ConsenSys stječe kvorum JP Morgan’s za unapređivanje usvajanja Enterprise Blockchaina

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

PočetnaBlogVijesti

ConsenSys stječe kvorum JP Morgan’s za unapređivanje usvajanja Enterprise Blockchaina

Upravo najavljeno, ConsenSys će sada održavati bazu otvorenih koda JPM Quorum i učiniti je kompatibilnom s ostalim poslovnim proizvodima. By ConsenSys 25. kolovoza 2020. Objavljeno 25. kolovoza 2020.

kvorum tisak 01

Što se događa

25. kolovoza 2020. JP Morgan i ConsenSys najavili su da će projekt otvorenog koda Quorum nabaviti i njime upravljati ConsenSys kao dio strateškog ulaganja JPM-a. 

Stjecanje je glavni korak u ubrzavanju korporativnog usvajanja blockchain tehnologije i rješenja temeljenih na Ethereumu. Korištenjem Quoruma s ostalim ponudama proizvoda tvrtke ConsenSys, tvrtke mogu izgraditi vrlo prilagodljiva, sigurna i učinkovita rješenja.

  • Pročitajte priopćenje za javnost
  • Posjetite novo web mjesto Quoruma

Što je ConsenSys kvorum?

Ovom najavom ConsenSys sa zadovoljstvom najavljuje svoju novu ponudu protokola otvorenog koda, ConsenSys Quorum. ConsenSys Quorum je sloj protokola otvorenog koda koji služi kao temelj tvrtkama za izgradnju javnih ili privatnih korporativnih rješenja temeljenih na Ethereumu. ConsenSys Quorum sastoji se od četiri sloja baze otvorenog koda: klijentskog softvera, upravljanja privatnim transakcijama, vanjskog potpisivanja transakcija i dodatnog alata.

stisak kvoruma 03

Za pomoć u implementaciji i održavanju sloja otvorenog koda, programeri i tvrtke mogu zatražiti podršku na temelju pretplate od ConsenSys Quorum Support. Naš tim za podršku čine programeri i stručni suradnici u svim projektima otvorenog koda u okviru ConsenSys Quorum-a.

Povrh sloja otvorenog koda, programeri i tvrtke također mogu primijeniti niz značajki proizvoda institucionalne razvijenosti koje je razvio ConsenSys kako bi omogućili tokenizaciju i upravljanje imovinom, plaćanja, upravljanje dokumentima, optimizaciju tijeka rada, usklađenost s rizicima i još mnogo toga.

ikona konsenzusa pleksusa okrugla Webinar 16. rujna: Uvod u ConsenSys Quorum Registrirajte se sada


Što akvizicija znači za tvrtke i programere

Kupnja Quoruma od strane ConsenSys signalizira važan korak u predanosti ekosustava za usvajanje i razvoj poduzeća. Uz Quorum, ConsenSys će proširiti svoju poslovnu Ethereum ponudu na tri osnovna načina: 1) predanost razvoju otvorenog koda, 2) usklađena evolucija i razvoj za rješenja za privatna i javna poduzeća i 3) robusnije značajke proizvodnog razreda povrh otvorenih baze izvornog koda.

Predanost razvoju otvorenog koda

Prema ConsenSysu, ConsenSys Quorum ostat će baza otvorenog koda, dostupna svima za početak izrade proizvodnih aplikacija. Robusnu dokumentaciju održavat će tim inženjerskog tima ConsenSys. ConsenSys Quorum nastavit će dugu ConsenSysovu povijest razvoja protokola otvorenog koda, posebno kontinuiranim razvojem Hyperledger Besu, klijenta Ethereum-a kompatibilnog s glavnom mrežom.

ConsenSys također nudi pretplate na podršku za ConsenSys Quorum kako bi ubrzao vrijeme izlaska na tržište i pružio povjerenje u proizvodne mreže. Cilj je osigurati da sposobnost izrade rješenja temeljenih na blockchainu ostaje bez dozvole, uz pružanje usluga podrške za ubrzavanje usvajanja ako je potrebno.

Rješenja za privatna i javna poduzeća

Do danas je ConsenSys održavao Hyperledger Besu, klijenta Enterprise Ethereum-a kompatibilnog s mrežom. Pod JPM-om, Quorum je podržao mnoga rješenja za privatne mreže na privatnim mrežama zasnovanim na Ethereumu. Kupnjom će ConsenSys Quorum uskladiti razvoj poslovnih rješenja s privatnom dozvolom i kompatibilnim s mrežom, omogućavajući cjelovitiji i robusniji razvoj blockchain tehnologije među tvrtkama. U bliskoj budućnosti ConsenSys će raditi na tome da GoQuorum postane interoperabilan s Hyperledger Besu, usklađujući se s vizijom ConsenSys-a da omogući i slučajeve upotrebe privatne i javne mreže.

Proizvodno-značajne značajke i usluge

Kupnjom će ConsenSys ubrzati razvoj paketa proizvoda koji rade na sloju protokola otvorenog koda ConsenSys Quorum. Ovi moduli proizvoda omogućuju prilagodljiv pristup poslovnim aplikacijama, omogućujući tvrtkama u svim industrijama da grade visoko prilagođena rješenja koja odgovaraju specifičnim potrebama. Namjera ovih modula proizvoda – uparenih s otvorenom prirodom kodnih baza ConsenSys Quorum – je otvoriti vrata teoretski neograničenom usvajanju poslovanja. 

Sveukupno, stjecanje Quoruma učvršćuje ConsenSys kao izvor pristupa tvrtkama koje žele saznati više, istražiti mogućnosti i na kraju izgraditi proizvodna rješenja koja odgovaraju njihovim poslovnim potrebama.

Detaljan pogled na ConsenSys Quorum: Kompletni sloj protokola blokchain otvorenog koda za poslovanje

Najavom akvizicije, programeri ConsenSys Quoruma imat će na raspolaganju dva stoga otvorenog koda za nadogradnju: GoQuorum zasnovan na Go ili Hyperledger Besu zasnovan na Javi. 

Sklop zasnovan na Go-u (prije poznat kao “Quorum” pod JPM-om) uključuje klijentski softver GoQuorum, upravitelj privatnih transakcija Tessera i upravitelj privatnih ključeva EthSigner. Sklop Hyuledledger Besu zasnovan na Javi sastojat će se od istih projekata koje ConsenSys danas poznaje i koristi, rekategorizirane pod ConsenSys Quorum. Stek zasnovan na Javi uključuje klijentski softver Hyperledger Besu, upravitelj privatnih transakcija Orion i vanjski potpisnik transakcija EthSigner.

Sloj otvorenog koda ConsenSys Quorum

Najavom akvizicije, Hyperledger Besu, Orion, EthSigner bit će uvršteni u ponudu ConsenSys Quorum zajedno s GoQuorumom i Tesserom. Kao što je gore spomenuto, ConsenSys Quorum sada će programerima dati mogućnost odabira između GoQuorum-a ili Hyperledger Besu-a zasnovanih na Go-u. U bliskoj budućnosti dodavat ćemo dodatnu funkcionalnost Quorumu, poboljšavajući razvojno iskustvo i pružajući funkcionalnost s dodanom vrijednošću dalje na vrhu.

PegaSys Orchestrate pridružit će se programskom paketu Codefi kao Codefi Orchestrate, zbirka temeljnih tehničkih komponenti za svako rješenje blockchaina u poduzeću. Codefi Orchestrate uključivat će proširene mogućnosti za ubrzavanje proizvodnje poslovnih rješenja za blockchain, smanjenje troškova razvoja i ubrzanje vremena izlaska na tržište. Povezivat će brojne module i značajke proizvoda Codefi s slojem protokola Quorum otvorenog koda.

PegaSys Plus zamijenit će ConsenSys Quorum Support, usluga podrške zasnovana na pretplati koja pruža programerima i tvrtkama podršku na zahtjev za projekte protokola Quorum s otvorenim kodom. ConsenSys Quorum Support također nudi dodatke koji proširuju Hyperledger Besu Ethereum klijenta i pružaju funkcionalnost za rješavanje dodatnih poslovnih zahtjeva.

PegaSys Teku i R&D neće ići nigdje. Sljedećih mjeseci živjet će negdje drugdje u okviru ConsenSys-a, ali posao će se nastaviti neprekidno. Zasad ih se još uvijek može naći na Stranica PegaSys.

Razvoj i ubrzanje usvajanja poduzeća s kvorumom ConsenSys

ConsenSys gradi paket proizvoda koji se mogu graditi na sloju protokola otvorenog koda ConsenSys Quorum. Ovi moduli proizvoda omogućuju tvrtkama izradu prilagodljivih rješenja optimiziranih za njihove specifične industrijske potrebe. Između ostalih značajki, ovi moduli značajki omogućuju tokenizaciju i upravljanje imovinom, plaćanja, upravljanje dokumentima, optimizatifon tijeka rada i poštivanje rizika.

Svi moduli proizvoda poduzeća kompatibilni su s slojem otvorenog koda Quorum kroz Codefi Orchestrate. Orchestrate omogućuje tvrtkama da grade aplikacije koje pokreću blockchain pojednostavljujući razvoj i povezivanje poslovnih aplikacija s Ethereum blockchainom.

ikona konsenzusa pleksusa okrugla Istražite naše module za poslovne proizvode Istražite ConsenSys Quorum Enterprise Stack

Kako započeti s radom ConsenSys Quorum 

Sve što vam je potrebno za početak rada Quoruma kao programera ili tvrtke može se naći na web mjestu ConsenSys Quorum. Naša stranica za programere uključuje daljnje informacije o otvorenim kodnim bazama i poveznice na našu dokumentaciju. Na našoj stranici s proizvodima objašnjeni su moduli proizvoda koji su dostupni na vrhu Quoruma i podaci o kontaktima za početak izrade poslovnih aplikacija na vrhu Quoruma. Ako ste poduzeće ili programer i tražite praktičnu podršku, kontaktirajte nas ovdje.

ikona konsenzusa pleksusa okrugla Započnite s ConsenSys Quorumom Započnite

Pridružite se našoj zajednici:

Najava proizvodaNovi biltenPrepišite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošteEkskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map