ConsenSys nabavlja platformu Quorum® od J.P. Morgana

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

Izdanje za HomeBlogPress

ConsenSys nabavlja platformu Quorum® od J.P. Morgana

ConsenSys danas je najavio kupnju Quorum®-a, poslovne inačice Ethereum blockchaina koji je razvio J.P. Morgan.by ConsenSys 25. kolovoza 2020. Objavljeno 25. kolovoza 2020.

kvorum tisak 01

NEW YORK, NY, 25. kolovoza 2020—ConsenSys, vodeća tvrtka u industriji blockchain softvera, danas je najavila kupnju Kvorum®, poduzetnička varijanta Ethereum blockchaina koju je razvio J.P. Morgan (NYSE: JPM). Dodavanjem Quoruma, ConsenSys sada nudi čitav niz proizvoda, usluga i podrške za Quorum, ubrzavajući dostupnost značajki i mogućnosti – kao što su funkcionalnost digitalne imovine i upravljanje dokumentima. 

J.P. Morgan i ConsenSys dvije su vodeće organizacije u Enterprise Ethereumu i imaju dugu povijest suradnje nakon što su vodili stvaranje Enterprise Ethereum Alliance, pomažući dovesti klijenta Mainnet Ethereuma, Hiperledger Besu, u Linux Foundation i zajednički rad na industrijskim aplikacijama izgrađenim na Quorumu, kao što je komgo i Covantis. Od pokretanja Quoruma 2016. godine, ConsenSys i J.P. Morgan surađivali su kako bi Ethereum postali odabrana platforma za poduzeća koja grade sigurne i prilagodljive poslovne mreže u opsegu..

“Stvaranje Quoruma bilo je prvo za J.P. Morgan, kako u smislu razvijanja vlastitog blockchain protokola, tako i otvorenog softvera za zajednicu programera”, rekao je Umar Farooq, globalni voditelj Blockchaina, J.P. Morgan. “Nevjerojatno smo ponosni na upotrebu Quoruma tijekom proteklih nekoliko godina i uzbuđeni smo što ćemo ConsenSys biti partner za unapređenje vizije.” 

ConsenSys će spojiti svoj postojeći putokaz inženjerskog protokola s Quorumom, iskorištavajući najbolje od obje baze podataka. Sva tehnologija protokola Enterprise Ethereum na ConsenSys potpadati će pod marku ConsenSys Quorum, a programeri će imati mogućnost odabrati svoj temeljni tehnološki niz. Kvorum će ostati otvoren izvor i postati interoperabilan s ostalim vodećim blockchain proizvodima ConsenSys-a, poput programskog paketa za financije i trgovinu Codefija. J.P. Morgan bit će kupac ConsenSysovih naprednih značajki i usluga raspoređenih u Quorumu.

„Čak i prije nego što je miniran prvi blok na Ethereumu i formiran ConsenSys, surađivali smo s J. P. Morganom na dokazima Ethereuma o konceptu i proizvodnim sustavima. Neizmjerno smo uzbuđeni što smo ušli u Quorum u stog ConsenSys Enterprise Ethereum i radujemo se ujedinjenju našeg Hyperledger Besu zasnovanog Enterprise Ethereum klijenta s Quorumom i podršci svih Quorum instalacija na globalnoj razini. Radujemo se nastavku našeg višestranog partnerstva s J.P. Morganom dugi niz godina i uspostavljanju ere kompatibilnosti s poduzećima i mrežama ”, rekao je Joseph Lubin, osnivač i izvršni direktor ConsenSys-a i sukreator Ethereuma. 

Osim stjecanja Quoruma od strane ConsenSysa, J.P. Morgan je strateški uložio u ConsenSys kako bi podržao njegovu misiju pomoći programerima u izgradnji mreža sljedeće generacije i omogućiti poduzećima pokretanje snažnije financijske infrastrukture.

O ConsenSysu

ConsenSys je vodeća softverska tvrtka Ethereum. Omogućujemo programerima, poduzećima i ljudima širom svijeta da grade aplikacije sljedeće generacije, pokreću modernu financijsku infrastrukturu i pristupaju decentraliziranom webu. Naš proizvodni paket, sastavljen od Infura, Kvorum, Codefi, MetaMask, i Diligence, opslužuje milijune korisnika, podržava milijarde upita temeljenih na blockchainu za naše klijente i obrađuje milijarde dolara digitalne imovine. Ethereum je najveći programabilni blockchain na svijetu, vodeći u poslovnom usvajanju, zajednici programera i DeFi aktivnostima. Na ovom pouzdanom temelju s otvorenim kodom gradimo digitalnu ekonomiju sutrašnjice. Da biste istražili naše proizvode i rješenja, posjetite https://consensys.net/.

O JP Morgan’s Corporate & Investicijska banka

J.P. Morgan’s Corporate & Investicijska banka globalni je lider u bankarstvu, na tržištima i u uslugama vrijednosnih papira. Najvažnije svjetske korporacije, vlade i institucije povjeravaju nam svoje poslovanje u više od 100 zemalja. S 27 trilijuna dolara imovine pod skrbništvom i 607 milijardi dolara u depozitima, Korporacija & Investicijska banka pruža strateške savjete, prikuplja kapital, upravlja rizikom i proširuje likvidnost na tržištima širom svijeta. Dodatne informacije o J.P. Morganu dostupne su na www.jpmorgan.com

Najava proizvodaNovi biltenPrepišite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošteEkskluzivni sadržajIzvješće DeFi o Ethereum Q3 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q3 2020

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020izvješće

Izvješće DeFi o Ethereum Q2 2020

Izvješće Ethereum 2 0 Ekološki sustavizvješće

Izvješće o ekološkom sustavu Ethereum 2.0

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mrežeVodič

Cjelovit vodič za Blockchain poslovne mreže

Kako izraditi uspješan blockchain proizvodWebinar

Kako izraditi uspješan blockchain proizvod

Središnje banke i budućnost novcaBijeli papir

Središnje banke i budućnost novca

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map