Hur får man ett Blockchain-jobb?

Blockchain-tekniken ger upphov till en ny arbetssektor, men processen är ganska ny och vägen att följa är hårdare. För att hjälpa alla nybörjare där ute kommer vi att diskutera processen för att få ett blockchain-jobb.

Eftersom tekniken är ganska ny och det inte finns många riktiga vägar att följa som kan garantera dig att få ett jobb. Även nu växer människor inte upp med att höra om tekniken som kan hjälpa dem att främja ambitioner att arbeta vidare med denna teknik eller välja den som en giltig karriär.

Men ändå är efterfrågan på skickliga människor på en högsta nivå. På grund av blockchainens många tillämpningar vill företag från olika branscher anställa kompetent personal som kan navigera i denna teknik. Det är dock inte alla som är blockchain-proffs. Du måste förvärva en viss nivå av färdigheter för att få dig att sticka ut ur mängden och tjäna dig själv en möjlighet.

Den goda nyheten är, oavsett om du är en tekniker eller inte, blockchain kan öppna dörrar för dig i företag. Så om du vill gå till jobb inom blockchain, använd vår guide för att lära dig mer om de färdigheter och möjligheter du behöver för marknaden.

Anmäl dig nu: Hur du bygger din karriär i Enterprise Blockchains Course

Väg att få ett jobb i Blockchain

Att få ett jobb i blockchain är inte en lätt uppgift. Om du måste arbeta och öva mycket färdigheter för att bli professionell. Men med riktiga riktlinjer kan du lära dig att få ett jobb inom blockchain-sektorn. Här är en lista över de färdigheter du måste behärska för att kunna ta de första stegen mot din karriär.

Lär dig mer om de grundläggande och grunderna

För blockchainjobb på grundnivå är det ett måste att lära sig om grundläggande blockchain-teknik. För nybörjare är detta ett viktigt steg, och du måste lära dig tekniken. Mer om du är intresserad av att lära dig mer om blockchain, bör du börja din resa med det grundläggande.

I verkligheten kan du börja lära dig om hur tekniken kan fungera tillsammans med dess historia och de olika resultaten som följer med den. Du kan också välja möjliga användningsfall och så vidare.

Mer så kan du också kolla in blockchain-ordlistan för att lära dig rätt definitioner av vissa attribut.

Utveckla tvärvetenskapliga breda färdigheter

Utan tvärvetenskapliga färdigheter är det ganska svårt att förstå vad dina kunder kanske vill ha på lång sikt. Denna typ av färdigheter kan också hjälpa dig att överträffa andra anställda och bli en favorit för din arbetsgivare. Vi tycker att det också är ganska effektivt att hjälpa dig att få ett blockchain-jobb och fånga intervjun.

Så se till att du börjar skärpa dina tvärvetenskapliga breda färdigheter. Därför är färdigheter som smidighet, anpassningsförmåga, kritiskt tänkande, DevOps, förutsägelser, analys, hantering och ledande integrerade delar.

Om du kan behärska dessa färdigheter kan du säkert hoppas att imponera på intervjuaren och få jobbet med dina drömmar.

 Know-How Olika Blockchain-plattformar fungerar

Denna färdighet är viktig för både experter och blockchainjobb på nybörjarnivå. För att bli en blockchain-expert måste du faktiskt förstå hur olika blockchain-plattformar fungerar. Utan att förstå mekanismen bakom varje plattform kan du inte använda dem i din blockchain-lösning.

Även om du inte arbetar direkt med lösningen, men om du är en del av ett team som hanterar blockchain, måste du veta hur de fungerar. Inom marknadsföring eller brottsbekämpning kan du inte erbjuda ditt värde till andra om du inte vet vad du har att göra med från början.

Lär dig att koppla ihop teknik med företag

Om du vill välja ett höglönat jobb som blockchainingenjörjobb eller utveckla jobb måste du lära dig hur du kan koppla affärsmodeller med teknik. I verkligheten är företagsföretag bara intresserade av blockchain så länge det kan erbjuda dem en bättre version av affärsmodellen som ökar intäkterna.

Så om du inte kan koppla ihop dessa två element, hur kan du öka företagets intäkter? I verkligheten är det lite knepigt och kräver lite erfarenhet. Det är bäst att komma igång som praktikant för det och få all erfarenhet du behöver av det.

Besitter kunskap om olika distribuerade ledgers

Tja, i denna värld är blockchain inte den enda distribuerade huvudboken just nu. Ja, blockchain är decentraliserat, men det är en av de typer av distribuerad huvudbok. Så när du lär dig om blockchain bör du också börja lära dig om andra typer av DLT. I många fall är företag mer intresserade av distribuerade huvudböcker snarare än bara att hålla fast vid blockchain.

Så om ditt företag eller din klient kräver ett annat tillvägagångssätt kan du leverera det om du har kunskapen om DLT. I verkligheten är denna färdighet mer lämpad för tekniska positioner som utvecklare, kvalitetsingenjörer och så vidare.

Vill du veta mer om distribuerade huvudböcker? Kolla in den ultimata guiden för att förstå vad som är DLT just nu!

Lär dig mer om företagets affärsprocesser

Eftersom du kommer att arbeta i en företagsmiljö är det bara sunt förnuft att du måste vara relevant för hur de fungerar. Så när du ansöker om jobb inom blockchain-fältet väljer du att lära dig hur företag bedriver verksamhet.

I själva verket är dessa färdigheter extremt viktiga eftersom det kan definiera din produktion i en liknande situation. Om du inte vet hur de fungerar, hur kan du annars arbeta i ett team eller under en handledare? Så börja din resa med att lära dig hur inköp, logistik, distribution eller till och med finansdrift fungerar. För ett bättre resultat kan du läsa igenom fallstudier av stora företag.

Behärska olika programmeringsspråk

Denna färdighet är mer relevant för en teknisk befattning som blockchain ingenjör jobb. För att få ett jobb inom blockchain måste du behärska programmeringsspråk. Men bara att behärska en eller två räcker inte här. I verkligheten är blockchain till en början en komplex teknik. Så det innehåller många olika algoritmer som kommer från olika programmeringsspråk.

Således börja lära dig Python, Solidity, C ++, Java, JavaScript, etc. Dessa programmeringsspråk är mest relevanta för blockchain just nu. Se också till att du tränar tillräckligt hårt för att göra din kunskapsbas perfekt. Ta dig tid, eftersom det kan ta ett tag.

Studera front-end och back-end webbutveckling

Uppenbarligen är denna färdighet mer lämpad för utvecklarjobb inom blockchain. I det här fallet måste du börja lära dig hur front-end och back-end webbutveckling fungerar. Om du vill välja en större position måste du studera dessa eftersom detta är det primära kravet för de flesta företag. Så att förstå hur API: er, användargränssnitt, datahantering, begäranhanteringsarbete är ett stort plus för dig.

Men se till att förstå var och en av dessa med effektivitet. I verkligheten är detta kritisk information, så ett litet misstag kan kosta ditt företag och dig. Om du vill kan du gå med i en grupp för att få tips från andra yrkesverksamma.

Anmäl dig till en Enterprise Blockchain-kurs

Enterprise blockchain-kurser kan hjälpa dig i din inlärningsprocess. Eftersom tekniken är ganska komplex är det ganska svårt att förstå den vid första anblicken på egen hand. Så när en expertlärare eller instruktör hjälper dig att förstå och bryta ner alla lektioner på ett smältbart sätt kan du lära dig snabbare än normalt.

Att lägga till denna avslutning naturligtvis i ditt CV kan hjälpa dig att visa upp din kunskap om ämnet till dina första blockchain-jobb.

Det finns redan många online-kurser tillgängliga för att hjälpa dig. Men se till att du får din utbildning från en pålitlig källa för att undvika felaktig information.

Enterprise blockchain-kurser kan hjälpa dig i din inlärningsprocess. Kolla in varför du måste gå en blockchain-kurs för företag för att säkra en underbar karriär nu!

Förstå Blockchain Architecture Ekosystem och standarder

Tja, vi tror att det här är en annan viktig färdighet du behöver för att behärska. Om du vill bli blockchain-arkitekt måste du förstå hur olika arkitektoniska modeller av blockchain fungerar. I verkligheten, om du vill arbeta med olika blockkedjor, måste du förstå hur de fungerar. Så när du utvecklar din helt egen lösning kan du också göra ändringar eller skapa en ny arkitektonisk modell som fungerar bättre eller liknar blockchain.

Jag kommer att rekommendera dig att kolla in fallstudier av olika ekosystem och standarder för att få mer kunskap om ämnet. Du kan också testa kursen för att lära dig mer om dem.

Ha en djupgående förståelse för datastrukturerna

Att ha en djupgående förståelse för hur blockchain-datastrukturer fungerar tar dig långt. I själva verket stöder blockchain inte varje enskild typ av datastruktur. Så du måste förstå vilka som stöds och vilka inte. Så när du väl vet hur de fungerar kan du börja använda dem för ditt eget blockchain-projekt.

Jag föreslår att man börjar med Patricia Trees, Merkle Trees och Merkle-Patricia trees i början. Försök också att behärska kryptografi eftersom det också är ett viktigt element för blockchain.

Hur som helst, låt oss kolla in nästa färdighet i detta hur man får en blockchain jobbguide.

Kunskap för att kommunicera värde

Allt kommer att vara förgäves om du inte kan förmedla din kunskap till dina kunder eller teammedlemmar ordentligt. Så även om du kan koda eller utmärka den tekniska aspekten kan du inte lysa i den icke-tekniska aspekten alls. Du måste veta hur du kan vidarebefordra din information till dina respekterade kollegor och teammedlemmar. Denna färdighet kommer också att hjälpa dig att sticka ut i en intervju.

Mer om du är intresserad av icke-tekniska befattningar kan du använda den kommunikativa färdigheten för att förbättra dina chanser att bli anställda. För att få ett blockchain-jobb måste du därför behärska denna färdighet.

Lär dig att använda olika utvecklingsverktyg

I verkligheten kommer du att ha en strikt tidsfrist som du måste hålla när du kommer att arbeta i ett företagsföretag. Men frågan är att tidsfristen ibland kan vara överväldigande och kanske inte är genomförbar med typiska manuella medel. Så du måste börja använda utvecklingsverktyg för att spara tid och resurser.

Vanligtvis bör du förbereda dig för frågor som rör utvecklingsverktyg för dina första blockchain-jobb. För närvarande är det ett måste att veta hur man använder dessa. Så se till att du vet hur du använder dessa och hur de fungerar. Mer så är det också ett utmärkt sätt att berika ditt CV.

Få en Enterprise Blockchain-certifiering

För närvarande finns det ingen officiell examen eller certifiering som institutioner som högskolor erbjuder. Så för att arbeta inom detta område måste du välja att få en certifiering från en ansedd källa. I själva verket är alla dessa certifieringar online och de har stort värde för att anställa företag.

Om du blir certifierad från dessa auktoritativa källor kan du visa upp dina blockchain-färdigheter. Det är också ett bevis på att du vet vad du gör och att du kan arbeta med en blockchain-lösning.

Hur som helst, det här är alla de färdigheter du måste behärska för att få ett jobb i blockchain. Låt oss kolla vilka karriäralternativ du får från det här fältet i det här hur du får en blockchain-arbetsguide.

Tänker du om du ska gå för en företagscertifiering? Kolla in de främsta anledningarna att gå till företagets blockchain-certifieringar nu!

Jobbmöjligheter i Blockchain

Denna lista består huvudsakligen av de bästa aktuella jobbmöjligheterna som du kan gå efter. Det finns dock många andra alternativ för dig där ute. Hur som helst, låt oss börja!

Blockchain Professional

För närvarande är efterfrågan på blockchain-proffs hög. I grund och botten är de erfarna utvecklare inom blockchain-området. I verkligheten finns det inte många yrkesverksamma där ute som kommer med den erfarenhet som behövs för att arbeta i en blockchain-lösning. Därför gör efterfrågan lönen ganska hög.

Exempelvis varierar blockchain-jobblönen för den här positionen normalt från $ 150 000 till $ 175 000. Men det kan också gå upp till $ 200 000. Ju mer erfaren du är, desto bättre. I praktiken måste du känna till programmering. Annat än det behöver du färdigheter i Python, XCOD, MVC, SDL, C, SOAP, C ++, AJAX, Solidity och så vidare.

A undersökning från Hyrda kan ge ett bra perspektiv på löneområdet baserat på geografi. Kolla in tabellen nedan:

Plats Blockchain Lön
Chicago 114 700 dollar
Seattle 156 391 dollar
Toronto 120 647 C $
SF Bay Area 170 007 dollar
Los Angeles 162 739 dollar
Austin 146 705 $
London 79 689 £
Boston 151,662 dollar
New York 165 487 $
Denver 138 000 dollar
San Diego 157 500 $
Frankrike € 60,882
Dallas $ 132,333
Washington DC. 150 000 dollar

Anmäl dig nu: Certifierad Enterprise Blockchain Professional

Blockchain-konsult

Blockchain-konsult är en annan lukrativ position för dig att prova. I verkligheten kommer denna position med mycket efterfrågan och hög lön. Men vad blir ditt ansvar här? Du måste komma med strategier för ditt företag att arbeta med blockchain-lösningar.

Detta är extremt viktigt för att du ska analysera marknaden ordentligt och komma med en färdplan som säkert kommer att bli framgångsrik. Mer av detta faller denna typ av jobb främst under blockchain-specialistjobb. Vi skulle säga att du måste vara skicklig i blockchain för att förstå mekanismerna och utveckla den perfekta planen.

Lönespektrumet för konsulter ligger också mellan $ 69k – $ 179k.

Blockchain-arkitekt

En annan bra blockchainjobbsposition med ett bra lönespektrum. I verkligheten kommer blockchain-arkitekter främst att arbeta med teknikens infrastruktur. Så du måste veta om alla tekniska aspekter av blockchain. Att bara veta om dem hjälper dig inte att få ett jobb här. Du måste bli expert på infrastrukturdesign.

Vanligtvis börjar den här typen av positionens löneskala från 31 000 USD och kan gå upp till 140 000 USD. Allt beror dock på företaget och hur mycket de är villiga att betala för denna typ av arbete.

Anmäl dig nu: Certifierad Enterprise Blockchain Architect Course

Blockchain projektledare

Om du vill få ett blockchain-jobb som projektledare måste du arbeta mycket med dina mjuka färdigheter. I verkligheten måste du behärska stora kommunikativa färdigheter tillsammans med analytiska och kritiska tänkande förmågor. Mer, det bästa är att du kan bli ledare här. Så du måste arbeta med ett team och ge dem hjälp för att få projektet gjort.

Lönintervallet för denna typ av befattning är $ 38k- $ 111k.

Blockchain ingenjör

Detta är ett annat bra alternativ som du kan kolla in. I verkligheten är detta en annan lukrativ jobbmöjlighet direkt efter blockchain-proffs. Frågan är att ditt ansvar kan variera från företag till företag i denna position. I vissa fall måste du ta rollen som utvecklare. i andra fall kan du behöva arbeta med projektets arkitektur. Så se till att du förstår hur Corda, Hyperledger eller Ethereum fungerar.

Lönen för detta blockchainjobb är mellan $ 104k – $ 186k ​​varje år!

Blockchain Marketing Specialist

Detta är mer av de icke-tekniska positionerna inom blockchain-området. Men det här jobbet kan också ge dig en underbar lönedag. Ansvaret för det här jobbet kommer säkert att locka dig mest om du inte gillar tekniska element.

Men du måste förstå hur tekniken fungerar, även om du inte behöver delta i utvecklingsfasen. Därför, när du väl vet vad ditt företag lanserar, kan du börja attrahera konsumenter baserat på det.

Hur som helst, den här typen av blockchain-specialistjobb kan tjäna dig $ 34k- $ 72k varje år!

Blockchain Quality Engineer

Om du vill få ett blockchain-jobb kan du också söka kvalitetsingenjörer. I verkligheten måste kvalitetsingenjörer arbeta under en blockchainingenjör och till och med ta sig rollen som ingenjör. Här måste du kolla om utvecklaren eller ingenjörerna går på rätt spår eller gjorde, de gör några misstag i sitt arbete.

Det här är ett mycket kritiskt jobb som kan betala från $ 51 000 till $ 94 000 varje år.

Blockchain Legal Consultant

Juridiska konsulter i Blockchain har en mycket viktig roll i blockchain-ekosystemet. I verkligheten överensstämmer de flesta blockchain-projekten inte med de typiska lagarna eller reglerna i varje land. Så det är upp till advokaten att se till att företaget inte innehåller något element eller gör något projekt som strider mot reglerna.

Lönintervallet för denna typ av befattning är $ 23k – $ 176k.

Blockchain Data Scientist

En annan högt betald position är datavetenskapsmannen. Vi vet att det här låter lite konstigt eftersom blockchain är självförsörjande. Men då och då behöver det underhåll. Mer så, eftersom många andra tekniker börjar inkludera detta ledgesystem, behöver de en skicklig person som kan analysera data och räkna ut eventuella inkonsekvenser.

Så du kan få det här blockchain-jobbet om du har höga analytiska färdigheter och älskar att hantera data. Du kan förvänta dig en lön som börjar på $ 65k. Men det kan också gå upp till $ 154 000.

Blockchain Security Expert

Ett annat bra alternativ för dig att kolla in är blockchain-säkerhetsexpertpositionen. Om du vill få ett blockchainjobb och älskar att arbeta i säkerhetsaspekten passar det här bäst för dig. Här måste du bibehålla säkerheten under hela ditt projekt. Mer måste du se till att din kod kan erbjuda 100% säkerhet och bli av med alla slags kryphål som cyberbrottslingar kan använda. Så du måste ha en omfattande kunskapsbas med blockchain-säkerhetsaspekter.

Här kan du få en lön från $ 49k, och det kan gå upp till $ 178k!

Anmäl dig nu: Certifierad Blockchain Security Expert-kurs

Varför ska du gå för ett jobb i Blockchain?

Om du funderar på om blockchain är en bra karriär kommer punkterna nedan att rensa alla dina tvivel. Låt oss kolla de främsta anledningarna att välja blockchain som karriär och få ett blockchain-jobb.

Lukrativ löneklass

Nästan alla blockchain-jobb kan hjälpa dig att få en bra lön varje år. I verkligheten kan du tjäna upp till $ 200 000 per år om du får ett blockchain-jobb! Det är en enorm summa pengar som kan erbjuda dig säkerhet i framtiden. Även för oerfarna är startsumman lägre men när du bygger upp erfarenhet kan du förvänta dig mer och mer.

 Större hyra

En annan anledning att få jobb inom blockchain är hyresnivån. I själva verket har många traditionella områden blivit mättade med ett begränsat antal företag som anställer varje år. Men blockchain är en ny teknik, så efterfrågan är fortfarande hög, och den kommer att stanna så här under lång tid. Så om du kan visa upp dina färdigheter kan du få ett jobb i stora företag med en lukrativ status.

 Mindre konkurrens

Även om marknaden är enorm växer den fortfarande. Redan nu vet många inte ens vad blockchain-teknik är eller hur den fungerar. Så, förhållandet mellan skickliga människor är i det här fallet ganska lågt. Därför kommer du att möta mindre konkurrens för att få ett jobb. Vi tycker att det här är en bra anledning att få ett blockchain-jobb, eftersom det kommer att göra dig mindre ansträngning att göra det.

Global revolution

Om du älskar teknik, varför inte få ett jobb inom blockchain? Detta är början på en ny era, och varför kommer du inte att njuta av den till fullo? Tänk på det! Du får arbeta med en global revolution som kommer att förändra världen på så många sätt. Mer med dina färdigheter kommer du antagligen att vara ansvarig för mycket förändring själv.

Exklusiva jobb

Som du redan vet är jobbet alla exklusiva och helt nya. Så när du får ett blockchainjobb kan du också förvänta dig de högsta fördelarna. I många fall är företagen villiga att ta emot dig som du vill. Så du kanske inte ens behöver arbeta på det vanliga 9-5 skiftet.

Företagsmiljö

Vi tycker att detta är den bästa upplevelsen för dig om du får ett blockchain-jobb. I nästan alla fall kommer du att arbeta i en företagsmiljö. I verkligheten söker nu många företagsföretag talanger som kan hjälpa dem att inse vikten av blockchain och hjälpa dem att använda funktionerna. Så det är en fantastisk upplevelse att få en karriär inom denna sektor.

Avslutande anmärkning

Vi har nått slutpunkten i vår guide för hur man får ett jobb i blockchain. Nu när du känner till de färdigheter du behöver för att säkra ett blockchain-jobb kan du starta din träningsprocess. Blockchain-teknik är ett bra område för att komma igång med din karriär. Tekniken blommar och är i ett tidigt skede av adoption. Så det här är den perfekta tiden för dig att välja ett jobb inom detta område.

Om du bara är en nybörjare och vill börja din utbildning som professionell kan du kolla in vår certifierade professionella blockchain-kurs. Vi önskar er allt lycka till i framtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map