Enterprise Blockchains Strategy & Management – Virtualna konferencija

Contents

Zašto prisustvovati | Dnevni red | Zvučnici | Partneri

STRATEGIJA PODUZEĆA ZA BLOCKCHAINS & UPRAVLJANJE

VIRTUELNA KONFERENCIJA

23. srpnja 2020. | 15:00 CET | 9:00 ET

Gledajte sada na zahtjev!

1000+

PRISUTNICI

8+

ZVUČNICI

3+

TEME

Dobrodošli na uzbudljivi novi digitalni događaj

Blockchain je inovativan okvir koji će tvrtke sve više koristiti za vođenje poslovnih procesa poduzeća na suradnički i pouzdan način, posebno u nastojanju da se suoče i prevladaju trenutnu kritičnu ekonomsku situaciju. Da bi to učinili, donositelji poslovnih odluka moraju razumjeti temelje tehnologije. Ovo nije za njih da postanu tehnološki “geekovi”, već da uvaže moguća rješenja koja se mogu implementirati zahvaljujući značajkama decentraliziranih distribuiranih knjiga.

Mnogi – s pravom – prigovaraju da za upotrebu e-pošte ne trebate znati sve zamršenosti protokola pozadinske tehnologije poput POP3, IMAP, SMTP i sličnih.

Iako je izjava istinita, ona ipak označava nerazumijevanje stvarne prirode i dosega blockchaina. Blockchain nije tehnološka značajka koja ostvaruje određeni kritični cilj poput e-pošte koja provodi zadatak slanja digitalne poruke između dvije ili više strana. Blockchain je, kao što je već definirano, poslovni okvir – potpomognut inovativnim tehnološkim funkcionalnostima – koji omogućuje poslovnim partnerima da međusobno surađuju i imaju povjerenja na ravnopravnoj osnovi.

Ova virtualna konferencija uvodi osnovne temeljne elemente koji donositelje odluka u poduzeću dovode u stanje da najbolje identificiraju slučajeve korištenja za svoje poslovanje i za svoje poslovne partnere..

Nije stvar u učenju kako razvijati softver, već u razumijevanju onih koji to rade – govornika konferencije i panelista – razinu sofisticiranih rješenja koje omogućuju trenutne platforme i aplikacije zasnovane na blockchainu..

Program događanja (CET / ET)

15: 00/09: 00 sati

Uvodni govor

15: 05/09: 05 sati

Otvaranje Keynote-Blockchain POC-a s budućnošću

Eric Saraniecki, Suosnivač i voditelj proizvoda, Digital Asset

15: 30/09: 30 sati

Sjednica 1- Odluka za Blockchain

Peter Busch, Mobilnost distribuiranih knjiga glavnih podataka vlasnika proizvoda, Bosch

Tanja Kuznjecova, Direktor riznice, Centric Brands

15: 55/09: 55 sati

Uvodna riječ – Navigacija uspješnom mapom implementacije blockchaina – od slučaja upotrebe do usvajanja

Jim Mason, Voditelj blokchain prakse, Paramount Software Solutions

16: 20/10: 20 sati

Sjednica 2- Izgradnja poslovnog slučaja

Lisa Butters, Generalni direktor, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Voditelj projekta, Blockchain i digitalna valuta, Svjetski ekonomski forum

16: 45/10: 45 sati

Glavna riječ

17: 10/11: 10 sati

Sjednica 3- Komunikacija i marketing


Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Julian Gray, Tehnološki direktor, BP

TEMA ZAVRŠENA

STRATEGIJA

UPRAVLJANJE

TEHNOLOGIJA

OZNAČENI ZVUČNICI

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ericeric

Eric Saraniecki

Suosnivač i voditelj proizvoda, Digital Asset

Jim MasonJim Mason

Jim Mason

Voditelj blokchain prakse, Paramount Software Solutions

Lisa ButtersLisa Butters

Lisa Butters

Generalni direktor, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Julian greyJulian grey

Julian Gray

Tehnološki direktor, BP

nadia hewettnadia hewett

Nadia Hewett

Voditelj projekta, Blockchain i digitalna valuta, Svjetski ekonomski forum

Peter BuschPeter Busch

Peter Busch

Mobilnost distribuiranih knjiga glavnih podataka vlasnika proizvoda, Bosch

Tanja KuznjecovaTanja Kuznjecova

Tanja Kuznjecova

Direktor riznice, Centric Brands

Prisustvujte mrežnoj konferenciji—

Putovanje nije potrebno!

23. srpnja 2020. | 15:00 CET

Gledajte sada na zahtjev!

Sjednica 1- Odluka za Blockchain

Donedavno je blockchain bila sigurna luka za entuzijaste kripto valuta koji su tehnologiju distribuirane knjige predviđali kao rješenje mnogih postojećih problema koje trpi financijska industrija. Iako je većina razvoja kriptovaluta u blockchainu neuspješno uspijevala, principi i prednosti blockchain tehnologije ušli su u svaki drugi industrijski sektor.

Iako su obećanja doista značajna, nije razborito pokretati program temeljen na blockchainu bez jasne vizije neizbježnih ograničenja, prepreka, tehničkih praznina i, što je najvažnije, istinske potražnje na tržištu koja se uvijek suočava s bilo kojom inicijativom digitalne transformacije. Blockchain ne pravi razliku.

Sjednica okuplja industrijske stručnjake koji će podijeliti svoje savjete – na temelju stvarnog iskustva – o tome kako planirati blockchain i – što je najvažnije – kako odlučiti kada je blockchain potreban da bi se promijenila razlika.

Sjednica 2- Izgradnja poslovnog slučaja

Kao i bilo koji drugi program provedbe, dolazi vrijeme kada se morate boriti za ograničen proračun i uvjeriti svog šefa. Vaši interni konkurenti imaju lakši zadatak: prodaja može pokazati da će im proračun, ako im ide, povećati prihode; Marketing će tvrditi da će povećati tržišni udio; Proizvodnja će moći zaraditi više i prodati više. Što će blockchain donijeti na stol? Poteškoće u identificiranju ispravnih ključnih pokretača procjene i kvantificiranju onih koji su inače nematerijalne prirode dodatno se pogoršavaju potrebom da se uzme u obzir da blockchain tehnologija gradi infrastrukturu koja ima svojstvenu sposobnost transformiranja načina izvršavanja poslovnih procesa i promjene dinamika dugotrajnih trgovinskih odnosa. Kako možete izmjeriti vrijednost svega ovoga? Nije stvar samo u opravdanju da će koristi biti veće od troškova.

Govornici na ovom zasjedanju razgovarat će o načinu na koji su mjerili utjecaj blockchaina na svoje poslovanje i pomoći će sudionicima da shvate kako nematerijalni pokretači poput “povjerenja”, “suradnje”, “odgovornosti”, “pouzdanosti” sklapaju ili raskidaju posao. Usput, svi ti pokretači postaju opipljiva imovina na blockchainu.

Sjednica 3- Komunikacija i marketing

Posao još nije gotov. Vaš je proračun odobren, pred vama je svijetla budućnost. Ipak, do sada ste shvatili da nema velike vrijednosti započeti projektnu inicijativu temeljenu na blockchainu ako nemate punu predanost i angažman svojih partnera u opskrbnom lancu. Iako provedba blockchain projekta unutar četiri zida jedne tvrtke nije nimalo laka, ipak se vodi u okruženju potpuno pod kontrolom vlasnika projekta. Podrška i nadzor najvišeg menadžmenta već su osigurani tijekom prethodnih faza projektnog plana. Tako se bilo koja unutarnja pitanja mogu brzo riješiti. Ali utjecaj uprave tvrtke gotovo nestaje kad se vanjski partneri tvrtke uključe u projekt. Moralna pretpostavka može biti koristan uvjerljiv element, ali uspjeh projekta zahtijeva usvajanje i odgovornost svih uključenih strana.

Očekivane koristi od projekta moraju biti jasno artikulirane i priopćene. Tada marketinške i komunikacijske vještine postaju apsolutno ključne za uspjeh inicijative.

Sjednica će sastaviti industrijske stručnjake koji će podijeliti praktične primjere i pogreške kako bi ih se izravno izbjeglo iz iskustva u vođenju više blockchain projekata za svoju tvrtku i klijente..

Naši partneri za događanja

Paramount softverska rješenja

DAML

Postati partner

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map