Novo izvješće Ethereuma 2.0: Preko 65% svih ispitanika planira uložiti svoj ETH

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

PočetnaBlogVijesti

Novo izvješće Ethereuma 2.0: Preko 65% svih ispitanika planira uložiti svoj ETH

Izvještaj o motivaciji, preferencijama i zabrinutostima vlasnika ETH-a u očekivanju ulaganja na Eth2.by ConsenSys 6. svibnja 2020. Objavljeno 6. svibnja 2020.

Eth2 Staking Izvještaj Hero codefi Preuzmite cjelovito izvješće Ethereum 2.0. preuzimanje datoteka

Lansiranje Ethereuma 2.0 (Eth2) 2020. predstavlja kritičnu i dugo očekivanu industrijsku prekretnicu. Kolektivno razumijevanje postojećih motivacija, osjećaja i obrazaca ponašanja ETH nositelja kada je u pitanju (ili ne!) Najvažnije je za potporu i kataliziranje uspjeha Ethereum-ovog puta do Proof of Stake. 

ConsenSys Codefi anketirao je blizu 300 nositelja ETH u prostoru kako bi razumjeli njihove namjere i potrebe kada je u pitanju ulog u Eth2. Naše izvješće ima za cilj izvijestiti o ključnim razmatranjima dizajna i proizvoda, kao i pružiti strateške i taktičke preporuke timovima protokola, programerima klijenata i pružateljima infrastrukture kako bi potaknuli učinkovito usvajanje u različitim korisničkim osobama.  

Kontekst i ciljevi istraživanja

Pokretanje prve faze Ethereuma 2.0 ove godine označit će početak sljedeće evolucije javnog mrežnog računa Ethereum. Jedna od najznačajnijih nadogradnji Ethereuma 2.0 je prelazak s Proof of Work (PoW) na Proof of Stake (PoS) algoritam konsenzusa. Ova nadogradnja rezultirat će poboljšanom skalabilnošću, poticajima za održavanje mreže, energetskom učinkovitošću i sigurnošću. Štoviše, nova mrežna arhitektura pruža novu priliku širokoj kategoriji vlasnika ETH da stvore kontinuiranu sposobnost stvaranja prihoda za pružanje javne infrastrukture zajednici Ethereum. 

Srž uspjeha PoS mreže je spremnost sudionika da svoj eter (ETH) ulože u mrežu kako bi na odgovarajući način osigurali blockchain. Stoga je imperativ razumjeti preferencije ulaganja, ponašanja i potrebe postojećih vlasnika ETH i kako se njihovo ubrzanje i optimiziranje u Ethereumu 2.0 može ubrzati.

Prije dizajniranja istraživanja, naš je tim identificirao i proveo razne kvalitativne razgovore s dionicima s ciljem daljnjeg razumijevanja naših pitanja i pretpostavki o ekosustavu uloga Ethereum 2.0. 

Jedno od ključnih otkrića koje je postalo očito bio je postojeći komunikacijski jaz između graditelja, građevinskih radnika i budućih sudionika u zajednici Eth2. S fazom 0 na pomolu, timovi protokola, klijenata i infrastrukture moraju komunicirati, dizajnirati i implementirati značajke koje potiču najšire moguće sudjelovanje u cijelom svemiru budućih validatora.. 

Imajući na umu preliminarne nalaze istraživanja, naš je tim dizajnirao i razvio kvantitativnu studiju korisničkog istraživanja kako bi uhvatio široke segmente korisnika, osjećaje i obrasce ponašanja kako bi informirao graditelje i one koji omogućavaju, istovremeno educirajući krajnje korisnike.. 

Cilj studije bio je istražiti i analizirati sljedeće uvide:

  • Koji su profili i obrasci ponašanja postojećih nositelja ETH?
  • Koje su namjere i motivacija nositelja Eth-a kada je u pitanju Eth2.0?
  • Koje su trenutne bolne točke i potencijalne prepreke za usvajanje?
  • Koje to mogućnosti i mogućnosti na tržištu predstavlja dodanu vrijednost?

Izvukli smo zaključke iz 287 ispitanika na mrežnom istraživanju postojećih nositelja ETH, koje je pokrenuto u veljači 2020. godine, a ostalo je uživo 20 dana. Možete pronaći originalnu anketu ovdje.

Eth2 se neće izgraditi, pa hvala svima koji sudjeluju u ovoj prekretnici i nadamo se da će vam naš rad biti pronicljiv i koristan! 

Preuzmite cjelovito izvješće o izdvajanju Ethereum 2.0

Preuzmite CodefiEthereum 2.0Newsletter Pretplatite se na naše biltene za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga.E-adresaIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map