Blockchain predlošci: Pokrenite svoj Blockchain projekt odmah!

Blockchain predlošci spas su kada je u pitanju blockchain transformacija. Ali kako? Pa, blockchain predlošci su specifični modeli koji pomažu u ocrtavanju svih potrebnih na vašem blockchain putovanju.

Smatrajte ih alatima koje možete koristiti za postizanje velikog uspjeha u projektu. Međutim, postoji mnogo besplatnih verzija, koje nisu toliko učinkovite kao što tvrde da jesu. Ali gdje možete pronaći autentične blockchain predloške?

Kako bih vam pomogao u potrazi, u ovom ću se vodiču usredotočiti na našu kolekciju blokchain predložaka za poduzeća. Dakle, ne gubite više vremena i čitajte dalje!

 

Zašto koristiti Blockchain predloške?

Blockchain predlošci mogu vam pomoći da razvijete svoj blockchain projekt na puno jednostavniji način. U stvarnosti, nakon popularnosti blockchaina, mnogi od vas su zbunjeni treba li vam to ili kako ćete ga koristiti.

Blockchain predložak u tom smislu pomoći će vam da pravilno iznesete svoju strategiju. Kako će vaše blockchain putovanje započeti znanjem donošenja strategije i razvijanja dokaza o konceptu, blockchain predlošci će vam dobro doći.

Besplatni blokchain predlošci: rade li ovo stvarno?

Nažalost, besplatni blockchain predlošci na webu neće vam donijeti ništa dobro. Mogli bi se činiti izvrsnim izvorom za dobivanje blockchain savjeta; međutim, oni su ograničeni. Većini od njih nedostaje početna veza podcjenjivanja ili razlikovanja između različitih industrija.

Kao rezultat, generički ćete proizvod dobiti samo usprkos vašoj tvrtki ili industriji.

Također, ovi besplatni predlošci blockchaina imat će samo nekoliko odabranih ulaza koji ograničavaju vašu mogućnost proširenja vašeg projekta. U stvarnosti, veličina vaše tvrtke, industrija u kojoj radite, procjena tržišta valuta i ukupne značajke blockchaina neki su od elemenata koje morate uzeti u obzir.

Ali ove besplatne verzije neće vam ponuditi fleksibilnost kao što to činimo u našim predlošcima. Ukratko, predlažem vam da izbjegavate korištenje ovih besplatnih alata.

 

Naši Enterprise Blockchains predlošci

Pregled predloška blokchaina

101Blockchains uvijek će se pobrinuti da nabavite najbolju opremu za svoje poslovno putovanje u implementaciju blockchaina. Zato su ovdje naši poslovni blockchain predlošci kako bi spasili dan!

U stvarnosti, naš je primarni cilj ponuditi svim našim studentima najnovije blockchain predloške koje mogu koristiti u svojim blockchain projektima. Ali zašto smo izgradili ovu zbirku blok predložaka?

Pa, kao što već mislite da je blockchain sofisticirana prirođena tehnologija. Kao rezultat toga, mnogi od vas zapravo ne znaju kako iskoristiti ovu industriju. Dakle, oni obično čine pogreške koje rezultiraju gubitkom resursa i vremena.

Stoga smo vam pomogli da brzo donosite odluke o poslovnim rješenjima i drugim projektima, stvorili smo ove predloške za blockchain tehnologiju za vas.

Štoviše, s našim predlošcima blockchain tehnologije lako ćete prepoznati koje su vam značajke potrebne za vaša blockchain rješenja. Neka zajedno također ćete znati trebate li uopće blockchain tehnologiju.

Dakle, kada implementirate poslovne blockchain aplikacije, znat ćete točno što trebate učiniti.

Nadalje, predlošci tehnologije blockchain zasigurno će vam pomoći tijekom faze strategije implementacije.

Nabavite predloške ako:

 • Želite raditi na poslovnom rješenju temeljenom na blockchainu
 • Želite provjeriti je li vaša tvrtka spremna za blockchain
 • Želite svoje ideje predstaviti poslovnom klijentu na unosan način

 

Što ćete naučiti u Blockchain predlošcima za tečaj poduzeća?

U osnovi, kada pokušavate stvoriti ili ući u blockchain shemu, morate razumjeti sve podatke kojima raspolažete. Stoga, ako nemate dovoljnu količinu podataka, nikako ne možete smisliti nevjerojatnu ideju rješenja.

Ovdje većina stručnjaka griješi. Bez prethodnog učenja o tehnologiji, pokušavaju je samostalno implementirati. Kao rezultat toga, na kraju imate puno izgubljenog vremena i novca.

Ali s našim blockchain predlošcima za poduzeće naučit ćete o tim kritičnim podacima. Štoviše, točno ćete znati kako secirati ove podatke i koristiti ih u svoju korist.

Prema zadanim postavkama nudimo strukturirani plan kojeg se morate pridržavati da biste u potpunosti razumjeli koncepte svakog blokchain predloška.

Predlošci blockchaina za poduzeće pružit će vam savršenu strategiju na temelju vašeg unosa i povijesti vaše tvrtke. Dakle, ne samo da ćete moći implementirati rješenje temeljeno na trenutnim potrebama već i na budućim zahtjevima.

 

Snažne značajke

Još jedna stvar koju ćete naučiti je potpuno razumjeti kada i kada koristiti blockchain i gdje vam to treba. U stvarnosti, blockchain ne možete koristiti za obradu svakog pojedinog dijela vaše tvrtke. Ne, u početku se to može činiti dobrom idejom, ali ne trebate je integrirati u sve podjele svoje tvrtke.

Ako to učinite, gubit ćete samo novac i vrijeme. Na primjer, recimo da jedan iz vašeg odjela izvrsno radi unatoč tome što slijedi naslijeđeni model. Ali drugi dio ne funkcionira tako dobro i trebate povećati prihod u tom odjelu.

Dakle, koristite blockchain samo u tom odjelu. Trenutno ga ne trebate masovno integrirati.

Ovo su neke od vrlo rijetkih malih pogrešaka koje mogu poremetiti vaš cjelokupni protok. U svakom slučaju, ne brinite zbog toga.

Ovdje smo da ne napravite ovakvu pogrešku.

Naši blockchain predlošci za poduzeće savršeno su sposobni za rješavanje ove vrste problema. Sve što morate učiniti je osigurati da tražite sve točne podatke.

Štoviše, ako se također želite profesionalno pripremiti za blockchain intervju, naši predlošci blockchaina za poduzeće stvorit će i odgovarajuću bazu znanja.

 

Odražava temeljne elemente

Predlošci blockchain-a za 101Blockchain osiguravaju da odražavaju i slijede ključne elemente blockchaina. Bez toga nam je čak teško dati vam izvodljiv predložak koji radi 100%.

Svejedno, usredotočeni smo na tri bitne značajke blockchaina –

Decentralizirano

Svi predlošci blockchaina za poduzeća tehnološki su agnostični. Stoga će primjena naših predložaka blockchain tehnologije uključivati ​​niz tvrtki i rješenja koja će vam ponuditi najbolju strategiju. Stoga se, ukratko, naš vlastiti predložak ne fokusira samo na jednu industriju, već na sve.

Distribuirano

Naše blockchain tehnološke predloške možete primijeniti na bilo koju vrstu tvrtke i klijenta. Dakle, čak i ako ste samo startup, možete koristiti naše predloške blokchain dijagrama. S druge strane, ako imate poslovnu tvrtku, također možete iskoristiti naše predloške blokchain dijagrama.

Nepromjenjiv

Svi naši djelotvorni blokchain predlošci dijagrama osiguravaju da je bilo koji profesionalni blockchain stručnjak konstantan sa svojim rješenjima i integracijama. Također, pobrinut će se da još učinkovitije prenesete svoje ideje svojim vršnjacima i klijentima.

 

Što će ponuditi naš predložak Blockchain?

Naši profesionalni predlošci za blockchain ponudit će različite vrste djelotvornih blockchain predložaka za vašu tvrtku. Obavezno smo za sada pokrili kako ih koristiti u 17 lekcija. Međutim, u budućnosti ćemo uvesti i više lekcija. Pa, da vidimo što ćete dobiti.

Predložak – Treba li vam blockchain?

Ovo je prvi blockchain predložak koji ćete koristiti za svoju tvrtku. Tipično besplatni tipični blockchain predlošci koji se usredotočuju na to trebaju li vam blockchain ili ne, vrlo su ograničeni.

Kao rezultat toga, mnogi od vas neće dobiti premium i konkretne rezultate koji su vam potrebni. Zato mi nudimo vrhunski alat za odlučivanje za vas. U stvarnosti, naš će vam alat pružiti savršen rezultat na temelju vaših unosa, ako trebate blockchain ili ne.

Također, pobrinuli smo se da je korisničko sučelje vrlo jednostavno razumljivo, a da ga ne kompliciramo dodatnim značajkama.

Pomoću padajućih izbornika možete odabrati svaki kriterij na temelju vaše tvrtke ili projekta. Izuzetno su jednostavni za upotrebu. Ali pripazite da odabrani ulazi izravno odgovaraju cilju vašeg rješenja.

Nakon što osigurate da su svi podaci na modelu, preporučit će vam kombinaciju značajki blockchaina na temelju vaših zahtjeva. Na primjer, znat ćete koja je vrsta blockchaina prikladna za vas, kao što je bez dozvole ili dozvola.

Štoviše, kako se trudimo da ne prodajemo blockchain, već samo da vam pomognemo shvatiti da je on važan, možda ćete dobiti i rezultat s “nije potreban blockchain”

Dakle, ako naš alat daje ovaj rezultat, to znači da za sada dobro idete bez blockchaina.

U svakom slučaju, predložak nudi i opciju postavki. Odavde možete promijeniti bilo koji parametar i za tehnologiju blockchain bez dozvola i za dozvolu.

 

Predložak – Spremnost za Blockchain projekt

Ovo je još jedan predložak za djelovanje koji možete isprobati. U osnovi, ovaj alat pomoći će vam da otkrijete postoje li osnovni poslovni problemi u vašem blockchain projektu ili ne. Štoviše, s alatom ćete brzo shvatiti kada je vaš projekt spreman.

U stvarnosti, mnoge tvrtke imaju tendenciju započeti s plasiranjem proizvoda bez da pravilno završe postupak ispitivanja. Zato oni jadno propadaju kad ga masovni ljudi počnu koristiti.

I na kraju, blockchain nekako postaje krivac. Ali to nije veća scena ovdje. Ako zapravo ne znate jesu li svi vaši kriteriji projekta spremni za pokretanje, ne možete riješiti nijedan temeljni problem.

Stoga vam naš predložak može pomoći da to popravite.

U našem predlošku morate postaviti svoje ciljeve provedbe kako biste u potpunosti mjerili svoja postignuća. Kako se ciljevi blockchain projekta međusobno razlikuju, važno je da od samog početka ne popravimo nikakve prioritete.

U svakom slučaju, također biste trebali popraviti ključne radnje za svoj projekt kako biste provjerili jeste li se sastali s njima ili ne.

Jednom kada postavite sve na predlošku, generirat će izvješće o samoprocjeni koje vas obavještava je li vaš projekt spreman ili ne.

Izuzetno vjerujemo da će vam pomoći da dobijete širu sliku i da vam pomogne da ispunite sve zahtjeve u vašem Proof of Concept.

Nakon procjene dobit ćete rezultat u odjeljku za razvoj i skaliranje nakon PoC-a na razini spremnosti koju vaš projekt trenutno ima.

Stoga ćete znati samo što promijeniti ili u kojem dijelu vašem projektu nedostaje. Stoga će poboljšavanje svih vaših nedostataka biti puno lakše prevladati.

 

Predložak – Prezentacija Enterprise Blockchain projekta

Želite svoje ideje o projektima doista svojim klijentima dopasti na jednostavan i razumljiv način? Pa, blockchain je komplicirana tema, a u mnogim slučajevima, ako ne možete pojednostaviti postupak, vaši klijenti možda neće doći do pravog zaključka dok vi.

Stoga je potrebno potražiti pomoć na bilo koji način. Tu dolazimo. Pomoću našeg alata možete predstaviti sve svoje ideje potencijalnim klijentima ili dioničarima kako biste ih odobrili..

Štoviše, pomoći će vam da u jednoj prezentaciji iznesete sve ključne točke kako biste bolje odobrili projekt.

Problem je u tome što prezentaciju ne možete učiniti previše tehnološkom. Previše tehničkih detalja samo će zbuniti vaše klijente i oni neće razumjeti kako će im projekt koristiti.

Ali ne brinite, ovdje su naši predlošci koji će vam pomoći samo. Međutim, imajte na umu da vam naš alat može samo pomoći da svoje ideje predstavite na bolji način i neće sugerirati nikakve promjene u vašim idejama.

Dakle, morat ćete se usredotočiti na to da se više usredotočite na svoj sadržaj. Ako i dalje sumnjate u svoj projekt, možete provjeriti prethodna dva predloška kako biste vidjeli kako vaša projektna ideja može koristiti vašoj tvrtki.

 

Predložak – Mapiranje poslovnog procesa lanca opskrbe s Enterprise Blockchainom

Ovaj je predložak uglavnom usmjeren na opskrbni lanac. Ako ste u industriji lanca opskrbe, tada će vam ovaj predložak sigurno dobro doći.

Nakon temeljitih istraživanja i na temelju stručnosti članova, izrađujemo ovaj predložak kako bismo vam pomogli procijeniti učinak blockchaina na opskrbni lanac.

U svakom slučaju, naš će vas predložak jednostavno voditi kad pokušavate otkriti kojem dijelu vašeg procesa opskrbnog lanca treba blockchain.

U osnovi, ako ga ne procijenite od prije, nepotrebno ćete implementirati blockchain u procese u kojima on uopće nije potreban.

Stoga ćete izgubiti puno vremena i sredstava.

U svakom slučaju, nudimo vam mogućnost odabira unosa na temelju vaših zahtjeva. Nakon što ih odaberete, model će ih obraditi i ponuditi vam konačne rezultate.

Iz našeg predloška možete vidjeti i kako promjena može dugoročno utjecati na vaše poslovanje. Još jedna cool značajka koja vam se možda sviđa jest to što će model ocrtati razinu težine.

Koristeći to, točno ćete shvatiti koliko je teško primijeniti na temelju vaših potreba. Dakle, svoj tim u potpunosti možete pripremiti za rješavanje problema od samog početka.

Moramo reći da vas svi besplatni blockchain predlošci na tržištu ne mogu u potpunosti procijeniti s onim što vam treba. Štoviše, kako se svi naši predlošci cijelo vrijeme u potpunosti ažuriraju na temelju tržišne situacije, najsavršeniji ćete odgovor dobiti samo iz našeg alata.

 

Tko bi trebao koristiti naše predloške za blokchain?

Naši su predlošci otvoreni za sve koji rade na blockchain projektu ili žele početi raditi na njemu. Međutim, ako već niste profesionalac u blockchainu ili imate bazu znanja na blockchainu, njihovo podcjenjivanje bilo bi pomalo nezgodno.

Stoga bismo vam preporučili da pogledate ostale tečajeve kako biste bolje razumjeli tehnologiju i zatim počnete koristiti predloške.

U svakom slučaju, naši predlošci nisu kao svi drugi blockchain predlošci besplatno na tržištu. Stoga pozdravljamo svakog profesionalca u poduzeću da isproba naše predloške.

U osnovi, ako jeste –

 • Savjetnik
 • Poduzetnik
 • Poslovni vođa
 • Voditelj programa i proizvoda
 • Industrijski stručnjak
 • Marketinški specijalist
 • Menadžer inovacija
 • Poslovni analitičar
 • Donositelj odluka

Tada možete koristiti naše predloške. Također, nemamo ograničenja za nikoga tko je oduševljen i učenjem blockchain tehnologije. Iako možda niste profesionalac, ali želite nastaviti karijeru, možete pogledati i naše predloške.

 

Česta pitanja vezana uz naše predloške za blokchain

FAQ-1: Može li bilo tko koristiti predloške?

Da, bilo tko može koristiti naše predloške! Ako se pitate odgovara li blockchain za vas ili već radite na projektu koji se temelji na blockchainu, svakako biste trebali provjeriti naše predloške. Najbolji dio našeg predloška je taj što će vam zasigurno pomoći da poboljšate svoj projekt i podignete ga na sasvim drugu razinu.

Vjerujemo da je svatko tko je spreman naučiti o blockchainu više nego sposoban rukovati predlošcima. Dakle, ohrabrujemo vas da odmah pogledate naše predloške.

 

FAQ-2: Hoću li moći preuzeti predloške?

Veliko da! Sve naše lekcije započet će s preuzimanjem predložaka. Pazimo da steknete praktično iskustvo korištenja svih naših predložaka. Dakle, nakon što preuzmete predloške, pokazat ćemo vam kako ih koristiti u našim video predavanjima.

Tako ćete ih svladati u vrlo kratkom vremenu. Također, ako imate bilo kakvih problema s preuzimanjem predložaka, samo nas obavijestite i mi ćemo to odmah riješiti.

 

FAQ-3: Kako ću ih naučiti koristiti?

Naši vodeći instruktori vodit će vas kroz cijeli postupak korištenja svih predložaka. Imamo vlastite članove stručnog tima koji su uvijek na raspolaganju kako bi vam pomogli da saznate više o blockchainu.

Tako će vam pokazati naša video predavanja o tome kako koristiti svako od njih. Dakle, ne brinite se zbog toga što ne razumijete kako se koristi alat.

Međutim, svakako gledajte naše videozapise jer će vam bez njih možda biti teško da ih razumijete.

 

FAQ-4: Hoće li biti i drugih Blockchain predložaka?

Očito! Uvijek radimo na uvođenju novih predložaka koje biste mogli isprobati. Naš tim trenutno radi danonoćno, a uskoro ćemo predstaviti i više predložaka. Stoga uvijek pratite naše tečajeve kako biste dobili najnovije verzije.

Također možete provjeriti naše ostale tečajeve kad god želite. U svakom slučaju, ako stvarno želite vidjeti širi spektar, tada je potrebno da se upišete na druge tečajeve.

 

FAQ-5: Po čemu se vaši Blockchain predlošci razlikuju od ostalih na tržištu?

S pouzdanjem vam možemo dati do znanja da se svi naši blockchain predlošci razlikuju od svih ostalih besplatnih blockchain predložaka na tržištu. Prije svega, blockchain predlošci besplatno na internetu neće vam ponuditi određene kriterije koji su vam potrebni. U stvarnosti su ovi predlošci relativno ograničeni.

Stoga ih nikada ne možete u potpunosti koristiti u svoju korist. U većini slučajeva ove su besplatne verzije zapravo rezultat vrlo lošeg rezultata istraživanja. Dakle, ne možete očekivati ​​da će i oni ažurirati svoje alate.

S druge strane, istražujemo opsežna pitanja i za izradu ovih predložaka koristimo profesionalnu pomoć našeg tima.

Kao rezultat toga, svi naši predlošci imaju ocjenu A i nude bolju vrijednost svakog dana.

Također, marketing nam nije glavni cilj. U stvarnosti zapravo želimo pomoći našim studentima da uspiju u svojim blockchain projektima. Stoga svoje alate držimo izvornima bez mijenjanja rezultata kako bismo vas natjerali da implementirate blockchain iako vam to nije potrebno.

I po ovome se razlikujemo od svih ostalih.

 

Zaključne misli

Blockchain predlošci izuzetno su vam potrebni ako radite na blockchain projektu. Svatko tko želi raditi ili čak naučiti o blockchainu mora koristiti ove predloške.

Ovi predlošci nisu samo spas, već vam štede puno vremena i resursa.

Svi su naši predlošci dizajnirani da vas vode kroz vaše putovanje. Stoga smo vam pomogli da brzo donosite odluke o poslovnim rješenjima i drugim projektima, stvorili smo ove predloške za blockchain tehnologiju za vas.

Imamo i druge tečajeve koje možete provjeriti. Štoviše, toplo vam preporučujemo da i vi isprobate. Svi se naši tečajevi usredotočuju na povezivanje blockchaina s poslovanjem. Dakle, upis na njih sigurno će vam dugoročno koristiti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map