50+ Top DeFi-projekt 2020 och senare

Letar du efter Defi-projekt? Om du gör det, har du kommit till rätt ställe.

Decentraliserad ekonomi (DeFi) har varit stadens samtal det senaste året eller så. Det har snabbt vuxit där du kan, många företag och företag investerar i att skapa ett ekonomiekosystem med blockchain. DeFi har sin närvaro i decentraliserade börser, betalningsnätverk, nyckelinfrastrukturutveckling, investeringsmotorer, stabila mynt och mer! Kort sagt, det decentraliserade finansekosystemet växer ut.

Dessa projekt faller också i kategorin “top decentralised finance projects” och “top decentralised finance applications.” 

Artikeln syftar till att lista de bästa DeFi-projekten där ute. Bland DeFi-projekten ska vi också lista Ethereum DeFi-projekten. Låt oss därför utan dröjsmål lista de bästa DeFi-applikationsprojekten nedan.

Anmäl dig nu: Introduktion till DeFi-kursen

50+ Top DeFi-projekt

Betalningar

OmiseGO: OmiseGo erbjuder omedelbara peer-to-peer-transaktioner som gör det möjligt för finansinstitut att göra transaktioner i realtid. Det kan fungera över hela världen över tillgångsklasser, geografier och applikationer.

Bläckprotokoll: Ink Protocol är en annan pålitlig peer-to-peer-transaktion på vilken plattform som helst. Det fungerar med XNK-token och erbjuder också escrow-alternativ. Kort sagt är det en decentraliserad marknad.

Groundhog: Groundhog låter dig skapa en kryptobaserad prenumeration. Med enkla ord gör det det möjligt för kunder att göra återkommande betalningar på Ethereum. Betalningar kan göras i DAI, ETH eller ERC-20 Token.

Begär nätverk: Request Network erbjuder ett öppet nätverk för transaktionsförfrågningar. Dessutom kan den användas av individer och appar som använder IPFS och Ethereum.

StableCoins

Gemini Dollar: Gemini Dollar backas till US dollar i förhållandet 1: 1. Det utfärdas av Gemini Trust Company LLC. Det hjälper i alla kryptoanvändningsfall, inklusive investeringar, utlåning, utgifter och andra.

Boka: Ett annat stabilt mynt som erbjuder stabil decentraliserad valuta. Det erbjuder tre typer av tillgångar för bättre decentraliserad valuta, inklusive reservstablecoin, säkerhetstoken och reservaktietoken.

Dai: Dai är knuten till USD. Den använder Ethereum-nätverket, och MakerDAO-systemet styr Dai.

TrueUSD: TrueUSD är det första reglerade stablecoin som backas upp mot den amerikanska dollarn vid 1: 1. Dessutom erbjuder den enkel inlösen, öppenhet, flytande, etisk och så vidare.

Vill du veta mer om stallmynt? Kolla in vår guide om stablecoins just nu!

Infrastruktur

0x: 0x erbjuder en decentraliserad infrastruktur som erbjuder peer-to-peer-utbyte av digitala tillgångar.

Bosätta sig: Det är ett webbaserat operativsystem som är utformat för decentraliserad finansiering. Det utnyttjar DeFi-protokollen. 

Connext: Det skalar Ethereum med hjälp av statliga kanaler. Det är en P2P-mikrobetalningsinfrastruktur. Det är också öppen källkod.

OxCert: OxCert är ett open source-ramverk som låter utvecklare hantera, skapa och byta digitala tillgångar (ERC-721). Det fungerar också med ERC-20-värdetoken. Det erbjuder en komplett verktygssats för att bygga skalbara och säkra dApps.

Läs också: Blockchain i handelsfinansiering – Power Point-presentation

Investering

Uppsättning: TokenSet gör det möjligt för investerare att hantera sina kryptoinvesteringar på en enda plattform. Det erbjuder strategier för kapitalförvaltning. Genom att använda verktyget kan näringsidkaren spara tid och ansträngning, hålla kontrollen och använda beprövade strategier.

hamn: Harbor är en digital plattform som låter dig hantera dina investeringsabonnemang och automatisera dem. Det gör det också möjligt för investeraren att göra korrekt investerarhantering.

Betoken: Betoken är ett Crowd-driven tillgångshanteringsprotokoll som låter dig automatisera din investering. Dessutom är dess nyckelfunktioner, inklusive aktiv hantering, användarägt, användarstyrt, full säkerhet och inga avgifter.

Polymath-nätverket: Polymath Network-tokens erbjuder infrastrukturen för att skapa, hantera och utfärda digitala värdepapper.

Likviditet och utbyte

Uniswap: Unisawp-protokollet automatiserar Ethereum-tokenutbytet. Dess nyckelfunktion inkluderar en formaliserad modell, ett gränssnitt med öppen källkod och en gratis plattform att använda.

Marmor: Marble erbjuder utlåning på Ethereum. 

IDEX: IDEX är en decentraliserad Ethereum-utbytesplattform som erbjuder handel i realtid på blockchain.

Airswap: Airswap erbjuder peer-to-peer-handel på Ethereum-nätverket. Dessutom är det enkelt att använda med viktiga funktioner som inga avgifter, inga insättningar, inga registreringar, säkra, intuitiva och likvida.

Läs mer: Blockchain för handelsfinansiering – en bättre upplevelse av handelsfinansiering?

Derivat

bZx: bZx är ett öppet finansprotokoll som kan användas för att bygga applikationer för att ge handlare, låntagare och långivare. Dess viktigaste funktioner inkluderar passiv inkomst, minimal risk och lägre avgifter.

MARKNADSProtokoll: MARKNADsprotokoll låter användaren handla traditionella tillgångar, kryptovalutor och handelsaktier.

VariabL: VariabL erbjuder derivat på Ethereum på ett pålitligt, effektivt och säkert sätt.

dYdX: Det är en traditionell öppen källkodsplattform för kryptotillgångar.

KYC

Blomma: Skapa en återanvändbar digital identitet som är säker, pålitlig och universell.

Medborgerlig: Civic är en säker identitetslösning där individer och företag kan använda den för att skydda och kontrollera sin identitet. Det är en säker ID-plattform och erbjuder återanvändbar KYC.

Självnyckel: SelfKey gör det möjligt för användaren att göra sin KYC-process en gång och lagra den på sin plånbok. KYC-informationen kan sedan användas som din digitala identitet på vilken plattform som helst som använder digital identitet. 

Sovrin: Sovrin är ännu en digital ID-plattform som låter användare hantera sitt digitala ID online. Det låter dig skapa en själv suverän identitet.

Marknad

Gitcoin: GitCoin gör det möjligt för utvecklare att göra crowdfunding för programvara med öppen källkod. Det är ett ekosystem för 

Bounties nätverk: Bounties Network hjälper deltagarna att skapa projekt i Ethereum-nätverket. Deltagarna kan sedan bidra och sedan betala via nätverket. 

Ursprung: Origin syftar till att bygga decentraliserade marknadsplatser.

TruSet: TruSet gör det möjligt för deltagare i ett samhälle att samla in, dela, validera affärskritiska referensdata. Den är baserad på Ethereum blockchain.

Utlåning och kredit

ETHLån: ETHLend är en landningsplattform som är byggd ovanpå Ethereum-nätverket. Användaren kan ta lån och även definiera villkor för lånebegäran. När lånet är säkrat får du sedan pengarna. Det kommer med låga avgifter, en årlig lånetid på 1 till 12 månader och 3% lägsta årliga ränta. 

SALT: SALT är en annan populär utlåningsplattform som ger omfattande täckning, säkerhetsplånböcker, lånesjukdomar med mera. Dessutom erbjuder det lån som stöds av XRP, Dash, Dogecoin, Bitcoin Cash, Pax Gold, Crypto, Ether och Bitcoin.

Compound Finance: Det är ett algoritmstyrt open source-protokoll för effektiva penningmarknader baserat på Ethereum. 

NUO: NUO möjliggör ett icke-vårdnadshavande sätt att låna och låna ut kryptovaluta. Du kan låna med hävstång, låna ut & tjäna ränta. Dessutom inkluderar några av nyckelfunktionerna flera tillgångar, anpassningsbara, säkerheter, smarta konton, Meta Tx, Instant.

Förutsägelsemarknad

Bodhi: Bodhi är en decentraliserad förutsägelsemarknadslösning. Det erbjuder Windows-, Mac- och Linux-stationära applikationer. Den levereras också med en webbversion.

Augur: Augur är en no-limit spelplattform. De släpper ut sin nya app som inte har några gränser, DAI / USD-vadslagning, universell åtkomst och samhällsdiskussion.

Gnos: Gnosis erbjuder en ny marknadsmekanism som tror på en omfördelad framtid. Dessutom hjälper det distributionen av incitament, tillgångar, idéer och information.

Slöja: Veil är en förutsägelsemarknad som erbjuder peer-to-peer-förutsägelse. I verkligheten är den byggd ovanpå öppna protokoll. Detta innebär att du kan skapa dina egna förutsägelsemarknader.

Plånböcker

MetaMask: MetaMask är en populär Ethereum-plånbok som körs i webbläsaren. Det är ett webbläsartillägg som kan ansluta till Ethereum-nätverket och dApps som körs i webbläsaren.

Argent: Argent är en modern plånbok som finns på AppStore och GooglePay. Dessutom låter det dig lagra ERC-20-tokens och även interagera med decentraliserade appar.

Trustologi: Trustology erbjuder ett anpassat sätt att lagra kryptotillgångar.

Zerion: Zerion erbjuder ett enkelt gränssnitt för åtkomst till decentraliserad finansiering. Det gör det möjligt för användare att investera, låna och tjäna intresse för kryptotillgångar.

Försäkring

Nexus ömsesidigt: Nexus Material erbjuder försäkring för smarta kontraktsfel. Dessutom är det en blockchain-baserad lösning. Användaren måste få en offert för att köpa det smarta kontraktsskyddet.

Etherisc: Etherisc är ett decentraliserat försäkringsprotokoll som gör det möjligt för företag och utvecklare att bygga försäkringsprodukter. 

iXledger: Plattformen erbjuder banbrytande försäkringsplattform med blockchain-teknik.

VouchForMe: VouchForMe använder sociala nätverk för att sänka försäkringskostnaderna. I själva verket kan användaren som tecknar försäkring samla kuponger från sociala medier och reducerade försäkringskostnader.

Vill du veta mer om DeFi-applikationer? Kolla in mer från vår guide för decentraliserade finansapplikationer nu!

Slutsats

För nybörjare som vill bedriva en karriär inom DeFi eller vill lära sig att utveckla dessa DeFi-projekt rekommenderar vi vår decentraliserade finanskurs. Starta din blockchain-resa nu!

Detta leder oss till slutet av våra 50+ Top DeFi-projekt. Så, vad tycker du om dem? Kommentera nedan och låt oss veta.

* Ansvarsfriskrivning: Artikeln ska inte tas som och är inte avsedd att ge någon investeringsrådgivning. Påståenden som görs i denna artikel utgör inte investeringsråd och bör inte tas som sådana. Gör din egen forskning! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me