Ska du investera i Bitcoins 2018?

Så du verkar vara ganska intresserad av de “nya pengarna”! Idéer måste tappa tankarna – kan jag tjäna pengar med Bitcoin? När ett valutavärde höjs till $ 19 000, borde människor lockas. Sedan 2009 har bitcoin gjort underverk och upprepat vanligt folk undrar om och om igen – är Bitcoin framtida pengar?

Men vanliga människor gör ytterligare ett misstag, de förväxlar Bitcoin med kryptovaluta. Det är som den irriterande linjen från läroböckerna – Allt Bitcoin är kryptovalutor men inte alla kryptovalutor är Bitcoins! Hej, det låter alltid förvirrande!

Gör dina läxor: Lär dig innan du investerar i Bitcoins

Låt oss säga – Bitcoin är en typ av kryptovaluta. Den är baserad på Bitcoin blockchain och ett peer-to-peer online-pengarsystem och det har inte ett styrande organ som en federal bank.

Det finns en massa kryptovalutor där ute. Tänk bara på Ethereum. Dess värde hoppade 10 000% medan Bitcoins höjning ökade med 1 000%. Dessutom gör det drastiska prisfallet efter december i fjol allmänna människor trötta.

Från och med maj 2018 har Bitcoin ett värde på 7 300 USD. Så du förstår att Bitcoin är extremt volatil. Men ändå är det den högst värderade kryptovalutan. Så den stora frågan kommer till oss – kan vi fortfarande investera i Bitcoins 2018 med tanke på nuvarande Bitcoin-svårigheter?

Svaret är ja och nej samtidigt. Det främsta problemet med Bitcoin är att det är flyktigt. Du kan inte säga när det kommer att gå upp och slå alla rekord eller när kommer det att förlora värde som en lavin. Ta tag i en penna och ett papper, du behöver den för att komma till listan över nackdelar innan du fattar några beslut.

Den ljusare sidan: Varför ska du investera i Bitcoins?

  • Marknadsledaren

Bitcoin är den första kryptovaluta som världen någonsin har känt. Vägen hade mindre upp- och nedgångar längs resan men om du ser den större bilden kommer du att se den växa. Du kommer att höra massor av råd om att köpa andra kryptovalutor. Ja, det är ett bra råd men hej, Bitcoin är den högst värderade valutan i världen nu och den har haft mästartiteln sedan början av kryptovalutor.

  • Hej hatare! Var är den Bubble-Burst?

Stereotyperna har alltid hånat Bitcoins som säger att en flyktig valuta kan slå marken när som helst. Under de senaste åren berättade många människor med en förmögenhetsröst att det kommer att spränga när som helst. Varje gång Bitcoin har slagit ansikten med en knockout-slag. Till exempel sjönk priset drastiskt i slutet av 2013 och ändå har Bitcoin återvänt igen som kung.

  • Verkliga världsköp – kontrolleras!

Du kan köpa dig den perfekta lilla casan med dessa virtuella pengar nu. Det är inte någon ”Fugazi” som folk trodde att det var i början. Människor accepterar och antar de nya pengarna.

Vänta! Även månen har ärr!

Det kan finnas ett antal skäl för dig att investera någon annanstans. En hel del andra kryptovalutor är mycket smartare än Bitcoin. Här är varför du bör tänka två gånger innan du spenderar dina hårt förvärvade pengar –

  • Slaget är tuffare nu

Du bor inte längre 2010. En enkel hemdator kan inte göra dig till Bitcoins längre. Saker och ting är svårare där ute och du bör skaffa dig ett effektivt gruvverktyg eller investera i Bitcoin-gruvföretag. Så du ser att generera Bitcoin inte längre är ett barn och du kan inte bli miljonär inom några månader nu. Gratis molngruvsidor kan inte vara en lösning på detta. Marknaden är helt enkelt för tuff nu.


  • Spekulation är bränslet

Så varför har priset på Bitcoin stigit så mycket? Enkelt, folk köper det. De tror att Bitcoin snart kommer att bli “GULD” i informationsåldern. Men scenariot kan ändras när som helst. Volatilitet är rädsla här. Marknaden är för mycket instabil. Så om du verkligen vill investera, tänk på att förlora det helt. Det kan inte vara din enda inkomstkälla.

  • Rivalerna jagar snabbare

Ny teknik kommer alltid att sluka de äldre. Bitcoin har sin rättvisa andel av brister – ingen kan förneka det. Nyare kryptovalutor är färskare och de har inte de brister som Bitcoin har. Efter den enorma tillväxten av Ethereum och Litecoin tror många investerare att nyare är bättre och har bättre tillväxt.

Så beslutet är helt upp till dig om du ska investera i Bitcoins eller inte. Men vad du än gör, se till att du är redo och förberedd på det värsta eftersom kryptovärlden fortfarande växer och är flyktig.

Tyckte du om den här artikeln? Kolla in varför NEO kan vara den starkaste kryptovaluta 2018?

Nytt i den här världen? Ta en titt på den kompletta nybörjarhandboken om hur du investerar i krypto.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning och se till att du läser vår fullständiga ansvarsfriskrivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map