ConsenSys predstavlja zamjene žetona za MetaMask

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys predstavlja zamjene žetona za MetaMask

Usporedite i zamijenite tokene unutar MetaMaska za najbolje iskustvo trgovanja u DeFiby ConsenSys 6. listopada 2020. Objavljeno 6. listopada 2020.

MetaMask maketa 3

Danas je ConsenSys predstavio MetaMask Swaps: značajku za usporedbu i zamjenu tokena izravno unutar MetaMask, Najpopularniji svjetski novčanik Ethereum i preglednik Web3. Značajka je u početku dostupna korisnicima proširenja MetaMask u pregledniku Firefox, a uskoro će biti uvedena u druge preglednike i MetaMask Mobile. Milijuni korisnika pouzdaju se u MetaMask da sigurno sprema i koristi digitalnu imovinu, a sada nudi najrazličitije tokene po najboljim cijenama širom DeFi-a. Nova značajka zamjene tokena dohvaća citate iz više decentraliziranih izvora likvidnosti kako bi osigurala da korisnici dobiju ono što traže po najboljoj dostupnoj cijeni.

Posljednjih mjeseci korisnici su usvojili decentralizirane razmjene (DEX). U usporedbi s centraliziranim razmjenama, DEX-ovi mogu ponuditi više parova prilikom trgovanja, pristupiti većoj raznolikosti tokena i omogućiti ne skrbničke zamjene koje osiguravaju sigurnost sredstava. Međutim, korisnici decentraliziranih burzi često ne dobivaju najbolju cijenu kada je dostupna nedovoljna likvidnost ili ako određena decentralizirana burza nema najbolju dostupnu cijenu.

Prije toga, korisnici MetaMaska morali su se kretati kroz mnoge decentralizirane razmjene ili agregatore, koji nude različite skupove tokena po različitim cijenama. Ne samo da je to nezgodno, već svaki token mora biti odobren za trgovanje na svakom mjestu posebno, što stvara složeno i skupo korisničko iskustvo.

Nova značajka zamjene tokena usmjerava svu raspoloživu likvidnost za poboljšano i integrirano korisničko iskustvo – povećavajući učinkovitost Web3 i DeFi i omogućujući krajnjim korisnicima daljnji pristup brzo rastućem decentraliziranom financijskom sustavu.

“MetaMask sada nudi najbolje iskustvo trgovanja u DeFi-u. Zamjene će koristiti onima koji aktivno koriste MetaMask, kao i novim korisnicima koji trguju na burzama i agregatorima, ”rekao je Jacob Cantele, voditelj proizvoda uMetaMask. “Vjerujemo da će donošenje veće transparentnosti i učinkovitosti DeFi-u na Ethereumu rezultirati boljim mrežnim iskustvom za sve.”

MetaMask je surađivao s ConsenSys Codefi na integracijiOtkaži, Zamjena zraka,I drugi vodeći DEX-ovi i DEX-ovi agregatori. Suradnja je dio usmjerenih napora ConsenSysa na razvoju vodećih softverskih rješenja za trgovinu i decentralizirano financijsko tržište koristeći otvorene protokole.

Usporedite i zamijenite unutar novčanika MetaMask

  • Najbolje cijene.DEX agregatori koriste različite strategije trgovanja koje rezultiraju različitim cijenama, ovisno o imovini i njenoj veličini. Zahtijevajući cijene od svih dostupnih agregatora, zajedno s pojedinačnim market mejkerima, MetaMask osigurava da svaki korisnik uvijek dobije najbolje cijene putem DeFi-a.
  • Najdublja likvidnost. Svaki agregator komunicira s nizom različitih izvora likvidnosti. Svaki izvor ima ograničenu količinu likvidnosti. Dohvaćanjem naloga iz više agregatora, kao što je Otkaži, Zamjena zraka,U Kyber, U0xAPI, 1inch.razmjena,Uspret.agU, Paraswap,TotleI privatnim proizvođačima tržišta, MetaMask ima pristup većini likvidnosti u ekosustavu DeFi.
  • Većina žetona. Preuzimanje naloga iz više agregatora osigurava da svaki korisnik MetaMaska ima pristup svim dostupnim tokenima u DeFi-u.
  • Niska razina plina.Svaki agregator slijedi drugačiji put kako bi pronašao najbolju trgovinu. Svaka ruta zahtijeva različit iznos naknade za plin za izvršenje transakcije. MetaMask će pronaći najbolje cijene i utvrditi koji je agregat najučinkovitiji za određenu trgovinu plinom.
  • Manje odobrenja.Korisnici više ne trebaju odobravati svaki token na više agregatora. Pomoću MetaMaska korisnici samo jednom odobravaju svaki token, smanjujući troškove plina i pojednostavljujući postupak odobravanja.
  • Integrirani UX. Osim pojednostavljenja postupka odobravanja, korisnici će moći pristupiti svim likvidnostima izravno s korisničkog sučelja MetaMask. Prije bi korisnici morali posjetiti pojedinačni DEX ili agregator i samostalno se kretati kroz svako korisničko iskustvo. Pružajući jedno pojednostavljeno iskustvo, MetaMask omogućava korisnicima s naprednim i osnovnim znanjem Web3 pristup cijelom ekosustavu.

Donošenje boljeg DeFi iskustva u ekosustav Ethereum

Pružanjem jedinstvenog end-to-end iskustva, MetaMask korisnicima Web3 omogućuje uvid i alate potrebne za pregledavanje i interakciju s cijelim decentraliziranim webom.

Jednostavnije, pojednostavljeno iskustvo s MetaMaskom smanjuje složenost za nove korisnike tokena i olakšava usvajanje DeFi-a. MetaMask omogućuje više obrta učinkovitije pružajući optimizirani put za svaku trgovinu.

Klijent preglednika MetaMask preuzmite ovdje

O ConsenSysu

ConsenSys je vodeća softverska tvrtka Ethereum. Omogućujemo programerima, poduzećima i ljudima širom svijeta da grade aplikacije sljedeće generacije, pokreću modernu financijsku infrastrukturu i pristupaju decentraliziranom webu. Naš proizvodni paket, sastavljen odInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask, I Diligence, opslužuje milijune korisnika, podržava milijarde upita temeljenih na blockchainu za naše klijente i obrađuje milijarde dolara digitalne imovine. Ethereum je najveći programabilni blockchain na svijetu, vodeći u poslovnom usvajanju, zajednici programera i DeFi aktivnostima. Na ovom pouzdanom temelju s otvorenim kodom gradimo digitalnu ekonomiju sutrašnjice. Da biste istražili naše proizvode i rješenja, posjetite https://consensys.net/.

Kontakti za medije:[e-pošta zaštićena]

MetaMask SwapsProduct AnnouncementNewsletterPretplatite se na naše biltene za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map