Hur man förbereder sig för en Blockchain-intervju

Det är ganska svårt att förbereda sig för en blockchain-intervju. Blockchain är definitivt en av de stigande stjärnorna nu på marknaden. Som ett resultat är det så många som nu vill anställa proffs för blockchainjobb. Men för att fånga ditt spel i blockchain-intervjun behöver du rätt färdigheter.

Så hur förbereder man sig för en blockchain-intervju? I grund och botten måste du lära dig alla grunderna för blockchain och se till att förbereda dig för din specifika blockchain-baserade karriär.

Utöver dessa finns det så många viktigare faktorer att tänka på innan du går till en intervju. Så för att hjälpa dig ska jag beskriva precis vilken typ av färdigheter du behöver behärska. Mer, jag ger dig också en pekare för att ta del av din blockchain-intervju.

Så varför vänta? Kolla in dem just nu!

Förbered dig på en Blockchain-intervju: Färdigheter du behöver behärska

Blockchain-intervjuförberedelser kommer att bli en svår uppgift om du inte bara vet vad du kan förvänta dig. Således behöver du en riktig riktlinje som hjälper dig att förbereda dig för en blockchain-intervju. Nedan ser du begrepp som du måste följa för att få intervjun.

Hur man förbereder sig för en blockchain-intervju

Låt oss kolla in dem!

 • Börja med Fundamentals of Blockchain

Om du vill förbereda dig för en blockchain-intervju bör du börja med att lära dig grunderna för blockchains. Det är verkligen viktigt eftersom du kommer att möta många frågor härifrån. Om du inte har ett tydligt koncept för blockchain-teknik kan du inte svara på dessa frågor korrekt.

I grund och botten lär du dig hur blockchain-tekniken fungerar, lär dig om de olika funktionerna och historien. Mer, kolla också deras användningsfall också.

Men viktigast av allt, glöm inte att kolla in smarta kontrakt eller konsensus också. Tja, du hittar en korrekt definition av allt i blockchain-ordlistan. Mer så kan du också anmäla dig till vår blockchain-kurs för företag för att lära dig mer om det.

 • Förbättra dina tvärvetenskapliga breda färdigheter

Det bästa sättet att förbereda sig för blockchain-expertintervju är att skärpa dina tvärvetenskapliga breda färdigheter. Oavsett vilken karriärväg du går, måste du alltid visa dessa färdigheter för att lysa i alla företagsmiljöer.

Numera letar företag inte bara efter kodande nördar utan vill ha en anställd som också kan leda alla projekt och ta kontroll. Mer, så skulle du också behöva lösa kritiska problem inom kort tid.

Grundteorin är att intervjuaren kommer att ställa många frågor på expertnivå som skulle behöva vitt för att svara korrekt. Ju mer du skärper dina tvärvetenskapliga färdigheter, desto mer självförtroende har du för att svara på alla frågor.

Så börja med att förbättra din analys, hantering, DevOps, tänkande, anpassningsförmåga, marknadsförutsägelser och många fler. I själva verket, om du kan dra av detta tillsammans med din tekniska kunskap, är det ganska enkelt att bli anställd direkt vid intervjun.

 • Lär dig om de olika Blockchain-plattformarna

Du vet, när du intervjuar för ett blockchain-jobb behöver det inte alltid vara helt tekniskt. Du kan alltid söka efter många icke-tekniska jobbmöjligheter inom detta område också. I verkligheten är det i båda fallen en nödvändighet att veta om hur blockchain-plattformarna fungerar.

För att förbereda dig för blockchain-expertintervju, kolla bara in alla olika blockchain-plattformar som för närvarande är populära på marknaden. Och mer, särskilt förstå plattformarna som är mer lämpade för en företagsmiljö.

I verkligheten är frågan att när du utvecklar en lösning baserad på en annan plattform kan det bli svårt utan att veta något om det. Mer när det gäller brottsbekämpning eller marknadsföring måste du presentera lösningen för kunder. Så utan att förstå konceptet kan du inte sälja det till dina kunder.

Och så, kolla in Hyperledger, Quorum, R3 Corda, Enterprise Ethereum och så vidare.

 • Lär dig att koppla ihop affärer med teknik

Att driva affärer från blockchain behöver mer innovation. Eftersom det är en ny teknik behöver det mer tid för alla att acceptera den här tekniken. Så när du arbetar i företagsmiljön kan du behöva vara kreativ för att införa denna teknik i affärsmiljön.

I själva verket kommer ett företag inte helt att förlita sig på bara teknik för att hålla jämna steg på marknaden. Det finns också andra aspekter. Så när du förbereder dig för en blockchain-expertintervju, var noga med att lära dig om marknadsvärderingen av tekniken också.

Således, när du blir ombedd om det, kan du med säkerhet svara på frågor om situationen. Som ett resultat bör det också vara din främsta prioritet.

 • Vet också om distribuerade ledgers och decentraliserade plattformar

Detta är verkligen viktigt när du förbereder dig för blockchain-kodningsintervju. I grund och botten behöver kodare av alla slag veta om decentralisering och hur olika distribuerade huvudböcker fungerar. Men varför dock? Det beror på att blockchain är en typ av distribuerad huvudbok, men det är inte den enda.

Det finns många fler resurser som distribueras, och med kunskapen om dessa plattformar kan du enkelt designa en lösning också.

I verkligheten, när du kommer att förbereda dig för frågor om blockchainingenjörsintervjuer, kom ihåg det. Detta steg är mestadels tekniskt och du bör söka professionellt stöd för att bättre förstå det.

Jag kommer att rekommendera att gå med i våra kurser för att lära dig mer om denna typ av teknik också.

 • Förstå företagsprocesser

När du förbereder dig för blockchain-kodningsintervju, försök att förstå företagets affärsprocesser också. I verkligheten är dessa färdigheter absolut nödvändiga för att strategisera för att utveckla en tydlig färdplan för din lösning.

I grund och botten är god kunskap om upphandling, logistik, distribution, försörjningskedja, treasuryverksamhet och så vidare ett måste. Det kommer säkert att hjälpa dig att imponera på din HR-chef i intervjun. Mer, det hjälper dig att få ett bättre jobb i denna nisch också.

Efterfrågan på denna typ av skicklighet är också ganska hög.

Så det vore bäst att förstå det från förhand för att få en intervju.

 • Kunna koppla ihop kreativitet med enkelhet

Detta passar bäst för både tekniska och icke-tekniska intervjuer. Oavsett vilken position du kan ha i företaget. Du måste se till att du kan införa kreativitet med enkelhet. Mer än att kunna komma med en soliton utan den extra komplexiteten är ett stort plus för någon utveckling.

Hur som helst verkar för många funktioner alltid förvirra människor, så det är bäst att undvika det. I intervjun kan du möta ett imaginärt scenario och du kan också bli ombedd att lösa problemen.

Vissa företag kan ta det till nästa nivå och ställa denna typ av frågor. Så om du inte kan tänka utanför lådan skulle det vara svårt för dig att svara på det. När du förbereder dig för blockchain-expertintervju, se till att du också går ombord på denna färdighet.

 • Gå med i en Blockchain-community

Blockchain-experter förväntas utmärka sig från andra kandidater i intervjun. Men du kan inte bli en blockchain-expert utan att lära dig viktiga delar av denna teknik. Så, hur kan du göra det?

En av de möjliga lösningarna är att gå med i en blockchain-community. Det kommer med många fördelar. Mer än så kommer en gemenskap alltid med avancerade programmerare som kan hjälpa dig att skärpa dina kodfärdigheter också.

Dessutom är det ganska enkelt att hålla dig uppdaterad när du är i ett samhälle. De hanterar alltid de senaste tekniska förändringarna.

Med hjälp av deras hjälp kan du uppgradera dina ledarskapsförmåga, applikationsutveckling, till och med organisationer och så vidare.

Således, när du förbereder dig för blockchain-expertintervju, försök att gå med i ett community för att lära dig A till Z om blockchain.

 • Ta reda på hur Blockchain-standarder och ekosystem fungerar

I verkligheten kan du förvänta dig många tekniska frågor om blockchain-ekosystem och standarder när du kommer att intervjua för en ingenjör eller utvecklarposition. Så när du förbereder dig för blockchain-kodningsintervju, lär dig alltid om dessa standarder.

Om du redan känner till dessa, läs alltid igenom vad du har lärt dig innan du går till intervjun. Det är bäst att jogga ditt minne innan du ställs inför alla frågor.

Lär dig mer att dissekera alla arkitekturer på populära plattformar för att upprätthålla en djupare insikt. I grund och botten är det här de flesta människor tenderar att slå sina intervjuer. Så var mycket försiktig i detta avseende.

 • Kunskap för att kommunicera värde

Frågan är att kommunikation är en stor nyckel i en intervju. Kanske vet du allt om tekniken och du kan programmera mer effektivt än dina konkurrenter. Men du vet inte hur du kommunicerar värde.

Tja, vad det betyder är att om du inte kan prata smart, blir din chans att bli anställd troligen mycket låg. I verkligheten måste du vara kommunikativ för att arbeta i en samarbetsmiljö. För att vara uppriktig måste du också vidarebefordra dina lösningar till potentiella kunder.

Således, när du förbereder dig för blockchain-kodningsintervju, kom ihåg att behärska dina kommunikativa färdigheter också.

 • Få kunskap om olika utvecklingsverktyg

En annan viktig sak att komma ihåg när du förbereder dig för blockchain-kodningsintervju är användningen av utvecklingsverktyg. I praktiken sparar utvecklingsverktyg mycket tid när du utvecklar en lösning för företag.

Många avancerade utvecklare använder blockchain-utvecklingsverktyg för att utveckla sina lösningar. För att vara uppriktig hjälper de mycket. Och när du befinner dig på en snabbt föränderlig marknad skulle du ha en strikt tidsfrist att följa.

Så företaget förväntar sig att du ska slutföra alla dina uppgifter inom den tidsramen, och utan dessa verktyg skulle det vara ganska svårt. Det är därför du bör få kunskap om dessa verktyg.

I vilket fall som helst kan intervjuaren ställa frågor relaterade till vissa utvecklingsverktyg som deras företagskodare använder ofta.

 • Gå med på en Enterprise Blockchain-certifieringskurs

Det bästa sättet att förbereda sig för blockchain-intervjufrågor är att gå med på en Enterprise Blockchain-certifieringskurs. Mer om du bara är en nykomling som letar efter ett jobb inom detta område, bör du definitivt kolla in den här kursen.

I verkligheten kan företagskursen hjälpa dig att lära dig mer om grunderna i blockchain tillsammans med dess korrekta användningsfall.

Dessa kurser är utformade på ett sätt så att du långsamt kan utveckla tekniken när lektionerna går. Mer du kommer att lära dig om de olika plattformarna tillsammans med standarder också.

Vill du lära dig mer om hur det påverkar olika branscher? Dessa kurser har det också. Hur som helst skulle jag starkt rekommendera att kolla in vår Enterprise Blockchain-certifieringskurs. Vi har sett till att alla tekniska aspekter förenklas på ett sätt som hjälper dig att förstå det snabbare.

Mer, du kommer också att lära dig om användningsfall som SCM och användning av olika verktyg som berikar ditt sinne och hjälper dig att komma fram till en kreativ men förenklad lösning.

Hur som helst, våra kurser dissekerar populära plattformar som Hyperledger, Ethereum, och Corda, vilket ger dig en teknisk fördel jämfört med andra kandidater.

I verkligheten kan blockchain-intervjuförberedelsen vara ganska svår. Men vi är här för att göra det lite enklare för dig. Det är därför, om du följer vår guide, kan du enkelt få tag på någon form av blockchain-intervju ganska enkelt.

Tips för att knäcka en Blockchain-intervju

Det finns några viktiga tips som kan hjälpa dig att förbereda dig för frågor om blockchainintervjuer. Låt oss kolla in dem!

Studera företaget

För att förbereda dig för blockchain-intervjufrågor måste du studera företaget du intervjuar för i förväg. Varför? Det är ett viktigt steg som hjälper dig att förbereda dig för intervjun bättre.

Mer så får du ett sammanhang av vad intervjuaren kan fråga också under intervjun. I många fall ställer företagets frågor om deras företag och att studera dem skulle ge dig ett försprång framför andra konkurrenter.

Så försök att undersöka företaget tillsammans med vad dina roller skulle vara. Företaget vill ha någon som vet hur deras företagspolicyer fungerar och spelar som en teammedlem. Jag vet att det kan vara lite svårt, men försök att utöka dina länkar och fråga någon från det företaget om du vet det.

Här är några saker att tänka på.

 • Lär dig mer om tjänsten eller produkten

Kanske är din roll inte direkt kopplad till tjänsterna eller de produkter den erbjuder. Men du måste lära dig vilken typ av tjänster företaget erbjuder eller vilka produkter det fokuserar på. Mer, det vore bäst om du kan ansluta blockchain med dessa tjänster.

Om du intervjuar för en icke-teknisk position behöver du inte veta om de tekniska aspekterna. Men en enkel grundläggande kunskap hjälper dig att komma långt.

I vilket fall som helst, för att förbereda sig för frågor om blockchain-utvecklarintervjuer, är det bäst att titta på deras tekniska aspekt också. Det skulle vara ett bra intryck om du kan få dem att förstå att du vet hur de hanterar sin teknik.

Om du kan bör du be om produkten eller tjänsterna för att bekanta dig med den. Det hjälper dig att ge feedback baserat på kundperspektivet, tillsammans med företagets perspektiv också.

 • Undersök rollen

Uppenbarligen redogjorde företaget i jobbtjänsten vem de letade efter och vilka kvaliteter de föredrar för positionen. Studera rollen noggrant. I många fall har blockchain-utvecklare, ingenjörer och arkitekter olika arbetsuppgifter.

Du måste veta skillnaden mellan var och en och förbereda dig utifrån det. Mer så kommer det att hjälpa dig att förbereda eventuella relaterade frågor baserat på din position också.

Om du kan försöka undersöka liknande inlägg i andra företag eller få insikter från andra personer i den positionen. Om du är förvirrad över någon form av ansvar för rollen, be alltid om rätt förtydligande under intervjun.

Detta kommer att innebära att du är angelägen om att lära dig och skulle försöka uppfylla allt de behöver i enlighet med detta.

 • Undersök företagskulturen

Du befinner dig i den moderna världen just nu. Så alla företag skulle arbeta annorlunda. I grund och botten borde de ha en social media-närvaro som skulle förmedla deras företagskultur. Du kan också hitta andra aspekter av företaget i deras bloggar.

Oavsett hur lukrativt ett företag kan verka, måste du vara i synkronisering med dem för att arbeta i sin miljö. Om du känner att den här miljön inte passar dig. Det är bäst att undvika intervjun.

Mer om du har några frågor för arbetsplatsmiljön, fråga alltid under intervjun. Det kan sträcka sig från vilken teknik de använder till sjukledighet och semestertider. Kom alltid ihåg att du måste vara anpassningsbar till en ny miljö, men företaget bör också vara välkomnande för det också.

Kartlägg dina färdigheter för att hålla dem uppdaterade

Blockchain fortsätter att förändras. Så det är ganska lätt att komma efter och bli föråldrad om du inte är uppdaterad med varje ny innovation. Mer än så förändras också företagen. Så om du fortfarande följer en affärsmodell som blev föråldrad för några år sedan, hjälper det dig inte att fånga intervjun.

Hur som helst, för att förbereda dig för blockchain-intervjufrågor, försök att kartlägga dina färdigheter baserat på vad som är mest populärt på marknaden just nu. Försök att ta med din egen twist till systemet också. Så du kan också hjälpa ditt företag att lysa.

För att förbereda dig för frågor om intervjuer med blockchainutvecklare, läs mer om blockchainens säkerhetsperspektiv. Alla företag bör fokusera på säkerhetsperspektivet mer än någonting i sina lösningar.

Så att ha större kunskap skulle hjälpa dig mycket.

Förutse Blockchain-frågorna

När du har fått tillräckligt med teknisk kunskap om blockchain och ditt företag kan du börja förutsäga vilka frågor de kan ställa dig. Det hjälper dig mycket att förbereda dig för frågor om blockchain-utvecklarintervjuer.

I vissa fall kan det också leda till allmänna frågor. Så se till att vara beredd på dem också. Dessa är –

 • Din anledning att välja företag
 • Anledning till att karriären flyttar
 • Dina motivationer
 • Oavsett om du har någon långsiktig plan eller inte
 • Styrkor och svagheter

Tänk innan du svarar

Tänk alltid innan du svarar på en fråga. Det finns ingen belöning för att svara fel och snabbt. Försök att lyssna noga på deras frågor innan du svarar. Det kommer verkligen att hjälpa dig att besvara frågan mer strategiskt.

Å andra sidan, kom ihåg om du har arbetat tidigare, för att aldrig diskutera din erfarenhet med den tidigare arbetsgivaren. Kritikera aldrig dina tidigare arbetsgivare på något sätt.

Tänk på dessa för att förbereda dig för frågor om blockchain-utvecklare.

Fokusera på kroppsspråk och talande röst

Första intryck är viktiga. Därför kom ihåg att klä dig därefter och presentera dig för att göra en stor inverkan på dem. För att förbereda sig för frågor om blockchainingenjörsintervjuer är det viktigt att hålla intrycket positivt och bestående.

Men hur kan du göra det? Börja med en självsäker och stark röst, inte för hög eller för ödmjuk. Se också till att ha ett öppet och vänligt kroppsspråk. Om detta inte är din vanliga naturliga upplevelse, så öva den från tidigare för att göra den perfekt.

Håll också en speciell anmärkning om handskakningar, le under intervjun. I verkligheten, så fort du är i byggnaden, analyseras alla dina drag. Så var extra försiktig i den här frågan.

Genomför håna intervjuer

Det bästa sättet att förbereda sig för frågor om blockchain-ingenjörsintervjuer är att genomföra mock-intervjuer själv. Du kan till och med be dina vänner och familjer att hjälpa dig också. I själva verket kommer övning i förväg att hjälpa dig att bli av med all ångest och förbättra din prestation också.

Mer så, öva alltid de tekniska frågorna kraftigt för att göra det flytande. Tricket är att inte mumla ens en gång när du svarar framför intervjuaren. Det kan tyckas vara besvärligt i början, men du får grepp om det.

Sälj dig själv

För att förbereda dig för frågor om blockchain-ingenjörsintervjuer måste du kunna sälja dig själv. Ja, jag vet att det kan tyckas lite konstigt, men så här experter landar utmärkta jobb i första hand.

Du kanske känner dig lite obekväm, men att presentera dig positivt och exakt behöver inte alltid inkludera säljprat. Så när du presenterar dig själv måste du skapa en koppling med din expertis till deras företagsbehov.

Ju mer exakt du kan göra det, desto större blir din chans att få jobbet.

I verkligheten kan blockchain-intervjuförberedelser vara ganska enkla om du redan är säker på att du kan imponera på dina potentiella kunder.

Slutsats

I slutändan kan blockchain-intervjuförberedelserna bli ganska hårda om du inte vet vad du gör. Att bara veta om tekniken hjälper inte. Eftersom den här tekniken är ganska annorlunda och praktiskt taget ny, kanske även företagen inte är uppdaterade med alla förändringar.

Så om du kan visa din expertis i intervjun kommer du säkert att få jobbet utan krångel. Försök att följa vad jag skisserade i den här guiden. Om du kan använda den till din fördel kan jag garantera att du kommer att få din blockchain-intervju.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map