9 najboljših Fiat za kripto izmenjave za leto 2021

Prvi korak do lastništva kriptovalut je iskanje uglednega fiat-a za kripto izmenjavo za pretvorbo gotovine v Bitcoin ali druge digitalne kovance. Imamo v primerjavi z več kot 60 kripto borzami in spodaj ocenil najboljše platforme. Naša ocena temelji na oceni razpoložljivih sredstev, podprtih valut, načinov vplačila, provizij za trgovanje, varščine in še več.

naš izbor

Najboljša menjalnica za Fiat

Začetniki

coinbase Obiščite spletno mesto

Najboljša menjalnica za Fiat

Nizke pristojbine

binance Obiščite spletno mesto

Najboljša menjalnica za Fiat

Socialna skupnost

etoro Obiščite spletno mesto Izjava o omejitvi odgovornosti: Vaš kapital je ogrožen

Najboljša izmenjava med Fiatom in Crypto

Glede na naše preglede so to najbolj priljubljene borze kriptovalut:

Najpogostejše izmenjave Fiata za kripto: ocene

Te borze smo izbrali na podlagi najpomembnejših uporabniških dejavnikov, kot so podprta fiat valuta, število podprtih držav, ugled, zanesljivost, varnost in podpora strankam. Preden začnemo, nekatere borze zahtevajo, da imate Bitcoin denarnico strojne opreme, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, preberite naš vodnik o najboljših denarnicah strojne opreme za kriptovalute..


Coinbase

Coinbase je najbolj priljubljena borza bitcoinov na svetu, ki je na voljo v več kot 100 državah. Coinbase, ustanovljen junija 2012, je denarnica za digitalne valute in platforma za trgovanje kjer lahko trgovci in potrošniki poslujejo z novimi digitalnimi valutami, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin.

Obiščite Coinbase

Glavna storitev Coinbase je zagotoviti izmenjavo za uporabnike, ki kupujejo in prodajajo Bitcoin in druge kriptovalute prek a bančni račun, kreditna kartica in debetna kartica. Je zelo privlačen medij za vlagatelje v kriptovalute. Novi vlagatelji kriptovalut se pogosto znajdejo v nakupu svojih prvih Bitcoinov prek Coinbase zaradi njihovega močnega ugleda, trženja in uporabniku prijaznega vmesnika.

coinbase

Izmenjava je bila zasnovan za enostavnost uporabe in preprostost. Platforma vsem olajša nakup ali prodajo kriptovalut ne glede na njihove predhodne izkušnje. Ni težko izbrati možnosti in brez težav naprednih lestvic cen, knjige naročil ali globine trga zmede začetnike. Za nakup in prodajo kovancev je naravnost naprej.

Sorodno: Coinbase Review: Ali bi morali plačevati višje takse? Je vredno?

Glede na to, da izmenjava cilja na nove uporabnike, je baza znanja podrobna in obsežna, ki zajema večino tem in pogostih vprašanj. Podporo za stranke lahko kontaktirate tako, da po e-pošti predložite vstopnico za podporo.

Binance

Binance po našem mnenju je najboljša borza kriptovalut na svetu. Platforma je zelo prijazna do začetnikov, enostavna za uporabo in ponuja ogromno parov kriptovalut, inovativne izdelke, funkcije, konkurenčne provizije in odzivno podporo strankam.

Obiščite Binance

Od svoje ustanovitve leta 2017 je Binance po obsegu trgovine postala največja borza kriptovalut na svetu. Binance je privabila milijone uporabnikov v več državah po vsem svetu in pogosto mu ploskajo v mnenjih o izmenjavi in ​​družabnih omrežjih. Borza je predstavljena tudi v oglaševalskih kampanjah po vsem svetu, da bi na svojo platformo privabili nove uporabnike.

Sorodno: Binance Review: Kripto, trgovanje & Pristojbine

binance

Binance ponuja široko paleto izdelkov in funkcij, ki vključujejo:

 • Kupite kripto z uporabo več kot 60 fiat valut
 • Podpira več možnosti plačila, kot so bančni depozit in kreditna / debetna kartica
 • Osnovni in napredni grafikon trgovanja, ki ustreza uporabnikom različnih spretnosti
 • Platforma za trgovanje z maržami za trgovanje s kripto s finančnim vzvodom
 • Izvedeni finančni instrumenti in žetoni finančnega vzvoda
 • Varna denarnica Binance za shranjevanje sredstev kriptovalut
 • Binance varčevalni računi za zaslužek obresti na kripto
 • Kripto posojila in Binance vložki
 • Kartica Binance VISA za prikrivanje in plačevanje s kripto

Crypto.com

Crypto.com je platforma digitalnega premoženja, ki ponuja več izdelkov in storitev za kriptovalute, da bi povečala sprejemanje kripto valut v svetovnem merilu. S več kot milijon uporabnikov na svoji platformi, Crypto.com je močna alternativa tradicionalnim finančnim storitvam, ki olajša pridobivanje kriptovalut s pomočjo mobilne aplikacije.

Obiščite Crypto.com

Aplikacija Crypto.com je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in omogoča enostaven način nakupa, prodaje, trgovine, porabe, shranjevanja, zaslužka, izposoje gotovine in celo plačevanja računov s kriptovaluto! Tako kot Binance se tudi borza nenehno razvija, tako da svojim strankam ponuja nove izdelke in storitve v prostoru digitalnih sredstev.

Pridobite 50 $ BREZPLAČNO Ko dobite kartico MCO in uporabite našo referenčno kodo 45h3ct59tv. Vzemi svojo kartico zdaj!

crypto.com

Crypto.com ponuja več promocij in spodbud za privabljanje novih uporabnikov na svojo platformo, kot je trgovanje s kriptovalutami brez plačila. Druge prednosti uporabe aplikacije Crypto.com vključujejo:

 • 0% provizije za trgovanje v prvih 90 dneh za nove uporabnike
 • Do 50% znižanje provizije za trgovanje o vseh poslih za obstoječe uporabnike borze
 • 2% bonus polog obrestna mera za vse vloge novih uporabnikov v prvih 30 dneh
 • Pošljite kripto uporabnikom aplikacije Crypto.com takoj brez provizij
 • Nakup Bitcoin z 0% provizije na kreditni kartici

Kliknite tukaj, če želite prebrati celoten pregled na spletnem mestu Crypto.com.

crypto.com nič

CEX.IO

CEX.IO je bil ustanovljen leta 2013 in je ena najstarejših borz kriptovalut na svetu zaupa več kot 3 milijone uporabnikov. Je izmenjava svetovnega razreda, ki z enostavnim vmesnikom skrbi za vse, zaradi česar je idealna za začetnike. Borza ponuja sistem računov na več ravneh, ki je primeren tako za začetnike Bitcoin kot za institucionalne kripto trgovce.

Obiščite CEX.IO

CEX.IO se ponaša s stabilnostjo, saj zagotavlja nemotene storitve, ki jih podpira varnost sistema in uporabniškega računa, varno hladno shranjevanje kriptovalut, finančna sposobnost in globoka zakonska skladnost. Do danes je zanesljiva in varna izmenjava kriptovalut z brez vloženih računov ali kraje sredstev na CEX.IO od njegove uvedbe.

CEX.io

CEX.IO je priljubljena borza za takojšen nakup Bitcoinov s svojim spletnim mestom ali mobilno aplikacijo, ki je na voljo za iOS in Android. S svojim nizke provizije za kreditne / debetne kartice in brez stroškov bančnega nakazila, CEX.IO velja za eno najbolje registriranih kripto borz na svetu.

Sorodno: Pregled CEX.IO: 5 stvari, ki jih morate vedeti pred uporabo (posodobljeno 2020)

Vmesnik je neverjetno preprost za prvič kupce kripto s pripomočkom, ki je enostaven za uporabo. Preprosto vnesite znesek Bitcoina za nakup, izberite fiatno valuto, s katero želite plačati (npr. USD, EUR, GBP ali RUB) in kliknite gumb “Kupi zdaj”.

CEX.IO kupi bitcoin

Borza CEX.IO ponuja platformo za trgovanje z maržami za profesionalne trgovce, ki je priljubljena tudi med trgovci začetniki. Tabela provizij za trgovanje na napredni borzi temelji na modelu proizvajalca in prevzemnika, ki ponuja popust za trgovce, ki zagotavljajo likvidnost v knjigah naročil.

cex pristojbine

CEX.IO je popolna zamenjava za prvič kupce začeti s kriptovalutami brez težav zaradi preprostega in uporabniku prijaznega prepletanja, ki deluje tudi kot trgovalna platforma in posredniška storitev.

Coinmama

Coinmama ponuja a hiter, varen in enostaven način za nakup digitalne valute v skoraj vseh državah sveta, razen v nekaj izbranih. Borza ponuja storitev nakupa kriptovalut z uporabo fiatov, kot so AUD, EUR, USD in GBP ter CAD.

Obiščite Coinmamo

Coinmama sprejema najrazličnejše načine depozitov za nakup Bitcoinov, na primer uporabo kreditne in debetne kartice VISA ali Mastercard, zaradi česar je vsakdanjim vlagateljem dostopno, da začnejo uporabljati kriptovalute v enostavnem za uporabo in varnem okolju.

coinmama

Za nakup kriptovalut morajo uporabniki predložiti osebne dokumente, ki so ekipa Coinmame. Ko je ta postopek končan, lahko uporabniki kupijo kriptovaluto v vrednosti do 15.000 USD. Coinmama zaračuna a pavšalna 5,9% provizija za trgovanje.

Sorodno: Pregled Coinmama: Bitcoin, trgovanje & Pristojbine

Za transakcije s kreditnimi / debetnimi karticami Coinmama zaračuna dodatnih 5% provizije za obdelavo. Ta provizija bo dodana po izbiri načina plačila. To je splošno sprejeta metoda, ki bo na voljo strankam po vsem svetu. Za nakupi z bančnim nakazilom z uporabo SWIFT ali SEPA, borza ne odšteje varščine.

coinmama

Ker Coinmama na borzi ne hrani nobenega digitalnega kovanca, bodo morali uporabniki svoje kovance prenesti na naslov denarnice strojne opreme. Coinmama bo od uporabnika zahteval, da vnese veljaven naslov za polog pred zaključkom naročila. To pomeni zamenjavo ne hrani nobenih občutljivih ali osebnih podatkov in znatno zmanjša tveganje za hekerje in prevare.

Changelly

Changelly je takojšnja izmenjava kriptovalut, ki strankam omogoča hitro kupujte kriptovalute z bančno kartico. Digitalna storitev išče najboljše cene kripto na voljo na največjih platformah za izmenjavo kriptovalut, kot so Binance, Poloniex in Bittrex.

Obiščite Changelly

Changelly pridobi najboljše razpoložljive stopnje in ostane približen, dokler se transakcija ne izvede na verigi blokov.

spremenljivo

Changelly zagotavlja pregleden, preprost, hiter in uporabniku prijazen vmesnik za nakup ali zamenjavo kriptovalut, kar je razvidno na domači strani. Preprost vmesnik bo ustrezal različnim vlagateljem kriptovalut, od začetnikov do izkušenih.

Uporabniki lahko preprosto in takoj kupijo, prodajo in zamenjajo kriptovalute na borzi. Za nakup s kreditno kartico boste morali preveriti telefonsko številko. To se razlikuje od tradicionalne kripto izmenjave, kjer se naložijo osebni dokumenti za preverjanje imetnika računa.

Sorodno: Changelly Review: Ali je še vedno varno & Kako deluje

Changelly nakup

Postopek nakupa kripto s fiatom je neverjetno preprost. Ko izberete in znesek, bo Changelly samodejno izračunal razpoložljivi menjalni tečaj, provizijo, omrežnino in predviden prihod. Za dokončanje nakupa boste morali vnesti veljaven naslov denarnice strojne opreme, saj kovanci niso shranjeni na Changellyju.

Spremeni ZDAJ

ChangeNOW je še ena priljubljena platforma za zamenjavo kripto, podobna platformi Changelly, ki omogoča takojšnjo izmenjavo ene kripto v drugo. S preko 170 različnih kriptovalut na platformi lahko uporabniki kadar koli varno trgujejo z digitalnimi valutami, saj se kripto kovanci pošiljajo neposredno v vašo strojno denarnico.

Obiščite ChangeNOW

ChangeNOW zagotavlja najboljše stopnje kripto-kripto-povezave z združevanjem cen največjih in najbolj priljubljenih borz na svetu (nekatere so omenjene v tem članku). Ko platforma zaklene najboljšo ceno za določeno sredstvo, imajo uporabniki na voljo določen čas, da zaključijo posel z nakazilom sredstev in transakcija je potrjena na verigi blokov.

spletno mesto changenow

ChangeNOW je v partnerstvu z njimi predstavil možnost nakupa kriptovalut z uporabo debetne ali kreditne kartice Simplex. Pristojbine so nekoliko višje, vendar so morda edini način nakupa, ki je na voljo v vaši državi.

Sorodno: ChangeNOW Review: Kripto zamenjave, provizije za trgovanje & Več

Če nameravate ChangeNOW uporabiti za nakup digitalnih sredstev, boste morali dokončati postopek KYC v skladu s finančnimi predpisi. Za potrditev računa so potrebni naslednji dokumenti:

 • Mednarodni potni list
 • Državna osebna izkaznica
 • Vozniško dovoljenje

eToro

eToro je globalno finančno posredništvo, ki ponuja platformo za finančno trgovanje in naložbe, ki vključuje različne trge, kot so kripto, ETF-ji, delnice, indeksi, surovine in Forex. Znani so po tem, da ponujajo CFD-je za trgovanje in njihove platforma za socialno trgovanje kjer lahko uporabniki kopirajo trgovanje pri nekaterih najbolj donosnih trgovcih ali pa se kopirajo sami, da bi zaslužili drugi pasivni dohodek.

Kliknite tukaj, če želite prebrati naš celoten pregled na eToro.

prijava v etoro

Za začetek z eToro, uporabniki morajo svoj račun preveriti tako, da naložijo identifikacijo s fotografijo da potrdijo svojo identiteto. Znano je, da postopek preverjanja traja več dni, uporabniki pa bodo obveščeni takoj, ko bo preverjanje končano. Ko je postopek preverjanja računa končan, se poleg uporabniškega imena uporabniškega profila prikaže kljukica.

Obiščite eToro

67% računov malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Premislite, ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja. Naložbe v Cryptoasset v večini držav EU in Združenega kraljestva niso urejene. Brez zaščite potrošnikov.

Kripto borza podpira široko paleto fiat možnosti plačila, vključno s kreditno / debetno kartico, PayPal, Skrill, Wire Transfer, WebMoney, WeChat, UnionPay in drugimi, odvisno od lokacije uporabnika. eToro ne zaračuna provizije. Vendar obstaja 5 USD provizije za dvige, pri katerih je tnajmanjši znesek za dvig je 50 USD.

Zaključek

Tukaj je. Naš seznam najboljših kripto borz na svetu za nakup digitalnih valut so:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • Spremeni ZDAJ
 • eToro
 • Coinbase

Zdaj je čas, da komentirate.

Kaj menite o teh izmenjavah?

Ste že poskusili uporabiti katero od kripto borz?

Ali se strinjate z našim seznamom za najboljšo kripto borzo za nakup altcoinov?

Pustite nam komentar spodaj s svojimi mislimi in delite s svojim omrežjem, če se vam je to zdelo koristno.

Nadaljnja predlagana branja:

 • 4 najboljša mesta za kriptogram za trgovce z Altcoin
 • WazirX pregled: Bitcoin, trgovanje & Pristojbine
 • 10 najboljših borz kriptovalut v Avstraliji
 • Pregled OKEx: Presoja, ali je varno & Zanesljivo?
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map