Inicijativa Covantis najavljuje ConsenSys kao vodećeg tehnološkog partnera

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

Inicijativa Covantis najavljuje ConsenSys kao vodećeg tehnološkog partnera

Inicijativa Covantis izabrala je ConsenSys za vodećeg tehnološkog partnera za razvoj platforme za izvršenje nakon trgovine za poljoprivredne brodske transakcije. By ConsenSys 23. siječnja 2020. Objavljeno 23. siječnja 2020.

covantis

Članovi osnivači inicijative Covantis, koja ima za cilj modernizaciju globalnih trgovinskih operacija, najavili su odabir ConsenSysa, vodeće Ethereum blockchain tehnološke tvrtke na tržištu, kao vodećeg tehnološkog partnera za razvoj svoje transformativne platforme. 

“Osnivači su postavili robustan postupak odabira, uključujući dvotjedni hackathon, kako bi osigurali da smo odabrali pravog tehnološkog partnera koji udovoljava potrebama naše industrije”, rekao je Stefano Rettore, neovisni savjetnik projekta. „ConsenSys je predstavio prototipove koji su pokazali izvrsnost u svom području i imaju iskustva u korištenju blockchain tehnologije za digitalizaciju procesa u industriji financiranja robne trgovine. Uvjereni smo da će nam ovo partnerstvo omogućiti izgradnju prvoklasnog proizvoda, usredotočenog na neusporedivu funkcionalnost, sigurnost i privatnost. “ConsenSys će iskoristiti svoje blockchain proizvode i usluge, spremne za poduzeće, uključujući ConsenSys Codefi, PegaSys Orchestrate, Kaleido i MythX za izgradnju blockchain mreže na Ethereumu. Izgradit će sigurnu platformu temeljenu na Quorumu, odobrenom blockchain protokolu utemeljenom na Ethereumu, kako bi udovoljila i malim i velikim igračima u lancu opskrbe.

“Snaga predanosti inicijative Covantis da iskoristi inovativne, najbolje u klasi tehnologije za transformiranje globalnih trgovinskih operacija poljoprivrednih proizvoda nadahnjuje”, rekao je Joseph Lubin, osnivač ConsenSys-a i sukreator Ethereuma. “Ova je platforma dokaz da je blockchain tehnologija počela ispunjavati svoja obećanja o otključavanju vrijednosti suradnjom i uklanjanjem silosa s informacijama unutar i među industrijama.”

Inicijativa Covantis stvorena je u listopadu 2018. godine od strane vodećih igrača u robnoj industriji za razvoj tehnologija za standardizaciju i digitalizaciju globalnih poljoprivrednih brodskih transakcija u korist cijele industrije. Očekuje se da će entitet Covantis i njegova digitalna platforma biti predstavljeni 2020. godine, podložno regulatornim odobrenjima. Početni fokus bit će na automatizaciji procesa izvršenja žitarica i uljarica nakon trgovanja. 

Zainteresirane strane mogu više saznati o inicijativi posjetom www.covantis.io

Medijski kontakti

ADM

Jackie Anderson (SAD)

[e-pošta zaštićena]

Bunge

Bunge News Bureau

[e-pošta zaštićena]

Glencore Poljoprivreda 

Jane McBride (Australija)

[e-pošta zaštićena]

Cargill

April Nelson (SAD)

[e-pošta zaštićena]

Tvrtka Louis Dreyfus

Karen Saddler (Švicarska)

[e-pošta zaštićena]

O inicijativi Covantis

Covantis je blockchain inicijativa usmjerena na modernizaciju globalnih trgovinskih operacija. Članovi osnivači, ADM (NYSE: ADM), Bunge (NYSE: BG), Cargill, Tvrtka Louis Dreyfus i Glencore Poljoprivreda, zajednički razvijaju platformu koja globalnu trgovinu čini jednostavnom, sigurnom i učinkovitom. Cilj inicijative je donijeti učinkovitost i uštedu tvrtkama u cijelom međunarodnom lancu opskrbe.

Napomena o budućim izjavama

Ovo priopćenje za javnost sadrži “izjave o budućnosti” u smislu američkih saveznih zakona o vrijednosnim papirima, uključujući izjave u vezi s predviđenim razvojem, uspjehom i prednostima predložene digitalne platforme. Te se izjave daju prema odredbama o “sigurnoj luci” američkog Zakona o reformi parnice privatnih vrijednosnih papira iz 1995. godine. Te se izjave koje se odnose na budućnost mogu identificirati terminologijom kao što su “volja” i “očekivati” i slične izjave. Izjave koje gledaju prema naprijed nisu povijesne činjenice i uključuju svojstvene rizike i neizvjesnosti. Nekoliko čimbenika može uzrokovati da se stvarni rezultati bitno razlikuju od onih sadržanih u bilo kojoj izjavi koja gleda u budućnost, uključujući u ovom slučaju rizik da platforma možda neće biti uspješna ili u potpunosti postići ciljeve sudionika. Daljnje informacije u vezi s rizicima povezanim s izjavama koje gledaju unaprijed uključene su u prijave Bunge Limited-a i Archer Daniels Midland Company kod Američke komisije za vrijednosne papire. Sve su izjave ovdje dane od datuma ovog priopćenja za javnost, a sudionici ne preuzimaju obvezu javnog ažuriranja ili revidiranja bilo koje izjave koja gleda u budućnost, bilo zbog novih informacija, budućih događaja ili na neki drugi način, osim ako to nalaže mjerodavni zakon.

Obavijest klijentaCovantisGlobal TradeNewsletterPretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustav ulaganjaizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map