Codefi imovina | Tokenizacija, izdavanje i upravljanje životnim ciklusom digitalnih sredstava

Pregled

Upravljanje digitalnim sredstvima od kraja do kraja

Tradicionalna tržišta dužničkog kapitala i upravljanje imovinom suočavaju se s mnogim izazovima i neučinkovitostimaod skupih procesa na papiru do više posrednika, odvojenih silosa podataka i sporog namirivanja transakcija. Te točke trenja rezultiraju lošom sigurnošću i dijeljenjem podataka, lomim upravljanjem sigurnošću, rastom troškova i u konačnici zastarjelim iskustvom investitora.

Codefi Assets cjelovita je platforma za upravljanje digitalnom imovinom koja sigurno digitalizira širok raspon financijskih proizvoda i transakcija.

codefi pregled imovine e2e

Agilno prilagođavanje

Pojednostavite i konfigurirajte dizajn, izdavanje i distribuciju digitalne imovine i vrijednosnih papira u različitim razredima imovine.

Tokenizacija imovine

Digitalizirajte zatvorene i otvorene fondove, kao i instrumente na tržištu dužničkog kapitala, poput obveznica s nultom kuponom, obveznica s fiksnom kamatnom stopom i promjenjive stope.

Učinkovitost rada

Poboljšajte tijekove rada i smanjite troškove pomoću automatiziranih procesa i pristupačnosti podataka urođenih u blockchain.

Prednosti proizvoda

Unovčite širi raspon imovine

Tokenizirati postojeće financijske proizvode

Digitalizirajte proizvode, uključujući instrumente tržišta dužničkog kapitala, obveznice i instrumente upravljanja imovinom. To uključuje otvorene fondove (uzajamni fondovi i SICAV jedinice) i zatvorene fondove (privatni fondovi i društva za posebne namjene).

Stvorite nove financijske proizvode

Nadovezujte se na povezanost između potpuno digitalizirane imovine, povezanih tržišta i financijskih instrumenata kako biste oblikovali potpuno nove proizvode i usluge.

codefi imovina pogodnosti unovčavanje

codefi imovina pogodnosti krojenje

Prilagodite proizvode kako bi udovoljili zahtjevima tržišta

Prilagodite izdavanje imovine izravno prema specifikacijama izdavatelja i restrukturirajte financijske proizvode koji sporo podmiruju kako bi brzo reagirali na fluktuacije tržišta.

Proširite mogućnosti sekundarnog tržišta

Široki pristup investitorima

Učinite svoje proizvode dostupnima većem skupu investitora digitalnom frakcionalizacijom imovine, smanjenjem troškova izdavanja i distribucijom sigurnih tokena temeljenih na blockchainu širom svijeta.

Peer-to-peer trgovanje

Proširite svoju ponudu digitalne imovine integriranom funkcionalnošću trgovanja Codefi Markets i otključajte likvidnost brzim i sigurnim peer-to-peer prijenosom imovine.

Sredstva StartTrade

zatraži demo

Značajke proizvoda

Podignite svoj stog za upravljanje digitalnom imovinom za trgovinu i financije sljedeće generacije.

Prilagodljivo izdavanje

Prilagodljivo izdavanje

Izdajte nove vrijednosne papire u nekoliko minuta, s pravima i obvezama izdavatelja i investitora koji su kodirani i automatizirani.Ugrađena usklađenost

Ugrađena usklađenost

Osigurajte da se vaša digitalna imovina pridržava propisa korištenjem koda po uzoru na tradicionalni zakon o vrijednosnim papirima.Ubrzani ulazak investitora

Ubrzani ulazak investitora

Ubrzajte KYC i AML operacije, postavite pravila distribucije, podijelite podatke o usklađenosti s regulatorima i ostalim sudionicima mreže i pojednostavnite reviziju.Objedinjeno upravljanje životnim ciklusom

Objedinjeno upravljanje životnim ciklusom

Automatizirajte događaje životnog ciklusa digitalne sigurnosti, olakšajte upravljačke aktivnosti, poboljšajte odnose s investitorima i omogućite upravljanje tablicama portfelja i ograničenja u stvarnom vremenu. Izravna raspodjela imovine

Izravna raspodjela imovine

Distribuirajte proizvode izravno investitorima s ravnopravnim tržištima. Izbrišite i podmirite transakcije u stvarnom vremenu s više mogućnosti plaćanja i bez rizika druge ugovorne strane.Točno mjerenje performansi

Točno mjerenje performansi

Zadržavaju transparentnu i nepromjenjivu povijest transakcija, pregledavaju poziciju i mjerne podatke izvedbe i generiraju djelotvorne uvide sve na jednoj nadzornoj ploči.codefi imovina dolazi uskoro

Pješčanik Codefi Assets

Dohvatiti utjecaj i funkcionalnosti digitalne imovine može biti izazov. Međutim, financijski igrači koji su se prvi pokrenuli već su počeli iskoristiti ove inovacije.

Menadžeri imovine, investicijske banke, agenti za transfer, brokeri, dileri središnjih osiguranja, registrirani investicijski savjetnici i platforme za crowdfunding širom svijeta posegnuli su tražeći da bolje razumiju kako će platforma Codefi Assets promijeniti način izdavanja, distribucije i upravljanja. financijski proizvodi.

Kao odgovor na to stvorili smo Codefi Assets Sandbox – platformu za testiranje koja će financijskim institucijama omogućiti procjenu i istraživanje digitalne imovine u simuliranom digitalnom ekosustavu. Sandbox se može prilagoditi okruženju u kojem financijska institucija djeluje, omogućujući eksperimentiranje, učenje, obuku i demonstraciju:

  • Eksperiment: Simulirajte izdavanje, distribuciju i razmjenu digitalnih sredstava.
  • Naučiti: Omogućite pristup članovima tima koji žele naučiti kako funkcionira Codefi Assets i što znači raditi na blockchainu.
  • Vlak: Upravljajte korisnicima, investitorima na brodu i stvarajte digitalnu imovinu bez rizika od stvarne implementacije dok vaš tim ne bude spreman.
  • Uvjeriti: Pristupite demonstracijama proizvoda kako biste svojim dionicima prikazali značajke i prednosti platforme.

 

Pristupite Codefi Assets Sandbox

codefi sredstva fordev

Za programere

API Codefi Assets

Integrirajte blockchain i izdajte digitalnu imovinu uz zadržavanje kontrole nad tijekom rada vašeg proizvoda. Primijenite funkcionalnosti tokenizacije, izdavanja i upravljanja životnim ciklusom digitalnih sredstava bez gradnje od nule, angažiranja resursa za programere ili plaćanja pametnih revizija ugovora.

Primijenite funkcionalnosti Codefi Assets za korištenje slučajeva koji nisu oni koji su podržani od platforme Codefi Assets s Univerzalnim žetonom za imovinu i plaćanja.

 

Zatražite demonstraciju API-ja Codefi Assets

Istražite univerzalni žeton za imovinu i plaćanja

STUDIJE SLUČAJA

Izgrađeno s Codefi imovinom

Kataliziranje ulaganja u nekretnine blockchain tehnologijomMata CapitalKataliziranje ulaganja u nekretnine blockchain tehnologijomsvibanj 2020Istraživanje tokenizacije imovine u Velikoj BritanijiHMLREistraživanje tokenizacije imovine u UK u siječnju 2020codefi imovina video

Gledati Baptiste Saint-Martin, Voditelj proizvoda u tvrtki Mata Capital, razgovarati o misiji fonda za nekretnine da omogući veće sudjelovanje u ulaganju u nekretnine smanjenjem minimalnih iznosa pretplate za investitore sa 100 000 EUR na 1 EUR

FOKUSIRANA TRŽIŠTA

Saznajte kako Codefi Assets transformira financijske usluge

Rješenja za upravljanje imovinomRješenja za upravljanje imovinomRješenja za upravljanje imovinomRješenja za nekretnineRješenja za nekretnineRješenja za nekretnineRješenja za kapitalna tržištaRješenja tržišta kapitalaRješenja za tržišta kapitalaCBDC rješenjaCBDC rješenjaCBDC rješenja

Pritisnite

    Glavna financijska klirinška kuća istražuje Ethereum za upravljanje digitalnom imovinom srpnja 2020. Kako je tokenizirano 350 milijuna eura vrijednosti nekretnina na Ethereum-u svibanj 2020. Mata Capital i ConsenSys partner na platformi Blockchain za nekretnine, srpanj 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me