Power Ledger är världens ledande peer-to-peer-marknad för förnybar energi. Det är också en australisk blockchain-baserad kryptovaluta och en plattform som möjliggör decentraliserad handel med förnybar energi. Denna plattform ger konsumenterna tillgång till en mängd olika energimarknader och syftar till att vara skalbar enligt olika energiinfrastrukturer.

Det fungerar på ett dual token-system som inkluderar, POWR och Sparkz. Det ursprungliga myntutbudet för POWR kom upp som det största och det 14: e högsta crowdfunding-projektet i Australien.

Power Ledger kommer som en av de lovande kryptovalutorna på grund av dess senaste affär med Greenwood Solutions. Det är projektets första kommersiella distribution och kommer också att få andra företag att använda sina tjänster. De har också meddelat ett avtal med Helpanswers för att starta hundratals projekt för handel med förnybar energi över hela Nordamerika.

Läs också,

  • Topp 5 Blockchain-protokoll att följa 2018

  • Topp 10 kryptovalutor som du behöver veta om

Så oavsett om du har varit skeptisk till vinsterna eller varit säker på att vissa av dem är en bubbla, så är det kryptovalutorna som helt enkelt backas upp av kvalitetsprojekten..

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map