ConsenSys kvorum koji koriste vodeće tvrtke u Forbes Blockchain Top 50 za 2021. godinu

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

HomeBlogQuorum

ConsenSys kvorum koji koriste vodeće tvrtke u Forbes Blockchain Top 50 za 2021. godinu

Devet najvećih svjetskih tvrtki koristi ConsenSys Quorum, a još dvadeset i dvije tvrtke ulažu ili koriste javni Ethereum.by Mary Hall 9. veljače 2021. Objavljeno 9. veljače 2021.

Github Repo društveni natpis

Forbes je nedavno objavio Forbes Blockchain 50, svoj godišnji popis najvećih tvrtki koje koriste blockchain ili ulažu u kriptovalute. Ove je godine devet tvrtki najavilo da koriste ConsenSys Quorum, a još dvadeset i dvije tvrtke ulažu u javni Ethereum ili ga koriste.

Ključni kriterij za imenovanje na popis je da organizacije “vode u korištenju tehnologije raspodijeljene knjige i imaju prihod ili procjenu od najmanje milijardu dolara”. Posljednje tri godine inovativne tvrtke predale su svoja imena i blockchain projekte Forbesu na razmatranje. 

Istraživanje tržišta Forbes otkriva široko usvajanje tehnologije Blockchain za poslovne projekte

Prema Forbesu, “tvrtke s ovog popisa nadmašuju konkurenciju korištenjem blockchaina i bitcoina, koji su porasli za 300% u 2020. godini i sve više poštuju C-suite.”

“Korištenje blockchaina ubrzano se ubrzalo 2020. godine zbog pandemije – tako su mnoge tvrtke pokrenute u akciju i postale usvojitelji bitcoina”, rekao je Michael del Castillo, pomoćni urednik Forbesa. “Nikad nije bilo više tvrtki koje su izvodile značajne projekte koji koriste ovu tehnologiju i koji se kvalificiraju za naš godišnji popis. Zanimljivo je da većina tvrtki na Blockchain-u 2021. zapravo nisu špekulanti bitcoina, već traže inovativne načine kako upotrijebiti tehnologiju koja stoji u osnovi kriptovalute. “

Ovogodišnja lista Forbes Blockchain Top 50 istaknula je da je devet vodećih tvrtki imenovanih na popis koristilo ConsenSys Quorum kao blockchain platformu za svoje proizvodne projekte. Poznat u financijskoj industriji zbog jednostavnosti korištenja za razvoj Enterprise Ethereum aplikacija, ConsenSys Quorum vodeći je protokol raspodijeljene knjige temeljen na Ethereumu za industriju financijskih usluga zbog svoje odobrene implementacije Ethereuma koji podržava privatnost transakcija. Od 50 tvrtki s popisa 2021. godine, njih 22 na neki način koristi Ethereum. 

Tvrtke koje koriste ConsenSys Quorum

Tvrtke imenovane na popisu koje koriste ConsenSys Quorum uključuju: Ant Group, Cargill, HSBC, ING Group, JP Morgan Chase, LVMH, Microsoft, Novartis i State Farm. Slučaj upotrebe državne farme značajan je po razvoju mreže subrogacija blockchain osiguranja koja pomaže ubrzati plaćanje potraživanja od autoosiguranja. Stavljanje zahtjeva za osiguranje na blockchain značajno je smanjilo razmjenu čekova i procesa na papiru između državne farme i osiguravatelja USAA. 

“Plaćanja potraživanja s mobilnog operatera u budućnosti će biti gotovo potpuno automatizirana, štedeći vrijeme i novac”, rekao je Sean Burgess, glavni službenik za potraživanja SAD-a. “Korištenje blockchain tehnologije pomaže nam da sigurno poboljšamo i automatiziramo ručni postupak i na kraju brže vraćamo novac našim članovima i kupcima.” 


Cargill je na popisu imenovan kao jedna od šest tvrtki koje koriste platformu Covantis – koja koristi blok-lanac Quorum sa sjedištem u Ethereumu kako bi stvorila nepromjenjiv zapis svakog koraka u procesu premještanja tereta žitarica i uljarica širom svijeta. „To tvrtkama koje koriste platformu Covantis omogućuje praćenje i praćenje robe kroz složene opskrbne lance, uključujući velike & male organizacije. ” 

“Snaga predanosti inicijative Covantis da iskoristi inovativne, najbolje u klasi tehnologije za transformiranje globalnih trgovinskih operacija poljoprivrednih proizvoda nadahnjuje”, rekao je Joseph Lubin, osnivač ConsenSys-a i sukreator Ethereuma. “Ova je platforma dokaz da je blockchain tehnologija počela ispunjavati svoja obećanja o otključavanju vrijednosti suradnjom i uklanjanjem silosa s informacijama unutar i među industrijama.” 

Kako se blockchain tehnologija nastavlja razvijati, popis 50 najboljih Forbesa za 2021. godinu pokazuje da su Enterprise Ethereum i ConsenSys Quorum dobro pozicionirani za kontinuirani rast u mnogim industrijama, uključujući financije, osiguranje, proizvodnju i lanac opskrbe. Da biste saznali više o tome kako vodeće tvrtke koriste ConsenSys Quorum, posjetite našu zbirku studija slučaja.

ConsenSys QuorumEnterprise EthereumNewsletterPrepišite se na naše biltene za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map