SKALE Token pokrenut na Codefi Activate 17. kolovoza 2020

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

SKALE Token pokrenut na Codefi Activate 17. kolovoza 2020

Danas je ConsenSys objavio da će SKALE token (SKL) mreže SKALE biti dostupan za kupnju putem trodnevne nizozemske dražbe na platformi 17. kolovoza 2020. u 12:00 EST. Od ConsenSys 16. srpnja 2020. Objavljeno 16. srpnja 2020.

Najava SKALE aukcije 4

New York, NY, 16. srpnja 2020Aktivirati, ConsenSys Codefi, prva je platforma dizajnirana za pokretanje decentraliziranih mreža i omogućavanje kupcima da kupuju, upravljaju i koriste svoje tokene u jednoj aplikaciji. Danas je ConsenSys objavio da je SKALE Network’s SKALE token (SKL) moći će se kupiti putem trodnevne nizozemske dražbe na platformi 17. kolovoza 2020. u 12:00 EST. Najavljen u veljači, mreža SKALE prvi je projekt pokrenut s Activate, koji je od tada prihvaćene registracije sudjelovati. Za korisnike provjerene na platformi, prijave za dražbu sada su otvorene https://activate.codefi.network/skale.

SKALE token podržava dugo očekivano SKALE mreža, elastična blockchain mreža otvorenog koda dizajnirana posebno za skaliranje Ethereuma povećanjem brzine transakcija, smanjenjem transakcijskih troškova i stvaranjem besprijekornih tijekova rada za krajnje korisnike i programere koji grade aplikacije na Ethereumu. Mainnet mreže SKALE živi od tada 30. lipnja. Svaka aplikacija koja koristi mrežu SKALE dobiva svoj lanac za izvršavanje transakcija u vremenima bloka ispod sekunde, s preko 2000 transakcija u sekundi. Osim pokretanja pametnih ugovora s punom državom, lanci SKALE nude i decentraliziranu pohranu te mogu izvršiti strojno učenje u pametnim ugovorima. Preko 40 decentraliziranih aplikacija trenutno se temelji na SKALE-u, od igara do decentraliziranog financiranja, strujanja zvuka i još mnogo toga. Kombinacija SKALE-a i Ethereuma uistinu je decentralizirani oblak koji omogućuje Web 3 aplikacijama da se natječu s Web 2 i po cijeni i po učinku.

“Zabilježen je fantastičan rast u decentraliziranim aplikacijama i DeFi-u koji se gradi na Ethereumu. ConsenSys Codefi osmišljen je kako bi graditeljima našeg ekosustava omogućio modularne alate za trgovinu i financije, uključujući primijenjenu upotrebu tokena. SKALE je veliki korak naprijed za operativni napredak ekonomije Ethereum, a mi smo oduševljeni što podržavamo tim, ”rekao je Lex Sokolin, globalni suvoditelj ConsenSys Codefi. 

„Cilj nam je bio izgraditi vertikalno integriranu platformu koja omogućuje robusno pokretanje mreže i trajnu upotrebu – gdje ljudi mogu kupiti i staviti svoje tokene u rad kako su namijenjeni. Na Aktiviranju, nakon što korisnici kupe SKL tokene, mogu početi doprinositi sigurnosti i skalabilnosti mreže ulaganjem, počevši od postanka ”, rekao je Collin Myers, vođa strategije tokena u ConsenSys Codefi. Korisnici mogu ispunjavati uvjete za zaradu putem ove aktivnosti.

Korisnici ne samo da mogu kupiti SKL tokene izravno od mreže SKALE na platformi Activate, već i vlasnici SKL tokena mogu ulagati SKL tokene u skladu s protokolom mreže SKALE i zauzvrat dobivati ​​nagrade za ulog izravno, bez napuštanja aplikacije. Mrežna nadzorna ploča tvrtke Activate olakšava korisnicima da odluče kojeg će pružatelja usluga ulaganja odabrati da delegira svoje SKL tokene na mreži. SKL token je hibridni token koji sudjeluje u mrežnom sigurnosnom mehanizmu, a koristi se kao sredstvo plaćanja za SKALE lance.

Activate koristi mehanizam distribucije „Proof of Use“ namijenjen dobivanju tokena vlasnicima čija je primarna svrha upotreba mrežnih tokena u predviđenu svrhu. Dokaz o upotrebi programski zahtijeva od korisnika koji pribavljaju tokene tijekom pokretanja da aktivno “dokazuju upotrebu” svojih tokena na glavnoj mreži mreže u određenim slučajevima korištenja prije nego što im dozvole prijenos ili iskorištavanje. U slučaju SKALE-a, od sudionika će se prema protokolu tražiti da delegiraju najmanje 50% svojih kupljenih tokena tijekom 90 dana prije nego što će ih moći prenijeti izvan mreže. Ovo stvara mjerljivi poticajni mehanizam usmjeren na minimiziranje špekulativnog ponašanja sudionika, dok maksimaliziranje aktivnog doprinosa mreži. Dokaz o uporabi usklađen je sa Codefi Activate-ovim standardima pokretanja žetona koji uspostavljaju poštenu, odgovornu i transparentnu praksu. 

Rizvodi za aukciju sada su otvoreni https://activate.codefi.network/skale

O ConsenSysu

ConsenSys je vodeća blockchain softverska tvrtka u industriji. Naši Ethereum proizvodi s punim nizom – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, i marljivost – pomažu programerima u izgradnji mreža sljedeće generacije i omogućuju poduzećima pokretanje snažnije financijske infrastrukture. ConsenSys opslužuje milijune korisnika, počevši od financijskih institucija do programera i maloprodajnih korisnika javne mreže Ethereum. Ethereum je blockchain s najviše povjerenja, kojeg preferiraju vodeće tvrtke zbog jednostavnih alata, napredne značajke zaštite, privatnosti i dozvola te neprekidne pouzdanosti.

O SKALE-u

SKALE je elastična blockchain mreža koja pruža programerima mogućnost da lako omoguće visoko podesive potpuno decentralizirane lance koji su trenutno kompatibilni s Ethereumom. SKALE lanci mogu izvršiti blokade sekunde sekunde, pokrenuti do 2000 tps po lancu i pokretati pametne ugovore u punoj državi, podržavati decentraliziranu pohranu, izvršavati Rollupove i strojno učenje u EVM-u. Mreža SKALE je projekt otvorenog koda s mnogim suradnicima, uključujući SKALE Labs, Inc. sa sjedištem u San Franciscu, CA. Podržavatelji SKALE mreže uključuju Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP i Winklevoss Capital. SKALE mrežu podržavaju vrhunski svjetski validatori, uključujući Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs i Stake X, kao i ključni igrač infrastrukture Bison Trails. Za više informacija posjetite www.skale.network, @SkaleNetwork na Twitteru, a @skaleofficial na telegramu. 

O N.O.D.E. Temelj & Anstalt

Zaklada Mreža decentralizirane ekonomije (N.O.D.E.) neprofitna je organizacija sa sjedištem u Lihtenštajnu stvorena da provodi misiju potpore projektu otvorenog koda mreže SKALE. Zakladu podržava N.O.D.E. Anstalt, podružnica podružnice Zaklade. Zakladu također podržava SKALE Labs, Inc. sa sjedištem u San Franciscu, CA. SKALE Labs pruža podršku mreži doprinoseći otvorenom izvornom kodu, rastu zajednice i drugim ključnim naporima da se olakša rast i usvajanje SKALE mreže.

Kontakti za medije:

James Beck ([e-pošta zaštićena])

[e-pošta zaštićena]

Obavijest o klijentuDecentralizirane mrežeSKALEN Newsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map