MetaMask Mobile je sada dostupan na iOS-u i Androidu

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

MetaMask Mobile je sada dostupan na iOS-u i Androidu

Aplikacija MetaMask Mobile olakšava interakciju s aplikacijama temeljenim na blockchain-u, bez ugrožavanja sigurnosti ili jednostavnosti upotrebe što čini MetaMask najpouzdanijim Ethereum wallet.by ConsenSys 3. rujna 2020. Objavljeno 3. rujna 2020.

mobilno lansiranje priopćenje za javnost v2

NEW YORK, NY, 3. rujna 2020 – Danas je ConsenSys najavio izlazak MetaMask Mobile, dostupno za preuzimanje na iOS-u i Androidu. Aplikacija MetaMask Mobile olakšava interakciju s aplikacijama temeljenim na blockchainu, bez ugrožavanja sigurnosti ili jednostavnosti korištenja što MetaMask čini Ethereum novčaniku s najviše povjerenja. Od pokretanja 2016. godine, proširenje unutar preglednika MetaMaska preuzeto je više od 4 milijuna puta, a izdanje MetaMask Mobile s nestrpljenjem se očekuje otkad je njegovo pretplaćeno beta izdanje krajem 2019. bilo 135 000 korisnika..

MetaMask Fox Preuzmite MetaMask Mobile Today Preuzeti sada

Nakon preuzimanja aplikacije, korisnici MetaMaska sada mogu pregledavati i trgovati digitalnom imovinom u pokretu, upravljati kripto zajmovima i saldom, igrati igre temeljene na blockchainu, potpisivati ​​poruke, slati transakcije i pohranjivati ​​nezamjenjive tokene (NFT) koji mogu predstavljati dokaz o vlasništvo, članstvo ili jedinstvena umjetnina i kolekcionarstvo. MetaMask Mobile korisnicima nudi trezor s ključevima, sigurnu prijavu i novčanik s tokenima. Ako korisnici već imaju proširenje MetaMask za radnu površinu, mogu jednostavno generirati QR kod, skenirati ga svojim mobilnim uređajem i njihova će se povijest transakcija sinkronizirati u roku od nekoliko sekundi.

Aplikacije poput MetaMaska nude svima portal za transparentniji i sigurnosno usmjereni internet. MetaMask radi sve što i standardni Ethereum novčanik: upravlja kripto valutama, ERC-20 tokenima i kolekcionarstvom ERC-721. No, za razliku od ostalih novčanika, on također omogućuje ljudima da istražuju Web3 jednako lako kao i bilo koji mobilni web preglednik. 

MetaMask Mobile pojednostavljuje postupak kako bi započeo korištenje Web3 aplikacija. U 34 zemlje ljudi sada mogu kupiti ETH izravno u MetaMask Mobileu koristeći Apple Pay, debitne kartice ili druge načine plaćanja specifične za pojedinu zemlju..

„Od osnutka MetaMaska omogućili smo velikoj zajednici rano prihvaćenih osoba da sudjeluju u novoj vrsti računalnog ekosustava: onom u kojem korisnici kontroliraju vlastite račune, gdje računi kontroliraju vlastita sredstva i gdje je brzina inovacija jedini vratar. Oduševljeni smo pružanjem iskustva pregledavanja namijenjenog decentraliziranim aplikacijama i omogućujući korisnicima besprijekornu sinkronizaciju sa svojim MetaMask računima na radnoj površini “, rekao je Dan Finlay, osnivač MetaMask

Potrošački pristup do Web3

Ugrađeni web preglednik u MetaMask Mobile omogućuje korisnicima jednostavan, siguran i intuitivan način za istraživanje Web3, izravno iz aplikacije. Što je najvažnije, MetaMask donosi svoju sigurnosnu sposobnost pregledavanju weba. Korisnici aplikacija generiraju lozinke i ključeve izravno na svom uređaju kako bi osigurali da samo korisnik može pristupiti sredstvima i računima. Uz MetaMask, korisnik uvijek ima potpunu kontrolu prilikom pregledavanja i interakcije na decentraliziranom webu.

Iako je postojeće web proširenje MetaMask pomoglo poslužiti milijuni korisnika širom svijeta povezujući ih s aplikacijama Web3, MetaMask Mobile App može poslužiti milijunima više, jednostavno omogućavanjem mobilnog pristupa. Blizu 2 milijarde ljudi, oko 60% stanovništva povezanog s internetom, jest procijenjeno pristupiti webu isključivo s mobilnog uređaja, gdje mrežna infrastruktura i pristupačnost potiču rast usvajanja mobilnog interneta. Mobilni uređaji postaju poželjna platforma za pristup mrežnim proizvodima i uslugama. Web3 se ne razlikuje. Preko 65% beta korisnika MetaMask Mobile ima sjedište izvan Sjeverne Amerike i Europe. 


„Presudno je da naš ekosustav nastavi razmišljati prvo o„ mobilnom uređaju “i da prioritet daje otkrivanju UX-a i dApp-a, istovremeno ne žrtvujući sigurnost i kontrolu koju korisnici Web3 aplikacija očekuju. Ono što su pametni telefoni učinili za Web2, vjerujemo da će MetaMask Mobile učiniti za Web3 ”, rekao je Joseph Lubin, osnivač ConsenSys-a i sukreator Ethereuma.

O ConsenSysu

ConsenSys je vodeća softverska tvrtka Ethereum. Omogućujemo programerima, poduzećima i ljudima širom svijeta da grade aplikacije sljedeće generacije, pokreću modernu financijsku infrastrukturu i pristupaju decentraliziranom webu. Naš proizvodni paket, sastavljen od Infura, Kvorum, Codefi, MetaMask, i Diligence, opslužuje milijune korisnika, podržava milijarde upita temeljenih na blockchainu za naše klijente i obrađuje milijarde dolara digitalne imovine. Ethereum je najveći programabilni blockchain na svijetu, vodeći u poslovnom usvajanju, zajednici programera i DeFi aktivnostima. Na ovom pouzdanom temelju s otvorenim kodom gradimo digitalnu ekonomiju sutrašnjice. Da biste istražili naše proizvode i rješenja, posjetite https://consensys.net/.

Želite Web3 u svom džepu?

Otkrijte nove dappove, trgujte digitalnom imovinom i još mnogo toga s bilo kojeg mjesta.

 

MetaMask MobileProduct AnnouncementPot Product LaunchNewsletterPretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map