Uvjeti korištenja

101 Blockchains – Uvjeti korištenja

Posljednja izmjena: 27. svibnja 2018

101 Blockchains i njegove podružnice („Društvo” ili “mi“) dobrodošao (“Korisnik” ili “vas”) Na našu vlasničku mrežnu platformu koja sadrži razne alate i informacije povezane s blockchain ekosustavom, od početnika do stručnjaka. („Servis“) Dostupno na internetskoj adresi [https://101blockchains.com] (“Stranica”). Svaki je korisnik pozvan da uživa u web mjestu i usluzi u skladu s dolje navedenim uvjetima.

 1. Prihvaćanje Uvjeta

Povezivanjem, pristupanjem ili korištenjem web mjesta ili usluge potvrđujete da ste pročitali i razumjeli sljedeće uvjete korištenja, uključujući uvjete pravila o privatnosti na adresi [www.101blockchains.com \ privatnost] i Izjava o odricanju odgovornosti [www.101blockchains.com \ odricanje odgovornosti] (zajedno, „Pojmovi“) I prihvaćate da ćete ih se obvezati i poštivati ​​sve primjenjive zakone i propise koji se odnose na vaše ponašanje na web mjestu ili usluzi. AKO SE NE SLAŽETE UVJETIMA, POVEZUJTE SE, PRISTUPAJTE ILI KORISTITE STRANICU I USLUGE.

Uvjeti se mogu revidirati i ažurirati s vremena na vrijeme, sa ili bez najave. Tvrtka će uložiti razumne napore da pošalje istaknutu obavijest u slučaju da se Uvjeti bitno promijene. Tvrtka vas poziva da provjerite datum posljednje revizije koji se nalazi na vrhu Uvjeta. Najnoviju verziju Uvjeta možete pregledati u bilo kojem trenutku na: [www.101blockchains.com \ terms].

Povezivanjem, pristupanjem ili korištenjem web mjesta ili usluge priznajete da Uvjeti predstavljaju obvezujući i izvršni pravni ugovor između tvrtke i bilo koje osobepovezivanje, pristup ili korištenje web mjesta ili usluge.

 1. Što je 101 Blockchains?

Web mjesto nudi korisne informacije o blockchain ekosustavu, od početnika do stručnjaka. Cilj nam je pomoći vam da lako razumijete ekosustav Blockchain i poslovanje koje stoji iza ove nove ekonomije te kriptovalutu učiniti jednostavnom i dostupnom svima.

 1. Pravila o privatnosti

Poštujemo vašu privatnost i obvezujemo se zaštititi podatke koje s njima dijelite. Vjerujemo da imate pravo znati našu praksu u vezi s podacima koje prikupljamo kada se povežete, pristupite ili koristite Web stranicu ili Uslugu. Naša politika i postupci te vrsta prikupljenih podataka detaljno su opisani u našim Pravilima o privatnosti na [www.101blockchains.com \ privacy]. Ako se namjeravate povezati, pristupiti ili koristiti Web stranicu ili uslugu, prvo morate pročitati i prihvatiti Pravila o privatnosti.

 1. Koristiti Ograničenja

Postoje određena postupanja koja su strogo zabranjena na web mjestu i usluzi. Molimo pažljivo pročitajte sljedeća ograničenja. Vaše nepridržavanje bilo koje od ovdje navedenih odredbi može rezultirati ukidanjem pristupa Web mjestu ili Usluzi, a može vas izložiti i građanskoj i / ili kaznenoj odgovornosti.

Ne možete, bilo od sebe ili bilo koga u vaše ime:

 • Koristite web mjesto i uslugu u bilo koje nezakonite, nezakonite ili neovlaštene svrhe;
 • Koristite web mjesto i uslugu u bilo kojem obliku neželjene pošte, neželjene pošte ili sličnog ponašanja.
 • Ometati ili kršiti prava korisnika na privatnost i druga prava ili sakupljati ili prikupljati podatke i informacije o korisnicima bez njihovog izričitog pristanka, bilo ručno ili uz upotrebu bilo kojeg robota, pauka, alata za indeksiranje, bilo koje aplikacije za pretraživanje ili pronalaženje ili koristiti druge automatski uređaj, postupak ili metoda za pristup web mjestu ili usluzi i pronalaženje, indeksiranje i / ili podatke o miniranju podataka;
 • Ometati ili ometati rad web mjesta, usluge ili poslužitelja ili mreže koji hostuju web mjesto i uslugu ili se ne pridržavati zakona ili propisa ili zahtjeva, postupaka, politika ili propisa takvih poslužitelja ili mreža;
 • Lažno predstavljanje bilo koje osobe ili entiteta ili pružanje lažnih podataka na web mjestu ili putem usluge, bilo izravno ili neizravno;
 • Lažno navesti ili na drugi način lažno predstaviti vašu povezanost s bilo kojom osobom ili entitetom, ili izraziti ili nagovijestiti da Tvrtka ili bilo koja treća strana odobrava vas, vaše web mjesto, vaše poslovanje ili bilo koju izjavu koju date ili predstavljati lažne ili netočne podatke o web mjestu ili usluzi ;
 • Prenositi, distribuirati, prikazivati ​​ili na bilo koji drugi način učiniti dostupnim bilo putem Sadržaja ili Usluge bilo koji sadržaj, uključujući Sadržaj koji generiraju korisnici, koji može kršiti prava trećih strana, uključujući prava intelektualnog vlasništva i prava na privatnost, ili koji može sadržavati bilo koji nezakonit sadržaj;
 • Poduzmite bilo koju radnju koja nameće ili može nametnuti, prema vlastitom nahođenju, nerazumno ili nesrazmjerno veliko opterećenje na našoj infrastrukturi platforme ili koja može na drugi način negativno utjecati na korisničko iskustvo u vezi sa Stranicom ili Uslugom;
 • Zaobići sve mjere koje možemo upotrijebiti za sprečavanje ili ograničavanje pristupa Web mjestu ili Usluzi;
 • Kopirati, mijenjati, mijenjati, prilagođavati, učiniti dostupnim, prevesti, povezati, izmijeniti, dekompilirati ili rastaviti bilo koji dio Web mjesta ili Usluge na bilo koji način;
 • Stvorite preglednik, okvir, granično okruženje ili GUI oko stranice.
 1. Prava intelektualnog vlasništva

Web stranica, Usluga i prava intelektualnog vlasništva koja se na njih odnose (osim Sadržaja koji generiraju korisnici), uključujući, ali ne ograničavajući se na, izume, patente i patentne prijave, zaštitne znakove, trgovačka imena, materijale koji se zaštićuju autorskim pravima, grafiku, tekst, dizajne (uključujući “Izgled i dojam” Stranice), specifikacije, metode, postupci, algoritmi, podaci, tehnički podaci, interaktivne značajke, izvorni i objektni kod, datoteke, sučelje, GUI i poslovne tajne, registrirani ili ne (zajedno, “Intelektualno vlasništvo“), U vlasništvu su i / ili licencirani za Društvo i podliježu autorskim pravima i drugim primjenjivim pravima intelektualnog vlasništva prema izraelskim zakonima, stranim zakonima i međunarodnim konvencijama.

 1. Sadržaj koji generiraju korisnici
  • Usluga vam omogućuje prijenos, objavljivanje, objavljivanje i stavljanje na raspolaganje vlastitih materijala zaštićenih autorskim pravima, poput članaka, mišljenja, recenzija, preporuka, komentara, fotografija i drugog vlasničkog materijala, uključujući, bez ograničenja, linkove na materijale zaštićene autorskim pravima (“Sadržaj koji generiraju korisnici“).
  • Sve dok vaš Korisnički generirani sadržaj podliježe primjenjivom zakonu o autorskim pravima, takav korisnički generirani sadržaj ostat će uvijek i, u mjeri u kojoj je to zakonom dopušteno, vaše jedino i ekskluzivno vlasništvo.
  • Razumijete i slažete se da ste isključivo odgovorni za svoj korisnički generirani sadržaj i posljedice objavljivanja ili objavljivanja takvog materijala na bilo koji način.
  • Slažete se da nećete objavljivati ​​ili učitavati bilo koji Sadržaj koji generiraju korisnici koji sadrži sadržaj koji je nezakonito za vas da posjedujete, objavljujete ili prenosite u zemlju u kojoj živite ili za koju bi bilo nezakonito da ga Kompanija koristi ili posjeduje u vezi uz Web mjesto ili Uslugu. Tvrtka izričito zadržava pravo ukloniti Sadržaj koji generiraju korisnici bez prethodne najave, prema vlastitom nahođenju.
  • Kada prenosite, objavljujete, objavljujete ili stavljate na raspolaganje sadržaj koji generiraju korisnici na web mjestu ili putem usluge, dajete tvrtki neopozivu, trajnu, neekskluzivnu, besplatnu, prenosivu, dodijeljivu, podlicenciranu i svjetsku licencu, za upotrebu, reprodukciju, distribuciju, prijenos, pripremu izvedenih djela, prikazivanje, stavljanje na raspolaganje javnosti i izvođenje tog korisničkog sadržaja u vezi s web mjestom ili uslugom, bilo putem Interneta, bilo kojeg mobilnog uređaja ili na bilo koji drugi način, u bilo kojem mediju formata i putem bilo kojih medijskih kanala koji su danas poznati i razvijani u budućnosti.
  • KORISNIČKA ZASTUPANJA I OBVEZE

  7.1 Kao uvjet za vašu upotrebu web mjestu, ovime zastupate i jamčite za to:

  • Posjedujete zakonsko ovlaštenje za sklapanje ovih Uvjeta i za formiranje obvezujućeg sporazuma prema bilo kojem primjenjivom zakonu, za korištenje Web mjesta u skladu s ovim Uvjetima i za potpuno izvršavanje svojih obveza iz ovog Ugovora;
  • Izvršenje Uvjeta ne krši i neće kršiti nijedan drugi sporazum na koji ste vezani ili bilo koji zakon, pravilo, propis, naredbu ili presudu kojem ste podložni; i
  • Nećete prekršiti niti prekršiti nijedan Uvjet.

  7.2 Prihvaćate i slažete se da:

  • Tvrtka može ukloniti bilo koji Sadržaj koji generiraju korisnici i / ili prekinuti vašu upotrebu web mjesta ili usluge po vlastitom nahođenju sa ili bez ikakvog razloga;
  • Tvrtka može integrirati reklame i reklame, bilo unutar ili pored Web stranice ili Usluge. Svi podaci sadržani u takvim reklamama i oglasima pripadaju isključivo oglašivačima i Tvrtka ne daje nikakva jamstva ili izjave u vezi s tim oglasima, bez obzira ima li Društvo kontrolu nad tim oglasima. Tvrtka, oglašivači i / ili s njima povezane treće strane mogu imati pravo na određene dijelove zarade za takve reklame. Slažete se, prihvaćate i suglasni ste da nećete imati pravo na bilo kakvu naknadu u vezi s takvim novčanim iznosima.
  1. Zaštitni znakovi i trgovačka imena

  101 Logotip tvrtke Blockchains i svi drugi zaštićeni identifikatori koje koristi Tvrtka u vezi s Web stranicom i Uslugom („Zaštitni znak tvrtkes ”) su svi zaštitni znakovi i / ili trgovačka imena Društva, bilo registrirani ili ne. Svi ostali zaštitni znakovi, zaštitni znakovi, trgovačka imena i logotipi koji se mogu pojaviti na Web mjestu pripadaju njihovim vlasnicima („Oznake trećih strana”). Ovdje se ne dodjeljuje pravo, licenca ili interes na zaštitne znakove tvrtke i žigove trećih osoba i vi se slažete da takvo pravo, licenca ili kamate nećete polagati za svoje zaštitne znakove ili žigove trećih strana.

  1. Veze do web lokacija trećih strana

  Web stranica i Usluga mogu sadržavati poveznice na web stranice trećih strana („Web mjesta trećih strana”), Bilo da je takve veze predložila Tvrtka, podijelio bilo koji Korisnik ili objavila treća strana. Ovim potvrđujete da Tvrtka nema kontrolu nad takvim web lokacijama i nadalje prihvaćate i slažete se da tvrtka nije odgovorna za dostupnost web lokacija trećih strana, te da ne odobrava i nije odgovorna niti odgovorna za bilo kakve usluge, sadržaj , reklame, proizvodi ili bilo koji materijal na ili dostupnim web mjestima trećih strana. Nadalje prihvaćate i slažete se da Tvrtka neće biti odgovorna ili odgovorna, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji je prouzročio ili bi mogao prouzročiti, ili u vezi s korištenjem bilo kojih usluga, sadržaja, proizvoda ili drugi materijali dostupni na bilo kojim web mjestima trećih strana. Većina web lokacija trećih strana pruža pravne dokumente, uključujući uvjete korištenja i politike privatnosti, koji reguliraju upotrebu takvih stranica. Uvijek je dobra pažljivo čitati takve dokumente.

  1. Izjava o odricanju odgovornosti i jamstva

  GRADILIŠTE I USLUGA, UKLJUČUJUĆI BEZ OGRANIČENJA BILO KOJI SADRŽAJ, PODACI I INFORMACIJE VEZANI S NJIMA, PRUŽANI SU NA “KAO ŠTO JE“I”KAO DOSTUPNO”TEMELJ, BEZ BILO KOJIH JAMSTVA BILO KOJA VRSTA, IZRIČITA ILI PODRAZUMIJEVANA, UKLJUČUJUĆI ALI BEZ OGRANIČENJA NASLOVA ILI NEPROKRŠIVANJA ILI PODRAZUMIJENIH JAMSTAVA ZA KORIŠTENJE, PRODAJNOST ILI PRIMJERENOST ZA ODREĐENU NAMJENU.

  TVRTKA NE JAMČI DA ĆE MJESTO ILI USLUGA BITI NEPREMINJENO ILI BESPLATNO. TVRTKA MOŽE ISPRAVITI, IZMJENITI, IZMJENITI, DOPRINOSITI, POBOLJŠATI I IZVRŠITI BILO KOJE DRUGE PROMJENE NA STRANICI I / ILI USLUZI U BILO KOJE VRIJEME ILI DA PREKINU PRIKAZIVANJE ILI PRUŽANJE BILO KOJIH INFORMACIJA, SADRŽAJA ILI OSOBINA BEZ OBAVIJESTI.

  TVRTKA OVIM ODRŽAVA SVA JAMSTVA I UVJETE U VEZI S KORIŠTENJEM STRANICE ILI USLUGE, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČENU NA DOSTUPNOST, POUZDANOST ILI KVALITETU MJESTA ILI USLUGE, A NIJE I NE SMIJET ODGOVORITI ZA BILO KOJU GREŠKU , GREŠKA ILI POGREŠKA POVEZANA SA BILO KOJIM SADRŽAJEM I INFORMACIJAMA PRIMLJENIM KROZ MJESTO ILI USLUGU. TVRTKA NE ODOBRAVA BILO KOJE SUBJEKTE, PROIZVODE ILI USLUGE SPOMENUTE U BILO KOJEM KORISNIKU GENERIRANOG SADRŽAJA.

  1. Ograničenje odgovornosti

  KORIŠTENJE STRANICE I USLUGE ISKLJUČIVO JE NA VLASTITI RIZIK. DRUŠTVO NEĆE ODGOVORITI ZA BILO KOJU ŠTETU, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČUJUĆI SE NEPOSREDNE, POSEBNE, SLUČAJNE ILI POSLJEDIČNE ŠTETE BILO KOJE VRSTE, LI U DJELOVANJU UGOVORA, NEMALNOSTI ILI DRUGIH MUČNIH DJELA MJESTO ILI USLUGA, ILI KORIŠTENJE ILI NEMOGUĆNOST KORIŠTENJA MJESTA ILI USLUGE, NEOVISNO DA LI JE TVRTKA ILI OVLAŠTENI PREDSTAVNIK TVRTKE SAVJETEN O MOGUĆNOSTI TAKVE ŠTETE. OSIM GDJE JE ODGOVORNOST OBAVEZNA, U KOJEM ĆE ODGOVORNOST ZA ŠTETU BITI OGRANIČENA NA JEDNU DOLARU SADA (1 USD).

  1. Obeštećenje

  Pristajete na obranu, obeštećenje i držanje bezazlene tvrtke, njezinih službenika, direktora, zaposlenika i agenata od i protiv bilo kojih zahtjeva, šteta, obveza, gubitaka, obveza, troškova, dugova i troškova (uključujući, ali ne ograničavajući se na odvjetničke naknade) koje proizlaze iz: (i) vašeg korištenja web mjesta ili usluge; (ii) vaše kršenje bilo kojeg pojma ovih Uvjeta; (iii) vaše kršenje bilo kojih prava treće strane, uključujući bez ograničenja bilo koja prava intelektualnog vlasništva ili prava na privatnost te treće strane; i (iv) bilo koju štetu, bilo izravnu, neizravnu, posebnu ili posljedičnu, koju možete nanijeti bilo kojoj trećoj strani u vezi s web stranicom ili uslugom. Ovim se pojašnjava da će ova obveza obrane i odštete preživjeti ove Uvjete.

  1. Agent za zaštitu autorskih prava

  Tvrtka poštuje prava intelektualnog vlasništva drugih. Ako smatrate da je vaše djelo kopirano ili na neki drugi način korišteno na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, molimo vas da agenciji za zaštitu autorskih prava tvrtke dostavite sljedeće informacije u pisanom obliku: (i) podatke za kontakt osobe ovlaštene za djelovanje u ime vlasnika autorskih prava; (ii) opis djela zaštićenog autorskim pravima za koje tvrdite da je prekršeno; (iii) opis materijala za koji tvrdite da krši autorska prava ili da je predmet kršenja prava i koji treba ukloniti ili pristup kojem će biti onemogućen, i informacije dovoljne da Tvrtka omogući lociranje materijala; (iv) izjavu da vjerujete u dobru vjeru da uporabu materijala na način na koji se žali nije odobrio vlasnik autorskih prava, njegov zastupnik ili zakon; i (v) izjavu da su podaci u obavijesti točni i da ste, pod kaznom krivokletstva, da ste vlasnik autorskih prava ili ste ovlašteni djelovati u ime vlasnika autorskih prava koja su navodno povrijeđena. Agenta za zaštitu autorskih prava tvrtke možete dobiti putem sljedeće adrese: [e-pošta zaštićena]

  1. Općenito

  1. Ovi uvjeti ne čine i neće se tumačiti kao stvaranje bilo kakvih odnosa, partnerstva, zajedničkog ulaganja, odnosa poslodavca i zaposlenika, agencije ili odnosa davatelja franšize i franšize između strana u ovome.

  2. Bilo koji zahtjev koji se odnosi na Web mjesto, Uslugu ili njihovu upotrebu uređivat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Države Izrael bez pozivanja na njezina kolizijska načela.

  3. Uložit će se bilo koji spor koji proizlazi iz web mjesta ili usluge ili se odnosi na njega, a vi ovim pristajete na isključivu nadležnost i mjesto na nadležnim sudovima okruga Tel-Aviv-Jaffa, Izrael. Slažete se da ćete se odreći svih obrana zbog nedostatka osobne nadležnosti i neprikladnosti foruma i slažete se da se postupak može dostaviti na način odobren važećim zakonom ili sudskim pravilom.

  4. Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uvjeta nezakonita, ništavna ili iz bilo kojeg razloga neprovediva, tada će se ta odredba smatrati odvojenom od ovih Uvjeta i neće utjecati na valjanost i izvršnost bilo kojih preostalih odredbi.

  5. Nijedno odricanje bilo koje strane od bilo kojeg kršenja ili neispunjavanja obveza prema ovom Ugovoru neće se smatrati odricanjem od bilo kojeg prethodnog ili sljedećeg kršenja ili propusta. Bilo koji naslov, naslov ili naslov odjeljka koji se ovdje nalazi umetnut je samo radi praktičnosti i ni na koji način ne definira ili objašnjava bilo koji odjeljak ili odredbu ovog članka..

  6. Ovi Uvjeti čine cjelokupne uvjete i odredbe između vas i Tvrtke koji se odnose na predmet ovdje i zamjenjuju sve prethodne ili istodobne pisane ili usmene sporazume ili dogovore između vas i Tvrtke..

  1. Za informacije ili pitanja obratite se: [e-pošta zaštićena]
  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  map