Top 10 perspektivnih kriptovaluta koje treba gledati u 2018. godini

Otkad je blockchain osmislio pouzdanu tehnologiju, imali smo nekoliko kripto valuta dostupnih za kupnju. Neki od njih imali su nevjerojatan potencijal, dok su se drugi vinuli ispod očekivanja.

Pa jeste li se pitali što se događa u kripto svijetu tijekom ostatka godine?

Pa, prvi dio ove godine jednostavno su obilježili neočekivani usponi i padovi. U usporedbi s meteorološkim vrhuncima u prosincu 2017., početak ove godine pogodila je oluja najnižih nivoa, prijevara, regulatorni strah i razne legitimne zabrinutosti.

No, unatoč svim uvjetima, blockchain se pojavio i nastavio rasti. Dakle, postoje li kriptovalute koje će steći popularnost u 2018. godini?

Pa, u nastavku je deset najboljih perspektivnih kripto valuta čiji se putokazi pokazuju obećavajućom godinom.

Top 10 perspektivnih kriptovaluta za 2018. godinu:

1. EOS

Kredit za sliku: EOS

Tržišna kapitalizacija– 12.477.806.299 USD

EOS je kriptovaluta koja je poznata kao jedna od najsnažnijih infrastruktura decentraliziranih aplikacija. Poznat je i kao uslužni novčić koji blockchainu nudi pohranu i propusnost.

Na temelju bijele knjige iz 2017. godine, trenutno je razvija privatna tvrtka, Blokiraj.jedan koji je objavio verziju 1.0 ovog otvorenog koda EOSIO softver. Kako bi osigurao pravilnu distribuciju, Block.one se također obvezao uložiti više od milijardu dolara sredstava za rast ekosustava.

Glavni cilj ove platforme je ponuditi decentralizirana rješenja koja mogu eliminirati naknadu za korisnike, a također riješiti probleme skalabilnosti blokova kao što su Ethereum i Bitcoin.

2. Zvjezdani

Zasluga za sliku: Stellar

Tržišna kapitalizacija– 5.624.224.543 USD

Osnovan 2014. godine, Stellar je protokol otvorenog koda koji se koristi za razmjenu novca pomoću blockchain tehnologije. Omogućuje vam prebacivanje novca preko granica u djeliću sekunde bez ikakvih troškova. Ova je kriptovaluta prilično jednostavna za upotrebu i nedavno je doživjela dva značajna partnerstva.

  • Stellar je najavio partnerstvo sa sigurnom komunikacijskom platformom- Baza ključeva. Iako se Stellar usredotočuje na premještanje novca kroz različite spektre, Keybase će integrirati značajke s mreže u aplikacije. Omogućit će i upotrebu novčanika na više uređaja bez muke.
  • Mreža zvjezdanih rasvjeta: Riječ je o izvanlančanoj mreži za obradu plaćanja koja će omogućiti strankama interakciju putem pametnog ugovora bez obavljanja transakcija putem Blockchaina.

3. Cardano

Zasluga za sliku: CARDANO

Tržišna kapitalizacija – 5.561.019.578 USD

Cardano je projekt otvorenog koda i decentralizirani javni blockchain i kriptovalute. Poznata je i kao distribuirana računalna platforma koja pokreće blockchain za ADA kriptovalutu. Stvoren od strane tvrtke za razvoj blockchaina, to je prvi blockchain koji se temelji na istraživačkom pristupu.

Dolazi kao jedna od perspektivnih kripto valuta 2018. godine, jer je bila na devetom rangu za vrijeme svog lansiranja, a sada je na 10. mjestu, zbog svoje značajne projektne vrijednosti. Nadalje, također se nadograđuje s izdanja Byron na Shelley što će pomoći da ova tehnologija izraste u „decentralizirani i autonomni sustav“.

4. NEO

Tržišna kapitalizacija- 3.428.847.500 USD

NEO je kriptovaluta i blockchain platforma koja je dizajnirana za izgradnju pouzdane i skalabilne mreže decentraliziranih aplikacija. Osnovan 2014. godine kao AntShares, podržava razne programske jezike poput C ++ i Javascript korištenjem prilagođene verzije poznate kao Docker.

Dolazi kao jedan od najjača kriptovaluta za 2018. godinu, jer je fleksibilna razvojna opcija i ima podršku Kineskog internetskog carstva. Ljudi su ga nazivali kineskim Ethereumom, ali prilično je brz i ima moć obrade 10.000 transakcija u sekundi. Uz to, NEO je također dizajniran da bude siguran od kvantnih računala. Saznajte više o NEO dApps ekosustavu.

Trenutno blockchain koristi PKI X.509 digitalne standarde kao identifikacijski sustav.

5. Ontologija

Zasluga za slike: Ontologija

Tržišna kapitalizacija – 1.304.615.769 USD

Ontologija je vrlo uspješna javni blockchain projekt i distribuirana platforma za suradnju koja uključuje niz glavnih knjiga i sustav pametnih ugovora. Podržava javni blockchain sustav i u mogućnosti ih je prilagoditi različitim aplikacijama.

Iako je Ontologija novo u svijetu kriptovaluta; dolazi kao pouzdan jer potporu dobiva od velike financijske korporacije u Kini. Štoviše, predstoji i lansiranje mainneta koji će otvoriti proces razvoja za javnost. Jednom kada se isključi glavna mreža, započet će stvaranje aplikacije koja će potaknuti puno pažnje na ovaj token.

6. IKONA

Zasluga za sliku: ICON

Tržište Kapa -1.034.515.654 USD

Poznato je da ICON gradi jednu od najvećih decentraliziranih mreža na svijetu. Sastoji se od različitih institucija i nastoji povezati kripto s realnim svijetom. Kao član „Blockchain Interoperable Alliance“, glavni cilj ICON-a je povezati blockchain mreže i razviti globalni standard za inter-blockchain mreže.

U 2018. tim je lansirao ICON Mainnet 1.0, multivalutni novčanik ICONex, a također je potpisao partnerstva s mnogim novim burzama. Planirali su se proširiti i na druga područja poput obrazovanja, bankarstva, osiguranja i zdravstva.

ICON ne samo da planira graditi tehnologije, već se usredotočuje i na promociju koja često rezultira značajnom prodajom.

7. NANO

Zasluga za sliku: Nano

Tržišna kapitalizacija- 553.221.580 USD

NANO je besplatan i brz način plaćanja svega u životu. Poznat pod nazivom Raiblocks, radi na tri temeljna pitanja koja uključuju – neučinkovitost napajanja, visoku latenciju i nedostatak skalabilnosti.

Uz lagani protokol, može se pohvaliti trenutnim transakcijama, neograničenom skalabilnošću, a služi i kao vrhunska alternativa Bitcoin-u. Nadalje, s 4 milijuna transakcija pod svojim okvirom, ona je transparentne prirode i zahtijeva manje sredstava.

Prema cijelo saslušanje odbora o virtualnim valutama, pitanja poput potrošnje energije i pranja novca bit će riješena u nadolazećim kvartalima.

8. Stratis

Zasluga za sliku: Stratis

Tržišna kapitalizacija- 441.286.828 USD

Riječ je o potpuno centraliziranoj ‘Blockchain As A Service’ koja je stvorena da pomogne programerima C # i.Net. Glavna ideja ove platforme je ponuditi medicinskoj, financijskoj i tehnološkoj industriji platformu koja će koristiti decentralizirane aplikacije za svoje poslovanje.

Ono što ga čini obećavajućim je njegov smart ugovorna funkcionalnost, posebno dizajnirani protokol novčanika, upotreba bočnih lanaca i to su početne ponude novčića.

9. BAT (osnovni žeton pažnje)

Zasluga za sliku: BAT

Tržišna kapitalizacija- 272.292.000 USD

Osnovni znak pažnje je sustav koji oglašivačima plaća izdavačima za sadržaj koji isporučuju i korisnicima za njihov angažman kad gledaju oglase. Decentraliziran je, učinkovit, transparentan i radi na Ethereum blockchainu. Glavni cilj ovog tokena je poboljšati platforme za digitalno oglašavanje povećanjem korisničkog iskustva.

BAT dolazi kao obećavajuća imovina jer je već osigurao partnerstva s raznim medijskim gigantima poput The Guardiana, British News-a i mnogih drugih. Štoviše, također su podijelili milijun dolara, čime su njihovi izdavači porasli s 4.000 na 8.000.

10. Moćna knjiga

Zasluga za sliku: Power Ledger

Tržišna kapitalizacija- 126.229.739 USD

Pa, Power Ledger je vodeće svjetsko tržište ravnopravnih kompanija za obnovljive izvore energije. Također je australska kriptovaluta temeljena na blockchainu i platforma koja omogućuje decentralizirano trgovanje obnovljivim izvorima energije. Ova platforma nudi potrošačima pristup raznim energetskim tržištima i želi biti prilagodljiva različitim energetskim infrastrukturama.

Radi na sustavu dvostrukih tokena koji uključuje POWR i Sparkz. Početna ponuda kovanica za POWR ukazala se kao najveći i 14. po veličini projekt financiranja od mnoštva u Australiji.

Power Ledger dolazi kao jedna od perspektivnih kriptovaluta zbog nedavnog dogovora s Greenwood rješenja. To je prvo komercijalno uvođenje projekta, a također će natjerati druge tvrtke da iskoriste svoje usluge. Također su najavili dogovor s Helpanswersima kako bi pokrenuli stotine projekata trgovine obnovljivim izvorima energije širom Sjeverne Amerike.

 

Također pročitajte,

  • Top 5 Blockchain protokola koje treba slijediti u 2018

  • 10 najboljih kriptovaluta o kojima trebate znati

 

Bez obzira jeste li bili sumnjičavi prema dobicima ili ste za neke od njih bili mjehurići, ovo su kriptovalute koje su jednostavno podržane kvalitetnim projektima.

* Izjava o odricanju odgovornosti: Članak se ne smije smatrati i nije namijenjen pružanju investicijskih savjeta. Tvrdnje iznesene u ovom članku ne predstavljaju investicijski savjet i ne bi ih trebale shvatiti kao takve. Istražite sami!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map