ConsenSys najavljuje partnerstvo s kineskom mrežom usluga blokchain

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys najavljuje partnerstvo s kineskom mrežom usluga blokchain

ConsenSys 25. siječnja 2021. Objavljeno 25. siječnja 2021

Znak kvoruma BSN-a

ConsenSys Quorum sada će biti dostupan na kineskoj Blockchain-based Service Network (BSN), nacionalnom blockchain projektu u zemlji.

ConsenSys danas je najavio partnerstvo s Mreža usluga temeljena na blockchainu (BSN) kako bi blockchain bio pristupačniji za poduzeća i vladine organizacije. Kao dio partnerstva, ConsenSys Quorum, protokolarni sloj otvorenog koda koji služi kao osnova za tvrtke za izgradnju korporativnih rješenja temeljenih na Ethereumu, bit će dostupan u oko 80 različitih gradova putem javnih gradskih čvorova BSN-a širom kontinentalne Kine.. 

ConsenSys Quorum je protokolarni sloj otvorenog koda koji omogućuje poduzećima da iskoriste Ethereum za svoje proizvodne blockchain aplikacije. Tvrtke se oslanjaju na ConsenSys Quorum kako bi pružile mreže na razini poduzeća koje su im potrebne za otključavanje vrijednosti pomoću blockchaina. ConsenSys Quorum može se integrirati s modulima proizvoda tvrtke ConsenSys, nezavisnih dobavljača ili internih programera za izgradnju visoko prilagodljivih, prilagodljivih aplikacija.

BSN je oblačno okruženje specijalizirano za blockchain s jedinstvenim upravljanjem certifikatima, API-jeima gateway-a, pametnim ugovornim SDK-ovima, algoritmima šifriranja za odobrene okvire i naslaganim čvorovima javnog lanca za lak pristup. BSN ima za cilj riješiti skupocjeni problem blockchain dApp postavljanja i održavanja pružanjem zajedničkog okruženja resursa i jedinstvenog rješenja za programere. ConsenSys Quorum bit će upakiran s ostalim mainstream odobrenim i javnim blockchain mrežama za prodaju poduzećima i vladama, nudeći mnogo veće i dublje tržište u Kini.

Uz podršku Državnog informativnog centra Kine (SIC), think tanka pri Nacionalnom povjerenstvu za razvoj i reforme (NDRC), najviše agencije za ekonomsko planiranje, BSN je oblak, više portala, više okvira, blok-lanci zasnovana na globalnoj infrastrukturnoj mreži koja omogućava programerima i tvrtkama da stvaraju, implementiraju i upravljaju decentraliziranim aplikacijama sljedeće generacije (dApps) učinkovitije, povoljnije i po niskoj cijeni na više različitih protokola pod jedinstvenim standardom. Red Date Technology, softverska tvrtka sa sjedištem u Pekingu, China UnionPay i China Mobile osnivaju tvrtke koje stoje iza BSN-a. Red Date Technology nadgleda R&D, svakodnevno poslovanje i održavanje BSN-a. 

U narednim mjesecima GoQuorum će postati interoperabilan s nekim okvirima i protokolima koji su već dio BSN-a putem BSN-ovo Interchain Communications Hub. Programeri se uskoro mogu nadovezati na Quorum i postići laku interoperabilnost na BSN-u za izgradnju naprednih IT sustava koji mogu zadovoljiti sofisticiranu poslovnu logiku. Programi ConsenSys Codefi, poput Orchestrate, Workflow i Assets, bit će dostupni na tržištu BSN-a, tako da programeri mogu brže graditi pouzdane i skalabilne poslovne aplikacije. Programi obuke programera za blockchaine, koje omogućuje Red Date Technology, započet će u cijeloj zemlji. 

“Nakon lansiranja, BSN će uključiti Quorum u programe obuke BSN-a 2021. godine kako bi znatno ubrzao poduzetničko usvajanje blockchain tehnologije i rješenja temeljenih na Ethereumu u Kini. GoQuorum će također biti interoperabilan s drugim odobrenim okvirima i otvoreni odobreni okviri na BSN-u, gradeći blockchain kamen temeljac za ‘novu infrastrukturu’ u Kini ”, rekao je Yifan He, izvršni direktor tvrtke Red Date Technology i izvršni direktor Udruženja za razvoj BSN-a.

“Decentralizirani protokoli poput Ethereuma proboj su u načinu na koji možemo uliti povjerenje u sve naše sustave, olakšavajući dublju suradnju i stvaranje digitalnih sredstava. ConsenSys Quorum jedinstven je po tome što obuhvaća cijeli niz potreba poduzeća u pogledu privatnosti i dopuštenih značajki, ali je i dalje kompatibilan s mrežom Ethereum. Vjerujemo da različiti blockchain protokoli otvorenog koda trebaju međusobno surađivati, a s BSN-om poduzimamo značajan korak naprijed u dovođenju ConsenSys Quoruma u mnoga poduzeća u Kini koja bi mogla profitirati od transparentnih suradničkih poslovnih mreža “, rekao je Joseph Lubin, osnivač ConsenSys.

Od pokretanja u travnju 2020., BSN je postao jedan od najvećih i najbrže rastućih poduzeća blockchain ekosustava na svijetu. Dizajniran kao okosnica infrastrukture Digitalnog puta svile, BSN je razmjestio više od 2.000 blockchain aplikacija u poduzećima i vladinim organizacijama u Kini. Postavljeno je 108 javnih gradskih čvorova koji povezuju preko 80 gradova širom kontinentalne Kine i 8 javnih gradskih čvorova u drugim zemljama širom svijeta. Ove godine BSN želi imati više od 10 odobrenih i još 30 javnih blockchain protokola koje programeri mogu koristiti po niskoj cijeni na svojoj globalnoj mreži.


ConsenSys će surađivati ​​s BSN akceleratorom oko korištenja ConsenSys Quoruma. 

Za više informacija pratite ConsenSys na Twitteru: @Consensys i WeChat: ConsenSysNews

O ConsenSys:

ConsenSys je vodeća softverska tvrtka Ethereum. Omogućujemo programerima, poduzećima i ljudima širom svijeta da grade aplikacije sljedeće generacije, pokreću modernu financijsku infrastrukturu i pristupaju decentraliziranom webu. Naš proizvodni paket, sastavljen od Infura, Kvorum, Codefi, MetaMaskTartuf i Diligence, opslužuje milijune korisnika, podržava milijarde upita temeljenih na blockchainu za naše klijente i obrađuje milijarde dolara digitalne imovine. Ethereum je najveći programabilni blockchain na svijetu, vodeći u poslovnom usvajanju, zajednici programera i DeFi aktivnostima. Na ovom pouzdanom temelju s otvorenim kodom gradimo digitalnu ekonomiju sutrašnjice. Da biste istražili naše proizvode i rješenja, posjetite http://consensys.net/.

O BSN-u:

Da biste saznali više o BSN-u, posjetite: https://www.bsnbase.com/ (Kineski) i http://bsnbase.io (Engleski).

O tehnologiji Red Date: 

Red Date (Hong Kong) Technology Co., Ltd. („Red Date Tech“), jedan od četiri člana utemeljitelja Blockchain-based Service Network (BSN), osnovan je u rujnu 2014. godine, a sjedište mu je u Hong Kongu. Arhitekt je BSN-a i odgovoran je za BSN-ov R&D i svakodnevni rad i održavanje. Prije igranja vitalne uloge u BSN-u, Red Date Tech godinama je bio vrhunski dobavljač tehnologije za izgradnju pametnih gradova u Kini, zajedno s China Mobileom i China UnionPayom. Molimo pošaljite upite na [e-pošta zaštićena].

Kontakti za medije:

[e-pošta zaštićena]

Codefi AssetsCodefi Orchestratecodefi tijek radaConsenSys QuorumNewsletterPrepišite se na naše biltene za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte Ekskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map