10 najboljših kripto izmenjav v Veliki Britaniji

Pregledali smo več kot 60 kripto izmenjav in uvrstili najboljše borze kriptovalut v Veliki Britaniji za nakup Bitcoina. Naša ocena temelji na pomembnih uporabniških dejavnikih, kot so enostavnost uporabe, lokalni načini pologa, provizije za trgovanje, varnost in podpora strankam. Nekatere borze zahtevajo tudi, da imate Bitcoin denarnico, kot je Ledger Nano X. Če denarnice nimate, si pred začetkom preberite tudi naš vodnik o najboljših denarnicah za kripto strojno opremo..

naš izbor

Najboljša izmenjava za

Začetniki

coinbase Obiščite spletno mesto

Najboljša izmenjava za

Socialno trgovanje

etoro Obiščite spletno mesto

Vaš kapital je ogrožen.

Najboljša izmenjava za

Nizke pristojbine

binance Obiščite spletno mesto

Najboljša kripto borza v Veliki Britaniji

Glede na naše ocene so tu najboljše borze za nakup Bitcoina in kripto v Veliki Britaniji:

Najboljše izmenjave bitcoinov v Združenem kraljestvu: primerjave

Ta primerjalna tabela ponuja pregled najboljših borz kriptovalut v Združenem kraljestvu za nakup, trgovanje in prodajo Bitcoinov in drugih digitalnih valut.

Če še vedno ne najdete tistega, kar iščete, obstaja tudi možnost uporabe globalne storitve fiat-to-crypto, ki bo običajno sprejemala druge načine nakazila, kot so debetna ali kreditna kartica, PayPal in celo darilne kartice Amazon.

Najboljše britanske izmenjave kriptovalut: mnenja

Tu je naš povzetek najboljših Bitcoinov & spletna mesta s kriptovalutami v Združenem kraljestvu. Za podrobnejše informacije o vsaki platformi kliknite spodnje povezave za pregled izmenjave.

1. Coinbase

Prebivalci Združenega kraljestva lahko Coinbase uporabljajo za nakup Bitcoina, ki je priljubljena borza kriptovalut, ki obstaja od junija 2012. Od začetka poslovanja je Coinbase postal zaupanja vredna denarnica in platforma za digitalne valute za nakup, prodajo in trgovanje z bitcoini in druge kriptovalute.

Obiščite Coinbase

Državljani Združenega kraljestva lahko Bitcoin kupujejo s kreditno / debetno kartico ali z bančnim nakazilom. Ti načini plačila so na voljo in so primerni za prvi vlagatelje v Bitcoin. Uporabniški vmesnik je prijazen do začetnikov in vključuje denarnico Coinbase za shranjevanje vaših Bitcoinov po nakupu.

coinbase

Coinbase ponuja napredno in profesionalno trgovalno borzo, imenovano Coinbase Pro, ki je idealna za začetnike in vmesne trgovce s kriptovalutami. Borza omogoča posameznikom, ki želijo trgovati z najrazličnejšimi digitalnimi valutami na varni in zavarovalno podprta platforma.

Na splošno je Coinbase dobra izbira za nakup Bitcoina v Združenem kraljestvu. Obstaja celo Coinbase Zaslužite, da se začetniki naučijo o blockchain projektih za zaslužek kriptovalut. Vendar je pomembno vedeti, da bitcoinov, ki so shranjeni v denarnici Coinbase, ni pod vašim skrbništvom. Ko kupite Bitcoin, vam priporočamo, da takoj dvignete sredstva, da boste varni na ugledni strojni denarnici.

2. eToro

eToro je globalno finančno posredništvo, ki zagotavlja platformo za finančno trgovanje in naložbe za več trgov, vključno s kripto, ETF-ji, delnicami, indeksi, surovinami in Forexom. Posrednika uporabljajo milijoni vlagateljev in trgovcev iz več jurisdikcij po svetu, vključno s strankami iz Združenega kraljestva.

Obiščite eToro

Izjava o omejitvi odgovornosti: 67% računov malih vlagateljev izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Premislite, ali si lahko privoščite, da tvegate izgubo denarja. Naložbe v Cryptoasset v večini držav EU in Združenega kraljestva niso urejene. Brez zaščite potrošnikov.

eToro je primeren za začetnike, ki želijo vlagati v različne kriptovalute z uporabo a zmogljiva in uporabniku prijazna trgovalna platforma. Platforma podpira 94 kriptovalutnih parov, s katerimi je mogoče trgovati proti altcoinov ali fiat valutam ali vaditi kripto trgovanje z uporabo navideznega portfelja.

spletna stran etoro

eToro je dobro znan po svoji skupnosti socialnega trgovanja, kjer se trgovci lahko pridružijo in povežejo z drugimi trgovci, da si delijo ideje, strategije ali odražajo uspešnost trgovanja donosnih trgovcev. To pomeni, da lahko novi vlagatelji in začetniki sodelujejo na trgu kriptovalut, tako da sledijo uspešnim Bitcoin trgovcem.

Obstaja sistem filtrov za odkrivanje vlagateljevega portfelja za kopiranje, ki ustreza določenim merilom, kot so donosnost naložbe, toleranca tveganja in število kopirnih strojev. Za omejitev potencialnih izgub lahko nastavite stopnjo stop-izgub.

trgovina etoro kopiranje

Pretekla uspešnost ni pokazatelj prihodnjih rezultatov.

3. Dvojčka

Gemini je podjetje s sedežem v New Yorku in regulirana izmenjava kriptovalut na voljo v Združenem kraljestvu. Ustanovljena s strani dvojčkov Winklevoss, je borza hitro narasla in postala priljubljena izbira za posameznike, trgovce in institucije za nakup, prodajo in shranjevanje Bitcoinov in kriptovalut.

Obiščite Dvojčka

Gemini podpira več fiat valut, vključno z GBP, ki jih je mogoče na deponirati s pomočjo debetne kartice oz prenos z bančnega računa prek hitrejših plačil, CHAPS ali SWIFT. Druge pomembne funkcije vključujejo napredno platformo za trgovanje, skrbniško storitev, varno denarnico, aplikacijo za mobilno trgovanje in kripto trgovanje zunaj borze.

spletno mesto gemini

Dvojčka pogosto imenujemo enega izmed najvarnejše borze kriptovalut za nakup in prodajo digitalnih sredstev. To pripisujejo bančnim varnostnim ukrepom in varnostni miselnosti ekipe. Za zaščito uporabnikovih informacij in sredstev, shranjenih na platformi, so uporabljeni številni zaščitni mehanizmi, kot so shranjevanje hladne denarnice, postopek umika z več podpisi, avtentifikacija z dvema faktorjema, šifriranje, naslovi na seznamu dovoljenih in zaščita pred brutalno silo.

Odlična lastnost uporabe Gemini so provizije brez vplačila za prenos fiat valute ali sredstev kriptovalut na borzo. Kupci v Združenem kraljestvu pa lahko naložijo funt brez stroškov Nakupi z debetno kartico bodo znašali 3,49% provizije od celotnega zneska nakupa.

4. Crypto.com

Crypto.com je borza kriptovalut, ki ponuja več izdelkov in storitev za kriptovalute več kot milijon uporabnikov svetu v več državah, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom in Avstralijo. Aplikacija crypto.com vsem, ne glede na izkušnje ali finančno stanje, olajša nakup, trgovanje in prodajo kriptovalut v nekaj minutah.

spletno mesto crypto.com

Aplikacija Crypto.com je na voljo za prenos za naprave iOS in Android in je opremljena z odličnimi funkcijami, kot so:

 • Kupujte, trgujte in prodajajte Bitcoin in 50+ altcoin parov
 • Nakup Bitcoinov z uporabo bančnega nakazila, debetne ali kreditne kartice ali drugih kripto sredstev
 • Nizke in konkurenčne borzne provizije
 • Nič provizij za kreditne kartice za nakup Bitcoina z uporabo aplikacije
 • 0% provizij za trgovanje za nove uporabnike v prvih 90 dneh

Pridobite 50 $ BREZPLAČNO Ko prenesete aplikacijo Crypto.com, uporabite našo referenčno kodo 45h3ct59tv in vložite žeton MCO.

Obiščite Crypto.com

Vlagatelji, ki želijo diverzificirati svoje naložbe v kriptovalute, se lahko podajo v druge priljubljene digitalne valute, kot so XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET in USDT v aplikaciji Crypto.com.

Platforma uporablja model pristojbin za izdelovalce in prevzemnike, ki ponuja izredno konkurenčne stopnje za pretvorbo GBP v Bitcoin. Provizija za trgovanje temelji na stopnjah, ki so odvisne od 30-dnevnega obsega trgovanja in se začnejo pri 0,25% in se postopoma znižujejo glede na obseg.

app crypto.com

5. Binance

Binance je stabilna in varna platforma za trgovanje s kriptovalutami, zgrajena na isti tehnologiji, ki jo je razvila njegova matična družba Binance. Vodilna kripto borza na svetu in ena najhitrejših zgodb o uspehu v celotni industriji verig blokov.

Obiščite Binance

Novi uporabniki izmenjave Binance Jersey si lahko v nekaj minutah ustvarijo račun s hitro obdelavo Know-Your-Customer (KYC). Tudi platforma podpira široko paleto fiat valut, na primer funtov (GBP) in evrov (EUR) ki jih je mogoče hitro in enostavno pretvoriti v Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH).

binanceov dres

Binance Jersey je bil namenjen vlagateljem in trgovcem z znanjem načrtovanja in oddajanja naročil. Uporabniki bodo morali razumeti, kako vnesti naročilo s trgovinskim oknom. To je lahko izklop za popolne začetnike, ki želijo takoj kupiti Bitcoin z GBP.

Razpoložljivi načini pologa vključujejo SEPA in hitrejše plačilo, ki sta splošno dostopna, vendar plačata majhno provizijo v višini 0,25 GBP oziroma 0,48 EUR. Obstaja tudi majhna odstopnina. Na splošno je Binance Jersey eno najboljših krajev za nakup Bitcoina v Veliki Britaniji zaradi svoje stabilnosti, ugleda in konkurenčne menjalne provizije.

6. CoinJar UK

CoinJar ponuja a preprost način nakupa & prodajajte digitalno valuto z uporabo namizne platforme za trgovanje ali mobilne aplikacije. Podjetje, ustanovljeno leta 2013, je začelo delovati kot avstralska borza bitcoinov in kriptovalut, ki je svoje inovativne kripto finančne izdelke in storitve razširila na prebivalce Združenega kraljestva.

Obiščite CoinJar UK

CoinJar na britanskem trgu ponuja široko paleto digitalnih izdelkov, vključno z varno denarnico, debetno kartico za kriptovalute, napredno platformo za digitalno trgovanje za izmenjavo kovancev, mobilno aplikacijo in OTC za institucionalne vlagatelje. Aplikacija za mobilni telefon je podprta v domačih napravah iOS in Android.

coinjar

Zavedamo se, da so provizije za trgovanje pomemben dejavnik pri iskanju menjave v Združenem kraljestvu za nakup kriptovalut. CoinJar ponuja konkurenčno provizijo za trgovanje na trgu v višini 1%. To je primerljivo z drugimi priljubljenimi borzami Bitcoin v Veliki Britaniji. Tukaj so tudi brez provizije za polog GBP z bančnim nakazilom (storitev hitrejšega plačila). Za dvig GBP iz denarnice CoinJar na bančni račun ni treba plačati.

Če povzamemo, najboljše lastnosti CoinJar UK vključujejo:

 • Nakup in prodaja digitalne valute v namiznih in mobilnih napravah
 • Konkurenčna pavšalna 1-odstotna provizija za nakup in prodajo kriptovalut
 • Pošiljajte in prejemajte plačila z zunanjih računov in drugih uporabnikov CoinJar
 • Napredno trgovalna platforma s cenovnimi opozorili
 • Dvignite GBP na bančni račun brez provizije
 • Varna in varna denarnica za shranjevanje kripto kovancev
 • Spremljajte portfelj z aplikacijo CoinJar

7. CEX.IO

CEX.IO je priljubljena borza za takoj kupite Bitcoin s pomočjo njegovega spletnega mesta ali mobilne aplikacije ki je na voljo v sistemih iOS in Android. CEX.IO s podporo več načinov plačevanja, vključno s kreditnimi karticami, debetnimi karticami, bančnimi nakazili, Skrillom in drugimi, velja za eno najboljših kripto izmenjav. na svetu.

Obiščite CEX.IO

Borza CEX.IO se ponaša s stabilnostjo, saj zagotavlja zanesljive storitve, ki jih podpira zanesljiv sistem in varnost uporabniškega računa, varno hrambo sredstev, finančna sposobnost in globoka zakonska skladnost. Gre za ugledno in varno izmenjavo Bitcoinov, ki od vstopa leta 2013 ni imela vdrtih računov ali kraje sredstev.

CEX.io

CEX.IO je opremljen s funkcijami, ki vključujejo takojšnje nakupe kripto s kreditno kartico, platformo za trgovanje z maržami in vložitev najljubših kovancev za zaslužek in še več, kot so:

 • Začetnikom prijazen uporabniški vmesnik
 • Hitro in enostavno kupiti in prodati Bitcoin
 • Podpira plačila s kreditno / debetno kartico in z bančnim nakazilom, Skrill
 • Sprejema fiat valute, kot so USD, britanski funt, EUR in RUB
 • Knjiga naročil z visoko likvidnostjo z nizkimi razmiki
 • Zaščitite denarnico z uporabo hladilnih ukrepov brez povezave
 • Mobilna aplikacija s storitvami Instant Exchange in Instant Sell. Slednje je edinstveno za CEX.IO – omogoča vam prodajo kovancev in takoj se umaknite vaš fiat dobiček na Visa ali Mastercard
 • Skupina za podporo strankam 24/7

8. StormGain

StormGain je platforma za trgovanje in naložbe v kriptovalute, ki je opremljena z najsodobnejšimi funkcijami in orodji za trgovanje. To je napredno trgovanje, ki vlagateljem omogoča, da kupujejo Bitcoin z uporabo kriptovalut in stabilcoinov ter izkoristijo nestanovitne kriptotrge do 200x.

Obiščite StormGain

Vlagatelji, ki raje kupujejo in zadržujejo, lahko kripto s fiatom kupijo z uporabo kreditnih kartic VISA in Mastercard, ki jih lahko shranite v denarnici StormGain.

Stormgain funkcije

StormGain je zasnovan za srednje in napredne vlagatelje in trgovce. Obstoječi trgovci z bitcoini, ki želijo izkoristiti položaj s stormGain, bodo imeli na platformi dostop do naslednjih funkcij:

 • Hitra prijava in registracija
 • Nobenega postopka KYC za začetek trgovanja s kripto
 • Napredna trgovalna platforma in eleganten uporabniški vmesnik
 • Trgovanje z visokim vzvodom do 200x
 • Stablecoin poravnava v USDT
 • Cloudminer Tool za pridobivanje kripto iz mobilne aplikacije
 • Programi zvestobe
 • Trgovalni signali
 • Dvofaktorska overitev
 • Vadite kripto trgovanje na demo računu
 • Aplikacija za mobilno trgovanje za iOS in Android

9. Luno

Luno je izmenjava kriptovalut s sedežem v Singapurju in na voljo v več kot 60 državah po vsem svetu, vključno z Združenim kraljestvom. Z več kot 6 milijoni uporabnikov po vsem svetu in transakcijami v višini 17 milijard USD je Luno ena večjih borz, ki posameznikom v Združenem kraljestvu ponuja hiter način vlaganja v Bitcoin ali altcoin, kot so Ethereum, XRP in Litecoin.

Obiščite Luno

Izkušnja trgovanja je bila zasnovana za začetnike in je eden najlažjih načinov za začetek trgovanja s kripto s pomočjo GBP in bančnega nakazila. Luno ponuja tudi a zaupanja vredna in varna spletna denarnica za posameznike, da začasno shranijo svoje kovance.

spletna stran luno

Za razliko od drugih platform za trgovanje s kriptovalutami je bil Luno previden zasnovan z mislijo na začetnike in jim predstavite digitalne kovance. Prijava, preverjanje in povezava do postopka plačila traja le nekaj minut. Kupci lahko digitalna sredstva kupijo z zelo intuitivnim in elegantnim uporabniškim vmesnikom na namizju ali z mobilno aplikacijo Luno.

Za prebivalce Združenega kraljestva, ki uporabljajo Luno, provizija za trgovanje je med 0% – 0,1% ki je zelo konkurenčna v primerjavi z vodilnimi platformami za kriptovalute. Na primer, provizija za trgovanje na Binance znaša 0,1%. Za polog in dvig sredstev pri lokalni banki ni na voljo nobene provizije.

10. Coinmama

Coinmama je fiat-to-crypto izmenjava, ki je na voljo vlagateljem v Združenem kraljestvu, ki zagotavlja hiter, varen in enostaven način za nakup digitalne valute. Kripto izmenjava podpira fiat valute, kot so GBP, AUD, EUR, USD in CAD, ki jih je mogoče takoj pretvoriti za nakup Bitcoin.

Obiščite Coinmamo

Državljani v Združenem kraljestvu imajo različne načine plačila, da lahko vlagajo v Bitcoin. Coinmama ponuja široko dostopne načine plačila, kot so bančno nakazilo, SWIFT, SEPA, Kreditne in debetne kartice Visa in Mastercard.

coinmama

Uporabniki Coinmame morajo imeti strojno denarnico, saj se kupljeni Bitcoin pošlje neposredno v denarnico. To pomeni, da Coinmama ne hrani Bitcoina, kar bistveno zmanjša tveganje za hekerje in prevare. Bitcoin, kupljen na Coinmama, se pošlje neposredno v denarnico strojne opreme. V nasprotnem primeru si oglejte naš pregled najboljših denarnic za strojno opremo.

Treba je omeniti pristojbine za Coinmama in zaračunajte a pavšalna 5,9% provizija in 5% doplačilo za nakup Bitcoina s kreditno kartico. Provizije za transakcije so precej visoke in se bodo kopičile pri pogostih nakupih Bitcoinov, kot je povprečje dolarjev (DCA).

Kako izbrati UK Crypto Exchange

Iskanje primerne britanske borze kriptovalut je lahko za začetnike v kriptosferi zapleteno. Pomembno je, da pred deponiranjem sredstev upoštevate spodnje dejavnike.

Urejeno v Združenem kraljestvu

Pomembno je, da uporabite zaupanja vredno platformo, ki je urejena v Združenem kraljestvu in je v skladu s strogimi zakoni in predpisi, ki urejajo industrijo digitalnih valut. Izmenjave kriptovalut, ki so potrjeno s strani organa za finančno poslovanje (FCA) veljajo za zanesljive in varne za nakup digitalnih valut.

Začetnikom prijazen & enostaven za uporabo

Poiščite kripto izmenjavo, podprto v Združenem kraljestvu, ki omogoča hiter in enostaven depozit v GBP ter mobilno aplikacijo za nakup / prodajo Bitcoina kadar koli ali kjer koli. Odličen primer kripto izmenjave v Veliki Britaniji z mobilno aplikacijo je Luno. Za polog GBP z bančnim nakazilom ni treba plačati provizije.

Načini pologa

Poiščite britansko borzo kriptovalut, ki ponuja najprimernejše možnosti depozitov, kot so bančna nakazila ali nakupi s kreditnimi / debetnimi karticami za nakup Bitcoina. To so najpogostejši načini plačila, pri katerih so nizke provizije in hiter čas obdelave. Vsaka kripto izmenjava ima različne minimalne in največje dnevne omejitve v 24 urah.

Podprte kriptovalute

Obstaja na tisoče različnih kriptovalutnih projektov in kovancev za nakup in prodajo. Vse borze ne bodo ponudile vsakega kovanca za trgovanje. Če želite kupiti določeno digitalno valuto, preverite spletno mesto borze, da potrdite, da je kovanec naveden in da je na voljo AUD trgovalni par (npr. BTC / GBP).

Varnost denarnice

Poiščite kripto platformo, ki ponuja varnostne funkcije, kot je hladno shranjevanje denarnice, postopek umika z več podpisi in dvostopenjsko preverjanje pristnosti. Ti ukrepi bodo pomagali preprečiti krajo sredstev in goljufive dejavnosti.

Provizije za trgovanje

Pri uporabi kripto menjalnice se morate zavedati več različnih provizij, na primer za polog GBP, dvig gotovine ali kripto in trgovanje med sredstvi. Obstajata tudi pristojbina za širjenje in provizija za pretvorbo forex, ki sta pogosto “skriti strošek” in ni v celoti razkrita. „Priporočljivo je preverite razliko med nakupno in prodajno ceno na borzi za določitev širjenja.

Pomoč strankam

Raziščite spletno mesto in ugotovite, kateri načini komunikacije so na voljo za podporo uporabnikom, ki potrebujejo nasvet za odpravljanje težav ali pomoč pri izmenjavi. Večina kripto izmenjav v Združenem kraljestvu bo zagotovila razdelek s pogostimi vprašanji (FAQ) in navodila za uporabo, ki so uporabna za začetnike. V nasprotnem primeru se prepričajte, da ima spletno mesto sistem vstopnic, s katerim lahko neposredno stopite v stik s skupino za podporo strankam ali s klepetom v živo.

Spletna mnenja & Socialni mediji

Iskanje mnenj o spletnih izmenjavah, komentarjev na forumih in objav na družbenih omrežjih je odličen način, da ugotovite, kakšne izkušnje so imeli drugi vlagatelji in trgovci s platformo. Spletna mesta za pregled si na splošno prizadevajo zagotoviti hiter in lahko berljiv povzetek izmenjave pred ustvarjanjem računa.

Best Crypto Exchange UK: Kategorije

Kripto borza z najnižjimi provizijami

Ko iščete najcenejše borze kriptovalut v Veliki Britaniji, je pomembno upoštevati provizijo za trgovanje in tudi širjenje. Eden od najnižja izmenjava provizij je Binance s provizijami med 0% in 0,1%. Binance je največje spletno mesto za trgovanje, ki podpira takojšnje vloge v GBP z bančnim nakazilom ali nakupom kreditne kartice.

Najboljša kripto izmenjava za začetnike

Coinbase je najboljše spletno mesto za nakup / prodajo kripto v Veliki Britaniji za začetnike. Kupci in prodajalci lahko uporabljajo čisto, intuitivno in enostavno krmarjenje. Platforma je popolnoma odzivna mobilna aplikacija za naprave Android in iOS, ki vključuje vse funkcije trgovanja, ki so na voljo v namizni različici spletnega mesta. Izmenjava je bila zasnovan za preprostost, enostaven za uporabo in vključuje zelo odzivno funkcijo klepeta v živo za podporo strankam.

Najboljša platforma za trgovanje z bitkoini

Binance je priljubljena platforma za trgovanje s kriptovalutami, ki ima napreden sistem grafikonov, ki trgovcem omogoča, da začnejo trgovati z digitalnimi sredstvi, kot je Bitcoin. Uporabniki Binance, ki ga poganja TradingView, vodilno grafično in družabno omrežje, so popolnoma opremljeni z najboljšimi orodji za grafikone in funkcijami trgovanja za kriptovalute za trgovanje na stotine parov na enem spletnem mestu za trgovanje..

Binance ponuja tudi trgovanje z maržo na svoji platformi, s katero lahko uporabniki trgujejo s finančnimi vzvodi. Na splošno je Binance ena izmed najboljših platform za trgovanje s kriptovalutami v Veliki Britaniji.

Najboljša aplikacija za trgovanje z bitkoini

CoinJar UK je izdal mobilno aplikacijo za iOS in Android za nakup Bitcoinov in drugih digitalnih sredstev. Aplikacija ponuja popolnoma odziven vmesnik, kjer lahko uporabniki upravljajo svoj portfelj, pošiljajo kripto drugim uporabnikom in v kripto izvajajo takojšnja plačila. Aplikacija CoinJar je učinkovit način za nakup / prodajo kripto, kadar koli in kjer koli.

Izmenjave kriptovalut, ki ne zahtevajo ID-ja

Posamezniki, ki s spletno borzo pretvorijo fiatno valuto (npr. Funtov) v kriptovaluto (npr. Bitcoin), morajo na splošno predložiti osebne dokumente. To je v skladu z zahtevami FCA in v skladu s predpisi o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (AML / CTF).

Obstajajo nekatere izjeme od pravila, kot so storitve peer-to-peer, kot sta Paxful in storitve takojšnje kripto zamenjave. Te platforme omogočajo uporabnikom, da kupujejo in prodajajo neposredno med seboj, za kar ni vedno treba predložiti osebnega dokumenta, odvisno od načina plačila.

Kje shraniti Bitcoin & Kriptovaluta

Shranjevanje kriptovalut z britansko izmenjavo kriptovalut ali spletno denarnico je lahko tvegano. Medtem ko večina borz vključuje varno denarnico, mora biti za varnost sredstva odgovoren lastnik in mora biti pod njihovim nadzorom. Obstajajo ugledne denarnice za kriptovalute za shranjevanje Bitcoinov in drugih kovancev, kot so:

Uporaba denarnice za hladilnik omogoča zračno zaporo med napravami, povezanimi z internetom, in sredstvom. Zasebni ključi, ki dajejo pravico dostopa do kriptovalute (pošiljanje, prenašanje in prejemanje), se hranijo v denarnici in ne na izmenjavi. Tudi če je denarnica strojne opreme poškodovana, izgubljena ali ukradena, je do sredstev mogoče dostopati z različnimi varnostnimi kopijami, na primer z uporabo stavka za obnovitev.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko v Veliki Britaniji kupite Bitcoin s kreditno kartico?

Borze kriptovalut, kot so Coinbase, CEX.IO in Coinmama, strankam v Združenem kraljestvu omogočajo nakup Bitcoinov s kreditno kartico. Pristojbine se lahko med menjalnicami razlikujejo in se običajno uporabljajo doplačila, ki znašajo tudi do 5%.

Kateri je najcenejši način za nakup Bitcoinov v Veliki Britaniji?

Crypto.com je eden najcenejših načinov za nakup Bitcoinov in drugih kriptovalut v Veliki Britaniji. Priljubljena kripto borza v prvih 90 dneh ponuja nič provizij za trgovanje za nove stranke in 0% stroškov kreditne kartice.

Ali je zakonito kupiti Bitcoin v Veliki Britaniji?

Trenutno obstajajo nobenih omejitev ali zakonov o kriptovalutah, ki posameznikom prepovedujejo nakup digitalnih valut kot je Bitcoin. Kriptovalute v Združenem kraljestvu ne veljajo za zakonito plačilno sredstvo in vlagatelji se morajo držati lokalne davčne zakonodaje.

Katera je najboljša borza za trgovanje z bitkoini v Veliki Britaniji?

Vlagateljem v Združenem kraljestvu je na voljo več borz za trgovanje s kriptovalutami za trgovanje z bitcoini. Vsaka borza ima različne funkcije, trge za trgovanje, provizije in uporabniški vmesnik. Ena najboljših borz na svetu je Binance, ki je na voljo uporabnikom po vsem svetu za trgovanje z bitcoini.

Zaključek

Za zaključek primerjave najboljših krajev za nakup Bitcoinov v Združenem kraljestvu menimo, da so zgornje borze vredne izbire glede na enostavnost uporabe, varnost, načine depozitov, podporo za GBP, provizije za trgovanje in podporo strankam..

Zavedamo se, da lahko izbiramo med številnimi drugimi britanskimi borzami Bitcoin, vendar bi morali biti začetniki previdni in uporabljati uveljavljene in ugledne borze kriptovalut, ki jih uporabljajo milijoni strank po vsem svetu..

Morda vas bodo zanimali tudi ti izbrani članki:

 • bitFlyer Review: Ali je varno? Morate prebrati, preden se prijavite
 • 5 najboljših platform za zaslužek obresti za kripto
 • 8 najboljših borz bitcoinov v ZDA
 • 8 najboljših kripto izmenjav brez stroškov (trgovanje brez provizije)
 • Bitit Exchange: preberite ta pregled, preden se prijavite
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map