Kako zaposliti posao programera za Blockchain?

U ovom članku možete naučiti o – opsegu i ulogama programera blockchaina, kao i potrebnim vještinama i tečajevima potrebnim za dobivanje posla programera blockchaina.

Ako ste stekli vještine, tada bi slijetanje posla programera za blockchain trebalo biti lagan zadatak za vas. Međutim, kako se tržište rada za blockchain programera i dalje mijenja, mnogi od vas su zbunjeni vještinama koje su vam potrebne da biste to postali.

U stvarnosti, poslovi programera za blockchain mogu biti savršen put za vas ako se bavite blockchain tehnologijom. Plaća je ogromna, a sadržaji koji dolaze uz poziciju su nevjerojatni!

No, iako možda imate vještine, možda će vam trebati poticaj s tečajem za blockchain programere. U stvarnosti, ovi su tečajevi savršeni za to da postanete certificirani programer blockchaina i prikažete ih u intervjuu.

Stoga ću se danas usredotočiti na sve što trebate znati o poslu programera blockchaina i pomoći vam u izgradnji karijere iz snova.

Upisati sada: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) tečaj

Contents

Zašto biste se odlučili za Blockchain Developer Jobs?

Postoje određeni razlozi zbog kojih bi mnogi od vas trebali ići putem karijere programera blockchaina. Ovi su –

Intelektualno poticajno

Jedan od osnovnih razloga za posao programera blockchaina je taj što ovaj sektor intelektualno stimulira. Svi znamo kako raznolikost našeg rada može pozitivno utjecati na naše ishode. A blockchain industrija puna je raznolikih mogućnosti.

Štoviše, događa se da je to jedan od uzbudljivih sektora poslova koji mogu odabrati na vašem putu karijere. Nadalje, praktički nema ograničenja, a blockchain možete koristiti u gotovo bilo kojoj industriji koje se sjetite.

Veća plaća

Još jedan izvrstan razlog je taj što dolazi s visokom plaćom. U stvarnosti, posao programera za blockchain može vam dati 150 tisuća dolara ili čak više. Očito će vam poduzeće odrediti plaću i to će ovisiti o vašoj razini vještina.

Ali razmislite o mogućnostima. Čak i ako ste tek početnik i zapravo nemate puno iskustva, vaša će plaća početi od 60 do 70 tisuća dolara, barem!

Trendovi sugeriraju da je plaća programera u blockchainu u porastu. Čak i poslovi programera za blockchain za svježe ili poslovi za programere za blockchain početne razine dobivaju trakcije.

Tehnologija u nastajanju

Blockchain postoji već duže vrijeme, točnije od 2009. Iako u to vrijeme mnogi nisu shvaćali skrivenu vrijednost unutar ove tehnologije. Međutim, trenutno ljudi još uvijek pokušavaju usavršiti tehnologiju.

Kao rezultat toga, nema puno profesionalaca koji mogu ići na posao programera blockchaina. Stoga je konkurencija prilično niska i lako možete dobiti posao programera blockchaina s odgovarajućim vještinama.

Buduća tehnologija

Kada radite na poslu programera za blockchain, nećete biti samo programer već i pomoć u izgradnji same budućnosti. Da, blockchain je budućnost, a i vi ćete biti dio toga. U stvarnosti, osjećaj da nešto mijenjate igra veliku ulogu u našem poslovnom svijetu.

Stoga, što se više osjećate strastveno zbog toga, to će vaš rezultat biti bolji. I zato je dobivanje posla programera za blockchain upravo savršeno za vas.

Prema nedavnom istraživanju, više od 68% programera blockchain smatra pozitivnom tehnologijom, a gotovo 30% vidi kako ova tehnologija mijenja budućnost.

Daljinski rad

Svijet se udaljava od starih dosadnih 9 do 5 poslova. U stvarnosti, mnogi programeri sada vole raditi od kuće, umjesto da održavaju strogu dnevnu vremensku liniju.

Stoga mnoge poduzetničke tvrtke sada zapošljavaju programera blockchaina i nude im udaljene poslove za blockchain kako bi ih zadržale u tvrtki.

Također, budući da je ponuda programera prilično mala, poduzeća su spremna prilagoditi mnoštvo pravila kako bi se osjećali ugodno.

I da budem iskren, to je trenutno velik plus.

Kako dobiti posao programera za Blockchain?

Posao programera za blockchain: vještine koje trebate iskoristiti

Postoje neke vještine koje su vam potrebne da biste pronašli posao programera za blockchain. Stoga smo za vas sastavili popis. Pogledajte odozdo –

Posjedovati kalibar za poslovno poslovanje i tehnologiju

Poslovi programera za blockchain uvijek će trebati imati visoki kalibar u poslovnom poslovanju i tehnologiji. Možda imate tehničke vještine, ali bez pravilnog podcjenjivanja poslovnog poslovanja ne možete ponuditi maksimalan učinak koji tvrtke žele.

U stvarnosti, tvrtke neće ulagati u novu tehnologiju ako im to ne donese nikakve prihode. Zapravo se na tome temelji cijela poanta blockchain poslova.

Dakle, prijeko je potrebno i za vaš CV.

Razumijevanje decentraliziranih i distribuiranih knjiga

Slijede tehničke vještine koje trebate posjedovati. Prije svega, morate razumjeti kako funkcioniraju druge tehnologije raspodijeljene knjige i decentralizirane platforme. U stvarnosti, blockchain nije jedina tehnologija koja može ponuditi bez povjerenja okruženje.

Stoga, ako proučite kako rade ostale knjige, to će vam pomoći da puno bolje razumijete koncept blockchaina. Također, trebali biste razumjeti osnovne razlike između blockchaina i tehnologije distribuirane knjige.

Obično će posao za programera blockchaina zahtijevati da imate znanje o tome.

Budite specijalist za razne programske jezike

Ne možete očekivati ​​da ćete postati programer blockchaina, a da ne znate ništa o programskim jezicima. To su primarni stup vašeg uspjeha. Štoviše, učenje samo jednog programskog jezika nije dovoljno za postizanje karijere u vrhunskim tvrtkama.

Stoga se odlučite za učenje više jezika i povećajte svoje znanje. U stvarnosti bi poznavanje Pythona, Solidityja, Jave i C ++ trebalo učiniti trik.

Međutim, učenje drugih jezika također vam može pomoći.

Izoštravanje širokih vještina među disciplinama

Znate, posjedovanje samo tehničkog ili poslovnog znanja još uvijek nije dovoljno u sadašnjosti. Znaš li zašto? To je zato što danas tvrtke sudjeluju u vrlo konkurentnoj igri kako bi ostale relevantne.

Stoga posao za programera blockchaina uglavnom zahtijeva dodatne vještine međupredmetnosti koje će vam pomoći da ostanu relevantni na tržištu.

To su uglavnom okretnost, kreativno razmišljanje, vještine analiziranja, kritičko razmišljanje, prilagodljivost, DevOps i tako dalje.

Razumijevanje različitih blokchain platformi

Znate da je razumijevanje različitih blockchain platformi također presudno za postavljanje posla programera blockchaina. U stvarnosti, prije nego što počnete raditi na rješenju, morate odlučiti koja bi platforma trebala biti osnova vašeg rješenja.

U mnogim slučajevima tvrtke obično čine puno pogrešaka u fazi odlučivanja. Kao rezultat toga, mnoga rješenja na kraju ne uspiju.

Ali ako znate kako funkcionira svaka blockchain platforma, lako možete strategizirati svoja rješenja.

Budite vješti u poslovnim procesima poduzeća

Želite raditi u poslovnom okruženju, zar ne?

Tko ne!?

Ali ako to stvarno planirate, budite sigurni da znate kako te tvrtke vode svoje procese. Ako o tome nemate nikakvog iskustva, pa čak ni baze znanja, ne možete smisliti privlačne poslovne ideje.

Kao rezultat toga, bit će teško zablistati u tim tvrtkama i implementirati bolja rješenja za blockchain za poduzeća.

Znanje kako brzo riješiti blokchain poslovne probleme

Brže rješavanje rješenja u blockchain poduzeću osigurat će vaš posao programera blockchaina. U stvarnosti, samo nekolicina stručnjaka može brže riješiti probleme koji im se nađu na putu. Morate hodati i u njihovoj cipeli.

Znamo da je to težak zadatak, ali pojednostavljivanje bilo kojeg problema donijet će vam prednost u vašem poslu. Uz to, što složenije izrađujete svoja rješenja, više vremena će vam trebati da otkrijete probleme.

U svakom slučaju, prijeđimo na sljedeću vještinu u tome kako postati vodič za programere blockchaina.

Biti u stanju secirati arhitektonske uzorke blockchaina

Seciranje uzoraka blockchain arhitekture sljedeći je korak za vaše putovanje do posla programera blockchaina. Ne morate nužno postati blockchain arhitekt, ali to je ogromna vještina o kojoj morate naučiti. Međutim, da biste ih secirali, morate energično proći kroz studije slučaja.

U svakom slučaju, poduzeća uvijek traže profesionalce koji znaju s čime rade ili na čemu rade.

Dakle, obavezno marljivo učite ili se pridružite tečaju da biste saznali više o njima.

Ako tražite certifikat o blockchain arhitekturi, trebali biste provjeriti naš tečaj Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Razumjeti blockchain ekosustave i standarde

Još jedna vještina za pronalaženje posla programera blockchaina je veće poznavanje blockchain ekosustava i standarda. U osnovi, unutar blockchaina postoji mnogo različitih ekosustava. Štoviše, čini se da se ti ekosustavi međusobno uvelike razlikuju.

Stoga sve platforme također koriste različite standarde. Dakle, može postati prilično zbunjujuće koji ekosustav ili standard koristiti za vaše rješenje.

Ali ako ih tada savršeno razumijete, trebalo bi vam biti lako.

Poznavati web i front-end i back-end web razvoj

Ako ste programer bilo koje vrste, morate naučiti web i front-end i back-end web razvoj. Štoviše, bez ove vještine nećete ni biti uzeti u obzir za tu poziciju. Sve tvrtke imaju ovo kao primarni zahtjev.

Dakle, poznavanje front-end i back-end web razvoja izuzetno vam je potrebno. Ovdje ćete uglavnom raditi na rukovanju zahtjevima, korisničkim sučeljima, API-ima i tako dalje.

U svakom slučaju, prijeđimo na sljedeću vještinu u tome kako postati vodič za programere blockchaina.

Čvrsto znanje o razvojnim alatima

Za posao programera blockchaina morate naučiti koristiti različite blockchain alate. Zašto? Pa zato što su ovi alati vrlo prikladni i sposobni smanjiti vrijeme u provedbi bilo kojeg projekta.

U stvarnosti, mnogi programeri vole ove alate za programere. Stoga tvrtke također očekuju da znate o njima. U svakom slučaju, ako i dalje ne upotrebljavate razvojne alate, toplo bismo vam preporučili da pokušaju.

Prijavite se za tečaj blockchaina

Ako postanete certificirani programer blockchaina, trenutno vam može biti najbolje za karijeru. Stoga biste se definitivno trebali upisati na tečajeve za blockchain programere koji mogu uvelike poboljšati vaš CV.

Međutim, morate biti svjesni lažnih ili nesposobnih tečajeva koji mogu otežati vaš životopis, a ne obogatiti ga.

Da bismo vam pomogli, imamo široku kolekciju tečajeva koje biste mogli isprobati. Uvjeravamo vas da će vam ovi tečajevi pomoći da postanete certificirani programer blockchaina.

Stoga, nakon što završite tečaj, lako možete otvoriti posao programera za blockchain.

Blockchain tečajevi koji će vam pomoći da izgradite svoju karijeru

Naši tečajevi za razvoj blockchaina zasigurno će vam pomoći da u kratkom vremenu izgradite svoju karijeru. Obavezno slijedite naše smjernice o putu karijere programera blockchaina. U svakom slučaju, pogledajmo koji od naših tečajeva trenutno za vas –

Potvrde

Certified Enterprise Blockchain Professional

Ako želite certifikate, svakako biste trebali započeti s našim certificiranim tečajem za poslovni blockchain. U stvarnosti, ovo je jedan od tečajeva za razvoj blockchaina koji će vas voditi kroz cjelokupni ekosustav blockchaina.

Dakle, samo koristeći ovaj program certificiranja, lako možete dobiti posao za blockchain programera. Također, ovaj program pomoći će vam da postanete certificirani programer blockchaina. Mnoge poduzeća trenutno traže ovu kvalifikaciju dok zapošljavaju.

Pregled

Naš tečaj za certificiranje blockchaina pomoći će vam da razumijete različite aspekte blockchain tehnologije. U stvarnosti, ovaj će se tečaj uglavnom usredotočiti na utjecaj blockchaina na poslovno poslovanje. Dakle, nakon što završite naš tečaj, uskoro ćete znati kako možete koristiti ovu tehnologiju u svojoj tvrtki.

Također, naš se tečaj fokusira na taktike koje možete koristiti da biste ostali relevantni i održali standard za svoje klijente. U stvarnosti, u teoriji postoji mnogo slučajeva upotrebe, ali mi ćemo pokriti stvarne primjere i pomoći vam u izradi mape puta.

Ukratko, cijeli tečaj osmišljen je kako bi vam pomogao da dobijete posao programera za blockchain.

Upisati sada: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) certifikat

Što će sadržavati?
 1. Osnove tehnologije blokchaina
 • Osnove blockchaina
 • Kako možete stvoriti blokove?
 • Privatni i javni blockchains
 • Dokaz o radu
 • Pametan ugovor
 1. Osnove različitih Enterprise Blockchain platformi
 • Tkanina Hyperledger
 • Ethereum
 • Corda
 1. Blockchain u financiranju trgovine
 • Blockchain rješenja u financiranju trgovine
 • Osnove talasa
 • Kriptovalute i kripto imovina
 1. Blockchain aplikacije temeljene na poslovnoj industriji
 • upravljanje lancem opskrbe i blockchain
 • Slučajevi stvarne uporabe upravljanja blockchain opskrbnim lancem
 • Blockchain digitalna transformacija
 1. Slučajevi upotrebe blockchaina

Za vas postoje i ekskluzivni bonus materijali.

Tečajevi

Enterprise blockchains i upravljanje lancem opskrbe

Upravljanje lancem opskrbe jedan je od trenutno novih zahtjeva za poslom programera. U stvarnosti se čini da blockchain ima prilično moćan utjecaj na lanac opskrbe i upravljanje lancem opskrbe.

Zato za vas strogo imamo tečaj koji će se usredotočiti isključivo na upravljanje blockchainom i lancem opskrbe.

U stvarnosti, ovo je jedan od naših popularnih tečajeva za programere blockchaina koje možete isprobati. Uvjeravamo vas da će vam ovaj tečaj definitivno pomoći da shvatite kako postati programer blockchaina.

U svakom slučaju, ovaj tečaj više je nego opremljen da vam nađe posao za programera blockchaina u industriji lanca opskrbe.

Pregled

U stvarnosti, ovaj tečaj je namijenjen samo radnicima u sektoru upravljanja lancem opskrbe. Ako ste zainteresirani za rad u ovoj industriji, pohađanje ovog tečaja može biti najbolja odluka u vašem životu. U svakom slučaju, na tečaju ćete naučiti kako blockchain mijenja način upravljanja promjenama opskrbe.

Štoviše, razumjet ćete kako bilo koji postupak lanca opskrbe djeluje u poslovnom okruženju. Ova baza znanja pomoći će vam da započnete posao za blockchain programera.

Tečaj će se uglavnom fokusirati na pitanja ove industrije i na to kako ih blockchain rješava. Štoviše, postoji mnogo platformi pogodnih za opskrbne lance, pokriti ćemo i njih.

Dakle, možete očekivati ​​da ćete naučiti puno informacija za svoj posao programera blockchaina.

Upisati Sada: Tečaj za upravljanje poslovnim blokovima i lancima opskrbe

Što će sadržavati?
 1. Osnove upravljanja lancem opskrbe
 • Što je lanac opskrbe?
 • Odgovornosti i vještine menadžera opskrbnog lanca
 1. Stvaranje vrijednosti u SCM-u
 • Procjena vaše korporativne vrijednosti obrtnim kapitalom
 • Procjena vaših SCM modela s modelom ekonomske dodane vrijednosti (EVA)
 • Upravljanje lancem opskrbe utječe na obrtni kapital
 1. Blockchain za slučajeve korištenja lanca opskrbe
 • Utjecaj blockchaina na upravljanje lancem opskrbe
 • Aplikacije lanca opskrbe pomoću blockchaina
 1. Kako implementirati Blockchain rješenja temeljena na lancu opskrbe

Za vas postoje i ekskluzivni bonus materijali.

Poduzetnički blokovi i financiranje trgovine

Još jedan od popularnih odabira s našeg popisa tečajeva za blockchain programere je “tečaj za blockchaine i financiranje trgovine”. U stvarnosti je ovaj tečaj također za određenu industriju – Trade Finance.

Poput sektora lanca opskrbe, i ovaj sektor postupno cvjeta, zahvaljujući blockchainu. Stoga mnoge tvrtke u ovoj niši objavljuju radna mjesta programera za blockchain. Dakle, možete očekivati ​​da ćete dobiti puno prilika i u ovoj industriji.

U svakom slučaju, kako bismo vam pomogli da cvjetate u ovoj industriji, uspjeli smo uključiti sve što trebate znati u ovaj tečaj.

Dakle, provjerite želite li dobiti posao programera za blockchain.

Pregled

Sigurno će vam se svidjeti ovaj tečaj. Vrti se oko različitih scenarija financiranja trgovine u prvoj lekciji. Kasnije pokriva primarna pitanja s kojima se ova industrija trenutno bavi. Zatim ćemo pokriti kako blockchain može lako riješiti sve probleme.

Štoviše, naučit ćete i o tvrtkama koje koriste blockchain na različite načine da bi postigle svoj cilj. To će vam pomoći u razvoju vlastite strategije uz održavanje standarda.

Upisati Sada: Tečaj poduzetničkih blokova i financiranje trgovine

Što će sadržavati?
 1. Osnove procesa financiranja trgovine
 • Osnove financiranja trgovine
 • Trgovina-financije-industrija-pitanja
 1. Utjecaj blockchaina na proces financiranja trgovine
 • Kako trgovačko financiranje može imati koristi od blockchaina?
 • Analiza inicijativa temeljenih na blockchainu
 • Osnove različitih blockchain platformi u financiranju trgovine
 1. Koristite slučajeve blockchaina za financiranje trgovine
 • Prekogranična plaćanja
 • Akreditiv (LC)
 • Teretnica (BoL)
 1. Različite platforme za financiranje trgovine temeljene na blockchainu
 • TradeLens
 • Kontura
 • Marko Polo
 • Trgovina
 1. Ostala zbivanja u financiranju trgovine temeljenoj na blockchainu
 • TradeTrust
 • Inicijativa za digitalne standarde

Predlošci

Predlošci poslovnih blokova

U svom poslu programera za blockchain morate koristiti puno alata kako biste brže obavili stvari. Stoga ćemo vam pomoći s našim učinkovitim blockchain predlošcima. U stvarnosti, svi naši predlošci daju izlaz samo na temelju vaših unosa.

Pazite da popunite opcije da biste dobili točan izlaz. Primjerice, trebaju li vam blockchain predložak, bit će određene strateške opcije. Ako nakon analize zahtjeva vaše tvrtke utvrdi da vam ne treba blockchain, to će vam pokazati.

Dakle, vidite, ne prisiljavamo nikoga da koristi blockchain čak i ako to ne treba.

Međutim, u mnogim slučajevima možda će vam trebati odgovarajuća strategija za izgradnju vašeg rješenja. U tom slučaju možete jednostavno upotrijebiti naše druge predloške kako biste to shvatili, a da se ne oznojite.

Upisati Sada: Tečaj za predloške za poslovne blokove

Koje ćete predloške dobiti?
 • Trebate li blockchain? – To će vam pomoći da uputite poziv ako vam treba blockchain ili ne.
 • Spremnost za blockchain projekt – ovo će vam pomoći da znate kada je vaš projekt spreman za pokretanje i otkriti sve temeljne probleme.
 • Predstavljanje Enterprise Blockchain projekta – pomoću ovog predloška možete učiniti svoju prezentaciju unosnijom za svoje klijente.
 • Mapiranje poslovanja lanca opskrbe vs. Enterprise Blockchain – Korištenjem ovog predloška možete mapirati svoje modele lanca opskrbe s poslovnim blockchain platformama.

Za vas postoje i ekskluzivni bonus materijali.

Kako naši Blockchain tečajevi mogu pomoći vašoj Blockchain karijeri

Osiguravamo da naši tečajevi blockchaina pokrivaju sve što je potrebno za vaš karijerni put programera blockchaina. Još važnije, ovo će vam pomoći da se bez problema pripremite za poslovne razgovore.

U stvarnosti se naši tečajevi razlikuju od ostalih programa certificiranja na tržištu. Prije svega, naši će se tečajevi fokusirati na kombinaciju blockchaina i poslovnih procesa. Trenutno poduzetničke tvrtke traže stručnjake koji mogu kombinirati blockchain u posao.

Stoga tvrtke žele koristiti ovu tehnologiju za povećanje prihoda i pojednostavljivanje procesa. Kao rezultat toga, presudno je da i vi naučite o poslovnim modelima poduzeća. Također, morate razumjeti kako određeni dijelovi blockchaina utječu na ove modele.

Zbog toga su naši tečajevi potpuno opremljeni kako bi vam pomogli da saznate više o poslovnim ishodima. Tako će vam pomoći u strategiji i brzom donošenju odluka za vašu tvrtku.

Kao drugo, sve svoje lekcije dizajniramo na temelju trenutnih tržišnih rezultata. Dakle, ako se nešto na tržištu promijeni, pobrinut ćemo se da u skladu s tim ažuriramo svoje lekcije. To je jedna od značajki koje nedostaju drugim tečajevima na tržištu.

Stoga će vaš put karijere programera blockchaina postati glatka vožnja do kraja!

Zaključne misli

Posao programera za blockchain uistinu je unosan izbor karijere za svaku osobu koja se bavi web razvojem i blockchainom. U stvarnosti, potražnja za programerima blockchaina na svim je vremenima visoka. Tako ćete dobiti puno prilika jer mnoge tvrtke sada nude posao za blockchain programera.

Da ne spominjemo plaću i priliku za rad u poslovnom okruženju doista su izvanredni.

Do sada smo objasnili kako postati programer blockchaina. Nadamo se da sada znate koje korake trebate poduzeti i koliko brzo se možete usavršiti. U prvoj fazi može se činiti pomalo kompliciranim, ali kako budete odmicali, postat će lakše.

Što je najvažnije, ne zaboravite provjeriti našu profesionalnu ovjeru za blockchain i pokazati je svom ispitivaču.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map