SKALE Primer za ulaganje i nagrade

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

SKALE Primer za ulaganje i nagrade

autor Mara Schmiedt 23. srpnja 2020. Objavljeno 23. srpnja 2020

dan meyers MQ8 4HYTgOc unsplash

AŽURIRANJE: Ažurirane upute o pokretanju SKALE-a 3. rujna pogledajte SKALE Vodič za prodaju.

Sljedeći će post ponuditi početni tekst o mehanizmu za iscrtavanje SKALE i pružiti pregled očekivanih nagrada koje možete očekivati ​​prilikom stavljanja Skale tokena u validator. 

Registrirajte se na Aktivirati za kupnju SKALE tokena na predstojećoj aukciji izračunajte očekivane nagrade i počnite ulagati svoje tokene. 

Što je SKALE? 

SKALE Network je elastična blockchain mreža koja pruža programerima mogućnost da lako omoguće visoko podesive potpuno decentralizirane bočne lance koji su trenutno kompatibilni s Ethereumom. SKALE bočni lanci mogu izvršiti blok vremena ispod sekunde s preko 2.000 transakcija u sekundi na svakom lancu i pokretati pametne ugovore u punom stanju, uz decentraliziranu pohranu i strojno učenje u EVM-u. 

Jednostavnije rečeno, mreža SKALE djeluje kao decentralizirani pružatelj računala i pohrane u oblaku, donoseći izvedbu i skalabilnost Ethereum blockchainu. 

Danas se na SKALE-u trenutno temelji preko 40 dApps, od igara do DeFi-a do streaminga zvuka i još mnogo toga.


Što je Staking?

Staking je postupak zaključavanja tokena u novčaniku za kriptovalute kako bi se izravno podržala sigurnost i izvedba decentralizirane mreže. To je mehanizam kojim se određuje konsenzus u mreži Proof of Stake. U zamjenu za ulog vaših žetona, sudionici dobivaju nagrade.

Ulog na SKALE mreži

The Skejl žeton (SKL) je izvorni hibridni uslužni token koji predstavlja pravo na rad i token plaćanja na mreži SKALE. Nositelji SKL tokena mogu uložiti svoje tokene kako bi provjerili transakcije i osigurali mrežu SKALE. dApps programeri mogu pristupiti dijelu resursa mreže postavljanjem i najmom elastičnog bočnog lanca plaćanjem naknada za najam denominiranih u SKL. 

Da bi uložili u Skale mrežu, nositelji žetona mogu svoje tokene uložiti u validator po svom izboru ili upravljati vlastitim validatorom ulaganja. Zauzvrat za održavanje sigurnosti i otpornosti mreže, ulagači se nagrađuju mjesečno kroz postotak SKL nagrade. Nagradni fond sastoji se od agregiranih naknada za izdavanje nagrada i dApp naknada. Iznos nagrada koje su ulagači dobili proporcionalan je ukupnom broju i trajanju uloženih žetona. Za više detalja pogledajte odjeljak Nagrade ili prijeđite izravno na Aktivirati kako biste izračunali vaše očekivane nagrade.

SKALE Kalkulator nagrada.gif

Korak 1: Postanite SKALE držač tokena

Da biste započeli s ulaganjem u SKALE mrežu, prvo morate posjedovati SKL tokene. Rani korisnici mogu kupiti SKALE tokene na Activate nakon registracije i potvrde svog ID-a. Možete se predbilježiti za pokretanje SKALE tokena dana Aktivirati i stvorite račun u samo nekoliko minuta. 

Staking Flow GIF.gif

Žetoni SKALE prodavat će se na nizozemskoj dražbi koja će biti otvorena 17. kolovoza u 12:00 sati po istočnom vremenu. Nakon registracije možete koristiti Ether, USDC ili DAI za sudjelovanje u dražbi. Svi sudionici javnog predstavljanja koji su uspješno predali ponudu tijekom dražbe, dobit će svoje tokene u roku od 3 tjedna od završetka dražbe.

Svi vlasnici tokena koji planiraju primiti tokene nakon pokretanja matične mreže morat će pristati i popuniti dokaz o korištenju, koji zahtijeva da se 50% portfelja vlasnika tokena uloži za minimalno razdoblje delegiranja od 90 dana, prije nego što mogu otključati prenosivost tokena izvan mreže. Dokaz o upotrebi osigurava da nositelji tokena aktivno podržavaju mrežu, a ograničavaju špekulacije. Naravno, ulagači će moći sastaviti nagrade za ulaganje tijekom cijelog razdoblja dokaza o korištenju. 

Korak 2: Ulog SKALE tokena

Jednom kada primite SKALE tokene, spremni ste postati aktivni sudionik mreže. Activate vam pruža besprijekorno sučelje za polaganje prava, upravljanje i ulaganje vaših tokena. 

Da biste sudjelovali i zaradili nagrade za doprinos sigurnosti mreže:

1. Usporedite mogućnosti provjere valjanosti na Aktivirajte portal za sudjelovanje

2. Odaberite validator, unesite iznos koji želite uložiti i trajanje ulaganja (3, 6 ili 12 mjeseci)

3. Upotrijebite svoj povezani web novčanik za podnošenje zahtjeva za ulogom

SKALE Potvrdite delegiranje.gif

Jednom odobreni, vaši žetoni počet će ulagati na početku prve epohe. Jednom kada validator (i) prihvate zahtjev za delegiranjem, navedeni tokeni se zaključavaju i ne mogu se poništiti dok se određeno razdoblje delegiranja ne završi. Ako iz nekog razloga validator odbije vaš zahtjev, možete uložiti ulog kod drugog validatora prije početka sljedećeg razdoblja ulaganja. 

Korak 3: Primite bitne nagrade

Nagrade za ulog dijele se vlasnicima žetona tijekom navedenog razdoblja delegiranja i distribuiraju se na početku svakog kalendarskog mjeseca.

Iznos nagrada za ulog koje ćete zaraditi ovisi o sljedećim varijablama:

  1. Količina žetona koje ulažete: Ukupan broj tokena koje ulažete. 

  2. Trajanje delegiranja: dostupno trajanje vašeg delegiranja, koje može biti 3, 6 ili 12 mjeseci. Godišnji multiplikatori nagrada su 1x, 1,5x i 2x.

  3. Stopa izdavanja mreže: stopa tokena iskovanih protokolom koja je dostupna za distribuciju svim čvorovima u mreži. Stopa izdavanja mreže započinje s 9,3% ukupne unaprijed kovane opskrbe (5,5% ukupne opskrbe) u prvoj godini, a smanjuje se s 0,55% svake godine tijekom prvih 6 godina. 

  4. Ukupni ulog u mreži: Ukupan broj tokena uloženih u mrežu obrnuto je proporcionalan stopi nagrade s obzirom na stopu izdavanja fiksne mreže. Uz ciljanu stopu uloga od 40%, stope nagrada su 9,9%, 19,8% i 29,7% za razdoblja delegiranja od 3, 6 i 12 mjeseci (vidi dolje). 

  5. Generiranje mrežnih naknada: Ukupan broj tokena u nagradnom fondu prikupljen od naknada za iznajmljivanje dApp s-lanca

  6. Smanjenje naknada za validaciju:% smanjenja nagrade koju odabrani validator naplaćuje za delegiranje

  7. Složavanje nagrada: Vaša odluka o složenju i ponovnom delegiranju nagrada

Nagradne stope.png

Procijenjene nagrade za ulog možete izračunati pomoću naših SKALE kalkulator.

Korak 4: Povlačenje SKALE žetona

Na kraju svakog mjeseca vaše zarađene nagrade za ulog postaju dostupne za povlačenje. Nakon što povučete nagrade, možete ih koristiti za njihovo delegiranje ili prijenos u druge svrhe nakon što uspješno ispunite zahtjeve za dokaz o korištenju.

Nagrade za polaganje prava GIF.gif

Registrirajte se na Aktivirati za kupnju SKALE tokena na predstojećoj aukciji izračunajte očekivane nagrade i počnite ulagati svoje tokene.

Imate još pitanja? Pogledajte naša FAQ.

Napisala Mara Schmiedt

Decentralizirane mreže SKALE Preuzimanje biltena Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map