Predstavljamo Filecoin Launchpad Accelerator, pokreće Tachyon

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

Predstavljamo Filecoin Launchpad Accelerator, pokreće Tachyon

Tachyon sada prihvaća prijave za svoj akcelerator pada, što podržavaju Protocol Labs i usredotočuje se na usvajanje IPFS-a i Filecoina. od ConsenSys 30. srpnja 2020. Objavljeno 30. srpnja 2020

Filecoin Launchpad

New York, NY, 30. srpnja 2020. – Danas je ConsenSys Labs objavio da su otvoreni programi za Filecoin Launchpad Accelerator, pokreće Tachyon. Ova će kohorta biti usmjerena na startupe koji grade otvorenije, interoperabilnije i programabilne alate, infrastrukturu i aplikacije za distribuirani web putem IPFS-a i Filecoina.

Tijekom jeseni 2020. između 15 i 20 timova osigurat će se dvanaest tjedana financiranja, mentorstva, pogodnosti i programiranja oko poslovnih i blockchain-specifičnih problema, što će kulminirati Demo danom i potporom prikupljanja sredstava nakon programa. Timovi koriste pristup ConsenSys i Laboratoriji za protokol mreže i stručnost, u rasponu od poduzetnika i pravnih savjetnika do tehničkih istraživača koji prelaze put. Svaki će tim dobiti 80 000 USD za financiranje. Timovi mogu prijavi se ovdje, a prijave se zatvaraju 21. kolovoza. 

ConsenSys Labsov ubrzivač Tachyon bit će jedinstven ove godine po tome što će ga podržavati Laboratoriji za protokol. Protokol Labs pokrenut 2014. godine laboratorij je za istraživanje, razvoj i implementaciju otvorenog koda čiji projekti uključuju Međuplanetarni sustav datoteka (IPFS), Filecoin, libp2p, i još mnogo toga. Najjednostavnije, cilj IPFS-a je potpuno distribuirana mreža, gdje aplikacije ne žive na centraliziranim poslužiteljima, već rade preko mreže koju čine računala korisnika. Cilj IPFS-a je stvoriti elastičnu, nadogradivu, otvorenu mrežu za poticanje održivije i pristupačnije mrežne infrastrukture za cijelo čovječanstvo. Umjesto da pokušate pronaći sadržaj putem Who je domaćin, korisnici pretražuju sadržaj sebe. To znači i brže i jeftinije preuzimanje podataka, nema više oslanjanja na centralizirane poslužitelje, pa čak i mogućnost pristupa webu dok je izvan mreže.

Ekonomski poticajni sloj za IPFS mrežni je token nazvan Filecoin (FIL), koji nagrađuje rudare da se natječu za pravilno pohranjivanje šifriranih podataka na Filecoin mreži. Od svoje prodajne prodaje 2017. godine, Protocol Labs naporno radi na sazrijevanju protokola i nadogradnji prema svom nadolazećem lansiranju.  Filecoinov testnet već sadrži 25 piB prostora za pohranu, tisuće pružatelja usluga za pohranu podataka, desetke aplikacija nadograđenih na protokol i više od 1350 suradnika s otvorenim kodom. Filecoin-a poticana testnet službeno započinje u tjednu od 3. kolovoza 2020., s očekivanim javnim mrežama Filecoin lansiranje u Q3 2020

Launchpad Filecoin, koji pokreće Tachyon, pružit će financiranje, mentorstvo jedan na jedan i programe za ubrzavanje usvajanja Filecoina u ekosustavima Ethereum i DeFi te privući trenutne web programere koji se žele integrirati s mrežom za pohranu s učinkovitom cijenom i zemljopisno distribuiranom mrežom..

Razmatrat će se svi timovi koji se prijavljuju u okviru stoga Protocol Labs ili čak Ethereum projekti koji razmatraju integriranje elemenata stoga Protocol Labs. To bi moglo uključivati: 

  • Infrastruktura: Osnovna infrastruktura i alati za programere koji podržavaju šifriranje, upravljanje datotekama / preuzimanje i osnovno uključivanje u Filecoin i IPFSnetworks.
  • Middleware: Platforme koje oblikuju integraciju i upotrebu Filecoina i IPFS-a u druge aplikacije, poput plug-and-play dApp ili DeFi alata i podataka & analitički uvid u trajnu aktivnost IPFS-a.
  • Prijave: Alati koji koriste Filecoin ili IPFS kao dio svog osnovnog tehnološkog niza za razvoj aplikacija krajnjih korisnika, kao što su dijeljenje datoteka, DeFi, arhivski alati, video, audio, velika pohrana podataka i umrežavanje.

Ovo partnerstvo između ConsenSys Labs i Protocol Labs temelji se na dugogodišnjoj suradnji i sinergiji između ekosustava Ethereum i IPFS. Timovi dijele mnoge zajedničke ciljeve za decentralizirani ekosustav protokola i distribuirani Web: izgraditi sigurnije i otpornije globalne digitalne mreže, vratiti kontrolu podataka korisnicima i izgraditi otvoreniji, održiviji i pristupačniji Web. Pokretanje Filecoina ubrzat će suradnju i ponuditi nove mogućnosti za slučajeve zajedničke upotrebe; ovaj će akcelerator poslužiti kao lansirna ploča za veću konvergenciju između decentraliziranih protokola i mreža. 

O protokolskim laboratorijima

Protocol Labs je R otvorenog koda&Laboratorij koji izrađuje protokole, alate i usluge za radikalno poboljšanje interneta. Projekti Laboratorija za protokol uključuju IPFS, Filecoin, libp2p, i više – koji opslužuju tisuće organizacija i milijune ljudi. The Projekt Filecoin je decentralizirana mreža za pohranu s misijom stvaranja decentraliziranog, učinkovitog i robusnog temelja za informacije čovječanstva. 


O laboratorijima ConsenSys

ConsenSys Labs investicijski je menadžer s portfeljem više od 78 tvrtki u 22 zemlje. ConsenSys Labs ulaže u iznimne timove u tri sloja: Tachyon, akcelerator za blockchain startupe u ranoj fazi; Releji, distribuirani hackathoni za poduzetnike i razvoj osnivača; i tim za pothvate koji se usredotočuje na mogućnosti ulaganja u ranoj fazi u decentralizirane protokole, infrastrukturu i programe.

Obavijest o klijentuFilecoinNewsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga.Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustav ulaganjaizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map