Kako postati certificirani strokovnjak za Blockchain?

Želite začeti kariero v Blockchainu in izkoristiti prednosti dolgoročnih obljub, ki jih ima tehnologija Blockchain? Tu vam ponujamo dokončno pot, da postanete certificirani strokovnjak za Blockchain!

Nove tehnologije še naprej pregledujejo načine izvajanja običajnih transakcij. Podjetja, pa tudi posamezni uporabniki, lahko uporabljajo tehnologijo za enostavnejše izvajanje transakcij, ki bi lahko bile na običajni način težavne. Najboljši primer koristi tehnologije Blockchain za podjetja je očiten v obliki digitalne preobrazbe.

Organizacije bi lahko uporabile digitalne tehnologije za spreminjanje svojih tradicionalnih poslovnih operacij, kot sta računovodstvo in knjigovodstvo. Primarne prednosti za podjetja v takih primerih vključujejo stroškovno učinkovitost in optimalno uporabo virov. Ena najpomembnejših revolucionarnih tehnologij v zadnjem času je tehnologija Blockchain.

Naslednja razprava želi predstaviti podroben vodnik o priporočeni karierni poti v tehnologiji Blockchain. Bralci bi lahko našli osnovni pregled kariere v tehnologiji Blockchain skupaj s prednostmi iste. Poleg tega bi razprava predstavila različne možnosti kariere, ki bi jih lahko raziskali kot certificirani strokovnjak za Blockchain.

Najbolj obetaven poudarek razprave pa bi bil podatek o osnovnih podrobnostih certificiranega strokovnjaka s certifikatom Blockchain. Nato so bralci lahko izvedeli oris najboljših praks za začetek učenja tehnologije Blockchain in se pripravili na strokovni izpit.

Kako postati certificirani strokovnjak za blockchain

Naraščajoča uporaba tehnologije Blockchain

Naraščajoča uporaba tehnologije Blockchain je ustvarila precejšnje zanimanje za vlogo pooblaščenega strokovnjaka za Blockchain. Tehnologija Blockchain je po uvedbi virtualne valute, Bitcoin, leta 2009 pridobila mogočen sloves. Od takrat je tehnologija Blockchain pridobila ustrezno prepoznavnost z nenehno razširjenimi področji svoje uporabe v današnji dobi..

Zato si mnogi posamezniki želijo začeti kariero v Blockchainu, ob upoštevanju dolgoročnih obljub, ki jih ima tehnologija Blockchain. Torej, v zadnjem času se je znatno povečalo število strokovnjakov s certifikatom Blockchain. Vendar mnogi kandidati nimajo ideje o tem, kje začeti s svojo kariero v Blockchainu.

Preberite tudi: Kako postati strokovnjak za Blockchain?

Kaj je tehnologija Blockchain?

Preden se lotimo načinov, kako postati certificirani strokovnjak za Blockchain, je pomembno, da najprej razmislimo o sami tehnologiji Blockchain. Kot smo že omenili, je bil prvi primer, ko je Blockchain postal izrecno viden svetu, leta 2009 z uvedbo Bitcoina. Zato mnogi ljudje tehnologijo Blockchain zamenjajo z Bitcoinom.


Nasprotno, Blockchain je pravzaprav verodostojna digitalna knjiga ali porazdeljena baza podatkov, ki vodi evidenco različnih transakcij. Poleg tega je Blockchain mogoče programirati za zapisovanje finančnih transakcij ter drugih dragocenih in občutljivih informacij. Poenostavljeno povedano, tehnologija Blockchain je pravzaprav kodirana, porazdeljena baza podatkov s sposobnostjo zapisovanja podatkov, tako kot računalniški zapisi izmenjav, pogodb in transakcij.

Blockchain tehnologija je trenutno koristna alternativa za varen prenos predmetov, kot so pogodbe, lastnina in finančne transakcije. Zanimivo dejstvo o Blockchainu je, da niso potrebni nobeni posredniki, kot so banke ali vladne agencije. Zato tehnologija Blockchain predstavlja številne obetavne prednosti za gospodarski sektor.

Bo tehnologija Blockchain ostala?

Mnogi bralci morda še vedno dvomijo o izvedljivosti kariere v tehnologiji Blockchain. Dejanski potencial tehnologije Blockchain je eden najpomembnejših dvomov za vsakogar, ki se bo podal na poklicno pot strokovnjaka za Blockchain. Vendar pa je baza podatkov porazdeljene knjige popolnoma spremenila igro, saj so aplikacije Blockchain Technology postale vse bolj vidne v različnih sektorjih.

Tehnologija Blockchain spodbuja preglednost v zdravstvenih in proizvodnih organizacijah. Poleg tega je uspešen tudi pri zmanjševanju goljufij za poslovne aplikacije, zlasti finančnih sistemov. Ko povpraševanje po deljenem gospodarstvu dobiva zagon, lahko Blockchain inovacije učinkovito zmanjšajo potrebo po centraliziranem nadzoru.

Poleg tega Blockchain zagotavlja tudi precej enostavnost v postopkih za dostop do informacij. Nekatere pomembne funkcije, kot so zaupanje, zasebnost, zanesljivost in nespremenljivost, kažejo tudi potencial tehnologije Blockchain.

Preberite tudi: Ključne funkcije veriženja blokov

Razlogi za izbiro kariere v Blockchainu

Tako ima tehnologija Blockchain veliko funkcij, ki predstavljajo verodostojne prednosti za podjetja. Je to dovolj, da začnete razmišljati o tem, da bi postali certificirani strokovnjak za Blockchain? Morda se sprašujete o koristih, ki jih lahko pridobite s kariero v Blockchainu. Tu so pomembni razlogi, zaradi katerih ne bi smeli oklevati, da bi svoj čas in prizadevanja namenili karieri v Blockchainu.

 • Obetavne ocene plač

Najpomembnejši dejavnik, ki vas lahko zanima za pripravo izpitov za certificiranje strokovnjakov Blockchain, je obljuba o boljšem plačilu. Kariera v tehnologiji Blockchain samodejno vključuje zajeten paket plač. Večina plač za delovne vloge, povezane z Blockchainom, se giblje med 50.000 in 130.000 USD. Poleg tega bi lahko pripravniki na področju tehnologije Blockchain dobili tudi obetavne finančne spodbude, ki jim lahko spodbudijo motivacijo za kariero v Blockchainu..

 • Boljše zaposlitvene možnosti

Z oznako “pooblaščeni strokovnjak za Blockchain” ne bi imeli veliko težav pri zaposlovanju v podjetju. Ker je Blockchain razmeroma nova tehnologija, je vrzel v spretnostih ogromna. Podjetja ustvarjajo nova delovna mesta zaposlenih, prilagojena njihovim zahtevam tehnologije Blockchain. Zato bodo podjetja najverjetneje podjetja najela hitreje kot običajne vloge.

 • Priložnost, da postanete del globalne tehnološke revolucije

Ogromno priložnosti z novo tehnologijo, kot je Blockchain, je tudi še en pomemben razlog za nadaljevanje kariere v Blockchainu. Sčasoma bi tehnologija Blockchain doživela številne spremembe in strokovnjaki, ki delajo na Blockchainu, bi lahko razvili svetovno priznane rešitve. Tako bi lahko dolgoročno karierna pot v tehnologiji Blockchain prinesla tudi nekaj edinstvenih dosežkov kandidatom. Najpomembneje pa je, da je predpostavka, da bi bili del globalne revolucije, verjetna korist, ki je nihče ne želi zamuditi.

Vpišite se zdaj:CEBP tečaj in certificiranje

 • Dostop do ekskluzivnih delovnih vlog

Naslednja pomembna prednost, da ste certificirani strokovnjak za Blockchain, je dostop do boljših delovnih mest. Strokovnjaki za blockchain lahko svojo kariero začnejo z vodilnimi mesti v organizaciji, ki pomenijo tudi dodatne ugodnosti. Z ekskluzivnimi delovnimi vlogami v Blockchainu lahko dosežete boljši socialni status. Zato bi bilo nerazumno opustiti kariero v Blockchainu, ki vam lahko prinese toliko koristi.

 • Priložnost za delo v podjetniških okoljih

Ena pomembnih prednosti strokovnih delovnih mest, certificiranih za Blockchain, je poslovno okolje, v katerem boste delali. Kvalificirani strokovnjaki za Blockchain lahko sodelujejo z vrhunskimi strokovnjaki in dobijo izrecne prednosti mreženja. Delovali bi v skupinskem okolju za reševanje določenih strateških ciljev podjetij.

Poleg tega bi lahko podjetja, ki uporabljajo vrhunske tehnologije, pripomogla k izboljšanju vaših praktičnih izkušenj. Dolgoročno bi imeli zanesljive, profesionalne stike, prilagodljivost podjetniškemu okolju in praktične izkušnje na področju veščin, potrebnih za strokovnjake za Blockchain. Zato lahko poslovno okolje zagotavlja ustrezen prostor za vaš profesionalni razvoj v vaši karieri Blockchain.

 • Varnost zaposlitve

Zadnji, a najbolj strašen razlog, da postanete certificirani strokovnjak za Blockchain, je trajnostna narava tehnologije. Blockchain je vsekakor tu, da ostane, in njegove aplikacije v različnih sektorjih, vključno z vladnimi agencijami, dokazujejo enako. Zato je samo vprašanje časa, kdaj bo vsako podjetje opustilo centralizirane modele za tehnologijo Blockchain. Torej, lahko imate najboljše zagotovilo za prihodnost zanesljivo varnost zaposlitve s kariero v tehnologiji Blockchain.

Možnosti kariere v Blockchainu

Zdaj je pomembno, da vsi nadobudni kandidati ugotovijo različne razpoložljive karierne priložnosti v tehnologiji Blockchain. Oglejmo si kratek pregled vsake vloge za podroben vpogled v vaše možnosti na poklicni poti strokovnjaka s certifikatom Blockchain.

 • Razvijalec blokov

Razvijalci Blockchain so v bistvu programerji s spretnostmi za ustvarjanje aplikacij za Blockchain. Razvijalci Blockchain, ki strokovno pomagajo podjetjem, da izkoristijo največ koristi od platforme Blockchain, so zelo povpraševani. Posamezniki v tej vlogi potrebujejo večjo pozornost do podrobnosti. Na splošno imajo razvijalci Blockchain obsežne praktične izkušnje pri delu s programskimi jeziki Python, JavaScript in C ++.

Preberite zdaj: Razlogi, da postanete razvijalec blokov

 • Blockchain Solution Architect

Naslednja pomembna delovna vloga certificiranega strokovnjaka za Blockchain je vloga arhitekta rešitve Blockchain. Arhitekt rešitve Blockchain je odgovoren za načrtovanje komponent rešitve Blockchain ter nato za dodelitev in povezovanje komponent skupaj. Arhitekti rešitev Blockchain morajo na splošno delati v sodelovanju z razvijalci, oblikovalci UX, IT-operaterji in skrbniki omrežij, ki sodelujejo pri razvoju optimiziranih rešitev Blockchain..

 • Vodja projekta Blockchain

Vloga vodje projekta Blockchain je ena najobsežnejših med drugimi delovnimi vlogami, povezanimi z Blockchainom. Blockchain Project Manager je odgovoren za povezovanje Blockchain projektov s strokovnjaki, ki so sposobni razvijati rešitve Blockchain. Delo projektnih voditeljev Blockchain zahteva spretnosti običajnega vodje projektov v oblaku.

Poleg tega morajo vodje projektov Blockchain imeti celovito znanje o tehnologiji Blockchain. Poleg tega vodje projektov Blockchain zahtevajo tudi odlične komunikacijske sposobnosti. Učinkovita komunikacija je ključna zahteva za vodje projektov Blockchain pri nagovarjanju netehničnih delavcev, pridobivanju virov od višjih organov in uvajanju novih uporabnih posodobitev.

 • Blockchain UX Designer

Ker se sprejemanje Blockchain-a v različnih panogah nenehno povečuje, bi se lahko pooblaščeni strokovnjak za Blockchain odločil tudi za vlogo oblikovalca Blockchain UX. Uporabniški vmesniki za tehnologijo Blockchain so ena najpomembnejših skrbi za različne industrije, ki uporabljajo tehnologijo.

Blockchain UX oblikovalec ali Blockchain oblikovalec mora ustvariti privlačen in zaupanja vreden vmesnik za redne uporabnike. Pomembne spretnosti, potrebne za vlogo oblikovalca Blockchain UX, vključujejo pozornost do podrobnosti in ustvarjalnost. Poleg tega naj bi bili oblikovalci blokov tudi zelo odporni in delavni, ker morajo veliko ur delati na učinkovitih modelih.

 • Blockchain inženir kakovosti

Vloga zagotavljanja kakovosti v katerem koli razvojnem okolju je nedvomna. Inženir za zagotavljanje kakovosti je odgovoren za testiranje projekta in preverjanje, ali se vse specifikacije ujemajo z želeno kakovostjo. Odgovornost inženirja kakovosti Blockchain je zagotoviti, da vse operacije v razvojnem okolju Blockchain sledijo vsem standardom kakovosti. Naloge inženirjev kakovosti Blockchain vključujejo testiranje in avtomatizacijo različnih okvirov za Blockchain.

Inženirji kakovosti blockchain se zaradi občutljivosti svojih odgovornosti dodatno osredotočajo na podrobnosti. Pravzaprav dejanja inženirja kakovosti Blockchain močno vplivajo na druge člane projekta. Poleg tega morajo inženirji kakovosti Blockchain imeti dobre komunikacijske veščine za učinkovito vzdrževanje produktivnih delovnih odnosov.

 • Svetovalec za blockchain

Ena najbolj zahtevnih in zelo spoštovanih vlog v Blockchainu je svetovalec za Blockchain. Ko pridobite pomembne izkušnje s svojo vlogo, lahko napredujete v vlogi svetovalca za Blockchain. Podjetja danes iščejo svetovalce za veriženje blokov, da bi optimizirala svoja podjetja z uporabo tehnologije veriženja blokov. Kot svetovalec za Blockchain lahko organizacijam dajete dragocene predloge za uporabo tehnologije blockchain.

Blockchain svetovalci so na tekočem z najnovejšimi trendi blockchain tehnologije in tako pomagajo organizacijam pri bistvenih posodobitvah. Analiza in posodabljanje obstoječih aplikacij Blockchain za njihovo izboljšanje so odgovornosti svetovalca za Blockchain. Vendar pa je ocenjevanje aplikacij za nove tehnologije in dokumentiranje novih rešitev z ohranjanjem obstoječih tudi odgovornost svetovalca za Blockchain.

 • Blockchain pravni strokovnjak

Vloga pravnega strokovnjaka Blockchain v zadnjem času dobiva tudi opazno priznanje. Kot pooblaščeni strokovnjak za Blockchain v vlogi pravnega strokovnjaka za Blockchain morate podati priporočila glede premislekov, ki jih morate upoštevati pri naložbah v tehnologijo Blockchain. Podjetja dvomijo o posledicah svojih ukrepov in upravljanja financ s sprejetjem tehnologije Blockchain.

Poleg tega so organizacije zaskrbljene tudi zaradi upravljanja svoje identitete v okviru tehnologije Blockchain. Pravni strokovnjak za Blockchain pomaga podjetjem, da dosežejo temeljito skladnost s pravnimi merili za uporabo tehnologije Blockchain. Pravni strokovnjaki Blockchain imajo učinkovite komunikacijske spretnosti in obetajo poveljevanje mednarodnemu pravu. Poleg tega čezmejna uporaba tehnologije Blockchain zahteva, da pravni strokovnjaki Blockchain obvladajo univerzalne jezike.

 • Druge vloge, povezane z blockchainom

Poleg zgoraj navedenih posebnih vlog certificiranega strokovnjaka za Blockchain obstaja še veliko drugih temeljnih vlog, povezanih z Blockchainom. Če želite uporabiti zmožnosti Blockchaina za kariero v določeni vlogi, morate razumeti njegove prednosti, primere uporabe in ključne zmogljivosti, ki so potrebne za to vlogo. Nekatere dodatne vloge, povezane z Blockchainom, vključujejo računovodje, tržnike, menedžerje, odnose z javnostmi, analitike, kripto posrednike, ICO svetovalce in kripto novinarje.

Ste nov v Blockchainu? Spoznajte osnove Blockchaina z našim tečajem osnove Enterprise Blockchains Fundamentals. Vpišite se BREZPLAČNO!

Pot do tega, da postanete pooblaščeni strokovnjak za blockchain

Torej, kakšna je preizkušena pot za vzpostavitev vaše kariere v Blockchainu? Odgovor na to vprašanje je jasno razviden iz certifikata strokovnjakov za Blockchain. Blockchain Expert Certification (Certified Enterprise Blockchain Professional) je zanesljiv instrument za dokazovanje vaših spretnosti in razumevanja tehnologije Blockchain. Poleg tega certifikat prikazuje tudi sposobnost kandidatov, da svoje veščine in znanje uporabijo za izvajanje aplikacij Blockchain.

Certified Enterprise Blockchain Professional je 4-tedenski program s prilagodljivim učenjem, kjer morate porabiti le 3-4 ure na dan. Ko se pripravite na različna področja certifikacijskega izpita CEBP, boste našli interaktivne vaje z dodatnimi praktičnimi nalogami. Ko končate z učno fazo tečaja, je čas, da ocenite svoje znanje o Blockchainu z vrsto vprašanj, tj. Opravite uradni izpit za certificiranje. Po tem postanete Certified Enterprise Blockchain Professional, tj. Blockchain Certified Expert, in prejmete CEBP certifikat za svoje Blockchain znanje.

Oglejmo si domene certifikata Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP):

Domena 1: Osnove tehnologije Blockchain

Pomembne teme v prvi domeni CEBP Blockchain strokovnega izpita so naslednje,

 • Osnove blokchainov
 • Dokazilo o delu
 • Kako nastaja veriga blokov
 • Javni in zasebni blockchains
 • Pametne pogodbe

Domena 2: Enterprise Blockchain platforme

Druga domena CEBP Blockchain certifikata strokovnjakov vključuje naslednje teme,

 • Osnove Ethereuma
 • Osnove tkanine Hyperledger
 • Osnove Corde

Domena 3: Blockchain v trgovinskih financah

Naslednja domena CEBP Blockchain strokovnega certificiranja obravnava naslednje teme,

 • Kripto sredstva in kriptovalute
 • Osnove valovanja
 • Trgovinsko financiranje na blockchainu

Domena 4: Blockchain aplikacije

Izpit za certificiranje Blockchain brez osredotočanja na aplikacije blockchain je lahko praktično nerazumen. Pomembne teme, zajete v tej domeni, so naslednje,

 • Upravljanje oskrbovalne verige na verigi blokov – osnove
 • Upravljanje dobavne verige na verigi blokov – uporaba primerov
 • Blockchain Digital Transformation

Certificirani izpit za certificirano podjetje Blockchain Professional se osredotoča tudi na spretnosti, tehnologije in pristope za ustvarjanje lastnih rešitev Blockchain.

Domena 5: Uporabite primere

Certifikacijski izpit CEBP bi zajemal tudi primere uporabe tehnologije Blockchain v različnih panogah. Pomembni primeri uporabe vključujejo naslednje, z blockchain for

 • Avtomobili
 • Finančna industrija
 • Oskrbovalna veriga
 • Skrb za zdravje
 • Spletna varnost
 • Predelovalne dejavnosti

Kandidati morajo za celoten program CEBP plačati 397 USD, vključno s tečajem usposabljanja, interaktivnimi vajami in dodatnimi praktičnimi nalogami z uradnim certifikacijskim izpitom za ocenjevanje spretnosti. Skupaj s tem dobite tudi bonusno gradivo in osebna navodila za napredovanje v svoji blockchain karieri.

Poleg tega bi vam lahko certifikacijski izpit omogočil tudi izvajanje svojih veščin v aplikacijah Blockchain, s čimer bi prispeval k vaši strokovni pripravljenosti. Najpomembneje pa je, da lahko z znanjem, pridobljenim s pripravami na izpit, razvijete tudi svoje podjetje Blockchain.

Primeri uporabe Blockchain pojasnjujejo aplikacije Blockchain v različnih domenah. Če želite izvedeti več, si oglejte naš prejšnji članek, ki zajema aplikacije Blockchain.

Nasveti, kako postati pooblaščeni strokovnjak za Blockchain

Podrobnosti o certificiranem izpitu za certificiranje Blockchain in prednosti kariere v tehnologiji Blockchain so vas morale spodbuditi, da ste se takoj pripravili na certifikacijski izpit. Vendar morate vedeti, da v ekosistemu Blockchain začenjate iz nič.

Zato bi morali pripraviti temelje za izpolnjevanje pogojev za udeležbo na izpitu za certificiranje strokovnjakov za Blockchain. Tukaj je nekaj koristnih nasvetov za pripravo, ki so ključnega pomena, preden sledite navodilom za pripravo na strokovni izpit s certifikatom Blockchain.

 • Začnite z osnovami

Priprave začnite s pregledom osnov tehnologije Blockchain. Ta korak je zelo pomemben, zlasti za začetnike, ker je nepraktično, da se kdo poglobi v tehnične vidike tehnologije Blockchain, ne da bi se zavedal temeljnih osnov.

V tem primeru bi moral biti vaš glavni cilj spoznati osnove tehnologije Blockchain z njenim delovanjem in zgodovino. Kandidati morajo poglobljeno preučiti glosar Blockchain, da bi razumeli pravilno opredelitev vsakega izraza, povezanega z Blockchain.

 • Razumevanje različnih blokchain platform

Kandidati za certificirani izpit za certificiranje Blockchain bi morali razviti tudi celovito razumevanje delovanja različnih platform Blockchain, kot so Ethereum, Tkanina Hyperledger, in Corda. Vse platforme Blockchain ne delujejo na en način in zelo pomembno je ugotoviti skupni vzorec.

To je ključna zahteva za vse tehnične in tudi netehnične vloge v Blockchainu. Na primer trženjske ali pravne vloge, povezane z Blockchainom, bi za predstavitev rešitve strankam zahtevale strašansko razumevanje platforme Blockchain.

 • Razvijanje poslovne spretnosti

Poslovna pronicljivost je tudi mogočen pogoj za pripravo na izpit za strokovnjak za Blockchain. Kandidati morajo razviti višjo poslovno perspektivo za uporabo tehnologije Blockchain za reševanje težav v podjetniškem okolju.

Strokovnjak za Blockchain bi potreboval temeljit pregled medsebojnega delovanja različnih skupin, da bi ohranil učinkovito koordinacijo. Ta spretnost je bistvena zahteva za kandidate, ki nastopijo na izpitu za strokovnjak za Blockchain za obravnavo vprašanj, povezanih s primeri uporabe tehnologije Blockchain.

 • Vedeti o drugih decentraliziranih in porazdeljenih knjigah

Blockchain je ena vrsta porazdeljene knjige in za pripravo izpita s strokovnim izpitom za Blockchain je potrebno znanje decentralizirane in razdeljene knjige. Zato poskusite poiskati druge razdeljene knjige in izvedeti več o njih.

Ta korak lahko pomaga prepoznati prednosti drugih distribucijskih platform in jih uporabiti za izboljšanje tehnologije Blockchain. Poleg tega bi dobili popoln vpogled v svojo karierno pot Blockchain s tehničnim pregledom decentraliziranih in porazdeljenih knjig.

 • Opazujte poslovne poslovne procese podjetja

Še en obetaven korak pri pripravi na certificirano certificiranje strokovnjakov za Blockchain je spoznavanje poslovnih procesov v podjetju. Ta korak vam lahko pomaga pri tekočem izvajanju praktične uporabe tehnologije Blockchain.

Poznavanje poslovnih procesov v podjetju, kot so distribucija, logistika, nabava in zakladništvo, lahko razvije vašo poslovno pronicljivost. Ker certifikacijski izpit zahteva visoko poslovno perspektivo uporabe Blockchaina, vam lahko znanje in izkušnje v poslovnih procesih podjetja močno pomagajo.

Če želite opazovati in razumeti poslovne procese v podjetju, je priporočljivo izbrati certifikat Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP). Vpišite se zdaj in začnite se učiti, kako pridobiti certifikat CEBP.

 • Ostanite preprosti in osredotočeni

Med številnimi koraki priprave na različna strokovna delovna mesta, certificirana s tehnologijo Blockchain, je pogosto prezrta preprostost. Kandidati bi si morali vedno prizadevati za izdelavo rešitev brez zapletenosti. Zavedati se morate, da je tehnologija Blockchain za povprečnega uporabnika sorazmerno nova, preproste funkcije pa lahko pripomorejo k boljšemu sprejemanju.

Zato se morate pripraviti na preproste rešitve, ki lahko zagotovijo največji izkoristek. Poleg tega morajo kandidati razviti spretnosti za uporabo svoje poslovne sposobnosti za ustvarjanje rešitev za odpravljanje prihodnjih ovir za podjetje.

 • Sodelujte v Blockchain skupnosti

Zadnja, a najbolj verodostojna metoda za pripravo na certificirani izpit za certificiranje Blockchain je udeležba skupnosti Blockchain. Ko se pridružite različnim verodostojnim in priznanim skupnostim Blockchain, kot so forumi, dobite dostop do strokovnega znanja industrije.

Številni vrhunski strokovnjaki v teh skupnostih vam lahko pomagajo premagati vse dvome, s katerimi se srečujete med pripravami. Poleg tega lahko delate tudi na netehničnih spretnostih, ki so potrebne strokovnjakom za Blockchain.

Ste pripravljeni postati strokovnjak za Blockchain?

Zdaj se morate odločiti in se začeti pripravljati na certificirani izpit za Blockchain. Povprečna plača strokovnjaka za Blockchain znaša približno 150.000 do 175.000 dolarjev na leto, kar lahko celo preseže številko 200.000 dolarjev s certificiranjem, spretnostmi in izkušnjami. Da, ko pridobivate izkušnje z različnimi imenovanji in vlogami, lahko izboljšate možnosti za povečanje plač. Obljube s kariero v tehnologiji Blockchain se vsekakor zdijo ugodne.

Po drugi strani pa so lahko prizadevanja, potrebna za vzpostavitev kariere v Blockchainu, zelo intenzivna. Lahko pa se zanesete na zanesljive vodnike za pripravo in tečaje usposabljanja za poenostavitev vaše pripravljalne poti. Poleg tega si morate prizadevati tudi za nenehen strokovni razvoj v ekosistemu Blockchain za doseganje najboljših kariernih rezultatov.

Torej, si želite postati certificirani strokovnjak za Blockchain? Izboljšajte svoje znanje in pridobite certifikat blockchain, da potrdite svoje sposobnosti. Včlanite se zdaj v program Certified Enterprise Blockchain Professional in napredujte!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map