ConsenSys najavljuje pokretanje SKALE mrežnog tokena na platformi Codefi

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys najavljuje pokretanje SKALE mrežnog tokena na platformi Codefi

Activate, ConsenSys Codefi, surađuje s tvrtkom N.O.D.E. Zaklada koja će omogućiti potrošačima u kvalificiranim zemljama kupnju, upotrebu i zaradu na mreži SKALE.by ConsenSys 11. veljače 2020. Objavljeno 11. veljače 2020.

heroj aktivni skale v3

New York, NY i San Francisco, CA  – Aktivirati, ConsenSys Codefi, prva je platforma dizajnirana za pokretanje decentraliziranih mreža i omogućavanje kupcima kupnje, upravljanja i upotrebe njihovih tokena – sve u jednoj aplikaciji. Danas je Activate, zajedno sa svojim prvim kupcem, SKALE, najavio predstojeće lansiranje SKALE mreža, decentralizirana elastična blockchain platforma za sigurno skaliranje dApps-a temeljenih na Ethereumu.

Aktiviraj, najavljeno u listopadu 2019., postavlja standarde za kupnju, distribuciju i upotrebu uslužnih tokena za pokretanje rane faze korištenja mreže. Kroz svoj jedinstveni dizajn platforme, Activate zahtijeva da se mreže pokrenu i budu upotrebljive na ili odmah nakon prodaje bilo kojih tokena sudionicima u pokretanju. Štoviše, Activate osigurava da sudionici ne mogu jednostavno okretati žetone u pasivne špekulativne svrhe, već im zahtijeva da svoje žetone koriste u namjeravanu svrhu. 

U slučaju mreže SKALE, vlasnici tokena moraju pridonijeti sigurnosti i skalabilnosti mreže delegirajući je ili služeći kao validatori na mreži, čime zarađuju nagrade. Cilj je stvoriti snažnu bazu vlasnika tokena koji su poticani, a zapravo su programski potrebni, da koriste svoje tokene za namjeravanu svrhu, što bi zauzvrat moglo donijeti snažnije pokretanje matične mreže u Q2 2020..

Aktivirajte Skale InlineImage 1

“Rješenja za skalabilnost dva sloja donose munjevito veliku propusnost transakcija i veću fleksibilnost Ethereumu. Mreža SKALE najmodernije je rješenje koje predstavlja konfigurabilnu i jeftinu platformu sloja dva za programere kako bi omogućila gotovo trenutno izvršavanje pametnih ugovora. Activate postavlja standard za poštene i maksimalno distribuirane token mreže, istovremeno pružajući neprimjetan i dosljedan validator i korisničko iskustvo kako bi se osiguralo da svi sudionici smisleno komuniciraju s mrežom SKALE – i decentraliziranim mrežama budućnosti “, rekao je Joseph Lubin, osnivač ConsenSys-a i Sukreator Ethereuma.

SKALE Network je elastična blockchain mreža koja pruža programerima mogućnost da lako omoguće visoko podesive potpuno decentralizirane lance koji su trenutno kompatibilni s Ethereumom. SKALE lanci mogu izvršiti blok vremena ispod sekunde s preko 2000 transakcija u sekundi (tps) na svakom lancu i pokretati pametne ugovore u punom stanju, uz decentraliziranu pohranu i strojno učenje u EVM-u. Preko 35 dApps trenutno se temelji na SKALE-u, od igara do DeFi-a do streaminga zvuka i još mnogo toga.

„S naglaskom na izgradnji društvenih utjecaja na aplikacije, posebno smo osjetljivi na troškove i brzinu na tržištu, jer to znači da naši korisnici mogu brže učiniti više dobra, za veći broj ljudi. Sastali smo se sa SKALE timom na hackathonu i gotovo smo u gotovo trenutku započeli s transakcijama ispod sekunde po cijeni plina koja je bila mali dio onoga što je bila prije ”, rekao je Jakub Wojciechowski, tehnički direktor Alice.

Pokretanjem putem Activate, mreža SKALE će dalje decentralizirati i distribuirati svoju sigurnost, koja se već može pohvaliti impresivnom bazom pristaša koji su predani sudjelovanju u sigurnosti mreže, uključujući Blockchange, ConsenSys Labs, Galaxy Digital, Hashed, HashKey, Floodgate , Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia Venture Partners i Winklevoss Capital. SKALE mrežu, koju su osnovali dva rukovoditelja softverskog startup softvera s više uspješnih izlaza, Jack O’Holleran i Stan Kladko, podržavaju N.O.D.E. Temelj.

Korisnici koji odluče sudjelovati u predstojećem pokretanju tokena na platformi Activate započet će dovršavanjem postupka provjere i nadmetanja za kupnju tokena. Potvrđeni potrošači koriste ugrađene alate Activate za kupnju, upravljanje i ulaganje svojih tokena putem nezavisnih validatora odgovornih za potvrđivanje transakcija na mreži SKALE. Nositelji žetona tada će zaraditi nagrade kao mrežni poticaj za svoje sudjelovanje kako je postavila SKALE mreža. Activate nudi iskustvo trenja s intuitivnim sučeljima koja će korisnicima omogućiti da koriste svoj token za namjeravanu svrhu.

“SKALE je stvarno bio projekt koji je nastao iz strasti prema skaliranju ekosustava Ethereum na milijardu i više ljudi”, rekao je Jack O’Holleran, suosnivač, SKALE mreža. „Nakon razgovora s timom za aktiviranje, brzo je postalo jasno da je njihov pristup upravljanju pokretanjem mreže usklađen s našim temeljnim vrijednostima stavljanja programera i zdravlja mreže na prvo mjesto. Bez obzira znači li to veliko korisničko iskustvo za vlasnike tokena, temeljito provjeravanje tima i tehnologije ili osiguravanje usklađenosti poticaja temeljnog tima sa ukupnim zdravstvenim stanjem mreže. Uzbuđeni smo što ćemo surađivati ​​s ConsenSys Codefi kako bismo pokazali kako uspješno pokretanje mreže može ići u korist svima. “

Kako se pridružiti listi čekanja

Predbilježite se za pokretanje SKALE tokena dana Aktivirati i stvorite račun za nekoliko sekundi. Korisnici će zatim biti vođeni kroz kratki postupak ukrcaja u kojem će biti potrebni za provjeru KYC-a i osobne iskaznice. Nakon uspješne provjere morat će ispuniti kratki vodič osmišljen kako bi testirali svoje razumijevanje SKALE mreže i SKALE tokena. Nakon dovršenja prethodnih koraka, korisnici će imati pravo sudjelovati u pokretanju SKALE tokena kada on krene uživo. 

Samo korisnici koji ispunjavaju uvjete koji su uspješno dovršili ovaj postupak moći će sudjelovati u pokretanju tokena uživo. 

 

O ConsenSysu

ConsenSys je jedna od najvećih svjetskih blockchain kompanija koja gradi alate, infrastrukturu i programe koji pokreću mrežu Ethereum. Od 2014. godine tokenizirali smo milijarde dolara digitalne imovine, uključujući široku paletu potrošačkih proizvoda, stabilne kovanice, nekretnine i financijske instrumente, napajajući desetke milijardi dolara u transakcijama temeljenim na blockchainu. Kroz naše aplikacije opslužili smo stotine tisuća korisnika, od središnjih banaka i glavnih financijskih institucija do programera i maloprodajnih korisnika mreže Ethereum. ConsenSys je izgradio i lansirao Codefi, “operativni sustav” koji se sastoji od alata i usluga koji pomažu svima – od financijskih institucija i velikih poduzeća, do poduzetnika, programera i decentraliziranih mreža – da imaju koristi od digitalne transformacije infrastrukture, proizvodnje i distribucije. lanci vrijednosti u trgovini i financijama. Izgrađen na Ethereumu, Codefi pruža mogućnost digitalizacije poslovnih procesa, plaćanja i imovine kao što su dionice, zajmovi i nekretnine.

O SKALE-u

SKALE je elastična blockchain mreža koja pruža programerima mogućnost da lako omoguće vrlo konfigurabilne potpuno decentralizirane lance koji su trenutno kompatibilni s Ethereumom. SKALE lanci mogu izvršiti blokade sekunde sekunde, pokrenuti do 2.000 tps po lancu i pokretati pametne ugovore u punom stanju uz decentraliziranu pohranu, izvršavati Rollupove i strojno učenje u EVM-u. Mreža SKALE je projekt otvorenog koda s mnogim suradnicima, uključujući SKALE Labs, Inc. čiji su uredi u San Franciscu, CA i Harkovu, Ukrajina. Podupiratelji mreže SKALE uključuju Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP i Winklevoss Capital. SKALE mrežu podržavaju vodeći svjetski validatori, uključujući Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs i Stake X, kao i ključni igrač infrastrukture Bison Trails. Za više informacija posjetite www.skale.network, @SkaleNetwork na Twitteru, a @skaleofficial na telegramu. 

O N.O.D.E. Temelj & Anstalt

Zaklada Mreža decentralizirane ekonomije (N.O.D.E.) neprofitna je organizacija sa sjedištem u Lihtenštajnu stvorena da provodi misiju potpore projektu otvorenog koda mreže SKALE. Zakladu podržava N.O.D.E. Anstalt, podružnica podružnice Zaklade. Zakladu podržava i SKALE Labs, Inc. sa sjedištem u San Franciscu, CA. SKALE Labs pruža podršku Mreži doprinoseći otvorenom izvornom kodu, rastu zajednice i drugim ključnim naporima da se olakša rast i usvajanje SKALE mreže.

Kontakti za medije:

ConsenSys: [e-pošta zaštićena] 

[e-pošta zaštićena]

 

Obavijest o klijentimaCodefiSKALENsvjesnicaPretplatite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustav ulaganjaizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map