Topp Blockchain-jobber: Alt du trenger å vite om dem

Velkommen til guiden min til dagens beste kryptojobber, blockchain-jobber og karrierer. Hvis du noen gang har tenkt på en karriere innen blockchain eller lurt på de beste blockchainjobber og karrierer du trenger å vite om, så er dette guiden for deg!

Også, hvis du er interessert i emnet, du vil ha stor nytte av å sjekke ut noen av kursene heller Udacity, edX, eller Coursera by på!

I denne guiden skal jeg fortelle deg om en av raskest voksende jobbmarkeder i verden. Kryptovalutamarkedet er verdt rundt 270 milliarder dollar og trenger alle slags forskjellige mennesker for å støtte det.

Jeg forteller deg hva slags kryptovalutajobber tilgjengelig, hvilke som har de høyeste lønningene, og hva de beste stillingene på begynnelsesnivå er.

Jeg skal også snakke om kryptovaluta arbeidsmarked generelt. Når du er ferdig med å lese, vet du hvilke områder i bransjen som vokser og hvilke ferdigheter som er mest nødvendig. Du vet det også hvilke virksomheter som ansetter og hva slags ansatt de leter etter.

Blockchain-jobber: kontorarbeidere

Dette er en veldig spennende tid for kryptojobber. Det er hundrevis av muligheter for folk som deg å bli involvert i etableringen av fremtidens teknologi. Så hvis du ikke har tenkt på en karriere innen blockchain, er det nå på tide å starte!

La oss begynne med en rask titt på hvordan blockchain tech har endret arbeidsmarkedet.

Ankomsten av Blockchain

I 2009 ble en koder kalt Satoshi Nakamoto opprettet Bitcoin – verdens første desentraliserte digitale valuta.

Siste Udacity-kupong funnet:

Bitcoin tillater brukere å overføre midler til hverandre over et stort nettverk fra hvor som helst i verden. Transaksjonsinformasjon er sikkert lagret på tusenvis av forskjellige datamaskiner.

Dette betyr at brukere kan se alle transaksjoner som noen gang er gjort. Det betyr også at informasjon er ikke skjult på servere på kontorene til selskaper som Facebook og Google, der det kan selges eller stjeles. Bitcoin er nesten umulig å hacke.

Blockchain-jobber: Facebook, Google og Instagram

For å si det veldig enkelt, er blokkjeder a trygg måte å lagre og overføre store mengder viktig informasjon på. Bitcoin har en veldig enkel funksjon; å sende midler fra en bruker til en annen. Potensialet til teknologien Nakamoto skapte er imidlertid ubegrenset, og nå har mange Bitcoin-jobber.

Blockchain-utvikling kan fremdeles virke litt mystisk, men hvis du vil vite mer om det, bør du definitivt sjekk ut klassene på den av edX, Udacity, eller Coursera.

Merk: Vil du vite mer om blokkeringer? Sjekk ut min Blockchain Explained guide.

Siden Bitcoin har hundrevis av andre kryptovalutaer blitt lansert, og tusenvis av forskjellige selskaper har blitt dannet som tilbyr blockchain-tjenester.

Digitale penger var den første vellykkede bruken av blockchain-teknologi, men det er mange andre nå. Hver nye blogg, utveksling eller kryptovaluta skaper nye blockchain-jobber. Hver nye tekniske forbedring skaper nye ferdigheter som må læres og læres.

Ethereum, Coinbase og BlockGeeks er ikke de eneste stedene som lager blockchain-jobber. Nesten ti år etter oppfinnelsen av Bitcoin er det svært få bransjer som ikke undersøker eller utvikler nye bruksområder for blockchain-teknologi.

Blockchain jobber: Blockchain

La oss se på hvor de nye blockchain-jobbene kommer fra.

Hvem ansetter??

Det er fire store aktører i kryptojobbmarkedet; startups, legater, teknologibedrifter og regjeringer. Her er hvordan hver ble involvert i blockchain og hva de gjør med det;

1. Oppstart: Dette er de uavhengige virksomhetene og produktene som ble opprettet siden oppfinnelsen av Bitcoin. AngelList har rekorder av over 1500 kryptostarter som har samlet inn mer enn 3,7 milliarder USD fra første mynttilbud (ICOer) bare i Amerika.

Startups drives av kryptonerder og blockchain-forretningsmenn som så hvor viktig teknologien var og ble involvert tidlig. De lager plattformer som EOS, Monero, og Qtum samt utvekslinger som Bittrex, Kraken og Binance.

Oppstart kan også være lommebokleverandører, nyhetssider, blogger og pedagogiske verktøy som er dannet for å støtte blockchain-prosjekter. Mange av jobbene som ble opprettet av nyetableringer, var ubetalt til å begynne med, men har nå begynt å betale veldig bra!

2. Arv: Dette er store selskaper som banker, regnskapsbyråer og advokatkontorer som har eksistert i mange år. De tok lang tid å reagere på den teknologiske utviklingen av Bitcoin. De har sett den vokse gjennom årene og nå er de redde.

Blockhain-jobber: bankdrift

Hvis de ikke finner ut måter å bruke blockchain-teknologi på, det kan sette dem ut av virksomhet! Eldre selskaper har mye makt og penger. Deres globale omdømme tillater dem å ansette nesten alle de vil. De fleste ansetter hele team av blockchain-eksperter for å hjelpe dem å følge med på teknologien.

3. Tekniske firmaer: Dette er selskapene som har mest å tape hvis blockchain tech tar over verden. De er selskaper som Microsoft, Apple, Google og Facebook. Mye av deres suksess og makt er avhengig av de sentraliserte tjenestene de tilbyr.

Hvis populariteten til desentraliserte plattformer fortsetter å vokse, brukere vil ikke lenger bruke sentraliserte nettverk. Tekniske firmaer må tilpasse seg, og raskt! Blockchain-utvikling har blitt høyt prioritert.

De fleste er det investere i prosjekter som vil bruke blockchain-teknologi til fordel for deres virksomheter. Et av de største prosjektene av denne typen er Hyperledger. Hyperledger har som mål å gi bedriftene verktøyene de trenger å implementere blockchain-teknologi.

4. Regjeringer: kostnadskuttpotensialet til blockchain er stort så mange nasjonale myndigheter har ansatt kryptoeksperter for å gi dem råd. I Storbritannia har Sir Mark Walport antydet at en blockchain kan brukes til å administrere betalinger av studielån.

Jegn Estland, blockchain-teknologi brukes til å gjøre offentlige etater mer rettferdige og mer effektive. Prosjekter som e-opphold blir brukt til å gjøre det til verdens første “digitale nasjon.” Venezuela har gått enda lenger og opprettet sin kryptovaluta kalt Petro!

Blockchain-jobber: regjeringen

Alle disse institusjonene lager nye blockchain-jobber hver dag. Så, hva er kryptovalutajobber, og hvem fyller dem? La oss finne det ut!

Hvem blir ansatt??

Blockchain-teknologi er en ny vitenskap og den endrer seg raskt. Mange forskjellige typer mennesker blir ansatt for å utføre jobbene som denne nye bransjen gir. En blockchain-ansatt kan komme fra nesten hvilken som helst faglig bakgrunn men de kan deles inn i to hovedgrupper:

Teknologer: Disse er tekniske fagfolk som programvareutviklere og ingeniører. De er høyt trente i programmeringsspråk som Java, Python, og C++. Noen vil ha erfaring med crypto tech, men de fleste vil ikke.

Selv for teknologer, kryptovalutajobber er en ny utfordring! Utviklere og ingeniører må bli kjent med nye kodingspråk som Ethereums Solidity eller Ripple-protokollen hvis de ønsker de beste blockchain-karrierer.

Blockchain utviklerjobber er forskjellige. De krever ingeniører og utviklere å gjøre mange oppgaver som de normalt ikke ville gjort. Blockchain-prosjekter kan kreve at de gjør det undersøke, designe og bygge en ny plattform samt tilby forretningsideer og planer for fremtiden.

Mens du leser disse kravene, kan du tenke at det er umulig for deg å være ansatt i dette området, siden du mangler disse ferdighetene. heldigvis, det er en enkel måte å fikse dette på. Sjekk ut klassene på disse temaene som kunne hjelpe deg med utvikling av blockchain og du vil snart være klar for ansettelse.

Ikke-teknikere: Blockchains trenger mer enn bare teknisk støtte. Som alle virksomheter trenger blockchain-prosjekter regnskapsførere, advokater, PR (PR), markedsførere og mye mer. Blockchain-jobbsiden, Crypto Jobs List, annonserer ledige stillinger i markedsføring, samfunn, design og til og med har lister for meme-spesialister!

Blockchain Jobs: Cryptojobslist-nettsted

Enten du er en tekniker eller ikke, er en karriere i blockchain en ny og spennende mulighet. La oss deretter se på områdene som kan se mye vekst de neste årene.

Vekstområder

Blokkjeder truer måten mange bransjer fungerer på, men de finner nye roller for personer som er opplært i disse feltene. Nedenfor er noen av ferdighetene som vil være nødvendig i krypto i fremtiden;

1. Media: Blockchain-industrien må nå et bredere publikum. Vi kunne se dedikert blockchain reklamebyråer, PR-firmaer og medier i årene som kommer. Youtube-vloggere som Ameer Rosic, Ivan on Tech og Crypt0 er de første av en ny rase av kryptojournalister.

2. DApp-utvikling: Blockchain-prosjekter vil bare lykkes ved å bygge desentraliserte applikasjoner som folk vil bruke. Det blir stort fokus på ansette programvaredesignere som kan bygge dApps for et massemarked. Desentralisert Facebook, hvem som helst?Blockchain-jobber: Et dapp-utviklingsmiljø

3. Juridisk samsvar: Over hele verden, nye lover skrives om hvordan kryptovalutaer kan brukes. Selve teknologien kan lede juridiske kontrakter (i form av smarte kontrakter). Dette betyr at advokatfirmaer vil trenge kryptoeksperter og kryptovirksomheter trenger juridiske rådgivere!

4. Logistikk: Evnen til å lagre og overføre store mengder informasjon kan ha stor innvirkning på måten forsyningskjeder fungerer. Dette kan bety store endringer og nye arbeidsplasser innen oppdrett, tung industri og internasjonal handel.

5. Handel / salg: Aksjemarkedet vokste massivt på 1980-tallet og nå myntmarkedet vokser enda raskere! Myntbørser håndterer titalls millioner kryptohandel hver dag. De trenger: kapitalforvaltere, kryptomeglere, analytikere og ICO-rådgivere.

Som du kan se, er den gjennomsnittlige blockchain-ansatte ikke gjennomsnittlig i det hele tatt!

Nå vet du hvordan markedet for blockchain-jobber ser ut, hvilke jobber som er tilgjengelige og hvor. Deretter vil jeg se litt nærmere på forholdet mellom tilgjengelige blockchain-jobber og menneskene som leter etter dem.

Blockchain-jobber: tilbud og etterspørsel

Blockchain Jobs: innlegg etter år

Etterspørselen etter fagpersoner i blockchain har økt mye de siste årene. Mellom november 2015 og april 2018, oppføringer for blockchain-jobber på Indeed har økt med 63%. LinkedIn lister opp 2527 søkeresultater for blockchain-utviklerjobber i USA alene.

Av de listede er 483 basert i New York, 360 er basert i San Francisco, og det er 142 ledige blockchain-utviklerjobber i Los Angeles..

Så etterspørselen er høy, men blir den oppfylt? Det korte svaret er nei. Det er alvor mangel på kvalifiserte blockchain-fagpersoner, spesielt de som fokuserer på den mer tekniske siden av virksomheten.

Spesialisttekniske rekrutterere som Toptal spilte inn en 700% økning i antall blockchain-jobber annonsert siden januar 2017. En annen teknisk rekrutterer, Upwork, har rapportert at blockchain engineering er den raskest voksende ferdighetssettet søkt etter av arbeidsgivere som bruker nettstedet.

Imidlertid anslår Computerworld at det er bare rundt 250 programvareutviklere i Storbritannia som “virkelig får” blockchain-teknologi. Lignende mangel kan finnes over hele verden.

Denne statistikken er sjokkerende når du tenker på hvor mye penger bransjen er verdt! Heldigvis gjør mangel på dyktig arbeidskraft dette den perfekte tiden for nybegynnere å begynne å tenke på en karriere innen krypto. Det betyr også at blockchain-eksperter kan nevne lønningene sine!

La oss ta en titt på hva de fire hovedaktørene jeg snakket om tidligere er villige til å betale blockchain-utviklere.

Hvor mye tjener en Blockchain-utvikler?

Hva en blockchain-utvikler tjener, vil avhenge av deres erfaringsnivå og også på hvor de velger å jobbe. Her er hvem som betaler hva:

 • Oppstart tiltrekke deg noen av de beste blockchain talentene. De tilbyr mye ansvar og frihet. De ikke tilby de høyeste lønningene selv om. Gjennomsnittlig årslønn for en blockchain-utvikler uten erfaring er rundt 50 000 USD.

  Med fem eller flere års erfaring kan dette gå opp til rundt 70.000 USD per år. Noen oppstartsbedrifter tilbyr personalets egenkapital i selskapet, som er en bonus som man vanligvis ikke finner andre steder.

 • Arv og teknologibedrifter by på de beste lønningene i virksomheten. Førstelønn kan være så høyt som 70.000-80.000 USD. Etter fem år i bransjen kan lønningene gå så høyt som 100.000-120.000 USD! Som er ganske rimelig, jeg tror du er enig!

  IBMs VP for People and Culture, Mike Schade, har sa at gapet mellom oppstartslønn og lønn til mer etablerte selskaper er så stort av en enkel grunn. Blockchain-utviklere liker ikke å jobbe for store sentraliserte organisasjoner. Derfor må eldre virksomheter og teknologibedrifter tilby mye mer penger for å tiltrekke seg riktig personale.

 • Myndighetene lønn varierer fra land til land men betales vanligvis mindre enn startups eller etablerte selskaper. Å jobbe for regjeringen gjør det har sine fordeler skjønt.

  Offentlige prosjekter har en tendens til å involvere seg topphemmelige data og systemer så blockchain-teknikere kan late som om de er James Bond mens de jobber!

Så store tekniske firmaer betaler mest, men startups er mer populære å jobbe for. Tenk deg hvordan Mark Zuckerbergs liv ville ha blitt om han hadde tatt en jobb i Microsoft i stedet for å opprette sin oppstart!

Før jeg forlater deg, bør du vurdere fremtiden din som en superstjerner i blockchain, la oss se på trinnene du må ta for å komme dit.

Blockchain Career Roadmap

Ideelt sett må du ha en bakgrunn innen informatikk og programvareutvikling. Hvis du ikke gjør det, vil jeg anbefale å trene litt. Alternativene dine er;

1. En blockchain-fokusert grad: Noen av verdens beste universiteter – inkludert Berkeley, MIT og Princeton – har begynt å tilby grader i blockchain-utvikling.

2. EN MOOC: Massive åpne nettkurs (MOOC) er rimelige og enkle å få tilgang til. For eksempel, BitDegree tilbyr blockchain-kurs for nybegynnere og mer avanserte studenter. Du kan også sjekke ut Udacity og kursene deres!Blockchain-jobber: Massiv åpen online kursforklaring

3. Opplæring på jobb: Hvis du er heldig nok til å jobbe i et felt der blockchain-teknologi blir brukt, så gjør du det kan bli omskolert gratis! 75% av blockchain-jobbene blir gitt til ansatte som allerede jobber for ansettelsesfirmaet.

Her er tre topptips for å finne suksess i din nye kryptokarriere;

 • Hold deg oppdatert med bransjetrender: Blockchain tech er endrer seg hele tiden. Besøk Reddit og GitHub for jevnlige oppdateringer om industriens utvikling.
 • Vær fleksibel: Blockchain-karrierer kommer i mange former. Du trenger å være delkoder, delentreprenør og del-Youtube-kjendis. Det er mange ferdigheter å mestre, så vær klar!
 • Kjærlighetskrypto: Hvis Bitcoin-protokollen ikke gir deg et smil, er Bitcoin-jobber sannsynligvis ikke noe for deg. Dette er et av de største teknologiske gjennombruddene i historien, så nyt det!

Og det er det, en komplett nybegynnertur gjennom dagens beste blockchain-jobber og karrierer. Før du velger hvilken som passer deg best, gir jeg deg noen siste tanker.

Siste tanker

Bitcoin-jobber og blockchain-karrierer er kommet for å bli. Folk som ikke en gang hadde hørt om Bitcoin for seks måneder siden, lærer hvordan teknologien vil påvirke arbeidsplassen deres.

Blockchain-teknologi har potensial til å endre hver bransje i verden. Det vil bli en del av vårt arbeidsliv, enten vi liker det eller ikke. For å sitere Mr. Bob Dylan, “De gangene de endrer seg”. “

De beste blockchain-jobbene i dag er de folk lager for seg selv. Hvis du er advokat, kan du bli en kryptokonsulent. Hvis du er aksjemegler, kan du bli ICO-rådgiver. Eller hvis du jobber i et supermarked, kan du bli ekspert i forsyningskjeden! Mulighetene er endeløse…

Det kan imidlertid ikke være lett hvis du ikke har noen forkunnskaper innen feltet. Men vi er her for å hjelpe deg. Vi anbefaler deg å sjekke ut noen av de beste kursene innen utvikling av blockchain, for eksempel Udacitys kurs eller Edx kurs.

Vurderer du å søke kryptojobber? Har du allerede en? Hvis du i det hele tatt har noe å legge til i dette emnet, så gi meg beskjed!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map