8 najboljih burzi za trgovanje kripto računima bez naknada (nula provizije)

Tražite li alternativu najpopularnijim svjetskim platformama za trgovanje kriptovalutama kao što su Coinbase, Binance i eToro? Sada postoje kripto burze s naknadom bez naknade koje pojedincima omogućuju kupnju, trgovinu i prodaju imovine Bitcoin i imovine kriptovaluta bez plaćanja bilo kakvih naknada.

Za aktivne ulagače to bi dugoročno mogla biti razlika između profitabilnog i gubitničkog trgovca. U ovom ćemo članku podijeliti najbolja mjesta za trgovanje kriptovalutom bez naknada.

naš izbor

Najbolja razmjena bez naknade za

Spot trgovanje

femeks Posjetite web stranicu

Najbolja razmjena bez naknade za

Altcoins

KuCoin Posjetite web stranicu

Najbolja razmjena bez naknade za

Mobilna aplikacija

crypto.com Posjetite web stranicu

Prije nego što započnu, neke razmjene zahtijevaju da posjedujete Bitcoin hardverski novčanik kao što je Ledger Nano X. Ako nemate novčanik, pročitajte naš vodič o najboljim hardverskim novčanicima za kriptovalute.

Kako trgovati kripto bez naknada

Da biste trgovali kriptovalutom bez naknada i provizija, slijedite ove jednostavne korake:


Gdje trgovati bitcoinom bez naknada

Evo popisa kripto burzi za trgovanje i kupnju Bitcoina bez naknade:

Najbolje usporedbe nultih naknada: 2021

Ova usporedbena tablica pruža pregled i usporedbu razmjena za trgovanje Bitcoin-om & altcoins

bez provizije.

Bez naknada za razmjenu kriptovaluta: Recenzije

Ovdje je naš sažetak najboljih razmjena bez naknade za trgovinu Bitcoinom i kripto. Za detaljnu pojedinu stranicu kliknite na dolje navedene linkove za razmjenu.

Phemex

Phemex je burza za trgovanje kriptovalutama koja nudi spot, derivate i simulirano trgovanje na jednoj jedinstvenoj platformi. Trgovačka platforma nudi premium korisnicima mogućnost da to učine kupiti kripto s plaćanjem naknade na svojoj spot burzi za glavnu imovinu kriptovaluta kao što su Bitcoin, Ethereum, XRP i Link.

Posjetite Phemex

Tim koji je 2019. godine osnovala grupa od 8 bivših izvršnih direktora tvrtke Morgan Stanley, fokusiran je na stvaranje pouzdane digitalne platforme i postao vodeći pružatelj financijskih usluga u industriji kripto valuta. Phemex podržava trgovce iz cijelog svijeta, poput Sjedinjenih Država, Australije i Velike Britanije.

phemex nula naknada

Phemex razmjena je prepuna značajki kao što su:

 • Trgujte kripto bez naknada na svojoj burzi za spot trgovanje (za premium korisnike)
 • Derivati ​​koji trguju polugom do 100 puta pomoću BTC-a & USD namire ugovora
 • Konkurentne naknade za trgovanje na platformi za trgovanje maržom
 • Napredne vrste narudžbi za upravljanje rizikom
 • Demo račun za kriptovalute za vježbanje početnika
 • 300.000 transakcija u sekundi (TPS)
 • Skladištenje hladnog novčanika radi osiguranja sredstava na burzi
 • Brza i brza aplikacija za mobilno trgovanje
 • Tradicionalna financijska imovina (uskoro)

Korisnici koji kreiraju račun s Phemexom dobivaju besplatan pristup Premium članstvu tijekom 7 dana. To se može produžiti na 30 dana ako uputite prijatelja na burzu. Kada probno razdoblje završi, korisnici na burzi morat će kupiti Premium članstvo koje kreće od 0,19 USD po danu da i dalje trguje Bitcoinom s nula naknada.

cijene phemex-a

Iako bi se moglo činiti dodatnim plaćanjem pretplate bez kripto trgovanja, za velike investitore i kripto dnevne trgovce ovo je vrlo mala cijena koju plaćaju za kupnju, trgovinu i prodaju kripto bez plaćanja naknada i provizija.

Oglas

BYBIT

zaraditi nagrade do t0 600 USD za depozite bitcoina

OCJENA

4,7 / 5

Potražite 600 USD

Crypto.com

Crypto.com je platforma digitalne imovine koja nudi nekoliko proizvoda i usluga za kriptovalute. Burza je posljednjih godina zabilježila masovni rast i ima preko milijun korisnika na svojoj platformi i podržana je razmjena kriptovaluta u SAD-u. Crypto.com je popularna platforma koja nudi moćnu alternativu tradicionalnim financijskim uslugama, olakšavajući svima kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta.

Nabavite 50 USD BESPLATNO Kada preuzmete aplikaciju i uložite CRO za MCO Visa karticu koristeći naš referalni kod 45h3ct59tv. Uzmite svoju debitnu karticu odmah!

Preuzmite aplikaciju i zatražite BESPLATNO 50 USD

Sa svojim rastućim popisom značajki i kripto usluga, očekujemo da će Crypto.com u narednih nekoliko godina biti jedna od najboljih kompanija za kriptovalute na svijetu koja će se nadmetati s Binanceom i Coinbaseom.

kriptokom

Crypto.com kontinuirano inovira i razvija nove kripto usluge i proizvode za svoje korisnike kako bi ubrzao usvajanje blockchain tehnologija i poboljšanje korisničkog iskustva korištenja kriptovaluta. Burza nudi sljedeće ograničene vremenske promotivne ponude:

 • 0% naknade za trgovanje tijekom prvih 90 dana za nove korisnike
 • Do 50% smanjenja naknade za trgovanje na svim obrtima za postojeće korisnike Burze
 • 2% bonus depozita kamatna stopa za sve depozite novih korisnika u prvih 30 dana
 • Pošaljite kripto korisnicima Crypto.com App odmah bez naknada
 • Kupujte Bitcoin sa 0% naknade za kreditne kartice

Kliknite ovdje za preuzimanje aplikacije Crypto.com.

crypto.com nula naknada

Davatelj usluga digitalne valute nudi vam niz kripto usluga i značajki na dohvat ruke koje vam omogućuju kupnju, prodaju, trgovinu, trošenje, pohranu, zaradu kamata na kripto, posuđivanje gotovine, pa čak i plaćanje računa kriptovalutom. Crypto.com je također najavio buduće pokretanje trgovine maržama i izvedenicama kako bi se nadmetao s Bybitom i FTX-om.

Kucoin

Kucoin je razmjena kriptovaluta koja je stvorena kako bi udovoljila pojedincima širom svijeta pružajući platformu koja je jednostavna za upotrebu za ulagače u razmjeni digitalne imovine i kriptovaluta. Osnovan krajem 2017. godine, KuCoin je jedna od najpopularnijih svjetskih burzi za trgovanje kriptovima preko 5 milijuna korisnika na globalnoj razini.

PROMOCIJA: Udružili smo se s KuCoin-om kako bismo ponudili posebnu promociju nula-naknada za trgovanje tijekom 7 dana kada kreirate novi račun koristeći našu vezu u nastavku.

Registrirajte se s KuCoin promocija kucoina

Kucoin nudi inovativne kripto usluge i proizvode, uključujući spot razmjenu, terminska tržišta, trgovanje maržom, ulaganje nagrada, uslugu kreditiranja radi zarade kamata na kripto imovinu, pa čak i mogućnost kupnje kriptovaluta pomoću kreditne / debitne kartice.

Poznata trgovačka platforma nedavno je pokrenula ‘Instant Exchange’ kako bi omogućila pristup najboljem dostupnom kripto tečaju na globalnom tržištu. Korisnici mogu kupujte kriptovalute kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin i XRP uz naknade ili provizije za trgovanje nula.

trenutna razmjena kucoin

KuCoin Instant Exchange usluga je kripto razmjene jednim klikom koju su zajedno razvili KuCoin i vrhunska tvrtka za trgovanje visokim frekvencijama na Wall Streetu. Integracija putem trenutne razmjene omogućuje brzu kupnju podržanih kriptovaluta, uz nula naknade za trgovanje i najbolje dostupne cijene.

kucoin nula naknada

Digitex

Digitex Futures Exchange (DFE) je razmjena kripto-terminskih terminskih ugovora s ravnopravnim klijentima bez naknade, koja omogućava korisnicima da trguju Bitcoin vječnim zamjenskim futures ugovorima s polugom do 100x. Trgovinska razmjena izgrađena je na Ethereum-ovoj blockchain tehnologiji kako bi pružila vrhunsku kripto-futures razmjenu s nula naknada za trgovanje.

Posjetite Digitex

Model razmjene temelji se na korisnicima koji imaju saldo vlastitog izvornog novca, DGTX token da bi ispunjavali uvjete za trgovanje bez provizije. Svaki korisnik koji zaključi trgovinu povećava potražnju za DGTX tokenom.

razmjena digitexa

Platforma je u mogućnosti ponuditi trgovanje bitcoinima bez naknade prodajom DGTX tokena kako biste zaradili novac. To znači da kripto kripto možete trgovati velikom frekvencijom, a da ne brinete o provizijama za zamjenu i naknadama za one koji uništavaju vašu dobit.

Sveukupno, bili smo prilično impresivni s Digitexom i smjerom u kojem kreće razmjena. Međutim, željeli bismo vidjeti poboljšanja korisničkog sučelja, koje se čini zastarjelim u smislu funkcionalnosti i nema napredne vrste narudžbi. Ovo je važan aspekt trgovanja jer će ovdje većina vašeg vremena biti potrošeno na analiziranje karata.

Pojačati

Pojačajte razmjenu pokrenut je 2019. godine za rješavanje problema u kripto svijetu koji koče šire usvajanje kriptografije i uobičajene frustracije koje imaju kripto trgovci.

Posjetite Amplify

Kripto burza nudi kupcima širom svijeta (osim SAD-a i Kanade) kupnju i prodaju kriptovaluta bez plaćanja naknada za trgovanje. To znači da ih ima bez dodatnih naknada iznad cijena kripto cijena.

pojačati

Nadalje, ne postoje preduvjeti da biste ispunjavali uvjete za naknade za trgovanje nula, kao što su financijsko stanje, stupanj stručnosti i / ili iznos ulaganja što ga čini prikladnim za sve.

Amplify Exchange ima preko 14 kripto parova kao što su:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Mreškanje
 • Bitcoin Cash
 • Zvjezdani lumeni
 • Crtica
 • Cardano
 • NEO
 • Ethereum Classic
 • Osnovni znak pažnje
 • ZRX
 • EOS
 • Amplify Loyalty Token (AMPX)

Svaki kripto par može se trgovati prema fiat valuti, BTC-u, ETH-u i matičnom novčiću platforme, AMPX token uz nulte naknade i provizije. Kad se prijavite prvi put, možda ćete biti iznenađeni sučeljem. Nije poput ostalih margina kripto razmjena. Iako je vrlo pojednostavljen i pogodan za početnike.

pojačati razmjenu

Mjenjanje oblika

Mjenjanje oblika je digitalno tržište koje je osnovano 2014 Erik Voorhees koja pruža kripto usluge korisnicima širom svijeta. Internetska razmjena nudi mogućnost da brzo mijenjajte sredstva u besprijekornom, sigurnom i sigurnom okruženju.

Posjetite Shapeshift

Za nekoliko minuta možete odmah zamijeniti Bitcoin s drugim altcoin-om i obrnuto, bez ikakvih gnjavaža. Tim iza Shapeshifta nedavno je pokrenuo novu platformu za kupujte Bitcoin bez naknade u nastojanju da se natječe s drugim burzama kriptovaluta.

mjenjanje oblika

Da bi ispunjavali uvjete za provizije bez provizije, nula širenja i nula naknada za trgovanje na Shapeshiftu, korisnici moraju držati svoj izvorni jezik FOX tokeni. Kada kreirate račun, Shapeshift na vaš račun besplatno deponira 100 FOX tokena.

Nova Shapeshift platforma omogućuje vam:

 • Izradite novi novčanik ili povežite svoj KeepKey, Novčanik Trezor ili Portis
 • Vizualizirajte performanse portfelja putem moćne nadzorne ploče
 • Trgujte kripto odmah i besplatno s preko tisuću parova imovine držeći FOX tokene
 • Kupite kripto s vašeg bankovnog računa
 • Pošaljite, primite i HODLite svoje digitalne elemente na hardverskom novčaniku

OŠTRICA

BLADE razmjena nudi Bitcoin i Altcoin kripto vječne ugovore kojima se može trgovati s polugom do 150x. Razmjena je potpomognut svjetske klase i pouzdani investitori kao što su Coinbase i SV Angel stvoriti namjensku platformu za vječno trgovanje Bitcoin.

Posjetite BLADE

Burza je pokrenula nulta trgovanja i jedna je od prvih razmjena kriptovaluta koja nije nudila naknadu za trgovanje vječnim bitcoinima. To će povećati prisutnost BLADE-a kako bi se natjecao s drugim popularnim burzama za kripto trgovanje koje naplaćuju naknadu za svakog trgovca.

Blade nula naknada

Tamo su nema ograničenja ili zahtjeva za prihvatljivost što znači da ne morate imati izvorni token da biste uživali u trgovanju bez provizije.

Povezano: Blade Exchange Review – Bitcoin, trgovanje kripto & Naknade

Ako ste kriptokrivač ili trgovac visoke frekvencije, tada će vam naknade za trgovanje nultom razmjenom BLADE omogućiti ulazak i izlazak iz trgovanja, koristeći visoku polugu za ostvarivanje dobiti pri malim oscilacijama cijena s malim troškovima (npr. Bez naknada za trgovanje).

Trebali bismo naglasiti da BLADE (još uvijek) nema alate ili pokazatelje za trgovanje. Te su značajke ključne za kripto trgovce i očekuje se da će biti uključene u pokretanje BLADE Zero.

BLADE karte

Lykke

Lykke je inovativna švicarska digitalna burza koja nudi forex, kripto i trgovanje kripto indeksima. Platforma podržava više fiat valuta kako bi olakšala ulazak početnicima i iskusnim trgovcima na tržište kriptovaluta kojima se može trgovati protiv osnovnih parova kao što su euro, GBP, CHF i USD.

Posjetite Lykke

Postoji nekoliko kripto-kripto-swap usluga, međutim za njih se naplaćuje mala naknada za trgovanje. Lykke se razlikuje dopuštajući trgovcima na svojoj platformi da zamijenite i razmijenite bilo koju kriptovalutu odmah bez plaćanja naknade.

lykke

Lykke pruža način kripto investitorima da diverzificiraju svoj portfelj i kupe ga LyCI indeksni token koji prati ponašanje cijena glavne imovine kriptovalute. Indeks se sastoji od 59% Bitcoina i 24 popularna altcoina.

Platforma je dostupna na stolnoj i mobilnoj aplikaciji za preuzimanje koja se može koristiti za polaganje sredstava izravno u Lykke novčanik. Fiatova valuta može se pretvoriti u digitalne valute i zamijeniti u altcoins uz nula naknada.

Često postavljana pitanja

Kako mogu dobiti besplatnu naknadu za Bitcoin?

Najbolji način kupiti Bitcoin bez naknada za trgovanje znači koristiti platformu za kriptovalute koja nudi nulte naknade i provizije uz spot tržišnu cijenu. Burze poput Mjenjanje oblika, Kucoin i Phemex omogućuju korisnicima da polože kripto valutu i stabilan novac koji se može odmah razmijeniti bez naknada ili naknada za širenje. Drugi način na koji možete besplatno dobiti Bitcoin je zarađivanje putem programa nagrađivanja, Coinbase Earn i sudjelovanje u pridruženim programima.

Trebam li koristiti burzu za trgovanje kriptovalutama bez naknade?

Naknade i provizije za trgovanje vremenom vam unose zaradu, a da toga ne shvaćate i čine promjenu u vašem dugoročnom bogatstvu, posebno ako često trgujete. Kripto razmjena bez naknade zadržite mali postotak dobiti bez provizija koje vam izjedaju kapital pri svakoj trgovini.

Zaključak

Kripto burze savršene su za dnevne trgovce i skalpere da kapitaliziraju na nestabilnom tržištu i iskoriste mala kretanja cijena tijekom dana. Uvođenjem burzi za trgovanje bez naknade, to će poslužiti za povećanje konkurencije i pritisak na druge kripto berze da smanje svoje naknade.

Dakle, hoćete li se prebaciti na burzu za trgovanje nultom naknadom? Koju platformu trenutno koristite za trgovinu kriptovalutama?

Daljnja predložena čitanja:

 • Najbolje svjetske burze Fiat za kripto razmjenu
 • 5 najboljih platformi za zaradu kamata na kripto
 • 4 najbolja Bitcoin povrata novca & App Rewards (BESPLATAN novac)
 • Najbolje platforme za demo trgovinu bitcoinima pomoću virtualnih fondova
 • 10 najboljih razmjena kriptovaluta u Australiji
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map