Službeni vodič za polaganje prava na SKL i promjenu delegiranja

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Službeni vodič za polaganje prava na SKL i promjenu delegiranja

napisao Collin Myers, 25. studenog 2020. Objavljeno 25. studenog 2020

pokrov skale

Počevši od 1. prosinca u 00:00 UTC, rani korisnici mreže SKALE počet će zadovoljavati svoje razdoblje dokaza o korištenju i stoga će moći, između ostalog, isključiti automatsko delegiranje i slobodno prenijeti svoje tokene na drugu adresu ili delegat novom validatoru. Prva serija ranih korisnika koji zadovolje svoje zahtjeve za dokaz o upotrebi bit će oni koji su uložili u prve dvije epohe SKALE mreže, započete 1. listopada 2020..  

Svi korisnici koji zadovolje svoje zahtjeve za dokaz o upotrebi trebali bi se obratiti ovom dokumentu kao izvoru istine radi uputa o polaganju prava i uloženju na Activate. Bilo koja druga dokumentacija ima mogućnost zavaravanja i nije podržana od strane Codefi Activate ili SKALE. 

Također slijedite Aktiviraj  Telegram grupa i vidjeti SKALE najčešća pitanja za više informacija i ažuriranja. Ako naiđete na problem, kontaktirajte korisničku podršku na https://activateteam.zendesk.com.

Prije nego što zatražite svoje nagrade, podijelite svoje tokene s novim validatorom ili poništite delegat, pobrinite se da u svom registriranom novčaniku imate dovoljno ETH za pokrivanje troškova plina povezanih s transakcijama.

KORAK 1: Promjena delegiranja

Nakon završetka druge epohe, korisnici koji su zadovoljili dokaz o upotrebi i isključili automatsko obnavljanje, moći će prenijeti svoje SKL tokene na bilo koju adresu ili ponovno dodijeliti svoje tokene novom validatoru. Ako želite nastaviti s ulaganjem, tada nije potrebna nikakva radnja i možete prijeći na korak 2 dolje. Ako korisnici žele promijeniti delegiranje, moraju isključiti automatsko obnavljanje prije 29. studenog u 12:00 ET. Ako automatska obnova nije isključena, tada će se tokeni korisnika delegirati u dvomjesečnim koracima za Epohu 3 i 4 do 31. siječnja i tako dalje. Isključivanjem automatske obnove poništit ćete delegiranje vaših tokena i prestat ćete primati nagrade za delegiranje. Kada ponovnim delegiranjem nova epoha započne 1. sljedećeg mjeseca (00:00 UTC vremena), do tada ne dobivate nagrade za delegiranje. Možete ponovno izvršiti delegiranje u bilo kojem trenutku tijekom mjeseca, a delegiranje će automatski početi nakon što ga validator prihvati 1. u sljedećem mjesecu.

Da biste isključili automatsku obnovu, idite na stranicu Popis tokena, gdje ćete u donjem desnom kutu pronaći gumb za automatsku obnovu. Nakon klika na gumb, od vas će se zatražiti da potvrdite otkazivanje izvršavanjem transakcije na lancu. Nakon uspješno dovršene transakcije, žetoni korisnika bit će im lako dostupni dan nakon završetka druge epohe koja je završila 30. studenog u 12:00 ET.

Snimka zaslona 2020-11-24 u 8.34.32 AM.png

KORAK 2: Potražite svoje nagrade

Nagrade za delegiranje za razdoblje PoU i za svaku sljedeću epohu postaju dostupne za polaganje prava u roku od nekoliko dana nakon završetka svake epohe / mjeseca. Nagrade možete zatražiti u bilo kojem trenutku. Oni nikada neće isteći i uvijek će vam biti dodijeljeni pametnim ugovorom.

Nakon završetka novembarske epohe, nagrade koje su korisnici zaradili ulaganjem tijekom prve dvije epohe mogu se polagati i prenositi. Nakon što se prijavite, idite na stranicu Popis tokena. Kliknite “Zahtjev za SKL” da biste pokrenuli skočni prozor za polaganje prava na token i pogledali sažetak svojih SKL nagrada zarađenih tijekom prve dvije epohe. NAPOMENA: u novčaniku morate imati dovoljno ETH da biste potraživali nagrade (približno ~ 20,00 USD u trenutku postavljanja).

Kliknite “Dohvati moje SKL tokene” da biste pokrenuli zahtjev za prijenos. Ovo bi trebalo otvoriti modal za vaš registrirani novčanik za potvrdu. 

Snimka zaslona 2020.-24. U 8.32,50 sati.png

Kada će biti dostupna duža razdoblja delegiranja?

Prema informacijama iz mreže SKALE, dulja razdoblja delegiranja vjerojatno će se uvesti 9-10 mjeseci nakon nastanka nakon uvođenja i odobravanja kroz postupak upravljanja. Do tada postoji dvomjesečno razdoblje ulaganja dostupno svim pristalicama mreže.

Decentralizirane mrežeSKALEN newsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map