Pravila o privatnosti

Ova politika privatnosti („Politika“) Opisuje kako ConsenSys Software Inc. (“Društvo“,”mi“,”naše“, ili “nas”) Prikuplja, koristi, dijeli i pohranjuje osobne podatke korisnika svojih web stranica, https://consensys.net/, https://metamask.io/, https://infura.io/, https://consensys.net/quorum/, https://diligence.consensys.net/ i https://codefi.consensys.net/ („Stranice”). Ova se politika odnosi na web mjesta, aplikacije, proizvode i usluge (zajednički, „Usluge”) Na ili u kojem je objavljen, povezan ili na njega upućen. 

Korištenjem Usluga prihvaćate uvjete ove Politike i naše Uvjete korištenja te pristajete na naše prikupljanje, korištenje, otkrivanje i zadržavanje vaših podataka kako je opisano u ovim Pravilima. Ako to već niste učinili, također pregledajte naše uvjete korištenja. Uvjeti korištenja sadrže odredbe koje ograničavaju našu odgovornost prema vama i zahtijevaju od vas da svaki spor s nama riješite na pojedinačnoj osnovi, a ne kao dio kolektivne ili reprezentativne radnje. AKO SE NE SLAŽETE SA BILO KOJIM DIJELOM OVE POLITIKE PRIVATNOSTI ILI NAŠIM UVJETIMA KORIŠTENJA, MOLIMO NEMOJTE KORISTITI BILO KOJE USLUGE.

Imajte na umu da se ova Pravila ne odnose na podatke prikupljene putem web stranica ili usluga trećih strana kojima možete pristupiti putem Usluga ili koje nam dostavljate putem e-pošte, tekstualne poruke ili druge elektroničke poruke ili izvan mreže.

Ako posjećujete web stranice iz Europske unije (EU), pogledajte našu Obavijest subjektima podataka EU u nastavku kako biste saznali naše pravne osnove za obradu i prijenos vaših podataka. 

 

ŠTO PRIKUPLJAMO

Informacije o vama dobivamo na više načina. 

Informacije koje nam dajete. Podaci koje prikupljamo od vas mogu obuhvaćati:

 • Podaci o identitetu, poput vašeg imena, prezimena, korisničkog imena ili sličnog identifikatora, naslova, datuma rođenja i spola;
 • Podaci za kontakt, poput vaše poštanske adrese, adrese e-pošte i telefonskog broja;
 • Informacije o profilu, poput vašeg korisničkog imena i lozinke, interesa, preferencija, povratnih informacija i odgovora na anketu;
 • Povratne informacije i dopisivanje, poput podataka koje dajete u odgovorima na ankete, kada sudjelujete u aktivnostima istraživanja tržišta, prijavljujete problem sa uslugom, primate korisničku podršku ili na neki drugi način dopisujete s nama;
 • Financijske podatke, poput podataka o vašoj kreditnoj kartici ili drugim platnim karticama;
 • Podaci o transakciji, takvi detalji o kupnjama koje obavljate putem Usluge i detalji o naplati;
 • Informacije o upotrebi, kao što su informacije o tome kako koristite Uslugu i komunicirate s nama;
 • Marketinške informacije, poput vaših preferencija za primanje marketinških komunikacija i pojedinosti o tome kako s njima stupate u kontakt;
 • Financijski podaci, poput broja bankovnog računa i broja banke; posjedovanje financijske imovine; i
 • Tehničke informacije, poput adrese vašeg novčanika Ethereum, sučelja za programsko programiranje (API) i mrežne informacije u vezi s transakcijama. Imajte na umu da vašu adresu Ethereum novčanika ne prikuplja https://metamask.io/ niti povezani dodaci i mobilne aplikacije (“Metamask”). 

Daljnje informacije koje nam dajete u vezi sa Codefi web mjestom i Codefi uslugama. Daljnje informacije koje prikupljamo od vas u vezi s https://codefi.consensys.net/ („Codefi web mjesto“) i Codefi usluge mogu uključivati:

 • Daljnji podaci o identitetu, kao što su vaša zemlja rođenja, državljanstvo, broj socijalnog osiguranja, mjesto rođenja, poslodavac i zanimanje;
 • Putovnicu i / ili osobni dokument s fotografijom u svrhu provjere identiteta; 
 • Podaci potrebni za poštivanje zakona o sprječavanju pranja novca (AML) i zahtjeva za poznavanje svog kupca (KYC) (poput državljanstva i mjesta rođenja); 
 • Izvor sredstava za sudjelovanje u pokretanju tokena; i
 • Podaci koje nam dajete u vezi sa kupljenim fondom tokena, poput zarade primljene od ulaganja i broja žetona u novčaniku. 

Informacije koje dobivamo od drugih. Informacije o vama možemo dobiti iz drugih izvora trećih strana i to možemo dodati informacijama koje dobijemo vašom upotrebom Usluga. Takve informacije mogu uključivati:

 • Registracija pomoću računa za jedinstvenu prijavu: Pri registraciji nekih korisničkih računa (npr. Na web mjestu Codefi), također imate mogućnost korištenja računa za jedinstvenu prijavu (“SSO”). Pomoću SSO-a možete se prijaviti za različite usluge i platforme s jednim računom. Neke od naših web lokacija trenutno vam nude priliku da koristite usluge SSO koje nudi Google, LLC, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD („Google“). Googleova pravila o privatnosti i Uvjeti korištenja primjenjuju se na registraciju i upotrebu usluge Google SSO, pogledajte https://policies.google.com/privacy/. Napominjemo da registracija i korištenje SSO usluga podliježu Googleovim pravilima o privatnosti i uvjetima korištenja koji su izvan naše kontrole.

Podaci se automatski prikupljaju. Možemo automatski zabilježiti određene podatke o tome kako upotrebljavate naša web mjesta (mi ih nazivamo “Podaci dnevnika”). Podaci dnevnika mogu sadržavati informacije kao što su adresa internetskog protokola (IP) korisnika, vrsta uređaja i preglednika, operativni sustav, stranice ili značajke naših web mjesta do kojih je korisnik pregledavao i vrijeme provedeno na tim stranicama ili značajkama, učestalost s kojom web mjesta koristi korisnik, pojmovi za pretraživanje, poveznice na našim web mjestima koje je korisnik kliknuo ili koristio te ostale statistike. Ove podatke koristimo za administraciju Usluge i analiziramo (i možemo angažirati treće strane da analiziraju) te podatke kako bismo poboljšali i poboljšali Uslugu proširujući njene značajke i funkcionalnost i prilagođavajući potrebama i preferencijama naših korisnika.

Možemo koristiti kolačiće, lokalnu pohranu ili slične tehnologije za analizu trendova, upravljanje web mjestima, praćenje kretanja korisnika oko web mjesta i za prikupljanje demografskih podataka o našoj bazi korisnika u cjelini. Korisnici mogu kontrolirati upotrebu kolačića i lokalne pohrane na razini pojedinačnog preglednika. Za više informacija pogledajte naš Pravila o kolačićima.

Google Analytics također možemo koristiti kako bi nam pomogao da vam ponudimo optimizirano korisničko iskustvo. Više informacija o upotrebi vaših osobnih podataka od strane Google Analyticsa možete pronaći ovdje: https://www.google.com/analytics/terms/us.html. Imajte na umu da Metamask u svom novčaniku ne koristi Google Analytics. 

U nekim našim Uslugama koristimo Segment, alat za praćenje događaja, kako bismo bolje razumjeli kako koristite Web lokacije. Više informacija o upotrebi vaših osobnih podataka u Segmentu možete pronaći ovdje: https://segment.com/docs/legal/privacy/

Mixpanel također koristimo u nekim našim Uslugama kako bismo bolje razumjeli kako koristite Web lokacije. Ovdje možete pronaći više informacija o upotrebi vaših osobnih podataka od strane tvrtke Mixpanel: https://mixpanel.com/legal/privacy-policy/


Hotjar koristimo u nekim našim Uslugama kako bismo bolje razumjeli potrebe naših korisnika i optimizirali ovu uslugu i iskustvo. Hotjar je tehnološka usluga koja nam pomaže da bolje razumijemo korisničko iskustvo (npr. Koliko vremena provode na kojim stranicama, koje poveznice odabiru kliknuti, što korisnici rade, a što ne vole itd.), A to nam omogućuje izgradnju i održavajte našu uslugu povratnim informacijama korisnika. Hotjar koristi kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje podataka o ponašanju naših korisnika i njihovim uređajima (posebno IP adresa uređaja (zarobljena i pohranjena samo u anonimnom obliku), veličina zaslona uređaja, vrsta uređaja (jedinstveni identifikatori uređaja), podaci preglednika, geografski položaj (samo zemlja), preferirani jezik koji se koristi za prikaz naših web mjesta). Hotjar pohranjuje ove podatke u pseudonimizirani korisnički profil. Ni Hotjar ni mi nikada nećemo koristiti ove podatke za identificiranje pojedinačnih korisnika ili za uspoređivanje s daljnjim podacima o pojedinačnom korisniku. Za daljnje detalje, pogledajte Hotjarovu politiku privatnosti klikom na ovo veza. Imajte na umu da Metamask ne koristi Hotjar. 

Informacije koje nikada nećemo prikupiti. Nikada vas nećemo tražiti da podijelite svoje privatne ključeve ili sjeme novčanika. Nikada ne vjerujte nikome ili bilo kojoj web lokaciji koja traži da unesete svoje privatne ključeve ili sjeme novčanika. 

 

KORIŠTENJE OSOBNIH INFORMACIJA

Pružanje naše usluge

Vaše ćemo osobne podatke koristiti na sljedeće načine:

 • Omogućiti vam pristup uslugama i njihovo korištenje
 • Da biste pružili proizvode i usluge koje možete zatražiti.
 • Za obradu i dovršavanje transakcija i slanje povezanih podataka, uključujući potvrde o kupnji i račune
 • Za slanje informacija, uključujući potvrde, tehničke obavijesti, ažuriranja, sigurnosna upozorenja i poruke podrške i administrativne poruke.

Da poštuje zakon

Vaše osobne podatke koristimo onako kako smatramo potrebnima ili prikladnima u skladu s primjenjivim zakonima (uključujući zakone o sprječavanju pranja novca (AML) i zahtjevima za poznavanje vašeg kupca (KYC)), zakonitim zahtjevima i pravnim postupkom, kao što je odgovaranje na pozive ili zahtjevi državnih vlasti.  

Da komuniciram s vama

Vaše osobne podatke koristimo za komunikaciju o promocijama, nadolazećim događajima i ostalim vijestima o proizvodima i uslugama koje nudimo mi i naši odabrani partneri.

Da bismo optimizirali našu platformu

Kako bismo optimizirali vaše korisničko iskustvo, možemo koristiti vaše osobne podatke za rad, održavanje i poboljšanje naših usluga. Također možemo koristiti vaše podatke kako bismo odgovorili na vaše komentare i pitanja u vezi s Uslugama te kako bismo vama i ostalim korisnicima pružili opću korisničku uslugu. 

Uz vaš pristanak

Vaše osobne podatke možemo koristiti ili dijeliti s vašim pristankom, na primjer kada nam pristanete objaviti vaše izjave ili preporuke na našim web stranicama, uputite nas da poduzmemo određene radnje u vezi s vašim osobnim podacima ili se odlučite za treću stranu marketinške komunikacije.

Zbog usklađenosti, sprečavanja prijevara i sigurnosti

Vaše osobne podatke možemo koristiti za zaštitu, istragu i odvraćanje od prijevara, neovlaštenih ili ilegalnih aktivnosti.

 

DIJELJENJE OSOBNIH INFORMACIJA

Osobne podatke koje nam pružate ne dijelimo s drugim organizacijama bez vašeg izričitog pristanka, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Osobne podatke otkrivamo trećim stranama pod sljedećim okolnostima: 

 • Podružnice. Vaše osobne podatke možemo otkriti našim podružnicama i povezanim društvima (tj. Našoj obitelji tvrtki koje su povezane zajedničkim vlasništvom ili nadzorom) u svrhe u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.
 • Poslovni prijenosi. Osobne podatke možemo dijeliti kad radimo posao ili pregovaramo o poslu, koji uključuje prodaju ili prijenos cijelog ili dijela našeg poslovanja ili imovine. Te ponude mogu uključivati ​​bilo koju transakciju spajanja, financiranja, pripajanja ili stečaja.
 • Poštivanje zakona i provedba zakona; Zaštita i sigurnost. Osobne podatke možemo dijeliti u pravne, zaštitne i sigurnosne svrhe.
 • Možemo dijeliti informacije u skladu sa zakonima, uključujući KYC i AML zahtjeve.
 • Možemo dijeliti informacije kako bismo odgovorili na zakonite zahtjeve i pravne procese.
 • Možemo dijeliti informacije kako bismo zaštitili prava i imovinu tvrtke, naših agenata, kupaca i drugih. To uključuje provođenje naših sporazuma, pravila i uvjeta korištenja.
 • Informacije možemo podijeliti u hitnim slučajevima. To uključuje zaštitu sigurnosti naših zaposlenika i agenata, kupaca ili bilo koje druge osobe.
 • Stručni savjetnici i pružatelji usluga. Informacije možemo dijeliti s onima kojima su potrebne da bi radili za nas. Ti primatelji mogu uključivati ​​treće strane i pojedince koji će u naše ime administrirati i pružati Uslugu (poput obrade plaćanja računa i kreditnih kartica, korisničku podršku, hosting, dostavu e-pošte i usluge upravljanja bazama podataka), kao i odvjetnici, bankari, revizori, i osiguravatelja.
 • Ostalo. Možete nam dopustiti da dijelimo vaše osobne podatke s drugim tvrtkama ili entitetima po vašem izboru. Te će uporabe podlijegati pravilima o privatnosti entiteta ili entiteta primatelja. 
 • Također možemo dijeliti zbirne i / ili anonimizirane podatke s drugima za njihove vlastite potrebe.

   

  MEĐUNARODNI PRIJENOS

  Tvrtka ima urede izvan EU-a, a ima podružnice i pružatelje usluga u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Vaši osobni podaci mogu se prenijeti u ili iz Sjedinjenih Država ili s drugih mjesta izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje zakoni o privatnosti možda neće biti toliko zaštićeni kao oni u vašoj nadležnosti.

  Korisnici EU-a trebali bi pročitati važne podatke navedene u nastavku o prijenosu osobnih podataka izvan Europskog gospodarskog prostora (EEA).

   

  KAKO SU OSIGURANE INFORMACIJE 

  Informacije koje prikupljamo zadržavamo sve dok su to potrebne i relevantne za ispunjavanje svrha navedenih u ovoj politici privatnosti. Pored toga, zadržavamo osobne podatke kako bismo se po potrebi uskladili s važećim zakonima, spriječili prijevaru, rješavali sporove, rješavali probleme, pomagali u bilo kojoj istrazi, provodili naše Uvjete korištenja i druge radnje dopuštene zakonom. Da bismo odredili odgovarajuće razdoblje čuvanja osobnih podataka, uzimamo u obzir količinu, prirodu i osjetljivost osobnih podataka, potencijalni rizik od štete od neovlaštene upotrebe ili otkrivanja vaših osobnih podataka, svrhe u koje obrađujemo vaše osobne podatke i je li te svrhe možemo postići drugim sredstvima i primjenjivim zakonskim zahtjevima.

  U nekim okolnostima možemo anonimizirati vaše osobne podatke (tako da više ne mogu biti povezani s vama), u kojem slučaju te podatke možemo koristiti na neodređeno vrijeme bez daljnjeg obavještavanja.

  Primjenjujemo industrijske standardne sigurnosne mjere osmišljene kako bi zaštitile sigurnost svih podataka dostavljenih putem Usluga. Međutim, sigurnost podataka prenesenih putem Interneta nikada ne može biti zajamčena. Nismo odgovorni za bilo koje presretanje ili prekid bilo kakve komunikacije putem Interneta ili za promjene ili gubitak podataka. Korisnici Usluga odgovorni su za održavanje sigurnosti bilo koje lozinke, biometrije, korisničkog ID-a ili drugog oblika provjere autentičnosti koji su uključeni u dobivanje pristupa zaštićenim lozinkom ili zaštićenim područjima bilo koje od naših digitalnih usluga. Kako bismo zaštitili vas i vaše podatke, možemo suspendirati vašu upotrebu bilo koje Usluge, bez najave, dok se ne istraži, ako se sumnja na bilo kakvu povredu sigurnosti.

   

  IZBOR I PROMJENE INFORMACIJA

  Pristup, ažuriranje, ispravljanje i brisanje vaših podataka

  Možete pristupiti podacima koje ste dobrovoljno pružili putem svog računa na Uslugama te ih pregledati, ispraviti ili izbrisati slanjem zahtjeva na [e-pošta zaštićena] Možete zatražiti promjenu izbora kontakata, isključiti naše dijeljenje s drugima i ažurirati svoje osobne podatke i postavke.

  Tehnologije praćenja Općenito

  Uobičajeni kolačići obično mogu biti onemogućeni ili uklonjeni alatima dostupnim u većini komercijalnih preglednika, a u nekim slučajevima i blokirani u budućnosti odabirom određenih postavki. Za više informacija pogledajte naš Pravila o kolačićima

  Google Analytics

  Možete izvršiti izbore u vezi s upotrebom kolačića s Google Analyticsa tako što ćete otići na https://tools.google.com/dlpage/gaoptout i preuzeti dodatak za preglednik za isključivanje Google Analytics.

   

  PODACI ZA KONTAKT. Pozdravljamo vaše komentare ili pitanja u vezi s ovim Pravilnikom, a možete nas kontaktirati na: [e-pošta zaštićena]

   

  PROMJENE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI. Ovu politiku privatnosti možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Preporučujemo vam da povremeno pregledavate ovu stranicu kako biste pronašli najnovije informacije o našim postupcima privatnosti. Ako napravimo bilo kakve promjene, promijenit ćemo datum posljednjeg ažuriranja gore.

  Sve izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu nakon objavljivanja novih uvjeta i / ili nakon provedbe promjena na web mjestima (ili kako je drugačije navedeno u trenutku postavljanja). U svim slučajevima, vaše daljnje korištenje Web mjesta ili Usluga nakon objavljivanja bilo kakvih izmijenjenih Pravila o privatnosti ukazuje na vaše prihvaćanje uvjeta izmijenjenih Pravila o privatnosti.

   

  PRIHVATLJIVOST

  Ako ste maloljetni u vašoj nadležnosti prebivališta, Usluge možete koristiti samo uz pristanak ili pod nadzorom roditelja ili zakonskog skrbnika. U skladu sa zahtjevima Zakona o zaštiti privatnosti djece na mreži (COPPA), ako saznamo da smo bilo kakve podatke dobili izravno od djeteta mlađeg od 13 godina, a da prethodno nismo dobili potvrdu pristanka njegovog roditelja, koristit ćemo te podatke samo za izravni odgovor tom djetetu (ili njegovom roditelju ili zakonskom skrbniku) da obavijesti dijete da ne može koristiti Web lokacije i naknadno ćemo te podatke izbrisati.

   

  OBAVIJEST REZIDENTIMA KALIFORNIJE

  Prema Kalifornijskom građanskom zakoniku, odjeljak 1789.3, korisnici Kalifornije imaju pravo na sljedeću obavijest o pravima potrošača: Stanovnici Kalifornije mogu se obratiti Jedinici za pomoć pri žalbama Odjela za potrošačke usluge Kalifornijskog odjela za potrošačka pitanja poštom na adresi 1625 North Market Blvd., Sacramento, CA 95834, ili telefonom na (916) 445-1254 ili (800) 952-5210.

  Ovaj odjeljak pruža dodatne detalje o osobnim podacima koje prikupljamo o potrošačima u Kaliforniji i pravima koja im se pružaju prema Kalifornijskom zakonu o privatnosti potrošača ili “CCPA”.

  Za više detalja o osobnim podacima koje prikupljamo od vas, pogledajte gornji odjeljak “Što prikupljamo”. Ove podatke prikupljamo u poslovne i komercijalne svrhe opisane u gornjem odjeljku “Upotreba osobnih podataka”. Te podatke dijelimo s kategorijama trećih strana opisanih u gornjem odjeljku “Dijeljenje osobnih podataka”. Tvrtka ne prodaje (jer je takav pojam definiran u CCPA-u) osobnih podataka koje prikupljamo (i neće ih prodati bez pružanja prava na odbijanje). Molimo pogledajte našu Pravila o kolačićima za više informacija o vrstama kolačića trećih strana, ako ih imamo, koje koristimo.

  Podložno određenim ograničenjima, CCPA pruža potrošačima u Kaliforniji pravo da zatraže da znaju više detalja o kategorijama ili određenim dijelovima osobnih podataka koje prikupljamo (uključujući način na koji koristimo i otkrivamo ove podatke), da izbrišemo njihove osobne podatke i da se od njih odjavimo bilo koja „prodaja“ koja se može dogoditi i koja neće biti diskriminirana zbog ostvarivanja ovih prava.

  Potrošači u Kaliforniji mogu podnijeti zahtjev u skladu sa svojim pravima iz CCPA-e tako što će nas kontaktirati na [e-pošta zaštićena] Imajte na umu da prije poduzimanja daljnjih radnji morate potvrditi svoj identitet i zahtjev. Kao dio ovog postupka, možda će biti potrebna identifikacija vlade. U skladu sa kalifornijskim zakonom, možete odrediti ovlaštenog agenta koji će podnijeti zahtjev u vaše ime. Da biste imenovali ovlaštenog agenta koji će podnijeti zahtjev u vaše ime, morate dostaviti valjanu punomoć, važeću osobnu ispravu podnositelja zahtjeva i osobnu ispravu izdate od ovlaštene agentice.

   

  OBAVIJEST O PREDMETIMA PODATAKA EU

  Osobne informacije

  Što se tiče subjekata podataka iz EU-a, “osobni podaci”, kako se koriste u ovim Pravilima o privatnosti, jednaki su

  “Osobni podaci” kako su definirani u Opća uredba o zaštiti podataka Europske unije (GDPR). 

  Osjetljivi podaci

  Neki od podataka koje nam dostavljate mogu činiti osjetljive podatke kako je definirano u GDPR-u (koji se nazivaju i posebne kategorije osobnih podataka), uključujući identifikaciju vaše rase ili nacionalnosti na identifikacijskim dokumentima koje je izdala vlada..

  Pravne osnove za obradu

  Vaše osobne podatke koristimo samo onako kako je dopušteno zakonom. Moramo vas obavijestiti o pravnim osnovama naše obrade vaših osobnih podataka, koje su opisane u donjoj tablici. Ako imate pitanja o pravnoj osnovi na temelju koje obrađujemo vaše osobne podatke, kontaktirajte nas na [e-pošta zaštićena]

  Svrha obrade Pravna osnova
  Pružanje naše usluge Naša obrada vaših osobnih podataka potrebna je za izvršenje ugovora koji regulira naše pružanje Usluga ili za poduzimanje koraka koje zatražite prije prijave za Uslugu.
  Da komuniciram s vama

  Da bismo optimizirali našu platformu

  Zbog usklađenosti, sprečavanja prijevara i sigurnosti

  Pružanje naše usluge

  Te aktivnosti obrade predstavljaju naše legitimne interese. Obavezno razmotrimo i uravnotežimo sve potencijalne utjecaje na vas (i pozitivne i negativne) i vaša prava prije nego što obradimo vaše osobne podatke u svrhu naših legitimnih interesa. Ne koristimo vaše osobne podatke za aktivnosti u kojima je naš interes nadjačan bilo kakvim negativnim utjecajem na vas (osim ako imamo vaš pristanak ili ako zakon to drugačije zahtijeva ili dopušta).
  Da poštuje zakon Vaše osobne podatke koristimo u skladu s važećim zakonima i našim zakonskim obvezama, uključujući zakone protiv pranja novca (AML) i zahtjeve za poznavanje vašeg kupca (KYC).
  Uz vaš pristanak Ako se naša upotreba vaših osobnih podataka temelji na vašem pristanku, imate pravo povući ih bilo kada na način naznačen u Usluzi ili kontaktirajući nas na [e-pošta zaštićena]

  Koristite u nove svrhe

  Vaše osobne podatke možemo koristiti iz razloga koji nisu opisani u ovim Pravilima o privatnosti, gdje nam je to zakonski dopušteno i ako je razlog kompatibilan sa svrhom zbog koje smo ih prikupili. Ako vaše osobne podatke trebamo koristiti u nepovezane svrhe, obavijestit ćemo vas i objasniti primjenjivu pravnu osnovu za tu upotrebu. Ako smo se za određenu upotrebu vaših osobnih podataka oslanjali na vaš pristanak, tražit ćemo vaš pristanak u bilo koje nepovezane svrhe.

  Vaša prava

  Prema GDPR-u imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima. Možete zatražiti od nas da poduzmemo sljedeće radnje u vezi s vašim osobnim podacima koje imamo:

  • Isključivanje. Prestanite vam slati izravne marketinške komunikacije za koje ste prethodno pristali primiti. Možemo vam i dalje slati komunikacije u vezi sa uslugama i druge ne-marketinške komunikacije.
  • Pristup. Pružamo vam podatke o našoj obradi vaših osobnih podataka i pružamo vam pristup vašim osobnim podacima.
  • Ispravno. Ažurirajte ili ispravite netočnosti u svojim osobnim podacima.
  • Izbrisati. Izbrišite svoje osobne podatke.
  • Prijenos. Prenesite strojno čitljivu kopiju svojih osobnih podataka vama ili trećoj strani po vašem izboru.
  • Ograničiti. Ograničite obradu svojih osobnih podataka.
  • Objekt. Prigovoriti našem oslanjanju na naše legitimne interese kao osnovi naše obrade vaših osobnih podataka koji utječu na vaša prava.

  Te zahtjeve možete poslati e-poštom na [e-pošta zaštićena] Od vas možemo zatražiti određene podatke kako bismo vam pomogli potvrditi vaš identitet i obraditi vaš zahtjev. Mjerodavni zakon može zahtijevati ili dopustiti da odbijemo vaš zahtjev. Ako odbijemo vaš zahtjev, reći ćemo vam zašto, podložno zakonskim ograničenjima. Ako želite podnijeti žalbu na našu upotrebu vaših osobnih podataka ili odgovor na vaše zahtjeve u vezi s vašim osobnim podacima, možete nas kontaktirati na [e-pošta zaštićena] ili podnesite žalbu regulatoru za zaštitu podataka iz vaše nadležnosti. Možete pronaći svoj regulator zaštite podataka ovdje.

  Prekogranični prijenos podataka

  Imajte na umu da će se vaši osobni podaci prenijeti, obraditi i pohraniti u Sjedinjene Države. Zakoni o zaštiti podataka u SAD-u mogu se razlikovati od zakona u vašoj zemlji prebivališta. Pristajete na prijenos svojih podataka, uključujući osobne podatke, u SAD kako je navedeno u ovim Pravilima o privatnosti posjetom našim web mjestima ili korištenjem naše usluge.

  Kad god prenosimo vaše osobne podatke iz EGP-a u SAD ili zemlje za koje Europska komisija ne smatra da pružaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka, prijenos će se temeljiti na mehanizmu prijenosa podataka koji je Europska komisija prepoznala kao pružanje odgovarajuće zaštite za osobne podatke.

  Molimo kontaktirajte nas ako želite dodatne informacije o određenom mehanizmu koji smo koristili prilikom prijenosa vaših osobnih podataka iz EGP-a.

   

  KOLAČIĆI

  Možete postaviti svoj preglednik da odbija sve ili neke kolačiće preglednika ili da vas upozorava kada web stranice postave ili pristupe kolačićima. Ako onemogućite ili odbijete kolačiće, imajte na umu da neki dijelovi Web stranica mogu postati nepristupačni ili neće ispravno funkcionirati. Za više informacija o kolačićima koje koristimo, pogledajte našu Politiku o kolačićima.

   

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map