ConsenSys najavljuje tri nove usluge freemiuma SaaS proizvoda

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys najavljuje tri nove usluge freemiuma SaaS proizvoda

Tri ConsenSys proizvoda počela su nuditi vrhunske modele softvera kao usluge kupcima popularnih alata za razvojne programere Ethereum i infrastrukturnih usluga. od ConsenSys 8. listopada 2019. Objavljeno 8. listopada 2019

consonsys najavljuje

Osaka, Japan – U trećem kvartalu 2019. tri proizvoda u vlasništvu ConsenSysa najavila su nove modele Softver-kao-usluga koji nude kupcima ugovore na razini usluge, susrećući sazrijevajuće tržište za Ethereum infrastrukturu, analize i alate za programere. Kako je tržište usluga i alata bogatih značajkama u Ethereumu napredovalo, tako su napredovale i potrebe kupaca. U trećem kvartalu 2019, Infura, MythX i Alethio, pokrenuli su usluge pretplate za podršku nizu ponuda – od početnika do korištenja na razini poduzeća, neke od najčešće korištenih sigurnosnih i infrastrukturnih usluga na Ethereum Network s infrastrukturom, analitikom podataka i softverom za sigurnosnu reviziju.

istaknuta infura

Infura +: poboljšana infrastruktura Ethereuma

17. srpnja dobavljač infrastrukture Ethereum Infura pokrenula je Infura +, premium pretplatničku uslugu za Infurin Ethereum API, pružajući poboljšanu podršku Ethereum infrastrukture za aplikacije svih veličina. Korisnici mogu birati opcije razine usluge– Core, Developer, Team i Growth – kako bi se omogućio pravi plan za dovođenje njihovog projekta temeljenog na Ethereum od dokaza o konceptu u globalnu proizvodnju. Na temelju potražnje postojeće zajednice korisnika Infure, plaćeni planovi omogućit će povećanu dnevnu upotrebu, prilagođene SLA-ove i poboljšanu korisničku podršku – uključujući kraće vrijeme odziva – zajedno s prekomjernim rukovanjem. Infura će i dalje održavati besplatnu razinu kako bi nastavila poticati rast programera i usvajanje blockchaina i Web3 tehnologije.

Infura već opslužuje tisuće jedinstvenih programera Ethereuma i obrađuje milijarde zahtjeva dnevno. Infura je pokrenuta 2016. godine na DevCon2, naj robusnija je infrastruktura kao usluga koja pruža pouzdan, skalabilan pristup Ethereumu i IPFS-u (InterPlanetary File System). Tijekom posljednje godine Infura je održavala 99,95% vremena rada. Kako se opseg projekata, ovisno o Infuri, proširio za njihove infrastrukturne potrebe, novi planovi pretplate pomoći će u održavanju ovog visokog standarda usluge, dodajući više mogućnosti i mogućnosti prilagodbe. Uz Infura + korisnici mogu čak pristupiti usluzi računa istog dana kako bi aplikacije spremne za proizvodnju nesmetano radile.  

Suosnivač Infure E.G. Galano kaže: „Infura je u naše prve 3 godine jako porasla, a tako je i Ethereum ekosustav. U početku smo krenuli u bootstrap Web3 pružajući besplatnu, skalabilnu infrastrukturu kako bi programeri mogli početi graditi na Ethereumu. Sada postoje velike tvrtke koje koriste našu uslugu da vode svoje poslovanje. Kako bismo nastavili zadovoljavati tu rastuću potražnju, prelazimo na održiviji poslovni model. S novim nizom planova i dalje možemo ponuditi besplatnu uslugu za poticanje rasta programera i bolja podrška većim proizvodnim proizvodima. Pokretanje iskustva Infura + veliki je korak za naš tim i znak za cijeli ekosustav da Ethereum sazrijeva. “

Dana 4. listopada 2019, Infura je postala poslovna jedinica u potpunom vlasništvu tvrtke ConsenSys.

webinari su prikazivali mythx

MythX Pro: Održavanje Ethereuma na sigurnom


MythX, vodeća usluga sigurnosne analize za pametne ugovore Ethereum pokrenula je danas MythX Pro. Sada korisnici MythX otkrivaju čitav niz ranjivosti pametnih ugovora i pomažu u sprečavanju narušavanja sigurnosti – s transparentnom i jednostavnom za korištenje pretplatničkom uslugom DAI-stablecoin putem Daisy plaćanja

“Prije više od dvije godine, naš osnivač i” glavni direktor za hakiranje ” Bernhard Mueller, stvorio alat otvorenog koda Mythril pružiti simboličku analizu za pametne ugovore. Do danas je ovaj alat preuzet više od 420 000 puta, pa je očito postojala određena potražnja za njim. Ali lokalno pokretanje sigurnosnih alata težak je proces koji zahtijeva resurse, a nove ranjivosti i tehnike stalno se pronalaze. Naš je tim ubrzo shvatio da, kako bismo išli u korak s tehničkim potrebama za sveobuhvatnom analizom pametnih ugovora, morali smo izgraditi uslugu koja uključuje niz alata, uključujući ne samo simboličku analizu, već i statičku i dinamičku analizu s fuzzingom, a sve to radi u koncert “, rekao je Tom Lindeman, suosnivač MythX-a.

Za razliku od ostalih sigurnosnih alata, MythX je sve u jednom automatizirano rješenje koje koristi paket integriranih mikroservisa za duboku analizu koji neometano rade zajedno kako bi pomogli suziti površinu ranjivosti i usmjeriti napore na određena područja koda.

MythX API radi kao SaaS usluga u oblaku donoseći tešku računarsku snagu njihovim dinamičkim analizama i dubokim fuzzijskim mogućnostima. MythX je integriran s popularnim razvojnim alatima kao što su Truffle, Remix i VS Code, tako da timovi mogu lako uključiti sigurnosno skeniranje u svoje svakodnevne radne tokove izravno iz svojih omiljenih klijentskih alata.

Kaleido, vodeći poslovni cloud blockchain, i MythX također su najavili partnerstvo na DevConu 2019. MythX ovjera pametnih ugovora sada je dostupna na tržištu Kaleido, što omogućava poslovanje & organizacije za sigurnu upotrebu pametnih ugovora, s lakoćom pomoću gumba.

proizvodi alethio

Alethio API PRO

Alethio je objavio svoj Blockchain API kao izravan način da programeri na robustan i pouzdan način u stvarnom vremenu dobiju pristup indeksiranim, sintetiziranim, lančanim Ethereum podacima. Alethio’s API rješava problem fragmentacije podataka Ethereuma, što mnogim korisnicima matične mreže onemogućava pouzdan i čist pristup podacima temeljenim na blockchainu. Programeri, investitori, tvrtke i entuzijasti sada mogu dohvatiti ove podatke na lancu u formatu koji bolje podržava njihove projekte i mogu ih integrirati uz minimalan napor, a da ne moraju graditi ili održavati prilagođenu infrastrukturu za indeksiranje.

20. srpnja 2019. Alethio je najavio Alethio API PRO. Svatko može besplatno započeti s Alethio API-jem kako bi saznao više o tome kako proizvod radi i ugodno se osjećao u svojoj funkcionalnosti. Do 10.000 poziva mjesečno je besplatno (bez podataka o kreditnoj kartici potrebnih za početak). Alethio koristi inkrementalne cjenovne razrede, što znači da što više zahtjeva podnesete, manje ćete platiti za svaki zahtjev. Za više detalja možete pogledajte kalkulator.

Da biste započeli upotrebu, slijedite tri jednostavna koraka: 

  • Prijavite se za račun na programeri.aleth.io
  • Upotrijebite svoj API ključ i počnite slati zahtjeve za API

Pozovite se na Alethio’s opsežna dokumentacija za detalje o tome kako koristiti krajnje točke.

InfuraNewsletter Pretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map