Predstavljamo novu izmjenu zraka

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Zamjena HomeBlogAir

Predstavljamo novu izmjenu zraka

Danas je naš prijelaz u fazu II završen. S najnovijim ugovorima i postupkom upravljanja zajednicom, AirSwap želi biti najbolji svjetski decentralizirani peer-to-peer sustav trgovanja. Ulog za glasanje započinje danas na Codefi Activate.by ConsenSys 9. veljače 2021. Objavljeno 9. veljače 2021.

zamjena omota posta bloga

AirSwap je izvorno globalni projekt. Od početne tehničke knjige do pokretanja tokena, i njezini glavni suradnici i sudionici u pokretanju distribuirani su širom svijeta. Samo predstavljanje tokena bilo je među 9.447 ljudi iz 135 zemalja.

Jedan od najranijih ciljeva AirSwap-a bio je djelovanje kao učinkovita otvorena organizacija s transparentnom strukturom i postupkom. Uz široko sudjelovanje AirSwap zajednice, i dalje zajedno težimo tom cilju, a Faza II označava naš napredak.

Misija

Misija AirSwap-a je biti najbolji svjetski sustav ravnopravnog trgovanja. Korištenjem protokola zahtjev za cijenom (RFQ) i atomskim zamjenama za poravnanje, AirSwap trgovci zaštićeni su i od pokretanja i od sklizanja cijena, trgujući izravno novčanikom u novčanik.

AirSwap djeluje zajedno s automatiziranim market mejkerima (AMM) poput Uniswap-a. Mi to procjenjujemo RFQ će prikupiti oko 40% volumena kroz agregatore. Danas je AirSwap u prosjeku  preko 2 milijuna dolara u dnevnoj količini a to ide prema gore s novim integracijama.

Postupak

Usredotočeno na novo principi, Razvoj mreže kontinuirani je proces od zamišljanja do isporuke. Prijedlozi za poboljšanje zračne razmjene (AIP) pomoći zajednici u hvatanju, odabiru i postavljanju novih projekata kojima bi mreža trebala dodijeliti resurse.

To uključuje oboje mrežna tehnologija i proizvodi za podršku decentraliziranom trgovanju poput Zamjena zraka Instant i OTC izmjene zraka. Kroz formalni postupak prijedloga novo djelo se identificira, precizira i provodi. Ugrađeno je nekoliko poticaja.

Poticaj predlagača


Autori prijedloga koji su prihvaćeni glasanjem u zajednici mogu za svoj doprinos zaraditi AirSwap tokene. Detalji poticaja za prijedloge trenutno se dovršavaju i bit će jedno od sljedećih glasanja u zajednici. (AIP 15

Poticaj birača

Zajednica glasa o prijedlozima u decentraliziranom sustavu upravljanja. Svaki birač može zaraditi bodove za sudjelovanje, koji se potom mogu koristiti za potraživanje nagrada. Nagrade se financiraju iz naknada za protokol utvrđenih na AirSwap poslovima. (AIP 7)

Poticaj za razvojne programere

Nakon što se prijedlog prihvati glasanjem u zajednici, stavit će se u zaostali dio projekta na odabir suradnika. Općenito, projekti spadaju u kategoriju razvoja, rasta i marketinga otvorenog koda, a suradnici se nadoknađuju kroz riznicu tokena AirSwap. (AIP 10)

Kako sudjelovati

Od danas možete stavljati svoje AirSwap tokene na Codefi Aktiviraj sudjelovati u upravljanju prijedlozima. Do sada je objavljeno 15 AIP-a, od kojih je nekoliko već implementirano. Ostali čekaju glasanje, koje započinje ovaj tjedan i nastavlja se trajno.

Da biste dali svoj doprinos kao predlagatelj ili programer, pogledajte Web mjesto AirSwap i pridružite se Diskordu da biste saznali više o tome kako sustav funkcionira, zajednica je organizirana i proces strukturiran. Mnogo je novih mogućnosti i na mrežnoj tehnologiji i na razini proizvoda.

Ako izvodite token projekt, možete iskoristiti novi portal upravljanja Codefi Activate kako biste potaknuli sudjelovanje vaše zajednice. Pogledajte Aktivirajte web stranicu i stupite u kontakt s timom za aktiviranje putem interneta ili putem e-mail.

Pridružite se i oblikujte budućnost

Kako je Internet demokratizirao informacije, blockchain demokratizira financije. Pridruživanjem AirSwap misiji igrate ulogu. Iako je tijekom prošle godine pokrenuto mnogo novih aplikacija, jednostavnost peer-to-peer trgovanja daje AirSwap-u trajnu snagu i sigurnost.

Kako ekosustav sazrijeva, a sofisticiraniji pružatelji likvidnosti dolaze na mrežu, RFQ model nastavit će pobjeđivati ​​sve više i više trgovina zbog svoje jednostavnosti, boljih cijena i nižih troškova izvršenja. Na toj su osnovi mogućnosti za trgovanje mrežama neograničene.

Pogledajte nas dalje Nesloga doći na brod. &# 128311;

Newsletter Pretplatite se na naš newsletter za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map