Mreža SKALE uživo je na Mainnetu!

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Mreža SKALE uživo je na Mainnetu!

Danas je mreža SKALE krenula uživo na glavnoj mreži. SKALE je posebno dizajniran za rješavanje skaliranja sloja 2 na glavnoj mreži Etheruem. Codefi Activate uskoro će ponuditi SKL usluge klađenja.

napisao Collin Myers, 1. srpnja 2020. Objavljeno 1. srpnja 2020

pokrov skale

U veljači je ConsenSys Codefi najavio SKALE Network kao prvu decentraliziranu mrežu koja je pokrenula token na Aktivirajte platformu. Timovi za proizvode i inženjering u mreži SKALE bili su duboko u rovovima i danas su postigli hvalevrijednu prekretnicu.

Mreža SKALE postoji i na Ethereum Mainnet-u i na čvorovima mreže SKALE, a dizajnirana je posebno za poboljšanje korisničkog iskustva dApps-a, istovremeno povećavajući brzine transakcija, dramatično smanjujući troškove i stvarajući besprijekorne tijekove rada za krajnje korisnike i razvojne programere..

Budući da je ovo prva faza mreže SKALE mreže, ulaganje i prijenosi još nisu omogućeni. Međutim, poticana testna mreža SKALE-a od 20. svibnja nesmetano radi s više od 12 validatora, bez zastoja, kako bi se osiguralo da je glavna mreža SKALE-a sigurna i maksimalno učinkovita kada ulaganje postane dostupno na Activate. Možete pročitati više o fazama SKALE-ovog pokretanja Mainneta ovdje.

Untitled design.png

Kada je ulog dostupan na Aktiviraj?


Aktivirati prihvaća rane registracije za one koji žele sudjelovati u pokretanju mreže SKALE (registrirajte se ovdje). Registrirani korisnici moći će kupiti SKL tokene tijekom trodnevnice nizozemska aukcija. Cijena žetona bit će postavljena tijekom nizozemske dražbe, što omogućava slobodnom tržištu da odredi cijenu SKL-a, te omogućuje transparentnije i poštenije određivanje cijene. Kad prodaja završi, svi koji su uspješno predali ponudu dobit će žetone po istoj cijeni. Nizozemske dražbe temelje se na potražnji i po principu “prvi dođe, prvi se posluži”, što znači da će se prodaja zaključiti nakon što se A) zadovolji potražnja za dostupnom ponudom žetona ili B) protekne trodnevno razdoblje. 

Activateova nova platforma olakšat će sudionicima da odmah koriste svoje SKL tokene i dobivaju nagrade za delegiranje svojih tokena čim dražba završi. Previše je tokena pokrenuto i distribuirano prije nego što je mreža uopće bila dostupna, što vjerujemo da pojačava mentalitet ‘HODL’, gdje vlasnici tokena špekuliraju ili čekaju da im tokeni prikupe vrijednost, a da zapravo ne koriste tokene za njihovu namjenu. U tu svrhu pobrinuli smo se za usklađivanje pokretanja SKL tokena s potpuno funkcionalnom mrežom SKALE.

Sada, kada je glavna mreža SKALE mreže aktivna, blizu smo lansiranja najneugodnijeg, najučinkovitijeg i najsigurnijeg korisničkog iskustva za buduće sudionike na platformi Activate. Ovo je potrajalo malo duže nego što smo očekivali (jer za dobre stvari treba vremena), ali na dobrom smo putu i uzbuđeni smo što ćemo sljedećih tjedana objaviti datum aukcije tokena. Radujemo se što ćemo vas tamo vidjeti!

Skaliranje Ethereuma pomoću Layer 2 tehnologija važnije je nego ikad

Jeste li provjerili Benzinska postaja Eth u posljednje vrijeme? Naknade za plin za slanje transakcija preko mreže Ethereum prilično su visoke, što je pozitivan pokazatelj potražnje za ETH i poboljšanja sigurnosti mreže. Ali nije tako sjajno ako pokušavate koristiti svoje omiljene dApps-e bez probijanja troškova. 

Sada više nego ikad, Ethereum treba fleksibilniju Layer 2 tehnologiju. Mreža SKALE posebno je dizajnirana za rješavanje ovih problema. SKALE cijene podržavaju Ethereum davanjem dApps-a vlastitog blockchaina koji se naplaćuje na temelju količine poslužiteljskog prostora tijekom određenog vremenskog razdoblja, a ne na temelju transakcije. SKALE će biti redovi veličine jeftiniji za izvođenje transakcija, a pritom neće izgubiti sinkronizaciju s mrežom Ethereum.

A budući da je SKALE kompatibilan s Ethereum Virtual Machine, programeri dApp-a mogu lako integrirati svoje postojeće pametne ugovore o Ethereumu sa SKALE-om. Mnogi dApps u SKALE-ovom inovacijskom programu već rade svoje pametne ugovore na SKALE-ovim elastičnim bočnim lancima.

Pratite nas za nadolazeću najavu datuma aukcije SKALE i registrirajte se na Activate ovdje!

___

AŽURIRANJE: Aukcija SKALE bit će aktivna 17. kolovoza 2020. u 12:00 EST!

Više o dražbi pročitajte ovdje.

Decentralizirane mrežeSKALEN newsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map