Codefi Activate pokreće Filecoin Storage Storage

blog 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ObjašnjeniDogađaji i konferencijePressBilteni

Pretplatite se na naše obavijesti.

Email adresa

Poštujemo vašu privatnost

HomeBlogCodefi Aktiviraj

Codefi Activate pokreće Filecoin Storage Storage

James Beck 20. listopada 2020. Objavljeno 20. listopada 2020

Snimka zaslona 20. listopada 14 28 30

Web aplikacija i API Filecoin Storage, pokrenuti Codefi Activate, omogućuju otkrivanje cijena za decentraliziranu pohranu.

Danas Codefi Aktiviraj pokrenut Pohrana Filecoin pružiti najbolji pogled na tržište decentraliziranog prostora za pohranu Filecoin, dostupno putem web aplikacije, kao i API-ja. Cilj je učiniti otkrivanje cijena za pohranu na Filecoin mreži jednostavnim i transparentnim.

Aplikacija Filecoin Storage sastoji se od jednostavnog tržišta na kojem se može pretraživati ​​i koji sudionicima ekosustava omogućuje cjelovitu sliku tržišta Filecoin skladišta i omogućuje klijentima filtriranje, sortiranje i pronalaženje najboljih rudara za njihove potrebe. Rudari Filecoin-a, koji nude usluge pohrane podataka, mogu upotrijebiti aplikaciju da najave svoje cijene i dostupnost na tržištu koje pregledavaju klijenti, a koji s rudarima stupaju u vezu radi spremanja i preuzimanja podataka putem poslova pohrane.

Kako funkcionira tržište pohrane Filecoin

Filecoin je peer-to-peer mreža koja pohranjuje podatke, s ugrađenim ekonomskim poticajima koji osiguravaju pouzdanu pohranu datoteka tijekom vremena. Decentralizirana pohrana važan je element Web3 stoga, a platforma Filecoin Storage na Codefi Activate omogućit će aktivno tržište za cijene i kupnju pohrane u Filecoin-ovoj matičnoj kriptovaluti, FIL. 

U Filecoinu korisnici plaćaju rudarima za pohranu da bi pohranili svoje datoteke. Rudari pokreću softver i hardver za spremanje datoteka za klijente i za to dobivaju naknadu. Svatko tko želi pohraniti svoje datoteke ili biti plaćen za spremanje datoteka drugih korisnika može se pridružiti Filecoinu. Dostupno skladište i cijene ne kontrolira nijedna tvrtka. Umjesto toga, Filecoin omogućuje otvorena tržišta za pohranu i preuzimanje datoteka u kojima može sudjelovati bilo tko. 

Istražite aplikaciju Filecoin Storage na Codefi Activate

Filecoin Storage pruža cjelovit prikaz tržišta Filecoin pohrane, dostupan putem web aplikacije, kao i API-ja. Aplikacija postavlja upit svim aktivnim rudarima i pohranjuje relevantne informacije, uključujući ID računa rudara, kapacitet memorije koji nude, mjesečnu cijenu po gibibajtu, njihovo mjesto i ocjenu reputacije.

Snimka zaslona 20. listopada 14-28-30.png

Ugled je ocjena koja predstavlja učinkovitost pružatelja usluga pohrane: njihovu sposobnost pružanja velikih količina pohrane, održavanja kvarova od nule do najmanje, obavljanja poslova i održavanja konkurentnih cijena. Rezultat je na skali 0-100, gdje ocjena 0 odražava neuspješnog pružatelja usluga pohrane, a ocjena 100 predstavlja najbolji mogući rezultat. Rezultat uključuje broj provjerenih aktivnih ponuda, grešaka, dostupnu rudarsku snagu u ponudi i traženu cijenu za pohranu rudara u odnosu na srednju cijenu ponuđenu na mreži. 

Trenutna verzija rezultata reputacije jednostavan je ponderirani izračun koji se temelji na: 

Snimka zaslona 20. listopada 16-01-21.png

Korisnici koji traže pohranu mogu pitati tržište i istražiti određenog rudara kako bi saznali koliko je uspješnih poslova rudar obrađivao, greške koje su doživjeli, pa čak i konstruirati “pogodbu za pohranu” izravno iz aplikacije. Ugovor o skladištenju tada se može predati putem Lotusovog klijenta i, ako se prihvati, započeti aktivni ugovor na Filecoin mreži.

Snimka zaslona 20. listopada 14-33-33.png

Sljedeći koraci

Codefi Activate uzbuđen je što će pridonijeti povijesnom lansiranju Filecoina i željan je podrške i suradnje sa zajednicom! Molim te, dođi ako imate pitanja ili želite API pristup podacima Filecoin Storage. I pripazite na lansiranje mosta DeFi kasnije ovog kvartala.

Filecoin Storage je sada aktivan!

Mreža mreža Filecoin pokrenuta je prošlog tjedna, a tržište Filecoin Storage sada je dostupno za upotrebu na Codefi Activate. 

Pogledajte tržište skladišta za FIL

O Codefi Aktivirajte

Codefi Activate je platforma koja olakšava pokretanje decentraliziranih mreža i ubrzava sudjelovanje korisnika mreže. Njegova je misija ukloniti složenost sudjelovanja u decentraliziranim mrežama olakšavajući interakciju između korisnika mreže, omogućavatelja i stvaratelja. Nadzorna ploča Aktiviraj pruža korisnicima makroekonomski pregled određene mreže. Ova nadzorna ploča razlikuje i prikazuje mrežne informacije uživo kako bi korisnik mogao razumjeti što je sljedeće potrebno poduzeti sa svojim tokenima.

Obavijest klijentaDeFiFilecoinFilecoin StorageNewsletterPrepišite se na naš bilten za najnovije vijesti o Ethereumu, rješenja za poduzeća, resurse za programere i još mnogo toga. Adresa e-pošte

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map