TokenWork # Kriptoekonomska istraživanja i koncepti dizajna –

Epizoda 1

Tokenizirani bonovi za stanovanje i bonovi za hranu

Predloženi model “Re-Fungible Service Token” (RFST) varijanta je Rennekampove arhitekture “Re-Fungible Token”, model u kojem biste mogli imati ne-zamjenjivu imovinu povezanu s zamjenjivom likvidnošću – omogućujući toj imovini da “postane zamjenjiva” opet.” RFST model također dijeli sličnost s Bancor Smart Token, ERC20 (zamjenjivim) tokenom koji je povezan s drugim, tekućim ERC20 tokenom. Ova sesija istražit će primjenu RFST-a za tokenizaciju bonova za stanovanje i bonova za hranu.

Gledaj videoTokenizirani bonovi za stanovanje i bonovi za hranuEpizoda 2

Delphi – Mehanizam ulaganja & Arbitraža

Mreža blagodati predstavlja Delphi: mehanizam ulaganja i arbitraže za rješavanje problema koji su svojstveni transakcijama pouzdanih usluga poput blagodati. Oslanjajući se na TCR pouzdanih pojedinaca, možemo dobiti pravednije prosudbe nego što bismo mogli jednostavnim schelling-coin-om i možemo krenuti prema robusnijem rješenju problema proročanstava.

Gledaj videoDelphi Mehanizam za ulaganje pojačavajuće arbitražeEpizoda 3

Popisi s rangom žetona za kurate davatelje usluga

Funkcija popisa s oznakama označava kuriranje odnosa temeljenih na vrijednosti s pružateljima usluga. Dizajn popisa s oznakom markera omogućava potrošačima da centralno vode kuriranje popisa davatelja usluga na temelju relativne izvedbe tijekom određenog vremenskog razdoblja. Prema ovom modelu, potrošači su kustosi.

Gledaj videoPopisi rangiranih žetona za kurate davatelje uslugaEpizoda 4

Post Capital Cybernetics AKA skalabilno obilje

Svrha modela je pružiti apstrakciju ekonomskog okvira za način na koji se ljudi i organizacije mogu okupiti i poslovati i organizirati na takav način da profit i svrha postanu sinonimi: zahtijevaju davanje prije značajne dobiti, programski nametnuto i u aplikaciji i u razina protokola.

Gledaj videoPost Capital Cybernetics AKA skalabilno obiljeEpizoda 5

Registri kurirani žetonom

Sada postoje dva TCR-a uživo na mreži Ethereum. Što smo naučili o ideji TCR gledajući njih nekoliko u proizvodnji? Koji su problemi? Kako možemo bolje?

Gledaj videoRegistri koji su kurirali žetone6. epizoda

Gorivo.Mreža

Uvod u projekt goriva.network. Ideja je poboljšati korisničko iskustvo Ethereuma olakšavanjem interakcije krajnjeg korisnika s blockchainom. Gorivo će omogućiti dappsima da plaćaju transakcijske naknade u ime svojih korisnika usmjeravanjem tih transakcija prema dobavljačima plina na mreži goriva. To bi omogućilo niz korisničkih značajki: bez plaćanja naknada, bez upravljanja privatnim ključevima i boljeg protoka korisnika.

Gledaj videoMreža gorivaEpizoda 7

Postmortem: Playstosts kriptoekonomskih sustava

Cryptoeconomic Productization Lab, projekt ConsenSys, održao je dva testna testiranja Toker-Cured Registra (TCR) sa stvarnim korisnicima. Uspjeli smo, nismo uspjeli i, sve u svemu, postajemo sve uvjereniji u njihovu važnost za naš proces dizajniranja. Dođite na ovaj razgovor kako biste iskreno pogledali naše putovanje u testiranju kriptoekonomskih sustava.

Gledaj videoPostmortem kriptoekonomski sustavi PlaytestsEpizoda 8

Izuzetni PoS mehanizam za procjenu znanja

Dokučiti je decentralizirani protokol za stvaranje i procjenu vjerodajnica putem konsenzusa zajednica znanja. Protokol omogućuje zajednicama da se formiraju oko koncepata do kojih im je stalo i stvore definicije što znači znati ih. Fathom potiče članove da koriste ove definicije za preciznu procjenu onih koji žele steći vjerodajnice i pridružiti se zajednici. Povezuje koncepte u hijerarhijsku ontologiju koja omogućava mreži da raste prirodno i sigurno.

Gledaj videoIzuzetni PoS mehanizam za procjenu znanjaEpizoda 9

Simulacija kriptosustava

Slijepo smo dizajnirali token ekonomije. Većina današnjih mehanizama izgrađena je nagađanjima, velikim pretpostavkama o ljudskom ponašanju i nagovještajem analize. Nagađanja i analize mogu nas odvesti samo do sada. Analizom možete proučavati samo teoretske granice i događaje. Simulacije, s druge strane, mogu otkriti stvari koje teoretski ne možete izračunati. Može otkriti stvari koje naši ljudski umovi s linearnim razmišljanjem ne mogu predvidjeti.

Gledaj videoSimulacija kriptosustavaEpizoda 10

Tržišta kuriranja

Tržišta kuracije podskup je kriptoekonomije koji se vrti oko upotrebe igara ponderiranih žetonom i signaliziranja za odabir informacija. Ovaj bi proces idealno potaknuo novost informacija koje se dijele. Budući da tržišta kuriranja dodaju zamjenjivu vrijednost novim mrežama, oni također mogu stvoriti i poticati tisuće novih zajednica za zajedničko stvaranje oko zajedničkih ciljeva.

Gledaj videoTržišta kuriranja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map