10 razloga zašto vam je potreban osobni trening za blockchain

Tražite li razloge za osobni trening za učenje blockchaina? Ako to učinite, onda ste došli na pravo mjesto.

Industrija učenja brzo se razvija. S tehnologijom se sve svodi na jednostavnost upotrebe, pouzdanost i pristupačnost. Ali, dolazi s mnogim ograničenjima s uklanjanjem osobnog treninga.

Pod tim mislimo da mrežni trening ne može biti dobra ideja u svakom slučaju. Isto se može reći i kada je riječ o osobnom treningu za blockchain. Ako ste izvršni direktor koji želi učiti o blockchainu, uvijek je dobra ideja odabrati osobni trening. Čineći to, imate ogromnu korist.

Zato će se članak usredotočiti na deset razloga zašto rukovoditelji trebaju osobnu blockchain obuku. Prolazeći kroz popis naučit ćete važnost i stoga biste pohađali osobni blockchain trening, umjesto pohađanja internetskog tečaja koji vam daje ograničenu izloženost blockchainu.

Check out, Blockchain za poduzeća i Blockchain za izvršnu vlast

10 razloga zašto rukovoditelji trebaju osobni Blockchain trening

1. Angažman i fokus

Jeste li se ikad zapitali zašto vam stalno odvlače pažnju na mreži? Pa, niste samo vi. Bilo koje web mjesto koje posjetite puno je ometanja. Isto se može reći i za internetsko učenje. Nije važno jeste li gledanje videa ili čitanje članka.

Ometanja su stvarna i nisu prikladna za vaše iskustvo učenja. Da biste je prevladali, morate biti samodisciplinirani i koncentrirani. Čak i kad to učinite, povremeno ćete se odvratiti.

Uz osobni trening, poznat i kao trening licem u lice, možete prevladati pitanje angažmana i usredotočenosti te osigurati da iskoristite svoje vrijeme. Što se tiče osobne interakcije, ne možete si priuštiti da vam se odvlači pozornost. Također, treneri koriste mnoge kreativne načine kako bi osigurali da ste usredotočeni i angažirani. Te su strategije važne, s obzirom na to da živimo u eri u kojoj raspon pažnje oskudan je resurs.

Na kraju, dužni ste bolje razumjeti blockchain i imati bolje rezultate.

2. Napravite 1 na 1 kad se pojavi problem

Učenje na mreži impresivno je dok ne zapnete s problemom. Nije svaki učenik isti, i to čini internetsko učenje ne idealnim rješenjem za sve vani.

Ako ste mrežni učenik, znali biste da ćete možda morati nekoliko puta istraživati ​​tijekom sesije učenja kako biste razumjeli dotičnu temu. To znači uložiti više vremena nego što biste u usporedbi s njim osobni trening. Iskorenjuje istraživački dio. Također uklanja šanse za nastavak učenja bez jasnog razumijevanja prethodnih koncepata.


Treneri na internetskim tečajevima ili pisani vodiči pokušavaju objasniti temu. Ali, to vam objašnjenje možda neće biti dovoljno. S obzirom na to da je blockchain složena tema, može biti mnogo slučajeva u kojima se čovjek može zbuniti.

Radi osobni blockchain trening je puno bolje i uvijek možete pitati trenera ako se pojavi problem. Sve što trebate je prekinuti trenera ili postaviti pitanje kad završi s objašnjavanjem teme.

3. Rasprava

Iako internetski tečajevi ili web stranice nude način na koji možete razgovarati, oni to nemaju genijalnost, interes, i entuzijazam oko teme. Ponekad ćete možda dobiti odgovor, a drugi put ste sami. Možda ste se pridružili mrežnim forumima kako biste razgovarali o temama.

Ljudska interakcija je presudan, a kao učenik nikada mu ne može biti zamjena. O temi možete razgovarati sa svojim trenerom, ili ako učite u grupi od dvoje ili više, možete razgovarati s drugima. Ovo se otvara kreativne ideje i novo pitanja. Također možete naučiti o gledištima drugih ljudi i naučiti različite perspektive. Na taj način zgrabite bolji razumijevanje teme.

Osobni trening pruža vam sposobnost ne samo da se usredotočite, uživate u temi, već i da razgovarate kako biste naučili nova gledišta i shvatili temu

4. Bez ometanja

Naša se pažnja smanjuje svakim danom. Sjećate li se kad ste zadnji put radili bez otvaranja platformi društvenih mreža ili provjere telefona? Da, teško je, a treba puno samodisciplina raditi bez ometanja.

Ometanja ponekad nisu pod vašom kontrolom. Dobijete hitan poziv na koji trebate doći ili netko zna vaša vrata. U svakom slučaju, gubite teći na koji ste navikli. To može biti značajno pitanje prilikom učenja složenih predmeta kao što je Blockchain.

Blockchain je izvana jednostavan koncept, ali potrebno je pažljivo učenje da bi se razumjelo kako se to događa uistinu djela.

Osobni blockchain trening pruža vam prostor i okruženje u kojem se možete riješiti ometanja i naučiti svjesno.

Bez odvlačenja pažnje, vaš se kapacitet učenja povećava i možete zadržati više ideja.

5. Naučite duboko primjere blockchaina

Google, “slučajevi upotrebe blockchaina,”I otkrit ćete tone članaka, videozapisa i tečajeva koji navode slučajeve upotrebe. Ali, najčešće to nemaju zaronite duboko u slučajeve upotrebe.

Slučajevi upotrebe su praktične prirode i zahtijevaju duboko razumijevanje. Na taj ga način možete koristiti tijekom provedbe. Ovi slučajevi upotrebe također vam daju bolju perspektivu o kapacitetu blockchaina.

Većinu vremena internetskim resursima jednostavno nije stalo do detaljnog objašnjavanja slučajeva korištenja. Njihov fokus je navesti što više njih, bez fokusiranja na samo jedan slučaj upotrebe. Iako kao čitatelj učite o a mnogo od slučajeva upotrebe nikada ne upoznate detaljno jedan slučaj upotrebe.

Tu dolazi osobni trening. Radeći osobni blockchain trening, otvoreni ste za bolji sadržaj u vezi s slučajevima korištenja. Možete čak pitati učitelja za slučaj upotrebe i pokušati shvatiti iz industrije u kojoj radite. Proces je koristan za vas praktično učenje.

6. Ovladajte konceptom kako funkcionira blockchain

S površine, blockchain je jednostavan koncept. Definiran je kao peer-to-peer mreža koja može komunicirati, trgovati i komunicirati bez ikakvog centraliziranog autoriteta. Jednostavnijim riječima, blockchain također možemo vidjeti kao gornji sloj “interneta” ili bolje “operativnog sustava” koji nudi način pokretanja aplikacija, usluga ili rješenja.

Ali, kada zaronite duboko u temu, naići ćete na teme poput pametni ugovori, kriptografija, decentralizirane aplikacije, konsenzusni algoritmi, i tako dalje. Jasno je da je blockchain složeniji nego što se čini. Također, kad zauzmete stajalište poduzeća, stvari postaju drastično složenije. Tu imamo stvari kao što su skaliranje, integracija, implementacija i tako dalje.

Postoje i druge složenosti povezane s blockchainom, uključujući rizike – i pravne i provedbene. Gotovo svaka zemlja ima različite zakone, što otežava postojanje jednog pravnog tijela protiv blockchaina.

Sve to može učiniti učenje blockchaina neodoljivim. Ali ako se odlučite za osobni trening, tada imate veće šanse za razumijevanje koncepata na puno bolji način.

Blockchain se razvija svakim danom – nova istraživanja rezultiraju novim načinima rada blockchaina. Učenje licem u lice može vam otvoriti nove načine kako poboljšati svoje učenje i svladati blockchain na pravi način.

7. Stručni učitelji / treneri

Izvođenjem osobnog treninga dobivate pristup stručni učitelji / treneri. Treneri su opremljeni s osobne vještine, što znači da se znaju nositi s učenicima s različitim zahtjevima i potrebama.

Kada ga usporedite s internetskim tečajevima, dobit ćete i izvrsne učitelje i trenere, ali njihov je pristup općenitiji. Imaju nejasnu ideju o tome koji ste tip učenika, a to znači da trebate proći kroz lekcije koje su prilagođenije široj publici.

Ako pohađate osobni trening, obavezno ćete dobiti prilagođeno iskustvo učenja. Učitelji u stvarnosti imaju vještine iz stvarnog svijeta o tome kako pristupiti učenicima. Oni mogu naslutiti što učenici trebaju i isporučiti sadržaj na temelju toga. Dakle, ako pohađate osobni trening, sigurno ćete imati koristi od iskustvo trenera.

Ukratko, uz pomoć stručnih učitelja dobivate bolje smjernice za stvarnu implementaciju.

8. Praktično znanje

Internetskim tečajevima ili materijalima nedostaje odgovarajuća vizija što se tiče praktično znanje. Čitate i gledate puno stvari, ali ne mora nužno značiti da se to može pretvoriti u korisno znanje. Za to trebate čitati Studije slučaja.

Također, teško je naučiti i implementirati bez smjernica. Osobni trening može otvoriti nova mjesta kada je riječ o praktičnom znanju. Stručni učitelji mogu vam objasniti studije slučaja i pritom ih bolje razumjeti. Osobni blockchain trening ima za cilj pružiti vrijednost kada je riječ o praktičnom znanju i osigurati da naučite ključne točke studija slučaja i što čini ih uspješnima.

Kao rukovoditelj, praktično znanje za vas ima više smisla. Može vam pomoći u rješavanju projekata neovisno i samouvjereno.

9. Konkurentska prednost

Svijet je natjecateljsko mjesto. Niste jedina osoba koja razmišlja ili uči blockchain. Postoje tisuće rukovoditelja koji rade na tome dostižući svoj cilj i rastu u svojoj karijeri. Zbog toga ćete pronaći mnogo mrežnih tečajeva, videozapisa ili članaka. Ali, kao što smo već spomenuli, mrežni izvori pružaju neprilagođeni, općenitiji pristup učenju bilo čega, uključujući blockchain.

Ako pohađate osobni trening, zasigurno ćete napredovati izvan konkurencije. Dobivate gomilu pogodnosti, uključujući sposobnost rasprave, duboko razumjeti slučajeve upotrebe i mnogo više. S vremenom se pripremite za rješavanje blockchain projekata; vaša se konkurencija još uvijek bori da nauči same osnove blockchaina.

Ovdje postoji zakon izbora. The što više opcija imate, to je teže odabrati i započeti. To je slično blockchainu. Previše opcija vas može osakatiti, i zato je bolje držati se osobnog blockchain treninga.

Također ćete morati naučiti ključne koncepte o blockchainu, uključujući skaliranje, sigurnost, implementaciju i tako dalje.

10. Idi dalje

Učenje je a non-stop postupak. Nije ograničen na samo jedan tečaj ili gledanje jednog videozapisa ili jednog članka. S nečim tako dubokim kao što je blockchain, morate ga se i dalje držati i nikada ne prestati učiti.

U većini slučajeva to je nedostatak smjernica ili struktura koja otežava učenje. Ne znate što biste dalje čitali ili naučili. Svi se ti problemi mogu riješiti uz pomoć osobnog trenera. On vas može voditi o daljnjem postupanju na temelju vašeg iskustva u učenju. Za sve vani to je uvijek drugačiji način učenja, a prilagodba je važna. Online učenje to ne nudi – što znači da biste mogli izgubiti puno vremena pokušavajući smislite svoj sljedeći korak.

Zaključak

To nas dovodi do kraja naših deset razloga zašto rukovoditelji trebaju osobnog blockchain trenera. Pokušali smo detaljno istražiti i objasniti svaki razlog i nadamo se da možete razumjeti važnost osobnog trenera, bez obzira na to što pokušavate naučiti.

Pa, što ste spremni za osobnu obuku o blockchainu za svoju organizaciju? Pogledajte Blockchain za izvršnu vlast

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map