Pravila o kolačićima

Ova Pravila o kolačićima opisuju kako ConsenSys Software Inc. („Društvo“,”mi“,”naše“, ili “nas”) Prikuplja, koristi, dijeli i pohranjuje kolačiće u odnosu na svoje web stranice, https://consensys.net/, https://metamask.io/, https://infura.io/, https: // consensys. net / kvorum /, https://diligence.consensys.net/ i https://codefi.consensys.net/ (“Stranice”). Ova se politika odnosi na web mjesta, aplikacije, proizvode i usluge (zajednički, „Usluge”) Na ili u kojem je objavljen, povezan ili na njega upućen.

Shvaćamo da vam je vaša privatnost važna i zalažemo se za transparentnost u pogledu tehnologija koje koristimo. U duhu transparentnosti, ova Pravila pružaju detaljne informacije o tome kako i kada koristimo kolačiće na našim web stranicama.

 

Koristimo li kolačiće?

Da. Mi i naši marketinški partneri, podružnice i davatelji usluga analitike ili usluga koristimo kolačiće, web svjetionike ili piksele i druge tehnologije kako bismo osigurali svima koji koriste Web lokacije najbolje moguće iskustvo.

 

Što je kolačić?

Kolačić (“Cookie”) je mala tekstualna datoteka koju poslužitelj web stranica postavlja na vaš tvrdi disk. Kolačići sadrže informacije koje web poslužitelj kasnije može pročitati u domeni koja vam je izdala kolačić. Neki će se kolačići koristiti samo ako upotrebljavate određene značajke ili odaberete određene postavke, a neki će se kolačići uvijek koristiti. O svakom kolačiću možete saznati više pregledavanjem našeg trenutnog popisa kolačića u nastavku. Popis redovito ažuriramo, pa možda postoje dodatni kolačići koji još nisu na popisu. Web svjetionici, oznake i skripte mogu se koristiti na web mjestima ili u e-porukama kako bi nam pomogli u isporuci kolačića, brojanju posjeta, razumijevanju korištenja i učinkovitosti kampanje i utvrđivanju je li e-pošta otvorena i prema njoj se postupa. Možemo primati izvješća na temelju upotrebe ovih tehnologija od strane naših pružatelja usluga / analitike na pojedinačnoj i zbirnoj osnovi.

 

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačiće uglavnom koristimo u sljedeće svrhe:

  • Da prepoznamo nove ili prošle kupce.
  • Za pohranu lozinke ako ste registrirani na našim web mjestima.
  • Da bismo poboljšali naša web mjesta i bolje razumjeli vaše posjete našim platformama i web mjestima.
  • Da vam ponudimo oglašavanje na temelju interesa ili ciljano oglašavanje.
  • Za promatranje vašeg ponašanja i pregledavanja tijekom vremena na više web stranica ili drugih platformi.
  • Da bismo bolje razumjeli interese naših kupaca i posjetitelja naših web mjesta.

Neki su kolačići potrebni za određenu upotrebu web mjesta, a bez takvih kolačića ne bismo mogli pružiti mnogo usluga koje su vam potrebne za pravilnu upotrebu web mjesta. Na primjer, ovi kolačići omogućuju nam upravljanje našim web mjestima kako biste im mogli pristupiti onako kako ste zatražili i dopustiti nam da prepoznamo da ste stvorili račun i prijavili se na taj račun za pristup sadržaju na našim web mjestima. Uključuju i kolačiće koji nam omogućuju da se sjetimo vaših prethodnih radnji u istoj sesiji pregledavanja i osiguramo naše web stranice.  

Također koristimo funkcionalne kolačiće i kolačiće trećih strana u svrhu analize i marketinga. Funkcionalni kolačići omogućuju ispravni rad određenih dijelova Web lokacija, a vaše korisničke postavke ostaju poznate. Kolačići za analizu, između ostalog, prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste naša web mjesta, sadržaju i proizvodima koje korisnici najčešće gledaju te učinkovitosti oglašavanja treće strane. Kolačići za oglašavanje pomažu u isporuci oglasa relevantnoj publici i prikazivanju naših oglasa na vrhu rezultata pretraživanja. Kolačići su ili „sesijski“ kolačići koji se brišu po završetku sesije preglednika ili „trajni“ koji ostaju sve dok ih ne izbrišete vi (o čemu se govori u nastavku) ili strana koja je poslužila kolačić. Potpuni detalji o svim kolačićima koji se koriste na Web mjestima dostupni su u našoj tablici otkrivanja kolačića u nastavku. 

 

Kako onemogućiti kolačiće. 


Općenito možete aktivirati ili kasnije deaktivirati upotrebu kolačića putem funkcije ugrađene u vaš web preglednik. Da biste saznali više o tome kako kontrolirati postavke kolačića putem preglednika:

Klik ovdje da biste saznali više o postavci “Privatno pregledavanje” i upravljanju postavkama kolačića u Firefoxu;

Klik ovdje da biste saznali više o “anonimnom načinu” i upravljanju postavkama kolačića u Chromeu;

Klik ovdje da biste saznali više o “InPrivate” i upravljanju postavkama kolačića u Internet Exploreru; ili

Klik ovdje da biste saznali više o “Privatnom pregledavanju” i upravljanju postavkama kolačića u Safariju.

Ako želite saznati više o kolačićima ili kako ih kontrolirati, onemogućiti ili izbrisati, posjetite http://www.aboutcookies.org za detaljne upute. Uz to, određene oglašivačke mreže trećih strana, uključujući Google, dopuštaju korisnicima da isključe ili prilagode postavke povezane s vašim pregledavanjem interneta. Da biste saznali više o ovoj značajci od Googlea, kliknite ovdje.

Da biste kontrolirali flash kolačiće koje s vremena na vrijeme možemo koristiti na našim web mjestima, možete otići na ovo veza jer Flash kolačićima nije moguće upravljati putem postavki vašeg preglednika. Imajte na umu da ako odbijete upotrebu kolačića, neke funkcije Web stranica mogu biti nedostupne te vam nećemo moći predstaviti osobno prilagođeni sadržaj i oglase. 

Informacije koje prikupljaju kolačići možemo povezati s ostalim podacima koje prikupljamo od vas u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i koristiti kombinirane podatke kako su ovdje navedeni. Slično tome, treće strane koje poslužuju kolačiće na našim web mjestima mogu povezati vaše ime ili adresu e-pošte s drugim podacima koje prikupljaju, što može uključivati ​​prošle kupnje izvršene izvan mreže ili putem interneta ili vaše podatke o korištenju na mreži. Ako se nalazite u Europskom gospodarskom prostoru, imate određena prava koja su gore opisana u naslovu „Obavijest o subjektima podataka iz EU-a“, uključujući pravo na pregled i ispravku ili brisanje podataka koje imamo o vama.

 

LOKALNA POLITIKA SKLADIŠTENJA

Lokalna pohrana, uključujući localStorage s omogućenim Javascriptom, tipičan je način da web mjesto pohrani malu datoteku slova i brojeva u vašem pregledniku. Lokalnu pohranu koristimo u nekim našim Uslugama kako bismo vam dodijelili jedinstveni korisnički ID za potrebe komunikacije s vama. Lokalna pohrana briše se kada ih izbriše web lokacija koja ih je pohranila. Lokalnu pohranu također možete izbrisati iz svog preglednika u bilo kojem trenutku posjetom postavkama web preglednika.

Kako očistiti lokalnu pohranu iz preglednika:

  • U Firefoxu localStorage briše se kada su ispunjeni sljedeći uvjeti: (a) korisnik briše nedavnu povijest, (b) kolačići su odabrani za brisanje i (c) vremenski raspon je “Sve”.
  • U Chromeu se localStorage briše kad su ispunjeni sljedeći uvjeti: (a) obriši podatke pregledavanja, (b) odabere se “kolačići i drugi podaci web mjesta” i (c) vremenski okvir “od početka vremena”. U Chromeu je također sada moguće izbrisati localStorage za jednu određenu web lokaciju.
  • U IE-u da biste izbrisali localStorage: (a) kliknite Alati – Internetske mogućnosti, (b) kartica Općenito, (c) obrišite povijest pregledavanja na izlazu, (d) osigurajte “Kolačići i podaci web mjesta” (ili “privremene internetske datoteke i web mjesto datoteke “) i (e) razmislite o uklanjanju oznake” Sačuvaj omiljene podatke web mjesta “na vrhu.
  • U Safariju, (a) kliknite Safari, (b) Postavke, (c) odaberite karticu Privatnost, (d) Kliknite Ukloni sve podatke web mjesta i (e) Kliknite Ukloni sada

 

Kolačići & Otkrivanje lokalne pohrane

Naziv kolačića / identifikator Što kolačić obično radi (npr. Funkcija i administracija web mjesta, analitika, marketing)? Je li to 1sv ili 3rd stranački kolačić i kako se zove stranka koja ga daje? O kojoj se vrsti kolačića radi (trajni ili sesijski)? Koje je trajanje kolačića na web mjestu (ako ga korisnik ne očisti)?
Google Analytics Analitika 3. – Google Uporan 2 godine
Segment.io Analitika 3. – segment Uporan 1 godina
Identifikator sesije Zadržava korisnika prijavljenim 1. Sjednica 1 Tjedan
aut Omogućuje nam autentifikaciju korisnika 1. stranka Sjednica Do odjave
Stražar Izvješćivanje o pogreškama 3. – Sentry N / A N / A
Lokalno spremište Analitika 1. – UID postavlja MetaMask N / A Ovisno o pregledniku (pogledajte “Kako obrisati lokalnu pohranu iz preglednika”)
Mixpanel Pruža nam agregirane podatke o korištenju i web prometu. Možete isključiti praćenje Mixpanela posjetom: https://mixpanel.com/optout/. 3. Uporan 1 godina
Hotjar Analitika 3. Uporan 1 godina

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map